icon

Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?

4. apr 2024

Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.

babovecka20
4. apr 2024

@alex2018 Moja druhá správa😉 "Áno, lebo počúvaš len médiá a čo hovorí on. Nájdi si cestičky, a zisti si vac, ak ťa to naozaj zaujíma. A nie je len taký "svätúšik". Klame aj on. Stačí si pozrieť rozhovor ako hovoril, že chce zrušiť veta. Teraz hovorí, že to nikdy nepovedal. Samozrejme to nemyslím zle, ja sa tu hádať nejdem. Je to tvoj hlas, tvoje rozhodnutie. Nech to dopadne akokoľvek urobíš najlepšie podľa seba 🙂"

ibatanecnica
4. apr 2024

@babovecka20 no vieš, Pelle má jamky, musel si aj on niečo nájsť čím ohúri voličky 😂

cafelatte
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
Autor odpoveď zmazal
annm81
4. apr 2024

@cafelatte Myslím, že sú témy ktoré pri ňom riešia podstatne viac ako túto. A ako vravím, riešia to nie ako nenávistnú agendu, ale ako odkaz pre jeho voličov, aby si uvedomili, aký je to klamár a pokrytec. A to už nehovorím o tom, že voliči sú neorganizovaná masa, ktorá sa nemusí riadiť napríklad odporúčaniami médií alebo protikandidáta, ktorí to jednoznačne zavrhli ako tému predvolebnej kampane. Keby chceli, dávno tu máme imternet zahltený šteklivými fotkami a nahrávkami "odposluchov", ale dopyt po tomto zjavne u voličov Korčoka nie je až tak veľký, ako dopyt po poukazovaní na iné Pellegriniho klamstvá.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
4. apr 2024

@lonely66 nie, chcela som tam ešte doplniť, že sa to deje už teraz a potom to bude ešte vo väčšej miere. Ale ty vieš asi najlepšie čo som ja chcela že?

denisa0504
4. apr 2024

Neviem či to tu niekto posielal, ale zorientovať sa v tom prečo niektorí volia Korčoka, by ti mohli pomôcť aj tieto "humorne" spracované videá čo robí Pelegrini a spol..

https://www.youtube.com/watch?v=hCMXN-taREohttps://www.youtube.com/watch?v=2CnvWAmDKHghttps://www.youtube.com/watch?v=YnJzA5mqgzg
gribka1
4. apr 2024

Tí, ktorí žijú či plánujú žiť v zahraničí, a volia či chceli voliť Pelleho, to kde to má byť? Na tom hnusnom západe, či v Rusku? Už by som chcela vedieť skutočnú pravdu ako sa tam žije.

alex2018
4. apr 2024

@babovecka20 hovorime o sprave o 10:19- nie o tychto 🤷‍♀️

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
trinneo
4. apr 2024

Pretoze nechcem,aby sa prezidentom stal klamar, ktorý sa ani nevie priznat k jeho orientácii a milencovi a ist s kozou na trh a tak ako som mu fandila pri volbach do parlamentu a priala mu vyhru,tak po obrateni kabátu a koalicii s Ficom som zostala total znechutena z neho a z toho s cim suhlasil vo vlade a pod co sa podpisal...

ibatanecnica
4. apr 2024

@chodec15 ako verklík stále dokola to isté.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
ibatanecnica
4. apr 2024

@chodec15 ako povieš, som zabudla že táto téma sa zvrtla na tému pre korčokovcov na potľakávanie si po pleci. A keď už všetko viete najlepšie btw, u nás prší 😉

chodec15
Odpoveď bola odstránená
bu1bu
4. apr 2024

Moje osobné motivácie prečo idem voliť Korcoka: Je diplomat a politik a cca 30 rokov sluzil SR. Jedine co na neho dokazali vytiahnut je kauza “Katka” a bombardovanie Juhoslavie. Kto vie pozadie tak si je vedomý okolností za ktorých k tomu došlo a zaroveň si uvedomí, že každý jeden politik by sa za takých istých podmienok v danom čase rozhodol rovnako. Pelegrini je pre mňa absolútne nevhodný kandidát na prezidenta, ma tolko kauz za sebou (ci uz priamo s nim spojených, alebo spojených so Smerom /Hlasom) tu je kratký vyber: https://zastavmekorupciu.sk/kauzy/pellegrinimu-...
Mení názor častejšie ako moje dieta plienky:

