icon

Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?

4. apr 2024

Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.

Strana
z12
chodec15
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
baumka
6. apr 2024

@miriam11 aj keĎ už nechceš so mnou komunikovať, tak len ti napíšem,že výmysel je,že všetko v EU je zlé, lebo si vymenovala len negatívne veci a na kopec pozitívnych si zabudla - naschvál. Tak sa naďalej utápaj v negativite, keď ti to tak vyhovuje.

gribka1
6. apr 2024

@miriam11 A vieš napísať svoje predstavy, ako by to malo byť?

annm81
6. apr 2024

@denithestrange1993 Samozrejme vôbec nič, ak má niečo, čím dokáže osloviť dostatočne veľkú skupinu voličov.

annm81
6. apr 2024

@maty112 "demokraciu?? toto co vystrngali tak to supis parada"

Netreba si zamieňať slobodu a demokraciu s ekonomickou úrovňou (nie žeby za socíku bola životná uroveň lepšia než dnes). Máme tu slobodné voľby, čo nie je samozrejmosť. Nie si väzňom vlastnej krajiny, tvoje deti môžu študovať, nech máš ty akékoľvek názory, keď sa pred akoukoľvek západnou ambasádou na SK postavíš s transparentom, neskončíš v pracovnom tábore atď.

taja567
6. apr 2024

@gab1sol tak moment, ja som písala o diplomatoch, niekto múdry dokonca povedal, že diplomat si váľa šunky po ambasádach.... Nepísala som o iných pôstoch v zahraničí a nechci ma rozosmiať s tým vlakom preboha, aj ty si mu nato naletela? Taký skromný.... ešte z toho vlaku mal vystúpiť s krajcom chleba natretym masťou.... A čo je cesta vlakom, niečo podradne, lacné, neuctive??? sa s pamätajte ľudkovia.

taja567
6. apr 2024

@viestta známe osobnosti sa môžu vyjadriť, ale rozmýšľaj, pýta sa na názor teba niekto z médií, nie. Zverejní následne niekto tvoj názor, nie. Čiže koho ovplyvnís ty, keď o tebe nikto nevie. Nejaký herec, ktorého si oblubite zo seriálu, povie koho ide voliť a "davaj", idem aj ja, preto nech sú herci hercami a ostatní tým, čím sú.

viestta
6. apr 2024

@taja567 pozri sa, mna nejaka Plackova alebo Kolenik neovplyvnia. Na to aby som si vytvorila nazor nepotrebujem poznat ich nazor. A kto si utvara nazor podla Plackovej alebo Kolenika, tak tomu niet ani rady ani pomoci a ani Plackova ani Kolenik, ani ziadne reklamna agentura za to nemozu. Je to jeho kapusta a jeho z nej bude boliet brucho. Ma pouzivat hlavu a nie spoliehat sa na to, ze mu niekto da rozum.

gab1sol
7. apr 2024

@taja567 tak keď to niekto múdry raz povedal, tak to tak určite musí byť. To mi stačí. 👍

Strana
z12