icon

Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?

4. apr 2024

Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.

drahomirrra
4. apr 2024

@11bodka11 Ešte stále ? Aj keď je to nehanebné klamstvo? Vieš o tom, že chlapov na Ukrajinu pošle vláda a parlament, že? ŽE?

gab1sol
4. apr 2024

@11bodka11 odporúčam naštudovať si Ústavu SR. 😉

kp7333
4. apr 2024

@11bodka11 kedze opakovanie je matkou mudrosti (a otcom pasovej vyroby), zopakujme si, ze o vyslani vojakov na Ukrajinu rozhoduje vlada/parlament. Nie je v kompetencii prezidenta vyslat vojakov kamkolvek bez predchadzajuceho rozhodnutia vlady schvaleneho parlamentom.

galioska
4. apr 2024

Preco stale vsetko okolo Korcoka, kedy niekto zalozi temu preco idete volit Peleho😀

gribka1
4. apr 2024

@11bodka11 netreba sa báť, veď vláda o tom rozhoduje

viestta
4. apr 2024

@andreakotesova skoda drat klavesnicu, uz jej to napisalo viacero ludi a ona furt svoje. A citat ustavu? To snad nemyslis vazne, ze oni by toto citali, vsak to je komplikovana pravnicka rec paragrafov, to "laik" nepochopi a ti co im ju "vysvetluju" body nehodiace sa do kontextu zo zasady preskakuju vo svojich vysvetleniach.

gribka1
4. apr 2024

@galioska presne túto otázku som tu položila, vážne chcem vedieť prečo áno a nikto neodpovedá

galioska
4. apr 2024

@gribka1 no lebo nemaju nato guraz a odpovede by boli
a?
moja vec
😃😃
IQ tekvica😄

andreakotesova
4. apr 2024

@viestta snažila som sa to napísať tak, aby to pochopili aj jednoduchí voliči... žiaľ, asi sa to minie účinku 🙂

galioska
4. apr 2024

@viestta ani jedna odpoved k veci, same zvasty a napadanie😀

11bodka11
4. apr 2024

@kp7333 ale prezident je hlavny velitel ozbrojenych sil

gribka1
4. apr 2024

@viestta To tam fakt je, alebo len že Korčok je hento a tamto?

viestta
4. apr 2024

@galioska ano, z toho co som citala, tak najblizsie sa k odpovedi na otazku priblizila odpoved "lebo chcem"

gribka1
4. apr 2024

@11bodka11 Fakt to bez vlády nedokáže

viestta
4. apr 2024

@11bodka11 ano, je najvyssi velitel ozbrojenych sil, ale len v case vojny. A vojnu vyhlasi az ked vlada navrhne a parlament schvali. Sam od seba nevyhlasi ani vojnu ani vojakov nikde neposle. (precitaj si to este raz a pomaly, mozno konecne pochopis)

kp7333
4. apr 2024

@11bodka11 ale jeho funkcia je skor reprezentativna. jeho pravomoci su podla ustavy znacne okliestene. ma predovsetkym reprezentovat v zahranici (alebo aspon nerobit hanbu ako sucasny pan premier).

bu1bu
4. apr 2024

@11bodka11 to ze je hlavny velitel OS NEMA absolutne nic s tym kto ma kompetenciu vyhladit vojnu, vojnovy stav a mobilizaciu. Je to viacmenej ceremonialna funkcia. Opakujem zas a znova pravomoc poslat nasich synov, manzelov a otcov na UA ( alebo kde kolvek inde) ma Parlament ( predseda Pellegrini) a Vlada ( predseda Fico) Pelegrini v kampani aj v tomto bohapusto KLAME.
A ako vieme, Fico uz raz nadich vojakov poslal mimo SR- Afganistan. https://domov.sme.sk/c/5121817/fico-misiu-v-afg...

bu1bu
4. apr 2024

Prezdielam z diskusie Preco idete volit Pellegriniho:

markusrasford
4. apr 2024

@ibatanecnica uveď konkrétne v čom je netolerantny.

paradajkova
4. apr 2024

✅ Korcoka idem volit, pretoze chcem zit v demokratickej krajine, kde funguje system protivah. Chcem zit v krajine, kde nebude vsetko ovladat skupina politikov a oligarchov. Kde, vsetky verejne organy, ktore by mali sluzit na ich kontrolu, budu sluzit vylucne mafii a nie obcanom.

