icon

Premiér vojny

9. máj 2025

Je Fico podla vas premier vojny a kolaborant, alebo len skuseny politik na vsetky 4 svetove strany, ktory si prave dnes spravne uctil hrdinov 2. svetovej vojny v Moskve?

mizoko
10. máj 2025
@enmery

@mizoko Toho sa nezbavíme. On nám bude ubližovať, až do smrti. To je krutá realita.

@enmery zatiaľ si hranice otvorené. Ktovie dokedy. Aby o chvíľu neboli obmotane ostatným drôtom, ale z druhej strany kvôli tej našej "suverénnej politike na všetky 4 svetové strany" (rozumej na východ)

tetapetra
10. máj 2025
@enmery

@mizoko Toho sa nezbavíme. On nám bude ubližovať, až do smrti. To je krutá realita.

@mizoko
@enmery odporúčam kuknúť video kde sa pcha Putinovi do zadku. Aj autom by šiel,len aby mohol byť včera,dnes v Moskve.
Nás keď teraz nevyrazia z eu,tak ja neviem.

mizoko
10. máj 2025
@tetapetra

@mizoko
@enmery odporúčam kuknúť video kde sa pcha Putinovi do zadku. Aj autom by šiel,len aby mohol byť včera,dnes v Moskve.

@tetapetra vďaka ale nie. Nebudem to pozerať. Nemám na to dosť veľký lavor koľko by som musela z toho grcat. Ďakujem,neprosím.

mizoko
10. máj 2025
@tetapetra

@mizoko

@tetapetra nech nás vyrazia, zaslúžime si to. Nadávať na EU,poklonkovat agresorovi a tak ísť do EU pýtať peniaze to sa dá len u nás. Momentálne EU noc neprinasame okrem starosti. Ja sa divím že sa s nami vôbec ešte baví aspoň kľučka na dverách v Europarlamente

tetapetra
10. máj 2025
@mizoko

@tetapetra nech nás vyrazia, zaslúžime si to. Nadávať na EU,poklonkovat agresorovi a tak ísť do EU pýtať peniaze to sa dá len u nás. Momentálne EU noc neprinasame okrem starosti. Ja sa divím že sa s nami vôbec ešte baví aspoň kľučka na dverách v Europarlamente

@mizoko ale viac ako polovica národa nie je Fico volič. K.....

mizoko
10. máj 2025
@tetapetra

@mizoko ale viac ako polovica národa nie je Fico volič. K.....

@tetapetra vážne? A kde sa skrývajú? Kto ho potom voli?

enmery
10. máj 2025
@tetapetra

@mizoko

@tetapetra Ja by som si to pozrieť nemohla. Mne je fyzické zle,len keď zazriem jeho oči niekde na fotke, nieto pozrieť toto napľutie ľuďom do tváre.

dora281
Autor odpoveď zmazal
qrstxyz
10. máj 2025
@tetapetra

@ahhola aj by som reagovala,ale stratila som sa. Čo si tým chcela vlastne povedať?

@tetapetra to je fakt vysoká úroveň napísať niekomu, že je trapka len kvôli tomu, že nesúhlasí s tebou 🤦
@mizoko Poliaci nám prví ubrali z územia (Orava a Spiš), takže z nich nerob obete...

tetapetra
10. máj 2025
@mizoko

@tetapetra vážne? A kde sa skrývajú? Kto ho potom voli?

@qrstxyz prosím ťa v čom má so mnou alebo nemá so mnou súhlasiť? Toto bol napísaný fakt.
@mizoko boli ho hlavne východ, sever

slovakboy
11. máj 2025
@viestta

Ja si myslim svoje, ale je to nepublikovatelne. A co si myslis ty?

