icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

Strana
z21
luuubik
10. apr 2024

@chodec15 ale prosím ťa... Už sú tieto naučené bezduche frázy fakt trápne a vysumene, ale tak chápem, treba sa na niečo vyhovoriť, keď neuspejeme. Každý, kto nezdieľa oficiálnu líniu propagandy je ovplyvnený, sprostý, voli pod strachom a blaaaaa... Poznáme už 🥱 Ale necujem sa, už ste to dotiahli aj na level, že ani slnko nevyjde, keď nebude podľa vás. Ja sa nebojím ničoho okrem susedovho psa 🤭 a tiež som volila, ako som volila. Nie zo strachu. Ale pretože s nejakými postojmi kandidáta sympatizujem viac než s postojmi iného kandidáta.

panda6
10. apr 2024
jarmilaj
10. apr 2024

@viestta keď chceš slovíčkovať, tak teda volila ho väčšina voliacich😉.
Čo máte s tým nemocničným doprovodom furt. Myslíš, že zvolením IK sa nafúkne oddelenie s 20timi lôžkami, a zrazu tam bude +20postelí pre rodičov? Toto je vec, ktorá sa nedá zrealizovať. Keď som mala choré dieťa, v jednom prípade som sedela celú noc na stoličke, a druhý krát som mala svoju posteľ, pretože to bolo v tej chvíli MOŽNÉ. Cca rok 1995. Dnes chcete všetci vip izby, či ako? Jasné svätý Korčok všetko vyrieši, budete na streche. Na vyplácanie dôchodkov nie sú peniaze už dnes, nepíš lebo Fico, aj Matovič sa podieľal. Odkladať do druhého piliera je čierna diera, rovnako ako neodkladať. Korčok ťa ochráni aj pred pani na stavebnom úrade😁😁😁

paradajkova
10. apr 2024

@zmrzlinka8 keby takto uvazujem, tak v 2017 by som isla volit v BBSK Kotlebu. Luntera totiz podporil Smer, SNS, PS a vzdal sa Klus, ktory mu zaroven vyjadril podporu a tym ziskal podporu Olano, SAS.

Ale ja takto neuvazujem. V 2017 bolo jasne kto je Kotleba zac a v 2024 je tiez jasne kto je Pelle zac, bohuzial nie vsetkym. Aj s Kotlebom dlho sympatizovali ludia a ved ho aj demokraticky zvolili a tak aj dopadol vtedy kraj.

viestta
10. apr 2024

@zmrzlinka8 druhy pilier vznikol po dochodkovej reforme. Mne nemusis vypisovat to co uz davno viem. V ramci dochodkovej reformy sa rozdelila zodpovednost za dochodok medzi socialnu poistovnu a druhy pilier. Keby fungoval, tak ako bol zalozeny, bol by udrzatelny aj statny dochodkovy system a aj ludia by mali peniaze na svojich uctoch. Druhy pilier by uz dnes vyplacal dochodky, a slusne doćhodky cestvodochodcom. Ale cely druhy pilier prave Ficove vlady niekolkorat prekopali, znarodnili peniaze, ktore tam mali ludia ulozene na vlastnych uctoch. Dnes sa druhy pilier ani omylom nepodoba na to ako bol mysleny. A to co s nim spravila terajsia vlada, je len dalsi kliniec do rakvy, v ktorej raz budu pochovane dochodky ekonomicky cinnych ludi, tori maju teraz 30 do 50 rokov. To co je z druheho piliera teraz je jednoznacne vina vsetkych predchadzajucich Ficovych vlad. A ked to nevidis, tak je mi ta luto. Ak si myslis, ze tieto zasahy do systemu su na prospech terajsim aj buducim dochodcom, tak k tomu ani neviem co povedat.

viestta
10. apr 2024

Pre tie, ktore tvrdia, ze mier na Ukrajine je otazkou rokovani, ktore treba len zacat.
Švajčiarsko v dňoch 15. a 16. júna usporiada konferenciu o Ukrajine, ktorej cieľom je odštartovať mierový proces. „V súčasnosti existuje dostatočná medzinárodná podpora pre usporiadanie konferencie na vysokej úrovni, ktorá by začala mierový proces,“ uviedla švajčiarska vláda. Jeho cieľom bude vytvoriť rámec pre trvalý mier. Rusi uviedli, že sa konferencie nezúčastnia. Krajina podľa nich nie je neutrálna.
Nazor nech si spravi kazdy sam

rusalinka
11. apr 2024

@viestta Bez ohľadu na to, čo si myslí Vladimír Veľký a jeho národ - slovenský prezident ten mier vyjedná!
🙂

eva8
11. apr 2024

V Turecku sa mier vyjedbnavat mohol, pretoze Turecko je "neutralne"...
V jednom suhlasim. Popri podpory Ukrajiny, treba sa snazit zaroven s Ruskom hovorit.

eva8
11. apr 2024

Toto mi pripomina "perlicku" zo Slovenska. Nik z koalicie sa nezucsni stretnutia, co sa tyka RTVS. Slusne odmietli pozvanie s tym, ze nik nebude ministerstvam urcovat, kedy a coho a kde sa stretnu..

viestta
11. apr 2024

@eva8 vsak jasne, demagogia by im nepresla, argumenty nemaju. Vidis to aj v tychto diskusiach. Volici koalicie dookola opakuju nacvicene frazy, ked pytas argumenty, nie su

eva8
11. apr 2024

@viestta v druhom kole volili volici mensie zlo (odpoved volica P.) Teda v 1. kole svojho kandidata, v druhom zlo. Cize co chce Slovensko, to ma.
Ako stale pisem, som optimista. Slovensko to da.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
krasavec007
Odpoveď bola odstránená
viestta
5. máj 2024

@chodec15 prekvapuje ta to? Bud nepoznaju fakty, alebo ich ucelovo prekrutia. Tento nijak nevynika v celej tej sebranke, akurat neme priblbly vyraz ako Cicero z Revucej a ani nie je samonasieraci ako Zlatousty zo Sumracnej.

eva8
5. máj 2024

@chodec15
@viestta
Neuspesne pristatie sa da prirovnat ku katastrofe. Uz nebudme taki prisni

viestta
5. máj 2024

@eva8 ale stalo sa to na letisku v Ivanke, na Bradle je len pochovany. To je ten lapsus pana buduceho prezidenta. Myli si sezonu s fazonou a koton s betonom.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
5. máj 2024

@viestta
@chodec15
aha 🙂 Ja som brala ako samozrejmost, ze mohyla nie je vystavena v mieste "katastrofy", preto som to prehliadla. Vdaka.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
paula1000
Odpoveď bola odstránená
Strana
z21