https://www.youtube.com/watch?v=hCMXN-taREo

Pôvod jeho majetku nieje celkom jasný: https://zastavmekorupciu.sk/kauzy/pellegriniho-...
Súkromné lietadlo a vila kolegu Náhlika, byt, autá, financovanie kampane a ako bonus jeho veta, že keď prídu rodičia, nezmestí sa so psíkom do svojho maličkého bytu, ľudový politik, ktorý už desať rokov nevystúpil z limuzíny.
To ci je gay alebo nieje je pre mna nepodstatne, ale ak je a za hlasy od privrzencov Danka a Harabina popiera vlastnu sexualitu tak to uz ma zaujima, a coho je teda taký clovek este schopný?!
Dalšie moje dôvody nie tak celkom súvisia s Pelegrinim, ale skor so Smerom, ktorý sa snaží ovladnuť štát a to mi teda nie je celkom jedno, či v prezidentskompalaci bude človek ktoreho stvoril R. Fico alebo človek, ktorý sa mu dokaže postaviť na odpor. Za 12 rokov pri moci neurobili pre tento štat nič a jedine čo ich yaujima je ako sa zabezpečit na ďalšie generacie a okradúť občanov tohto štátu.
Tých dôvodov, prečo volim Korčoka je samozrejme ešte omnoho omnoho viac viac.. ale viac menej súvisia s tým, prečo je pre mna Pelle neprijatelný.

ibatanecnica
4. apr 2024

@chodec15 ja sa čudujem, tže na to nemáš správnu odpoveď. Snáď sa môžem sama rozhodnúť komu a na čo odpoviem. Ale chápem najradšej by ste druhým určovali, čo môžu a čo nie.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lucy_ms
4. apr 2024

Veľmi ma baví tento článok, prečo podporovať a voliť pána, ktorého meno je uvádzané v názve diskusie 😉 https://oracle911blog.wordpress.com/2024/03/30/...

gribka1
4. apr 2024

Ja by som ale vážne chcela vedieť, že prečo vlastne áno Pelleho. Nedá sa to zhrnúť?

viestta
4. apr 2024

@lucy_ms az na to, ze Korcok je obciansky kandidat, ktory vyzbieral dostatok podpisov na to aby mohol predlozit kandidaturu, na transparentnom ucte ma uvedene vsetky mena a sumy ludi, ktori podporili jeho volebnu kampan. A ano, ma podporu opozicnych stran ale nie je stranicky kandidat, ktory ma na transparetnom ucte jediny prijem zo strany Hlas.
Takze ten link, ktory si postla je len znoska nepodlozenych tvrdeni, ked sa chcem vyhnut priamo terminu "zavadzajuce klamstva"

kp7333
4. apr 2024

@lucy_ms to vazne toto???
Volím Korčoka. Volím obštrukcie vláde. Volím prevrat po slobodných voľbách. Volím podporu uvrieskaných umelcov. Volím poškodzovanie záujmov Slovenska…

to co za ikvaca toto zosmolil? a k inteligencii ludi, co tomuto pritakavaju sa radsej nevyjadrujem...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kp7333
4. apr 2024

@lucy_ms inak retorikou mi to silno pripomina propagandu, ktoru sirili vlady robotnickej triedy za cias socializmu, ktory som ja bohuzial zazila na vlastnej kozi. a desim sa toho, ze sa to tu opat zvrhava na ten styl.

viestta
4. apr 2024

@lonely66 ja naozej pochybujem o schopnosti pouzivat hlavu aj na nieco ine ako nosenie ciapky u kazdeho, kto tomuto dokaze uverit

11bodka11
4. apr 2024

Ja ho volit nebudem. Ani z rodiny a okolia nepoznam nikoho kto ho bude volit. Nepotrebujeme aby poslal nasich chlapov na Ukrajinu.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
andreakotesova
4. apr 2024

@11bodka11 ak pôjdu tvoji chlapi bojovať na Ukrajinu, tak jedine z rozhodnutia vlády a následne parlamentu. Prezident to len podpíše 😉 (laicky napísané) Treba si prečítať Ústavu SR.