@viestta zase si tu niekto robí politický prieskum. Všimni si že sa neozval. Len dal otázku. Nebaví ma už odpovedať. Rozpoltenosť spoločnosti to nezmení.

done
11. máj 2025

Na oslavy do Moskvy mohli ísť len pozvaní. Orbán ani Trump pozvánku nedostali, ani ostatní, ktorí tam neboli včetne predstaviteľov pobaltských krajín. Ak by ani Slovensko nedostalo pozvánku, nemohol by tam ísť a táto diskusia by nevznikla. Možno aj v Izraeli je podobné fórum a tiež tam riešia, či mali ísť zástupcovia Izraela do Moskvy.

tetapetra
11. máj 2025
@done

Na oslavy do Moskvy mohli ísť len pozvaní. Orbán ani Trump pozvánku nedostali, ani ostatní, ktorí tam neboli včetne predstaviteľov pobaltských krajín. Ak by ani Slovensko nedostalo pozvánku, nemohol by tam ísť a táto diskusia by nevznikla. Možno aj v Izraeli je podobné fórum a tiež tam riešia, či mali ísť zástupcovia Izraela do Moskvy.

@done Orbán, sa už predtým vyjadril,že tam nepôjde

viestta
11. máj 2025
@done

@done takze ten chudacik je tak dobre vychovany, ze pozvanie odmietnut nemohol... Nebol si to pozvanie vybavit uz v decembri? Aby sa na neho nezabudlo... Uboziak to je, len velka smola, ze je akurat on premierom.

done
11. máj 2025
@tetapetra

@done Orbán, sa už predtým vyjadril,že tam nepôjde

@tetapetra koniec druhej svetovej vojny znamenal pre Maďarsko ťažkú porážku a preto sa ani neoslavuje.

tetapetra
11. máj 2025
@done

@tetapetra koniec druhej svetovej vojny znamenal pre Maďarsko ťažkú porážku a preto sa ani neoslavuje.

@done 🤦🏻‍♀️ pisala si, že pozvánku nedostal. Skús po sebe aj čítať čo píšeš a k čomu sa vyjadrujes. Hlavne ak začneš spomínať do toho ešte aj Izrael

napetra
11. máj 2025
@tetapetra

@done 🤦🏻‍♀️ pisala si, že pozvánku nedostal. Skús po sebe aj čítať čo píšeš a k čomu sa vyjadrujes. Hlavne ak začneš spomínať do toho ešte aj Izrael

@mizoko
@tetapetra
Smer v parlamentných voľbách 2023 získal 22,94% hlasov.
Teda nevolila ho väčšina obyvateľov, ani polovica, dokonca ani štvrtina obyvateľov.
Tých ficovoličov nie je taká väčšina, ale bohužiaľ stal sa premiér a myslí si, že zastupuje celý národ.
Slovensko nie je Fico.

mizoko
11. máj 2025
@qrstxyz

@tetapetra to je fakt vysoká úroveň napísať niekomu, že je trapka len kvôli tomu, že nesúhlasí s tebou 🤦
@mizoko Poliaci nám prví ubrali z územia (Orava a Spiš), takže z nich nerob obete...

@qrstxyz a čo to má spoločné s tým čo píšem - že sme boli fasisticky štát,šli sme na ruku Nemcom a spolu s nimi napadli Poľsko? Bavíme sa tu totiž o tom že Slovensko bolo nemecký satelit a veľmi proaktívne sa snažilo vyhovieť a zavďačiť sa nacistickému Nemecku.

mizoko
11. máj 2025
@napetra

@mizoko
@tetapetra
Teda nevolila ho väčšina obyvateľov, ani polovica, dokonca ani štvrtina obyvateľov.
Tých ficovoličov nie je taká väčšina, ale bohužiaľ stal sa premiér a myslí si, že zastupuje celý národ.
Slovensko nie je Fico.

@napetra popravde mi to je jedno. Tá uvrieskana menšina má už fakt nebaví. Kľudne nech si to tu zhumpluje.mame čo sme si zvolili.

tetapetra
11. máj 2025
@napetra

@mizoko
@tetapetra
Slovensko nie je Fico.

@napetra veď som napísala,že ich nie je ani polovica. Hoci niekedy mám pocit,že sú všade.

napetra
11. máj 2025
@mizoko

@napetra popravde mi to je jedno. Tá uvrieskana menšina má už fakt nebaví. Kľudne nech si to tu zhumpluje.mame čo sme si zvolili.

