Prečo nezrušia maximálne navyšovanie dávok?
uz ked sa bavime o konsolidacii nech si krasne posvietia na tych co si umelo navysuju maximalne davky. obzlast takych co riadne nikdy neplatili odvody.
@anonym_autor preco niekto zavidi matkam po rd maximalnu podporu?
preco ked som 10 alebo kolko rokov platila odvody, by som nemohla dostat maximalnu podporu? ja som do povodnej prace nastupit nemohla a nova praca sa mi hladala tazko a dlhsie.
preco sa skrta z dola a nie z hora? preco si poslanci neznizia platy a pausalne vydavky? a pani ministerka kultury potrebuje nove auto, ale to trojrocne jej nestaci, preco si pan prezident navysil rozpocet na prezidentsky palac aby si mohol kupit do palaca drahy starozitny gauc (pre geryho)? preco pan prezident potreboval balzamy na pery za niekolko tisic? preco po minulej konsolidacii usporiadalo ministerstvo vnutra oslavy za 750 000? oni nech zacnu najskor od seba.
@anonym_57db80 pretože si 3 a viac rokov sedela doma, stat ti platil ci uz matersku a potom rodicak. Neodviedla si ani euro na dani a ty chceš podporu? Za co? A nie je pravdou, že matky sa po rodicakoch nemajú kam vrátiť. Drvivá väčšina má. Len po prvé chce podporu, lebo v tej výške ju už v živote nebude mať. A po druhé, ono by to chcelo viac zapojiť aj otca do starostlivosti. Nielen aby sa matka obetovala. A po tretie, sú aj polovičné uvazky, ale treba použiť sedliacky rozum, ze za pol úväzok je aj pol plat
@anonym_57db80 pretoze na to nermas narok. staci ti taakto odpoved ?
@nyusika niektore to nechapu. nevadi.
@anonym_4f297a a kto ti toe diagnozy schvali?Prave naopak ludia co ledva vladzu nemaju narok,minule tu bola diskusia ze rakovina 4 stupna a podl lekarky nema narok.
@anonym_b47e48 ved ano, ludia co naozaj nedokazu pracovat ho nedostanu, lebo nesplnilo podmienky. Ludia co v tom vedia chodit ho dostanu, aj ked su schopni pracovat.

@anonym_autor preco niekto zavidi matkam po rd maximalnu podporu?
preco ked som 10 alebo kolko rokov platila odvody, by som nemohla dostat maximalnu podporu? ja som do povodnej prace nastupit nemohla a nova praca sa mi hladala tazko a dlhsie.
preco sa skrta z dola a nie z hora? preco si poslanci neznizia platy a pausalne vydavky? a pani ministerka kultury potrebuje nove auto, ale to trojrocne jej nestaci, preco si pan prezident navysil rozpocet na prezidentsky palac aby si mohol kupit do palaca drahy starozitny gauc (pre geryho)? preco pan prezident potreboval balzamy na pery za niekolko tisic? preco po minulej konsolidacii usporiadalo ministerstvo vnutra oslavy za 750 000? oni nech zacnu najskor od seba.
@anonym_57db80 pretoze na to nermas narok. staci ti taakto odpoved ?