Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?
Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.
@gribka1 to áno, ale ak si musí vybrať tak ani Matelko nie je taký hlupák že by nešiel voliť keďže mu je jasné že tu pôjde o každý hlas
@lienkashcj Príliš silné veci dáva na svetlo. Toto pre jeho hlas nepotrebuje robiť. Svoje kričať bude naďalej. Hocikto vyhrá.
@gribka1 to áno, smer sú mafiáni tak sa ani nečudujem ak by mu ten byt vykradli ale s tým mohol počítať. Fico neodpusta zradu(aspoň tak to vypadá). Ale neviem prečo ale dúfam že to s tým chlapcom je blbosť aj keď nič nie je nemožné ale aj tak
A ako ďalej dočítavam diskusiu aj ostatné tu "vtipkujuuu" jedna radosť ohľadne vzťahu a sexuálnej orientácie 🤮 Odpovede mimo otázky autorky diskusie 🤷🏻♀️, ale v poriadku, povedzme
diskusia, polemika.... Avšak sa preklápa do pretláčanie svojho "správneho" názoru, do hádok, osočovania a primitívnych vtipkov
1. Lebo pre blaho občanov je lepšie ak sa politici žerú medzi sebou.
2.Mafiani už teraz majú eldorado a tí čo sú ešte v base sa tesia ako ich jamkavy vypustí na slobodu.
@gab1sol no neviem, celkovo diplomati nemajú dobrú povest, už len to, že pôsobia v zahraničí XXX rokov, majú neskutočne privilégiá, sú nedotknutelní. Myslím si, že Pelegrini nech ho tu beriete do huby kvôli orientácii, alebo že klame, nezdupkal z našej krajiny aj keď by mohol. Korcok, na mňa pôsobí, že ma rad luxus, pestovany chlap, a kandiduje na prezidenta, aj keď tu dlhé roky nežil. A čo mi neskutočne vadí, to ritolizactvo niektorých hercov, akoby mali politiku v maličku.. A hlavne tých hercov, čo zarábajú prachy v porotach rôznych tolksou a nie na divadelných doskách kam patria. A ešte si nadrú na seba mikinu," béžovú,".... aby sme videli, koho idú alebo koho mame volit👏Ja tu chcem prezidenta, ktorý bude chrániť našu krajinu a hlavne naše deti, aby sme nemuseli húfne vybavovať pásy nie na dovolenky, ale zo strachu pred vojnou. Tak či onak, uvidíme ako to dopadne a ci splní nový prezident očakávania národa. 🤔
@taja567 ale však práve PP sa vyjadril, že on chce byť prezidentom preto, aby ochránil aktuálnu vládu. Nie Slovensko, nie ľudí, ale aktuálnu vládu. Práve PP povedal, že jeho byt v Zuckermandli je maličký a preto potrebuje vilu, by sa netlačil s rodičmi v 90m byte. Áno, v tom Zuckermandli, kde sú exkluzívne byty. A že je IK pestovaný chlap? A PP nie je? A keď sa niekto o seba stará, to hneď znamená, že má rad luxus? Preto IK cestoval obyčajným vlakom na východ, kým PP letel súkromným lietadlom?
A prácu diplomata považujem za prácu ako akúkoľvek inú, neviem, prečo by mali mať zlú povesť, za to, že pôsobia v zahraničí. To majú potom zlú povesť, všetci, ktorí v tom zahraničí pracujú? Či už na manažérskej pozícii, alebo niekde za pasom?
@lonely66 🤷🏻♀️nepoznáš ma😉 a nemusím vysvetľovať, či prežívam, čo a ako to prežívam a reagovala som na tvoj výrok, ktorý bol nevkusný, nie na výroky PP. Na PP mi okrem vyjadrení, činov a napojení v minulosti aj teraz, vadí najmä to, že trápne a pokrytecky zaprie vo svoj prospech aj túto jeho stránku osobnosti... Je to falošné. Na druhej strane, nikto nemusí riešiť sexualitu na verejnosti. V roli prezidenta ide o iné a podstatné a to je geopolitická orientácia okrem ďalšieho iného . To si všímam a podľa toho volím. IK v oboch kolách 😉
@lonely66 😅 Slovani (či Sloveni?) a neovládajú svoju rodnú 😆
@annm81 nechapem ale aj keby bol neznamy tak co je na tom. Taky Kiska tiez nebol zrovna sirokej verejnosti znamy,aj napriek tomu bol obstojnym prezidentom. Inak tento Korčok musi byt cisty ako lalia,lebo nanho nic relevantne nenasli,cim by ho zdiskreditovali.
@denithestrange1993 aj tak ludom vadi.
@denithestrange1993 a ze ako sa usilovali, tak museli klamstva navymyslat
@lonely66 vies co, ja ked tak pozeram po okoli, tak snad az na par pripadov, ktorym naozaj niet pomoci tak PP sa nikto nezberal volit. A teraz sa hlboko zamyslam, ze ci sa pohybujem v nejakej bubline alebo sa ti co ma poznaju radsej zaklamu ako by so mnou mali ist do diskusie a celit faktom, ktore predlozim
lebo ludia uz su taky rozko*ko*eny z tych koalic a opozic a nazorov a pritom ruka ruku myje... jeden hovori hajta druhy cihy, a tak ludia sa aspon a radi hadaju... a pritom je uplne jedno kto kde bude, ako a ci bude zvoleny... pretoze pri takom koryte aj z papeza by bola svina....

@lienkashcj Netreba si robiť o nikom ilúzie. Na druhú stranu Matovič Korčoka nechcel. Kvôli nemu toto nerobí. Bude za tým niečo viac. Ale počkajme si.