Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
@777januska777 jeho drží za gu*e koalícia…tam je aspoň predpoklad, že Slovákov nenatiahne do vojny.
Ale ja stále hovorím, že týmto mladým chlapcom to treba dať zažiť…lebo zoženšteli😉… bude prezident Korčoka a jeho krásna šikovná príjemná manželka, ktorá sa konečne zamestnala 😂, bude prvá dáma a hneď sa vám tu bude lepšie žiť😉
@teegreen podľa mňa by bol časom výsledok rovnaký. Toto je prašť ako uhoď.
@ibatanecnica myslím, že nie, ale tak ako píšem, je mi to už jedno😉…volím ideál slovenského národa😂 Korčoka…dúfam, že aspoň tie otrasné okuliare si ako prezident vymení😂
akurat som pisala do tej druhej diskusie, ze ma prekvapuje, ze umierneny volic pelleho nema problem ho volit po tom, ako jeho nastupca sutaj estok (tiez z HLASu) bol u bombica - a pelle na to nijako negativne nereagoval.
ano, bombic/kollar sa obhajuje, ze je nanho "len" vydany zatykac a nie je odsudeny, ale ked sa pozriete, co pise a robi... mne je pri tych jeho vyjadreniach jasne, na ktorej strane stojim. viem si predstavit seba, ze by som HLAS volila pred par rokmi, ale momentalne sa priblizuju SMERu a vselijakym konspiratorom a tam je uz moja cervena ciara.
celkom fajn zhrnutie som nasla tu: https://infosecurity.sk/domace/danny-kollar-pra...
@teegreen no co ti ja viem, predpoklad ze nezatiahne do vojny, keďže jediný, kto môže do vojny zasiahnut je vláda, ktorá rozdáva štátne financie súkromným zbrojovkam a pripravuje sa na vojnu, neviem ci tento scenár v ktorý dufaš je pravdivý. Skôr to bude úplne naopak ako vravi Fico (vždy tak bolo) a do vojny nás plánuje zatiahnut Fico.
Ale inak, mňa toto naozaj zaujíma - čím Peter Pellegrini presvedčil svojich voličov, aby mu dali hlas.
Ale tak naozaj - nie odpovede typu, lebo Korčok je toto a hento. Mňa nezaujíma, čo je z ich pohľadu Korčok, ale čo a kto je z ich pohľadu Pellegrini, čím ich presvedčil, čo očakávajú od toho, keď bude prezident... A ja musím povedať, že som naozaj k tomuto ešte odpoveď nedostala.
Viem o jednom kandidátovi, ktorý splnil všetko, čo sľúbil, dodržiava slovo, zákon, vždy hovoril pravdu, nikdy nič neukradol, bol skromný a pokorný, odmietol bohatstvo a moc, bol a je spravodlivý, nebol sebecký a ctižiadostivý, mal rád aj nepriateľov, slúžil iným, učil o láske, odpúšťal a učil o odpúšťaní, bol ochotný položiť svoj život, ponížil sa, je ochotný pripraviť miesto tým, ktorí ho nasledujú..
Môj manžel telefonoval so svojou mamou.. pýtal sa jej tu istú otázku, prečo preboha... A jej odpoveď? "Petko je jej sympatický, ten korcok je taký divný".. snažil sa argumentovat, snažil sa vysvetliť.. márne.. jej sa proste páči pellegrini, korcok nie..
nejde o žiadnu politiku, mnohí sa rozhodujú podľa vzhľadu.. premna je to šokujúce a smutné...
Navyše moja svokra má veľmi rada spomienkový optimizmus a na komunizmus si spomína s láskou a smer s hlasom má k tomuto obdobiu veľmi blízko.. jednoducho, nevysvetlis nikdy nijakým argumentom.. jediná cesta je, že sa zmobilizuju všetci čo vidia že pellegriny tam nepatrí a pôjdu voliť.. ale to už nikto neovplyvní ako dopadne..
@777januska777 alebo nas do nej fico nezatiahne priamo, ale skoncime ako v 1968. treba si tu minulost pripominat... https://www.21august1968.sk/sk/pozyvaci-list/
Lebo podporuju LGBT komunitu a chcu gaya za prezidenta 💕
@chodec15 nikto nikoho nevyhadzuje. Koľko ľudí povedalo, že keď vyhrá SMER a podotýkam ,nevolila som ich, tiež mi je zle z too ,čo tu robia, a čo sa stalo? Zostali tu. Hlavne niektorí umelci. Prečo asi? V zahraničí by im asi necinkli také prachy ako tu,
@mikasa_ackerman chceš mu tiež robiť antikampaň?
@chodec15 tak si potom s prepáčením se...ú do huby. Ako im potom veriť? Jedno vykrikuje a potom robí druhé. To tiež dosť vypovedá o človeku
@chodec15 niektori by mozno boli radi, keby slovensko prestalo existovat. lebo uz aj take mapy vypustila ruska strana: https://hnonline.sk/svet/24400788-novy-stat-by-...
citala som aj ten original zdroj a bolo tam, ze vychod SR treba zaclenit do noveho statu, juh dat madarom, lebo tam aj tak ziju, a zapadu sa vraj cnie za ceskom, tak sa pricleni k cesku. ja len nechapem, ako moze niekto tvrdit, ze je narodniar a vlastenec, a zaroven mu neprekaza, ze niekto v pohode planuje zanik celeho jeho statu.
@chodec15 ty si veľmi jednoduchý človek. veľmi si to zjednodušuješ. ja nečítam infovek ani russkije zvesti a predsa som z opačnej strany polit. spektra ako ty
@teegreen Pretože je demokratický kandidát, orientovaný na západ. Nemusím sa báť, že by nám robil hanbu v zahraničí, nemusím sa pri ňom báť, že podpíše bezhlavo návrhy smerohlasu, že bude likvidovať súdnictvo, udelovať milosť mafiánom, znižovať tresty za korupciu. A tieto kraviny s tým, že si zruší právo veta a pošle ľudí do vojny ani neskúšaj😀
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://demagog.sk/prezident-nemoze-rozhodnut-o...
@zmrzlinka8 no a keď aj? Na korcoka robia ľudia antikampaň každu minútu doslova, na pellegriniho si to nemôžu ľudia dovolit?
@chodec15 😂🙈
@mikasa_ackerman že demokratický😂😂😂.
Ty o ňom nič nevieš😂😂😂. Ja ti ho doprajem😘
@chodec15 a ešte k tomu aj riadne vychcaný, citujem ťa:
" nemam ziadne davky, ziadnu ocr, NIC. a iba vidim, ako rozkradaju buduci dochodkovy system kupovanim si dnesnych volicov. V dalsie roky planujem sa prehodit prijmovo bud do Ciech, alebo Rakuska, tu nezaplatim nic a budem tu iba byvat."
vychcaný, nič viac. ale stačí, ze vážnejšie alebo chronicky ochories alebo môžeš mať úraz a dávky dostaneš, neprajem ti to, ani nikomu, ale takto zjednodušene sa na to nedá dívať
@teegreen budem s tebou ďalej diskutovať, až keď si toto prečítaš https://demagog.sk/prezident-nemoze-rozhodnut-o...

@teegreen tak dúfam, že dovtedy stihnem zdúchnuť aj ja