icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

viestta
27. mar 2024

@chodec15 nuz, invektiva je tiez len facka, aj ked neboli. Ci?

eva8
27. mar 2024

@viestta doplnim "fyzicky"

chodec15
Odpoveď bola odstránená
levandul_ka
27. mar 2024

@carolynka
co ma spolocne nejaky konflikt Bombica a Hanzelovej s Pellegrinim? 🙄

rusalinka
27. mar 2024

@levandul_ka to má spoločné, že minister Pellegriniho strany sa s týmto hľadaným (hľadá ho aj NAKA a Eštok má pod sebou aj NAKU) vulgárnym zločincom vykecával ako so starým kamarátom... a predseda strany je ticho. Ako vždy. Je to teda podľa neho OK? Alebo jeho minister prestrelil, ale tvárime sa, že sa nič nestalo? Ja neviem, no...

eva8
27. mar 2024

@levandul_ka ja som sa pytala na Bombica, tak preto ten prispevok

carolynka
27. mar 2024

@levandul_ka Pellegriniho minister Sutaj Estok sa stretava s extremistom, na ktoreho je vydany Europy zatykac. Sutaj Estok stal po Pellegriniho boku v sobotu pri vyhlaseni volieb a je Pellegriniho hlasna truba. Pellegrinimu nevadi, ze jedna z jeho pravych ruk sa stretava s extremistom. Ked tam nevidis suvisloat, v poriadku, ale jasnejsie to vysvetlit neviem

stanzi
27. mar 2024

@zmrzlinka8 Hodnoty? Pellegrini ma hodnoty?
A ake hodnoty teda vyznaval, ked prijal uplatok 150 tisic eur v krabici od sampanskeho? 🙂

chodec15
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
maryetta
27. mar 2024

Ja nechapem ako mu ludia este mozu verit. Dochodcovia ok. Im naslubuje bars co. Naivita a neviem co…. Ale realne mladi ludia?! To som fakt priam zhrozena. Ked nevidia. Nevideli co sa tu dialo. Prekryva. Zalepuju oci… akoby sa nic nedialo. A staci mala antikampan na nejaku ameriku/caputovu/vojnu a neviem co a korčoka rovno upalit?

zmrzlinka8
27. mar 2024

@veronikam33 to je tvoj názor, rešpektujem ho.
pre mňa má väčšie ľudské hodnoty ako korcok

deedol
27. mar 2024

@zmrzlinka8 ked spominas tie ludske hodnoty, ak mas cas, pozri si toho bombica. vedela by som prekusnut vselico, ale toto nie.

mikasa_ackerman
autor
27. mar 2024

@carolynka áno, ja viem, aktivity týchto nebezpečných dezolé sledujem asi od roku 2019... Bombic je to katastrofa, ešte väčšia je to, koľko ľudí ho sleduje a podporuje.

viestta
27. mar 2024

@chodec15 ked sa docita az k tym fackam, tak pochopi viac ako si pochopil ty.

lenka098123
27. mar 2024

@nelca0510 u nás to isté 😀🙈

doriiis
27. mar 2024

Lebo môžem a chcem.Je úplne jedno,čím svoje rozhodnutie ,,obhajim". Druhá strana si vždy nájde svoje ALE.Z oboch strán.Takze dôležité je,aby ľudia išli voliť toho,koho uznajú za vhodné.Zijeme v demokratickej krajine a väčšina rozhodne.Tot vse

viestta
27. mar 2024

@zmrzlinka8 ludska hodnota je aj charakter, ale tento pan tak obratne meni postoje, ze je to az do oci bijuce. Ano, netreba tvrdohlavo stat za svojim, ak sa ukaze ze som sa mylil. Ale zas take nazorove obraty, to uz nie su obraty, to su piruety. Popieranie toho co som kedysi povedal, tak tam uz ani neviem najst vhodne pomenovanie. Ale ak ty v nom vidis hodnoty, s ktorymi sa vies stotoznit akceptujem, aj ked ma to udivuje

mikasa_ackerman
autor
27. mar 2024

@doriiis Veď ale normálne napíš nejaký konkrétny dôvod, ja mám ozaj pocit, že ľudia sa za tie dôvody hanbia alebo ani sami nevedia..

lenkasarka
27. mar 2024

@chodec15

@viestta má pravdu. Si v každej téme čo sa týka politiky a čím ďalej tým viac “agresivnejsie” píšeš. To že má niekto opačný názor neznamená,že ho treba hneď urážať. Aj keby ti oponent tvrdil že zem je kockata, neznamená že ho máš hneď urážať.napis mu svoj argument prečo nie a vykasli sa nato. Bez urážok bez invektiv, lebo už zachádzaš pridaleko.

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
viestta
27. mar 2024

@lenkasarka kde urazam oponentov? Nazorny priklad poprosim.

jana_eyre_2
27. mar 2024

@viestta Lenkasarka ti dala za pravdu..

lenkasarka
27. mar 2024

@viestta ale kdeže. Nie ty

kika2565
27. mar 2024

@irusa ani lepšie ste to nemohla povedať

zmrzlinka8
27. mar 2024

@doriiis úplný súhlas

zuzulka558
27. mar 2024

Ani jedného lebo ako sa hovorí prezident má spájať ľudí a keď tu čítam diskusie predtým iba to ľudí rozdeľuje 🤣🤣

deedol
27. mar 2024

@zmrzlinka8 tak ked ti pride on ako objektivny zdroj info o sebe samom, tak nemame asi o com dalej debatovat. zial. pre mna je neobhajitelne napr. popierat holokaust.

zmrzlinka8
27. mar 2024

@viestta tak logicky jeho filozofia je rovnaká ako Ficova, keďže sú obaja sociálni demokrati.