Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
@carolynka ak to trosku prezeniem v prirovnani, aj zene, ktora je roky vo vztahu s manipulatorom povieme, ze jej uz nieje pomoci, ked to odmieta vidiet a ze realita by ju prilis bolela, keby si to prizna? Zas ta politicka manipulacia je na velmi dobrej urovni a aj ked vela krat tu vidno ozaj nezmyselne argumenty nemali by sme sklznut k urazkam.
Jak sa hovori: #slusne, ale razne 🇸🇰
@paradajkova ano, suhlasim, vdaka za pripomenutie ;)
@paradajkova je pre mna tazsie mat sucit s volicmi koalicie, taka manipulovana zena ohrozuje len samu seba, pripadne svoje deti, na druhej strane zmanipulovani volici ohrozuju aj mna a moju buducnost. Citim bezmocnost, ktora sa potom prejavi ako hnev
@carolynka jasne, ja to uplne chapem. Vnutorne som si tym tiez presla, este za cias, ked ludia volili v BB kraji Kotlebu a tam to bolo este trochu horsie, lebo nebola tak masivna propaganda ako teraz. Ale urazky nikdy nepomozu. Nikto z nas nezmeni svoj pohlad na svet, nebude ochotny priznat si chybu, preto, ze ho urazime. A kludne sa moze stat, ze si prave tymto ziska sucit a niekto uveri skor nezmyslom, lebo sa postavi do role obete, ako faktom, ktore boli prednesene s hnevom.
Akoze ozaj netreba byt ticho, stale dookola trpezlivo opakovat pravdu, poukazovat razne na vaznost situacie a raz sa to zmeni. Snad este nebude pre Slovensko neskoro ... 🇸🇰
@tykat a ja ti napíšem prečo je Fico u koryta už 4 x napriek tomu, že zo Slovenska spravil čiernu dieru
pretože Slováci
väčšina
- sa nezaujímajú o verejné dianie ( ľahostajnosť)
- pretoze nevedia kritický rozmýšľať dávať si veci do suvisu = slabé vzdelanie
- sú ovplyvnený propagandou , čo je priamy následok nízkeho vzdelania
- vo svojej podstate im vyhovuje polarizácia, vulgárnosť dokonca zabíjanie a agresia v Európe čo je priamy následok zlej výchovy a že rodina, spoločnosť zlyhala.
Nedostatok pozornosti, lásky, láskavosti pochopenia od najbližších.
Menšia cast
- vyhovuje im súčasný stav , majú z toho nejaký benefit
( Vyhovuje im korupcia, zhnite súdnictvo) pretože vďaka klamstvám majú úspešný život. Oligarchovia, "podnikatelia" , sudcovia , managery atď atď ..
- debilizmus
Z hore vymenovaných môže byť aj 25 percent aj viac ...kľudne aj nad 30 ktorí TO TU vďaka tým možno lepším, múdrejšim ALE zároveň ľahostajnym vždy prevalcujú.
Jednoducho povedané, pokiaľ sa na Slovensku nezvýši úroveň vzdelania budú nám vládnuť hlúpi a nečestný ľudia.
Pokiaľ budeme ostatní ticho prevalcujú to tu znova len hlúpi a primitívny ľudia typu SNs alebo mafiáni typu Fico alebo klamari typu Pellegriny a z toho potom vznikne Slovensko ako je dnes .💩
Takže pokiaľ budu ľudia utekať a mladí po maturite začnú študovať na západe väčšina sa nevráti a my sa môžeme hnevať koľko chceme sme sprostí nevzdelani národ ...vzorka trebárs Danko taký človek mal celý život kopať kanály ale nie, on je v politike a rozhoduje o väčšine. Ten, ktorému by som ani psa nezverila.
Tak buď sa konečne po 20 rokoch ľudia spamataju a pôjdu voliť aj tí čo nikdy neboli a ľudia sa začnú zaujímať o veci verejné inak nám hrozí Bielorusko a to vôbec nepreháňam.
Hlúpi národ je odsúdený na zanik .
@paradajkova ja ti rozumiem, o čom píšeš, ale teraz ide už fakt o veľa, a tak chápem aj rôzne invektiva. Ľudia sú zúfalí. Aby som 14-rocne dieťa navnaďovala na školu, kde sú 2 cudzie jazyky, len preto, aby mohlo odtiaľto vypadnúť..je to smutné, ale zároveň realita. Čo zostane z tejto krajiny, keď každý, kto bude mať možnosť, odíde (mimochodom, len tak náhodou na západ).
@mikasa_ackerman
Nie,nejdem a asi ani nikto z našej rodiny nejdeme voliť Pelegriniho. 😀
@ddaassuullaa konecne doslo na zrovnanie Slovenska. Uz aj BA je region. (alebo pan predseda parlamentu siel na MIleticku kupit stupavske zelé?)
