Prečo voliť Korčoka, keď je neznámy?
Prečo každý ide voliť Korcoka keď sme ho predtým ani len nepoznali? Mne je veľmi nesympatický.
@tretiedieta dá sa byť väčšie zlo od Pellegriniho? Luhara, klamara, podvodníka.Dá sa?
@jana_eyre_2 mne je Pelleho niekedy až ľúto.Vyuzili ho ako tajtrlika dopredu mal nalinajkovanu cestu minimálne 4 roky.Ked išiel do kampane musel vedieť, že sa budú vyťahovať špinavosti na jeho život, orientáciu.Zapredany človek za peniaze.Este horší ako Fico, lebo ten je hulvát a dosť čitateľný tento je za úsmevom had.
Vydierany chudáčik nikto nevie čo a kto je za tým a či nemusel kandidovať a hrať ako iní pískajú. Verim, že ľudia nie sú slepí a nepodporia toto bezbrehé vládnutie, ktoré tu nastolil Smer.
Nikdy by som nechcela byť v jeho koži duši.Tolko zla, intríg a slovných súbojov to normálny človek nemôže psychicky ustáť jedine, že je psychopat zameraný na cieľ a prestíž.
@walentina7 to netvrdím že je svätý aj s ostatnými, ale je jasne vidieť o čo ide Ficovi, chce ovládnuť štát chce tu mať absolútnu moc, chce trestať tých ktorí nie sú s ním. Aj sudcov s Ústavného súdu podať na nich trestné oznámenie. Lebo sa mu nepáči že jeho kumpáni sa aj vďaka ním dostali do basy. Ten chce zo SK ďalšie Maďarsko a ja ako niekto kto má 27 rokov nechcem žiť v krajine ktorá má blízko k Rusku a tomu magorovi čo vládne tam. Chcem budúcnosť chcem aby ju mali aj moje deti raz a nie to čo sme tu mali za komunistov. Takže každý normálny človek ktorý nežije v minulosti ako dôchodcovia a terajší 50níci by mal ísť voliť Korčoka. Pre budúcnosť aby sme znova neboli čiernou dierou Európy ako v 90tych rokoch.
@andreakotesova o čom je reč? o akom videu?
@lienkashcj pravdepodobne je to kompromitujuce video PP s malým chlapcom.
@eliska13 aj mne je ho ľúto, páčil sa mi keď odišiel zo Smeru ale v podstate celý min. rok to už dokošľal k ničomu sa nevedel poriadne vyjadriť. Ale tiež si myslím že Fico na neho niečo má čím ho vydiera, radšej by sa mal stiahnuť s politiky pre svoje dobro
@andreakotesova odkiaľ máte takúto informáciu?
@lienkashcj To bola len hra na ľudí. Žiaľ málokto ho prekukol.
Pretože nechcem, aby sa prijímali zákony halabala. Pretože nesúhlasím s touto vládou a čo robia. A všetci mlcia ako vsi pod chrastou a La Dankov Semafor. Ooo, sorry, môže sa to stať každému... Áno môže,ale neutečie. Pretože nechcem sledovať v správach na STV populistické reci, ako ako je na východe dobre a západ nám nič dobré nedal a nedá... Pretože potrebujeme, aby ľuďom boli veci vysvetľované na základe faktov a nie výmyslov a toho, čo si kto mysli. Hoci niektorým to vôbec, ale vôbec nedochádza.
Nič proti voličom PP nemám. Mnohí sú mi kamarati, aj rodina. Dokonca sa mi jeho politický prejav páčil, nepostrehla som útoky, nedával to v minulosti na Fica. Ale, to ako sa za posledného polroka choval mi príde bezcharakterne, úbohé a nehodné vedúceho postavenia, prezidenta vôbec nie.
@andreakotesova Tak toto je extrem. Extrem extremov a skutocne dufam, ze toto je iba chory vymysel IM.
@drahomirrra pochybujem. Rozprava sa o tom dlhšie.
@andreakotesova 😳😳😳😳
@andreakotesova No akože ak má dôkaz, tak to by bola explózia. Ale pamätám sa, že Pelle vravel, že sa môžu objaviť nejaké klamstvá, že fotomontáže, že dnes sa už všetko dá. Pomaly, že IA niečo kompromitujúce vyrobí 😅
@gribka1 dokaz majú aj media. O tej fotke z Verony dokonca rozprava Fico, keď bol nakamerovany cez kovid na tej chate.
Našťastie som obklopená vzdelanými inteligentnými ľuďmi a nik z nich PP nevolí 🙏. A nie, nepýtala som sa každého zvlášť, to proste vieš a vidíš, že majú inú “mentálnu kapacitu” ako Plackova s Cibulkovou 🙄…
A kopírovanie z netu, ale pekne zhrnuté
- Znížili sa tresty pre zlodejov a korupčníkov (a zrušila špeciálna prokuratúra, ktorá ich vyšetruje)
- Koalícia jednotne odhlasovala oslobodenie pre PED.OFILOV, násilníkov a vrahov. Zasiahol Ústavný súd. A tak sa ten Richter tešil....
