icon

Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?

4. apr 2024

Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.

eva233
4. apr 2024

A ešte dodám, prezident nemá byť sympatický... To nie je čokoláda....
Ak si vyberáš auto iba podľa farby a karosérie a nie podľa toho čo je pod kapotou a funkčnosti... Tiež to môže skončiť tak, že pri prvej príležitosti narazíš dosteomu 🤷‍♀️

kiwi3
4. apr 2024

@ibatanecnica nie, nechyba. ale asi sudis podla seba. preco by mal kazdy politik klamat? zato, ze klame fico a "jeho ludia"? mas trosku zjednoduseny svet.

ibatanecnica
4. apr 2024

@annm81 a ďalšia vec. Pre pol rokom bola v hre iná krajina. Nakoniec to dopadlo takto. Netuším koľko tam budem a či tam zostanem na trvalo alebo sa neskôr rozhodnem pre inú. Takže nebudem rozoberať také témy ako studená vojna a pod. život sa niekedy vie zvrtnúť o 180 stupňov.

ibatanecnica
4. apr 2024

@kiwi3 obdivujem tvoju naivitu

ibatanecnica
4. apr 2024

@kiwi3 a okrem toho to vaše súdenie druhých. Len preto, že nevolia vášho vyvoleného tak hneď sú stúpencami Fica, Pellegriniho a pod.

kiwi3
4. apr 2024

@ibatanecnica ja lutujem tvoju paronoidnost

melanta
4. apr 2024

@miriam11 ale človek, ktorý ho pozná, sa môže rozhodnúť, či ho na základe toho voliť bude alebo nie. Pretože voliť niekoho preto, že je mi sympatickejší, lebo má jamky, je úplne zle. Ja Korčika napríklad sledujem resp. viem ako pôsobil v minulosti a prídem ho voliť, doletím kvôli tomu zo Švédska.

ibatanecnica
4. apr 2024

@kiwi3 😂

viestta
4. apr 2024

@ibatanecnica ked uz si na odchode potom ta nemusi vobec zaujimat kto a co tu po tebe ostane. Takze ak si na odchde, kasli na to a v sobotu si radsej vytried veci, ktore pojdu s vami a co tu ostane. Vratane prezidenta, nechaj nech si ho vyberu ti co tu ostavaju

ibatanecnica
4. apr 2024

@viestta ako povieš

drahomirrra
4. apr 2024

@ibatanecnica Veď je to krištáľovo čisté. Už sú len dvaja kandidáti, takže áno, ten kto nevolí Korčoka, volí Pelleho. A s ním Fica. Ty kks, veď to nie je jadrová fyzika.

mira0611
4. apr 2024

Ahoj, Pellegrini vela slubuje a nic z toho nedodrzi. Ja nehovorim, ze Korcok slubi dodrzi. Pellegrini si to pokazil s tym, ze isiel do vlady s Ficom, po tom, co povedal, ze nie. Ked tu bude Pelle prezidentom=prezident Fico. Ja som madarka, vidim, co sa deje v madarsku, kde ma Orban nekonecnu moc a robi co sa mu zachce. Ja nechcem, aby aj u nas bolo to iste.
Tak sa buduju, areny na futball a skoly a nemocnice sa rozpadavaju. Orbanoví kamarati su medzi najbohatsimi podnikatelmi, dostavaju dotacie a zakazky od statu...
Nehovorim, ze u nas je to ruzove aj u nas sa deju skarede veci, ale to co je u madarov je nenormalne. Toto bude robit aj Fico, nikto ho nezastavi, ak bude Pelle prezidentom.
Mam dom a auto. Auto starsie, nemozem si dovolit kupit si nove. Niekto pride a podpali mi auto, co ma premna vysoku hodnotu, ale jeho trhova cena je 2000 euro a ten druhy dostane od policie len bu bu bu, lebo fico tu chce novy zakon a limity, co sa povazuje za nicenie majetku a myslim, ze pod 20.000 euro s tym clovekom co mi znicil auto nebude nikto sa zaoberat.
To co Pelle hovori je mi sympaticke, ale vychadzajuc z minulosti, neverim mu, bude sa priklanat na stranu Fica a bude tak tancovat ako Fico hovori.
Korcok, je pre mna mensie zlo.Ani jeden nie je dobra volba. Uz tu nemame ani Caputovu ani Kisku.
Je to tazke, lebo sucasni politici si len svoje vrecka pchaju a nemaju ani moralku ani zodpovednost voci ludu.

