icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

zmrzlinka8
27. mar 2024

@chodec15 ty fakt nie si normálny

chodec15
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. mar 2024

@chodec15 ty sa kontroluj. Nemusis mat s inymi rovnake nazory, ale da sa diskutovat aj korektne a bez invektiv. Ja vacsinou s tebou suhlasim, ale sposob ako si sa zacal vyjadrovat o tych, ktore maju iny nazor naozaj nie je adekvatny. Tymto sposobom diskusie sa znizujes na uroven Blahu, Fica a mnohych inych, ktori korektnu diskusiu nezvladaju, je ti to treba?

deedol
27. mar 2024

@chodec15 ja sice casto nesuhlasim, ale snazim sa byt slusna a neutocit na ludi. hadka este nikdy nikoho nepresvedcila, aby sa zamyslel.

zmrzlinka8
27. mar 2024

@chodec15 a ešte daj ten o tlmočení

chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
27. mar 2024

@viestta
@deedol
dakujem ❤️

zmrzlinka8
27. mar 2024

@chodec15 ty vždy začneš urážať, keď sa ti nejaký názor nepáči, tak samozrejme potom vyprovokujes

mima1608
27. mar 2024

Tí u nás v rodine čo ho budú voliť v 2. kole, poprípade ho volili aj v prvom povedali, že preto, lebo je vlastenec a má Slovensko na prvom mieste, na rozdiel od Korčoka - podotýkam, nikto z nich nevolil v parlamentných voľbách Smer a pomimo dvoch ľudí ani Hlas 🤷

zmrzlinka8
27. mar 2024

@deedol ahoj🙂 prekáža mi na nom tiež niečo, ale medzi korcokom a pellem volím radsej pelleho.

eva8
27. mar 2024

@deedol kto je bombic? Rezp. co myslis pod spojenim s bombicom?

777januska777
27. mar 2024

@zmrzlinka8 a prečo? Lebo je to známa tvár a je sympatickejsi však? Reálne som tu dala veľa dôkazov o tom, ze progresivny je viac ako korcok, ze keď vyhra ma oveľa väčšie možnosti meniť štát a aj povolať slovensko do vojny. A aj tak radšej pelle.

eva8
27. mar 2024

*resp. (Preklep)

zmrzlinka8
27. mar 2024

@777januska777 nemusím rozvádzať svoje dôvody dopodrobna. určite to nie je tým, že by mi bol sympatickejší. je mi bližší hodnotovo.

777januska777
27. mar 2024

@zmrzlinka8 v čom? Aké sú tie tvoje hodnoty? Bol proti obmedzeniu potratov, keď sa o tom hlasovalo, bol za registrované partnerstva a lgbti, sam tvrdil, že Slovensko má pomôcť susedovi, ktorý je napadnutí vojnou aj finančne aj vojensky, počas covidu vravel, ze keby on bol vo vláde, tak už je väčšina slovenská zaockovana. Fakt neviem aké tie bližšie hodnoty, ved ich špecifikuj, dnes je doba internetu vieme všetky výroky overiť.
Jeho hodnoty nie sú známe nikomu, verím, že ani jemu samému, ved pravidelne popiera sam svoje výroky.

mikasa_ackerman
autor
27. mar 2024

@eva8 Daniel Bombic alias Danny Kollár, extrémista, rozširovateľ hoaxov, konšpirácií a boli na neho vydané 3 medzinárodné zatykače vo veciach šírenia extrémistických materiálov, kyberšikany, zverejňovania citlivých osobných údajov atď.

eva8
27. mar 2024

@deedol uz som nasla prispevok o bombicovi

eva8
27. mar 2024

@mikasa_ackerman naraz piseme. Uz som nasla, dakujem 🌹

veronikam33
27. mar 2024

@zmrzlinka8 ale veď on nemá žiadne hodnoty, veď rozpráva presne to čo chcú ľudia počuť, a robí tak ako povie Fico. Aké hodnoty má ten človek podľa teba?

viestta
27. mar 2024

@zmrzlinka8 neviem, ktore jeho hodnoty su ti blzsie, ale podla mna jeho hlavne hodnota je byt serviny, je jedno komu ale "hlavne nanasrat sefa" (ak to uz mam tak na priamo napisat). Mozno sa mu raz v zivote vzoprel, len oni vedia ci ten trucpodnik Hlas nebol sucast dohody, ale velmi rychlo ho to preslo a zas sklzol do svojej obvykle servilnosti. Jeho filozofia je rovnaka ako Ficova, len pouziva na vyjadrenie tych istych veci jemnejsi slovnik, ale podstata tam je rovnaka. To maslo co maju obaja na hlave je z rovnakej mliekarne

carolynka
27. mar 2024

@mikasa_ackerman toto poslal Daniel Bombic alias Danny Kollar, s ktorym s Pelleho minister nedavno stretol, novinarke Zuzane Hanzel Kovacicovej. Pellegrini sa nijako nevyhradil voci tomu, ze clen jeho strany Sutaj Estok prisiel do relacie tohto obvineneho extremistu. Toto je ten slusny, sympaticky Pellegrini

viestta
27. mar 2024

@chodec15 skus pouzivat argumenty a nie invektivy. Potom tvoj prispevok bude mat vypovednu hodnotu. Len tolko

chodec15
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. mar 2024

@chodec15 ano, to som, to mas pravdu. Ale tak daleko ako zachadzas ty nezachadzam

chodec15
Odpoveď bola odstránená
greta90
27. mar 2024

@stanielka17 áno, ľudí mátajú nejakí vymyslení ruskí agenti, americkí pre nich neexistujú, preto to hodia kandidátovi, ktorého životnou inšpiráciou bola americká vrahyňa Albright a ktorý bude poslušne plniť príkazy z Bruselu a Washingtonu. Čo na tom, že máme ruský plyn, hlavne, že nie je z Ruska, ale z dobrej Ameriky. Všetky možné, hlavne elektronické zariadenia sú z toho hnusného Východu. Ukrajina je super, aj ukrajinčina je super, veď to predsa nie je takmer rovnaký jazyk ako tá zlá ruština, vôbec nemá s Ruskom nič spoločné. Inými slovami idioti.

viestta
27. mar 2024

@chodec15 ani nevies aku trapnost si napisal... Skutocny chlap nefackuje, to robi len taky co v nim mlatia atavisticke pudy, ktore nedokaze skrotit

chodec15
Odpoveď bola odstránená
viestta
27. mar 2024

@greta90 elektronika je z Ciny, nie z Ruska.
Vyrobne zariadenia? Kolko ich je? 2 konvertory v Kosiciach, tie dalsie 2 su z Rakuska, este je tam TSP ale ta uz je davno cela nahradena, ostali len stojany valcovacich stolic. Aj jadrove reaktory v Bohuniciach. A este?

kiwi3
27. mar 2024

@chodec15 s tym steinhublom v jednom nemas pravdu - bol na 13-14 rocne. 16 na neho uz bolo vela. to viem s istotou, kedze som vtedy bola v rovnakom veku.