icon

Prečo voliči podporujú Pellegriniho?

mikasa_ackerman
27. mar 2024

Videla som tu viacero diskusií, kde sa autor anonymne pýtal, prečo ľudia volia Korčoka a následne mu tam robil antikampaň. Mňa len naozaj úprimne zaujíma, tí čo idete voliť Pellegriniho, PREČO? 🫣

tairyx
27. mar 2024

@kofilka33 top 👍👍👍

lienkashcj
27. mar 2024

Lebo to je banda debilov. V minulosti som volila SMER a naposledy Hlas s tým že som verila že bude lepší a že sa spoja s PS, ale Pelle sa vrátil k svojmu bačovi(stále si myslím že na neho Fico niečo má alebo ho naoko podporuje ale za zradu ho chce zničiť, ale to je len môj pocit). Pelle sa mi zhnusil ako sklonil hlavu a už nemá svoj názor, ale iba názor Fica. Keď bude Pelle prezidentom, tak Ficovi prejde všetko ale úplne VŠETKO. A to sa nesmie stať. Chceli sme demokraciu máme ju, ale on nám ju chce vziať a s Pellegrinim ako prezidentom sa mu to podarí. Preto volím Korčoka(a do budúcna PS) aby sme ešte mali šancu na budúcnosť. Teraz aj ten maďar povedal že ho podporí dúfam že maďarskí spoluobčania majú dosť rozumu a nebudú voliť Pellegríniho. Keďže na nich zabudne hneď na druhý deň, veď on ani nechcel aby boli dvojjazyčné tabule atď len si na to spomeňte a nenechajte sa ním oklamať. Voľte budúcnosť keď nie pre seba tak pre svoje deti, vnúčatá...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
krajinka
27. mar 2024

@tairyx takze starsia voli mladsieho lebo chce klud a mladsia voli starsieho lebo chce vzruso?😨

tairyx
27. mar 2024

@chodec15 zase až taká stará nie som 🤭😁. A kto bude ako dlho žiť, to vie len Pán Boh.

silvike
27. mar 2024

@chodec15 Od kolkych rokov by teda mali ludia ustupit super mudrym mladym s obrovskymi skusenostami ? Od 30tky ? Od 40tky alebo staci od 70tky ? To fakt nemoze mat svoj nazor clovek v akomkolvek veku ?

tairyx
27. mar 2024

@krajinka ja neviem prečo mladšia volí staršieho 🤣 je to každého osobná vec komu a prečo dá vo voľbách svoj hlas. A keď sme už pritom, Pellegrini je starší ako ja.🙂

lienkashcj
27. mar 2024

@carolynka Keď sa hovorilo ako sa Erik Tomáš pchal Ficovi do zadku aby sa dostal do parlamentu, tak Eštok sa pchal a pchá do riti Pellegrinimu. Ten ho zo sebou všade vláči už dlhé roky :D je vidieť že Eštok je karieristická sviňa a nič viac. Ten mi je ešte viac nesympatický ako Dolinková.

eva8
27. mar 2024

@maminazosatnika bude propagovat lgbt komunitu? Doteraz pomocou nej robila koalicia antikampan PS. A pretrvava to
Ale na druhej strane, u Pellegriniho nikdy nevieme, ako Fico oroci 🙂

krajinka
27. mar 2024

@tairyx ale je mladsi ako Korcok, tak som to myslela...samozrejme, je to tvoja vec

eva8
27. mar 2024

@lienkashcj ten madar 0odporil Pellegriniho

lienkashcj
27. mar 2024

@eva8 on mohol, ale dúfam že jeho voliči budú mať viac rozumu než on. A bohvie čo mu Pelle sľúbil že tak rýchlo prikývol

krajinka
27. mar 2024

@eva8 dnes som sa dozvedela, ze forro po madarsky znamena horuci, tak asi nemohol inak😝

eva8
27. mar 2024

@krajinka 😉

apolka77
27. mar 2024

@tairyx
Mne je normálne smutno ako si odvovodnila prečo ty budeš voliť Pelle a prečo dcéra Korcoka.
Zrejme sme v tom istom veku (ja 47) alebo približne v rovnakom.
Mám dcéru 19 a syna 21.
My všetci volíme Korcoka.
Necítim sa vôbec stará. , ale hlavne nikdy by som svojim detom nepriala, aby museli zažiť cenzúru a totalitu ..tebe je to jedno?
Aký pokoj? Strcit hlavu do piesku?
Pre svoje deti spravím prvé a posledné.
Nikdy by som sa nezmierila keby som svojím hlasom mala prispieť k úpadku tejto krajiny .
Aby moje deti utekali zo Slovenska len preto že tu vládnu mafiáni a skorumpovaní politici.
Voľbou Pelleho tu pokoj a kľud nebude .
Práve naopak .
Pelle je prázdny človek ktorého riadi Fico.
Skús nad tým porozmýšľať.
Voľba Pelleho je úpadok pre naše deti a vnúčence.
Stačí si položiť misku váh čo za posledných 20 rokov dobre spravil Pelle pre Slovensko .
Nič
Mení názory ako ponožky.
Skús si toto pozrieť.

