Prečo voliči podporujú Pellegriniho?
Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣
@chodec15 ty sa kontroluj. Nemusis mat s inymi rovnake nazory, ale da sa diskutovat aj korektne a bez invektiv. Ja vacsinou s tebou suhlasim, ale sposob ako si sa zacal vyjadrovat o tych, ktore maju iny nazor naozaj nie je adekvatny. Tymto sposobom diskusie sa znizujes na uroven Blahu, Fica a mnohych inych, ktori korektnu diskusiu nezvladaju, je ti to treba?
@chodec15 a ešte daj ten o tlmočení
@chodec15 ty vždy začneš urážať, keď sa ti nejaký názor nepáči, tak samozrejme potom vyprovokujes
Tí u nás v rodine čo ho budú voliť v 2. kole, poprípade ho volili aj v prvom povedali, že preto, lebo je vlastenec a má Slovensko na prvom mieste, na rozdiel od Korčoka - podotýkam, nikto z nich nevolil v parlamentných voľbách Smer a pomimo dvoch ľudí ani Hlas 🤷
@deedol ahoj🙂 prekáža mi na nom tiež niečo, ale medzi korcokom a pellem volím radsej pelleho.
@zmrzlinka8 a prečo? Lebo je to známa tvár a je sympatickejsi však? Reálne som tu dala veľa dôkazov o tom, ze progresivny je viac ako korcok, ze keď vyhra ma oveľa väčšie možnosti meniť štát a aj povolať slovensko do vojny. A aj tak radšej pelle.
*resp. (Preklep)
@777januska777 nemusím rozvádzať svoje dôvody dopodrobna. určite to nie je tým, že by mi bol sympatickejší. je mi bližší hodnotovo.
@zmrzlinka8 v čom? Aké sú tie tvoje hodnoty? Bol proti obmedzeniu potratov, keď sa o tom hlasovalo, bol za registrované partnerstva a lgbti, sam tvrdil, že Slovensko má pomôcť susedovi, ktorý je napadnutí vojnou aj finančne aj vojensky, počas covidu vravel, ze keby on bol vo vláde, tak už je väčšina slovenská zaockovana. Fakt neviem aké tie bližšie hodnoty, ved ich špecifikuj, dnes je doba internetu vieme všetky výroky overiť.
Jeho hodnoty nie sú známe nikomu, verím, že ani jemu samému, ved pravidelne popiera sam svoje výroky.
@eva8 Daniel Bombic alias Danny Kollár, extrémista, rozširovateľ hoaxov, konšpirácií a boli na neho vydané 3 medzinárodné zatykače vo veciach šírenia extrémistických materiálov, kyberšikany, zverejňovania citlivých osobných údajov atď.
@mikasa_ackerman naraz piseme. Uz som nasla, dakujem 🌹
@zmrzlinka8 ale veď on nemá žiadne hodnoty, veď rozpráva presne to čo chcú ľudia počuť, a robí tak ako povie Fico. Aké hodnoty má ten človek podľa teba?
@zmrzlinka8 neviem, ktore jeho hodnoty su ti blzsie, ale podla mna jeho hlavne hodnota je byt serviny, je jedno komu ale "hlavne nanasrat sefa" (ak to uz mam tak na priamo napisat). Mozno sa mu raz v zivote vzoprel, len oni vedia ci ten trucpodnik Hlas nebol sucast dohody, ale velmi rychlo ho to preslo a zas sklzol do svojej obvykle servilnosti. Jeho filozofia je rovnaka ako Ficova, len pouziva na vyjadrenie tych istych veci jemnejsi slovnik, ale podstata tam je rovnaka. To maslo co maju obaja na hlave je z rovnakej mliekarne
@mikasa_ackerman toto poslal Daniel Bombic alias Danny Kollar, s ktorym s Pelleho minister nedavno stretol, novinarke Zuzane Hanzel Kovacicovej. Pellegrini sa nijako nevyhradil voci tomu, ze clen jeho strany Sutaj Estok prisiel do relacie tohto obvineneho extremistu. Toto je ten slusny, sympaticky Pellegrini
@stanielka17 áno, ľudí mátajú nejakí vymyslení ruskí agenti, americkí pre nich neexistujú, preto to hodia kandidátovi, ktorého životnou inšpiráciou bola americká vrahyňa Albright a ktorý bude poslušne plniť príkazy z Bruselu a Washingtonu. Čo na tom, že máme ruský plyn, hlavne, že nie je z Ruska, ale z dobrej Ameriky. Všetky možné, hlavne elektronické zariadenia sú z toho hnusného Východu. Ukrajina je super, aj ukrajinčina je super, veď to predsa nie je takmer rovnaký jazyk ako tá zlá ruština, vôbec nemá s Ruskom nič spoločné. Inými slovami idioti.

@chodec15 ty fakt nie si normálny