- Preceda Fiko sa vyhráža predsedovi Ústavného súdu, že ho za to hneď po zvolení Podržtašky odvolajú
- Minister vnútra SR si trilkoval v rádiu s človekom, na ktorého je vydaný medzinárodný zatykač a jeho ministerstvo vnútra žiada jeho vydanie na Slovensko. To naozaj nie je vtip. Spoločne sa vytešovali zo zrušenia špeciálnej prokuratúry a trestania policajtov, obvinený sa zároveň posťažoval na konkrétnych vyšetrovateľov
- Zrušil sa aj doživotný trest (za vraždu) šéfovi sýkorovcov.
Zastupoval ho obhajca Marek Para - môžete si ho pamätať ako obhajcu Mariána Kočnera, tiež dvorného obhajcu smerákov, prípadne z družnej debaty s Gašparom ml. (okrem iného súčasným šéfom SIS) na chate o likvidácii Lipšica: „Jedine, že ho zrazíme na prechode aj bez ponožiek,“
- Vládni predstavitelia si zdvojnásobili platy cez paušálne príplatky, aby ich nemuseli zdaňovať
- Voda sa naopak zdaní a jej cena tak plošne stúpne o 20%. Zvyšuje sa aj daň z cukru
- Zvýšilo sa odvodové zaťaženie pre firmy natoľko, že to má nielen priamy a veľmi negatívny vplyv na vsetky mzdy v súkromnom sektore, ale jednoznačne vyústi v prepúšťanie zamestnancov. SR mala pritom už pred zmenou najvyššie odvodové zaťaženie zo štátov v regióne, vrátane Nemecka a Rakúska.
- Peniaze z druhého piliera sa stiahli na 13. dôchodky. ZNOVA
- Naši najväčší antimigrační politici, ktorí len nedávno rozbili milión eur za jedinú noc pri chytaní neexistujúcich emigrantov, plánujú vydať o tisíce nových víz viac pre obyvateľov mimo EÚ a zaplniť tak nimi náš trh práce. In your face, Lívia.
- Ukrajine sa predávajú Kaliho zbrane, lebo "ani náboj" znamená, že len kým na tom robertka nezarobia
- Z Petrovian pri Prešove odchádza významný zamestnávateľ - Bosch, ktorý po dvoch rokoch stiahol svoj zámer zamestnať tu 4000 ľudí
- Koalícia jednotne odmietla opozičný návrh na práva dieťaťa mať pri sebe v nemocnici rodiča. Očividne je vyššou prioritou chrániť ľudí, ktorí deťom ubližujú, viď bod 1. Spomeňte si na to, keď budete v nemocnici prosiť o karimatku na podlahu a zamietnu vám (zákonne) aj to miesto na podlahe
-Jedna ministerka je štátom platená Influencerka, druhá je pravdepodobne mentálne znevýhodnená
- Influencerka prišla robiť promo na novom oddelení v UNLP, len pár poschodí pod neonatológiou, ktorej primárku zastrašovala za faktickú poznámku o ohrození predčasniatka. Hádajte, či sa tam bola pozrieť
- Tá znevýhodnená sa vyjadrila, že túži po mužoch, ktorí "s tou mačetou naháňajú toho mamuta." Mačeta in the new tradičná slavianska zbraň. Neskôr odvolala šéfku fungujúcej inštitúcie bez udania dôvodu a dosadila na miesto svoju nekompetentnú kamošku z rakúskej štvrte. "Lebo môžeme."
- Danko zrovnal semafor a hoci zákon definuje každého, kto ujde z miesta nehody ako opitého, Captain v pohode vysmiaty v "národných" Emirátoch. Za jeho nehodu boli potrestaní, ako inak, službukonajúci policajti. "Takže tíško", lebo bez jeho dovolenia by nikto nič, ani vizuálne
- Huliak sa v konšpidebate s etalónom primitivizmu, Dannym K., vysmieva znásilneným ženám, vraj je mu záhadou, ako že "ženu, ktorá sa po 20 rokoch ozve, že ju znásilnili, nikto nenazve kur.vou." To je citát, áno.
- "Zradcovská" americká obranná dohoda, kvôli ktorej sa na námestiach kvičalo o referende, nie len, že stále platé. Kali si k tomu robi selfíčka s US ministrom obrany, nakupuje v Pentagone nové stíhačky a potom v konšpirádiu presviedča svojich voličov, aká je pre nás táto zmluva výhodná.
