Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
Pellegrini:
anglicky, nemecky, rusky
https://m.facebook.com/reel/1083511206038786/
Ti co sa bojite, ze Korcok na zavedie do vojny, tu Pellegrini vysvetluje ako to funguje, ak uz neverite opozicii, verte teda jemu
@apolka77 no myslím, že sme vsetci normálni cítili diktátora takto pred 3 rokmi ale dobre. Nikto sa teraz niečo nové nedozvedel, pretože všetci vieme, kto bol Korčok v tom období. A teda šírenie propagandy nie je nič nové, celé roky tu máme mediálnu propagandu z tých ,,nezávislých" médií.
@greta90 je mi ľúto ľudí ako Ty ktorí nevidia rozdiel a svojim deťom voľbou Pelleho dávajú na tanier úpadok, cenzúru a totalitu. Hlúpi národ.
A nie pred 3 rokmi to určite cenzúra nebola a už vôbec nie diktatura no na to treba viac ako dve bunky v hlave a nesledovat dezolat platformu, kolaz fotiek s O výpovednou lehotou, alé chápem že nie každý má kapacitu čítať s porozumením .
Aj keby 3 roky klamali a kradli asi myslis Matovič a spol. Čo je to s porovnaním 20 rokov v politike Pelle s Ficom .to su bilióny nehovoriac snaha ovládnutia štátu médií...hlavne že všetci chodíme na dovolenky na západ, vzhliadane k vyspelym štátom EU , chceme ich dôchodky , prác.moznosti aké voliť ideme úpadok v podobe prostitútky Pelleho klamára ..to teda je gól...sa spamatajte.. vy normálni ľudia teda nie ste .
@chodec15 ty 11.10."
Kazdy volic smeru(nie som) vedel, ze smer nie je ziadny ideal, ze kradnu ako ygor s edom. Ale potom si predstavili plavakovu, stevulovu, bihary s upistanym hlasom, politicku turistku petrik, co by kojila v parlamente, helebranta s aids, trubana s 5g bieleho a isli to hodit smeru. 👿 Chorcok s pellem su v podstate obaja smer, pelle odtial, henten sluzil od hzds po ps vsetkym a je svagor sevcovica. Tos SK. ☢️👽🤣Ale nenosia plienky, ako najmicnejsi muz 🌎.
Ostalo mi nevolno, ked som videla najnovsi Pellegriniho bilbord "Slovensko neposle na Ukrajinu ziadneho vojaka". Je uplne jedno akymi velkymi pismenami je to napisane, je to klamstvo. Pretoze on ako prezident by nemal ziadnu moc tomu zabranit. Ak by vlada schvalila vyslanie vojakov kdekolvek, nielen na Ukrajinu, tak by to musel schvalit parlament. Ak by to schvalil parlament, tak by to slo na podpis k prezidentovi. Ten by to mohol aj nemusel podpisat. Ak by to nepodpisal, vrati sa navrh do parlamentu a perlament moze jeho rozhodnutie vetovat a v tom pripade uz musi navrh podpisat. Cize on ako osoba nemoze garantovat nic. On moze len slubovat, plnenie svojich slubov uz v rukach nema.
@viestta nepresiel ani tyzden od prveho kola, a ta rychlost sirenia demagogie Smerohlasu je obrovska. Ked si pomyslim, ze takto pracuju na svojich volicoch uz cele roky, vymyslanim si problemov namiesto toho aby vyuzili svoj mandat k niecomu pozitivnemu. Ja som sa o politiku nikdy nejako nezaujimala, tolerovala som 3vlady Fica (a Pellegriniho po jeho boku) ale toto sa uz neda ignorovat a byt ticho. Ked tu pokojne siria lahko vyvratelne lzi a dezinformacie z postov najvyssich predstavitelov statu.
@carolynka @lonely66 stavaju na produktoch skolstva. Pretoze takymito chujadami by neoblbli ludi, ktori maju aspon aky taky vseobecny prehlad a kriticke myslenie. Ale skolstvo roky rokuce produkuje jedincov bez znalosti, jedincov, ktori sa napapagajovali nejake ucivo ale nikto nikdy im nevysvetlil suvislosti a ani dosledky. Volic, obcan sa pamatou akvariovej rybicky, neschopny spracovat informacie, nepouzivajuci logiku je to co oni potrebuju. Takemu predlozia na tacke predzutu loz alebo prekrutenu a okresanu pravdu a ten im to bez rozmyslania zozere aj s tou papundeklovou tackou, o ktorej mu budu tvrit, ze je strieborna
@lonely66 vsak to, ja nechcem nikoho urazat, tiez som z nevedomosti alebo v navale emocii spravila v zivote hlupe rozhodnutia, na ktore nie som hrda, ale tieto mafianske a dezinformacne cuda vo vlade a parlamente stvrty krat nemaju co robit. Co si obcania zvolia, to budu mat, ale nasledky si ponesieme vsetci, nielen volici koalicie.