https://www.youtube.com/watch?v=g_KjY5p9TcI
srdeenko19
27. mar 2024

@ibatanecnica a stále dookola tie isté nicky, vo všetkých diskusiách 😅😅😅😅 totálne vymätení, na smiech 😅😅😅 aj tak bude PP prezident 💗😅😅💪

paradajkova
27. mar 2024

@apolka77 Pellegrini sa hlavne ludsky a mentalne rozisiel s hovorenim pravdy obcanom 🤐

sulavikova
27. mar 2024

Nečítam predchádzajúce príspevky... Volím Pelleho🥰, je mi lautri, prečo vy nie. V predchádzajúcich parlamentných voľbách tiež “mladí” volili Matoviča a ľaľa ho, čo sa z neho vykľulo. Prezidentku Čaputovú nám závidela celá únia. Kam ju posranci (nie je to preklep) NRSR dostali?

viestta
27. mar 2024

@krajinka Pellegrini získal podporu Forróa, Galanta a Dunajská Streda dva milióny eur. Stretnutie s Korčokom bolo pre lídra Aliancie bezpredmetné
https://spravy.pravda.sk/prezidentske-volby-202...
Takto sa to robi, do psej matere!!!

srdeenko19
27. mar 2024

@sulavikova 👏👏👏🥰

paradajkova
27. mar 2024

@sulavikova ved iba preto, ze nam obcanom minul 1000+ milionov a klame kazdu druhu vetu co povie. Ved ked ti je to jedno a vedome ho volis aj napriek tomu, tak okej.

a z Matovica sa nic nevyklulo, on bol tiez citatelny aj pred volbami, ale ludia to nechceli pocuvat.

krajinka
27. mar 2024

@viestta hadam ti Madari nie su taki vymeteni...alebo vymäteni? teraz ma tu jedna uzivatelka doplietla🙄

viestta
27. mar 2024

@krajinka vymeteni od vymetat (zametat smerom von) alebo pomäteni od slova pomiatnut sa. Mozme si vybrat. Dufam, ze sa ich najde dost rozumnych, poznam ich dost

sulavikova
27. mar 2024

@paradajkova Korčok zatiaľ nestihol minúť (nebol tak dlho pri koryte), ale len čo hubu otvorí. No amen tma Das ist hrůza! Ďalej sa radšej zdržím komentárov, no samotný pohľad na zapredanca amerikánskeho mi stačí mať pokazený deň.

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
paradajkova
27. mar 2024

@sulavikova takze ides vedome volit cloveka co minul 1000 milionov eur na informatizaciu, ktora nefunguje. Vedome si uvedomujes, ze to bud rozkradol alebo bol totalne neschopny na vedenie informatizacie. Okej. Sice nechapem, ako to moze byt pre niekoho akceptovatelne, ale ked to je pre teba okej, tak fajn.

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
paradajkova
27. mar 2024

@krasavec007 bohuzial u nas je vzdy dolezitejsie co politik povie, ako to co realne pre obcana urobi, aky zakon realne schvali. To su ako sobasni podvodnici, stacia medove recicky a uz im ide hlas 🗳️

carolynka
27. mar 2024

@paradajkova minule tu pisala pani, ze ju velmi hnevaju neustale temy o Korcokovi, a preto na just bude volit Pellegriniho. A dnes ina, ze bude volit Korcoka, nech teda ti mladi padnu na hubu, ked si to zelaju.
Mojou primarnou motivaciou pri volbe kandidata je, ci Slovensku prinesie nieco pozitivne, ci sa mu da do istej miery doverovat, ci jeho ciny zodpovedaju jeho slovam.
Neviem si predstavit volit kandidata alebo strany Len preto, aby som nastvala anonymne osoby na internete alebo niekomu nieco 'ukazala'. Pripada mi to detinske a nezrele. Potom to Tu aj tak vyzera, ked si ludia neuvedomuju,ze volba prezidenta alebo politickej strany je vazna vec a ma dopad na to ako spolocnost funguje.

sulavikova
27. mar 2024

@paradajkova ste osobne činná v politike?