@viestta podla mna na kvalitnu vietnamsku pho bo, s riadnou davkou chilli, aby bol rozohneny ako chlap...jedine zeby nie🙈🤣
Smrad bolsevicky🤮
@ddaassuullaa omg… tento človek každým dňom preráža dno viac a viac. Človek si povie, že viac sa nedá a hľa - svitne nový deň a zase je hlbšie 😃
@rusalinka ano, presne toto kazdy den poviem....a nie, on stale dokaze ist hlbsie a ani to stale nebude to dno🫣
No, pozerali ste niekto včera debatu na Markíze? Čo vy na to?
Za mňa Korcok super, dával dobré argumenty na Pelleho klamstvá 👍
Bude to tesné v sobotu
@januarova nuz uz som pochopila preco sa Pelle vyhybal diskusiam. Jemu je tazko drzat liniu a casto zamotava sa do svojich "zmien nazorov vyplyvajucich zo zmien okolnosti" Ale ako kluckoval ked doslo na Harabinovcov a odchod z NATO a EU. Stalo ho vela sil nenasrat ich a ani si nepodrezat europsko-atlanticky konar, na ktorom teraz sedi.
Mňa udivuje koľko známych osobností volí Pelleho, o ktorých som si myslela,že sú rozumnejší ale asi všetci patria k ficovi a peniažky sú viac. A ich dôvody že je sympatický a páčia sa im jeho názory…strašne sklamanie napr Atila alebo Jasmina Alagič
Podržtaška....akp krasne mu to sedi.😄😄😄
Pelle nema svoj nazor na nic, ten sa vyvija od okolnosti, od nalad jeho volicov, mnohi tvoria zakladnu od meciarovcov, mysliet si ze korcok moze poslat vojakov na ukrajinu je vyslovena hluppst a obmedzenost ludi, prezident nema taku pravomoc, u mas moze prezident najma vratit zakon a reprezentovat v krasnom obleku
@lucinkaboz plus vymenuvava sudcov a ustavnych sudcov. Dokonca pre zabezpecenie chodu ustavnych organov moze prezident vymenovat ustavneho sudcu aj bez predoslej volby(ak sa volba natahuje)
A o to viac tam nechceme Pelleho, lebo este ked si na ustavny sud dostanu svojich ludi, tak koniec. Dovidenia prava obcanov 👋
@lucinkaboz dokonca sa spekuluje, ze o tuto poziciu by mohol mat zaujem spoluautor novely trestneho zakona Lindtner, obzalovany v kauze Vichrica
“Obžaloba sa týka dvoch skutkov prečinu nepriamej korupcie a jedného skutku zločinu zasahovania do nezávislosti súdu, potvrdil hovorca prokuratúry Dalibor Skladan. Pri nepriamej korupcii je najvyšší možný trest dva roky väzenia, pri zasahovaní do nezávislosti súdu je horná sadzba osem rokov.”
@paradajkova svojich ludi dosadit vsade....
Kazda vlada, vsetci, si dosadzuju svojich ludi vsade
@matkamirko tak to bolo so Simeckom. Ludia mu nerozumeli, Slovaci potrebuju omacky, rozpravky, intrigy....
@eva8 Simecka mi pride hlavne nevyrazny,nevie sa obhajit taky snilko ktory je malo asertovny.Za mna nevyrazny dost.
@ktochytavzite mne Š. pripadal ako zmurkajuci vrabcek. Ale hodnotovo som sa s nim uplne stotoznovala. Ludia ani jeho terminologii nerozumeli. A takisto ani Korcokovi. A Pellegrini hovori o Korcokovi, ze sa vyvysuje a je arogantny? Nemal tie slova nasmerovat na Fica? Inak, aj ja mam podobnu "uchylku" ako Korcok. Ked niekto povie hlupost, hned ho "opravim", pritom to nemyslim v zlom, pretoze aj ja som rada, ked ma niekto opravi. A hovori sa o pokore? Tazko je priznat si svoj omyl, chybu. To je pokora - joj, dakujem, nevedela som... A pod.

@tykat pozri, ja som sa k teme slusnosti a nazorov uz viackrat vyjadrila, tu uz ide ovela a ked niekto klame, treba to nazvat klamstvom a nie 'nazorom' a snazit sa byt za kazdy cenu slusny. Este aj ten Kristus vyhnal obchodnikov z chramu svinskym krokom, jed uzmame tu Velku Noc... Ja uz na tuto temu slusnosti a nazorov diskutovat nebudem, staci Si pozriet videa Blahu, Fica, mladeho Kalinaka, Danka, atd. Plus komentare ich fanusikov, to je taka zumpa, zmestia vulgarnosti a hluposti, ze to Sa neda citat viac ako par minut. Toxicki ludia na cele vlady, vo vrcholovej politike,voleni toxickymi ludmi.