✅ Idem volit Korcoka, pretoze je extremne dolezite kto bude menovat sudcov a ustavnych sudcov. Aktualne jeden z 13 sudcov na ustavnom sude chyba a naozaj nechcem aby ho vyberal Smer.

✅ Chcem, aby Slovensko malo aspon jedneho politika, ktoremu budu zahranicni partneri v krizovej situacii doverovat a budu ho informovat v dostatocnom predstihu

❌ Nechcem volit Pellegriniho, pretoze viedol projekt informatizacie, ktory nas stal 1000 milionov eur a vysledok je viac ako pochybny. Dodnes musime ist fyzicky na DI prihlasit auto, ziadosti nosit na urady a pod.
❌ Nechcem volit Pellegriniho pretoze klame.
- Klame o registrovanych partnerstvach, za ktore sam hlasoval, potom sa zrazu od marca 2024, ze on by ich nepodporil.
- Klamal o znizeni cien za potraviny ( a ked sa odprace na prezidenta, tak tento prazdny slub uz duplom nenaplni)
- Klame o financovani strany, resp. nieje ochotny vysvelit odkial sa financuje jeho strana
❌ Nechcem volit Pellegriniho, pretoze vedie nechutnu stvavu kampan.
- Slovicko POKOJ je iba zastierka a v skutocnosti strasi ludi s mobilizaciou, pricom on sam vie, ze ako prezident na to nema pravomoc.
- vramci jeho kampane kyda na zapad, pritom PELLEGRINIHO VLADA odovzdala cast letiska na Sliaci pod vylucnu spravu USA
❌ Nechcem volit Pellegriniho, pretoze nevie vysvetlit odkial zobral na pol milionovy byt pod Bratislavskym hradom. Vyvaza sa na aute za skoro stotisic s osobnym soferom a tvari sa, ze je od jeho sestry. A ked sa ho na to opytaju, tak sestra nieje verejne cinna osoba, on nemusi vysvetlovat odkial ma peniaze
❌ Nechcem volit Pellegriniho, lebo pod jeho dohladom sa pofiderne vymenil pozemok v centre BB, ktory patril statu (nam vsetkym) sukromnej osobe.
❌ Nechcem volit Pellegriniho, pretoze hlasoval za upravu trestneho zakona v neprospech obcana
❌ Nechem volit Pellegriniho, pretoze nechcem aby mal moznost udavat milost ( a oslobodit tak aj pravopatne odsudenych mafianov)

@autorka, tak tolko moje dovody, preco volim Ivana Korcoka 🇸🇰 🇸🇰 🇸🇰

crazy_cat_lady
4. apr 2024
bu1bu
4. apr 2024

@paradajkova 👏👏👏

ma77
4. apr 2024

Ani sa nečudujem že na Slovensku to vyzerá tak ako to vyzerá keď niekto voli prezidenta podľa sympatií nie rozumom😱

lienkashcj
4. apr 2024

Lebo nechceme aby mal FICO absolútnu moc v tomto štáte a nemohol si presadiť čo chce. A ten kto bude voliť Pellegriniho súhlasí so Smerom a sns a ďalšie sibnute strany im podobné. Treba voliť Korcoka lebo to je istá budúcnosť pre deti a vnúčatá a nie proruskych magorov

larisalarisa
4. apr 2024

@janush veľmi zaujímavý postoj. Byť super Slovak teda znamená byť Slovak , ktorý kráča a páči sa niekomu zvonka. Prečo si mám myslieť, že mať vlastný názor v rôznych zoskupeniach je prejavom zlým. Pán Korcok sa včera v diskusii odhalil sám. Na otázku prečo používa hanlivu kampaň povedal, že inak sa nad oponentom nedá vyhrať. Tak potom , toto je človek hodný prezidenta?

gribka1
4. apr 2024

@larisalarisa Nemusíme sa páčiť nikomu. My sme sebestačný, netreba nam budovať vzťahy... Ale pozor, nie byť zalezený niekomu v zadku, ale zase robiť zo seba výnimočných keď nie sme, to by asi nešlo.

larisalarisa
4. apr 2024

@gribka1 presne to som tým myslela.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
gribka1
4. apr 2024

@walentina7 Áno, všetci sú tam čestní, pracujú pre svoj národ. Veď to vidíme v každodennom živote. Všetko je také super, že len slepí to nevidia.

lonely66
Odpoveď bola odstránená