- Zdá sa, že Pelle pri podpise zmlúv k F16 prisľúbil USA výhradnú správu nad letiskom v Sliači. Ten istý, čo teraz nazýva americkým vojnovým štváčom svojho oponenta
- Blanár si zatiaľ robí selfíčka s človekom, ktorý nás označil za nepriateľa a vyhráža sa jadrovým útokom. Lebo chce mier. Yes
- Česká Bezpečnostná informačná služba (BIS) odhlalila v centre Prahy spravodajské centrum riadené z Moskvy, ktorého hlavnou snahou je ovplyvniť voľby do Európskeho parlamentu a uľahčiť tak jeho vnútorný rozklad. Finančná hotovosť prostredníctvom nich smerovala do rúk politikom ochotným šírit proruské a antiukrajinské naratívy cez priateľské médiá. Okrem iných su na výplatnej páske mená ako Erik Kaliňák, Milan Uhrík, Miroslav Radačovský, Ján Čarnogurský alebo cz exprezident Václav Klaus. Opäť sa raz ukázalo, že aj pri drístoch o "zapredancoch a amerických agentoch" platí - podľa seba súdim teba.
- Slovensko viac nie je pozývané ani žiadané na medzinárodných stretnutiach týkajúcich sa obrany, nakoľko sme vnímaní ako bezpečnostná hrozba a kolaboranti. ZNOVA
- Pelleho ľudia sa vyhrážajú, že ak si zvolíme za prezidenta niekoho iného, ľudia prídu o sociálne benefity - ak som nejaké tie "sociálne benefity" zabudla vymenovať, smelo ma doplňte 🙂
- Pomocou "biometrického dronu" sa zastrelil nebezpečný medveď z Liptovského Mikuláša. Biometria si nevšimla, že medveď medzitým schudol 30 kíl a zmenil pohlavie. Nevadí, však nabudúce.
- Zacala sa avizovaná kontrola nad médiami - RTVS cez rozklad televízie, Markíza cez výmenu šéfa spravodajstva. Erik Kaliňák (ten istý) vyzval SIS, aby začala kontrolovať osobné účty novinárov. Podľa seba súdim teba vol.2.
Mimochodom, bez médií by sa verejnosť o všetkých menovaných sociálnych benefitoch ani nedozvedela. A presne o to ide.
Deväťdesiate roky sú späť. Robota porobená, škoda, že absolútne bez osohu pre občanov alebo štát. Sociálna Demokracia at its best.Dôležitá poznámka pod čiarou: Ak by ktorýkoľvek z bodov vyššie bola odklepla akákoľvek iná, než smerácka vláda, internety by vybuchli (ale na oboch stranách spektra), Blaha by prskal exkrementy na pódiách, Vodca by to burcoval tridsiatimi vulgárnimi videami denne a nenávisť by vypenila na úroveň vyhrážok so smrťou. Nie je tažké si to predstaviť, už sme to tu mali. Táto banda už sa absolútne nehanbí a nebojí, nie je nič, čo by si nedovolili. Ich voliči im odpustia úplne všetko a cez tunelové videnie si to aj tak nebudú všímať.
Ak si v prezidentských voľbách zvolíme Ficovho človeka, bude to point of no return. Robertovi viditeľne ide o absolútnu moc, hnevá sa, keď ma v ceste prekážky, potrebuje voľnú ruku a PP je nevyhnutnou súčasťou tohto plánu. Každý hlas, ktorý dostane, je v skutočnosti hlasom pre tohto Voldemorta a spolupodieľaním sa na tomto marazme. Skúsme sa sústrediť na to, čo niekto reálne v krajine robí, namiesto klamstiev, čo vám tvrdia, že budú robiť iní. Naozaj to nie je také tažké rozoznať.
Pár faktov k antikampani:
- Prezident nemôže poslať vojakov na Ukrajinu, to môže iba vláda
- Prezident nijako nemôže zrušiť právo veta v EU
- Prezident nemoze rozložiť vládu, to môže opäť len ona sama
- Na záver - nesmierne ma teší, ale naozaj, že niektorí z mojich známych, ktorí patria medzi najhomofóbnejších ľudí, na akých slnko svieti, teraz hrdo podporujú homosexuála ako prezidenta, aby zastavili "Korčokových progresívnych liberálov." Považujem to za veľký posun v evolúcii myslenia
@bullinka toto si stiahnem a ulozim. Zial, je mi zle, ked to citam.
@onedaynick kľudne, ja to mam tiež z FB. Krásne to baba zhrnula. Ale tiež mi je z toho zle.
@gribka1 pozrite si video na Matovičovom fb. Ja ho síce považujem za blázna ale tak bez vetra sa ani lístok nepohne.
@lienkashcj Ja ho sledujem už roky, aj keď som ho nevolila, ale tam medzi riadkami sa dá veľa dozvedieť. Takže videla som jeho novinky.
@gribka1 úprimne neviem čo si mám o tom myslieť hlavne o tej poslednej otázke vo videu. Či by bol toho schopný

@tretiedieta zato z teba dobrota priam srsi.