drahomirrra
4. apr 2024

Inak baby, ak je 98m byt v Zuckermandeli maličký bytík, tak by mi ho mohol Pelle darovať, či? Keď sa tam so psíkom nezmestí, tak ja sa zmestím 😀

viestta
4. apr 2024

@babovecka20 Korcok nebol v ziadnej strane, ako diplomat profesional (statny zamestnanec) vykonaval svoje povolanie za roznych vlad, ale toto plati aj pre vojakov, policajtov, hasicov, sudcov, prokuratorov... Vlady sa menia stani zamestnanci ostavaju a pracuju tam kde im stat urci. Bol nominantom SaS vo vlade, ale nikdy nebol clenom ziadnej strany a ani nie je.

ibatanecnica
4. apr 2024

@drahomirrra ja som nikde nenapísala že volím pellegriniho. Veľa ľudí radššj nepôjde voliť. Ty jadrová fyzika

babovecka20
4. apr 2024

Baby, mňa z vás porazí😀 Hádate sa tu úplne zbytočne. Každý má svoj názor, nemyslím si, že by ste mali pchať svoje názory silu mocu niekomu inému 😄

drahomirrra
4. apr 2024

@ibatanecnica Ok, tak radšej nechoď. Aj tak sa chystáš preč, nechaj nás, čo tu zostávame, zvoliť si prezidenta.

babovecka20
4. apr 2024

@drahomirrra Veď ti nikto tvoj hlas nebere. To sa už nikto nemôže ani vyjadriť?

kiwi3
4. apr 2024

@babovecka20 ale to, co pises ty, to nie je "nazor", to je zmes dojmov a klamstiev. ako napriklad 10:19, ze korcok "bol uz v kazdej strane". v ziadnej strane nikdy nebol. ci ty mas nazor, ze bol? aha. fakty uz nie su dolezite, pardon, zabudla som.

drahomirrra
4. apr 2024

@babovecka20 Isteže môže. Bolo by však vhodné, keby jeho "názor" bol aspoň založený na pravde, čo tvoj nebol.

ibatanecnica
4. apr 2024

@babovecka20 nemôže, Korčokove voličky si to už postrážia.

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
babovecka20
4. apr 2024

@kiwi3
@drahomirrra ma mrzí, že sa vyhovárate na jednu vetu, ktorú se očividne ani nepochopili. Aj ste si prečítali čo som písala? Alebo len mudrujete? Každý má právo sa vlastne rozhodnúť o tom koho bude voliť. Aj viete čo sa vôbec autorka pýtala? Mám stále opakovať, že som sa vyjadrila len na to, že Korčoka voliť jednoducho nejdem? Stále mi budete podsúvať svoje "pravdy" a "názory" ktoré sú mi doslova šumafuk?😀 S vami sa tu neda ani normálnej porozprávať 🤣

kiwi3
4. apr 2024

@cafelatte vies, ono to je o pokrytectve a nie o lgbti. a tak isto sa to da aplikovat na tu opacnu stranu. preco vam zrazu inak orientovany prezident nevadi?

crazy_cat_lady
4. apr 2024

@cafelatte preco by sa mali za to "bit", ved nebol to Pelle, ktory davnejsie v nejakej politickej diskusii povedal, ze nepodpori svadby, resp. zvazky homosexualov a podobne? pritom je sam teply ako leto a hanbi sa to verejne priznat..

walentina7
Odpoveď bola odstránená
alex2018
4. apr 2024

@babovecka20 autorka chcela pomoct s tym preco volit Korcoka - chcela pocut dovody. A vela dovodov sme jej tu popisali. Isteze mozes mat aj opacny nazor, nikto ti ho neberie. Poukazujeme iba na nepravdu ktoru si napisala vo svojom nazore. Ak chces volit Peleho, nech sa paci ale nesir nepravdy o druhej strane

simca06022011
4. apr 2024

autorka myslis, ze ked zvolime pelleho bude zivot lahsi, potraviny lacnejsie? NIE. Je na case aby si ludia uvedomili, ze prezident ma uplne ine funkcie ako premier. A su veci na ktore absolutne dosah nema, moze tam max "odporucit", "dohovorit.

lin_a
4. apr 2024

@cafelatte a zachytila si aj to, ze Korcok to utocenie na P. orientaciu pocas kampane oznacil za faul a neferove?

babovecka20
4. apr 2024

@alex2018 😂 musím sa smiať. 300krát sa pýtam, čítala si čo som písala? Kde som povedala, že idem voliť Pelleho? Ty aj pozeráš rozhovory a Korčokom alebo sa rozhoduješ podľa nadpisov článkov? Je mi z vás do smiechu.. toto už je na mňa moc🤣