Ale inak viete čo? Sme na 10-tej strane... a ja som sa aj tak nedočítala od nejakého voliča PP, že teda prečo on áno (myslím, že jedna odpoveď tu bola, lebo je to matka a chce pokoj a dcéra volila Korčoka a jedna napísala, že preto, lebo je pekný...)
Alebo som to prehliadla ešte niekde? Také to vysvetlenie, čím a ako ich presvedčil... toto hľadám.
Ja volím Peleho. Prečo? V prvom rade preto, aby nevyhral Korcok.
@larisalarisa Takže len aby nevyhral Korčok? Keby boli dvaja, PP a Harabin, aj tak by si volila PP? Prečo? Čím ťa presvedčil?
@rusalinka nie som v politike vôbec zbehla, ale toto smerovanie na západ sa mi nepáči. A samozrejme si nemyslím , že Pele je super. Ale ak mám voliť medzi nimi, tak Korcoka nie. A Harabina vôbec nie skrz toho, aký je to človek. Stačí sa spýtať jeho prvej manželky a je to.
@larisalarisa ked niesi v politike zbehla, mozem sa ta ako obcana opytat, ci ta zaujima ako sa naklada s peniazmi, ktore posielas zo svojej vyplaty statu? Ktore vdaka tomu, ze kazdy den pracujes vyprodukujes pre stat?
Co je pre teba dolezitejsie, aby tvoja polovica vyplaty, ktora ide do statneho rozpoctu bola pouzita efektivne a mala si z toho nejaky benefit - fungujuce zdravotnictvo, krasne detske ihrisko, dialnicu.
Alebo je pre teba teraz naozaj priorita, ci patrime k zapadu? Mas pocit a istotu, ze ti to nejak zmeni zivot k lepsiemu, ak sa od zapadu naopak odklonime? Co je aj velmi tazko realizovatelne, kedze sme sucastou zapadnych struktur a mame ako stat zmluvy, dohody a zavazky, ktore schvalovali aj poslanci Smero/Hlasu?
Uz to bolo vidno pri tom, ako velmi Smero Hlas zavadza obcanov v tychto temach, ked hlasili, ze obranna dohoda s USA je pre nas nebezpecna. Pritom po tom, co zlozili vladu s nou nic neurobili. NAOPAK, ked prisli stihacky, este pridali klauzulu, ze na letisko na Sliac maju mat Amici vyhradenu zonu, kde nemoze vstupit nik, ANI ZIADNY SLOVENSKY VOJAK, kym na to neda USA povolenie.
@paradajkova a vy kde beriete istotu, že Korcok a progresívni prinesú to najlepšie. A že polovica našich platov pôjde na naše blaho. Kde beriete istotu , že tragické osudy Ukrajiny raz nebudú vlastné i nám.
@larisalarisa Dakujem 🙂 konečne odpoved. A ak môžem ešte - čo presne sa ti v smerovaní na západ nepáči?
@mikasa_ackerman Pellegrini chce byt prezident vsetkych obcanov SR, nielen koalicnych volicov, na rozdiel od Korcoka, ktory na protestoch opozicie burcuje proti koalicii. Pellegrini vystupuje diplomaticky, zastupuje zaujmy SR a nie USA a UA. A ozaj stacil uz Kiska a Caputova, ktori obaja ohovarali SR v zahranici. Okolo Korcoka sa pohybuje PS, vulgarny Nad, skrachovany Dzurinda. Dakujem pekne.
@larisalarisa tragicke osudy Ukrajiny nas mozu postihnut, ked nebudeme mat "za zadkom" tie zapadne struktury, NATO a EU. Odkedy som na svete stali sa na Slovensku 3 dolezite veci, ktore v dobrom ovplyvnili zivot kazdeho z nas. Nasi rodicia vystrngali klucmi komunistov, Slovenski obcania v referende odsuhlasili vstup do EU a Slovensko ako take, napriek tomu kto nam tu kedy vladol, splnilo podmienky prijatia do NATO. Pre mna je to zaruka demokratickeho smerovania a ekonomickeho rastu. Ano, nasi politici teraz robia vsetko pre to, aby sa ta demokracia okliestila a tym padom brzdia ekonomicky rast, ktory sa nas tyka kazdeho jedneho, ale stale dufam a verim, ze sa im nepodari vratit nas o 40 rokov spat a spravit z nas druhe Bielorusko, servilne Kremlu a na Kremli zavisle.
@rusalinka ja nexcem takto verejne prezentovať svoje vlastné názory. Povedala som všetko.

@eva8 neviem ci hovoria madarsky, ci len tak ako ja, jonapot a kesenem. Ale ked uz sme pri madarcine, ako k tomu prisli Rusnaci, ked sa im neprihovorili v ich reci? (to len tak na odlahcenie)