@tetapetra
@mizoko
Rozum sa mi zastavuje, čo vyvádza a ešte tie tisíce lajkov na jeho FB vo mne vyvoláva beznádej.
Niečo sa musí stať, musíme vydržať.
Nestrácam nádej.

mizoko
11. máj 2025
@napetra

@tetapetra
@mizoko
Rozum sa mi zastavuje, čo vyvádza a ešte tie tisíce lajkov na jeho FB vo mne vyvoláva beznádej.
Niečo sa musí stať, musíme vydržať.
Nestrácam nádej.

@napetra pozri,my sme sa ako národ z ničoho nepoučili takže pekne krásne si musíme rozbiť papuľu. My musíme z toho rebríka spadnúť,nie len sa na ňom trochu skĺznuť,nie. To nám nepomôže. My si musíme rozbiť gebuľu a nechať si to tu celé zhumplovat inak nepochopime že naše činy ako národa majú svoj dopad a ten v tomto prípade bude fakt zly. No ale opäť spomeniem - čo sme si zvolili to máme. Tak nech sa páči.

mizoko
11. máj 2025
@slovakboy

@viestta zase si tu niekto robí politický prieskum. Všimni si že sa neozval. Len dal otázku. Nebaví ma už odpovedať. Rozpoltenosť spoločnosti to nezmení.

@slovakboy ale veď toto sa tu deje už dosť dlho. Mne je jasné že je to niekto kto si robí prieskum. Ale niekedy nedokážem neodpovedat keď tu ľudia píšu neskutočne sprostosti

done
12. máj 2025
@tetapetra

@tetapetra pointa môjho príspevku bola, že naše médiá píšu, že mnohí európski lídri v Moskve neboli na znak protestu, čo by bola pravda, ak by dostali pozvánku. Slovensko, Izrael a ďaľšie štáty pozvánku dostali a teda zástupcovia pozvaných štátov sa mohli rozhodnúť či sa zúčastnia. Je scestné písať, že niekto, kto nebol pozvaný sa nezúčastnil na znak protestu.

tetapetra
12. máj 2025
@done

@tetapetra pointa môjho príspevku bola, že naše médiá píšu, že mnohí európski lídri v Moskve neboli na znak protestu, čo by bola pravda, ak by dostali pozvánku. Slovensko, Izrael a ďaľšie štáty pozvánku dostali a teda zástupcovia pozvaných štátov sa mohli rozhodnúť či sa zúčastnia. Je scestné písať, že niekto, kto nebol pozvaný sa nezúčastnil na znak protestu.

@done a zase si ideš svoje. Nikde som nič také nepísala. Aký znak protestu,aké čo? Nevšimla som si,žeby sa niekde vôbec písalo o tom,že nešli na znak nejakému protestu.

mizoko
12. máj 2025
@tetapetra

@done a zase si ideš svoje. Nikde som nič také nepísala. Aký znak protestu,aké čo? Nevšimla som si,žeby sa niekde vôbec písalo o tom,že nešli na znak nejakému protestu.

@tetapetra nechaj ju,má svoj svet. Vidí veci ktoré nikto iný nevidí 😁

eva8
12. máj 2025
@done

@done odkial vies o pozvankach? Preco prave nas premier pozvanku dostal a ini nie?

mizoko
12. máj 2025
@eva8

@done odkial vies o pozvankach? Preco prave nas premier pozvanku dostal a ini nie?

@eva8 lebo sa vie vtesnať do úzkych otvorov aj bez vazeliny

viestta
12. máj 2025
@done

@done tebe nepride podivne, ze Putin pozve na oslavu premiera krajiny, ktoru ma na zozname nepriatelskych krajin? Tebe to pride v poriadku, ze premier krajiny, ktora je oficialne oznacena za nepriatelsku RF je pozvany na mecheche organizovane vladou RF? Nepride ti viac ako zvlastne, ze premier nepriatelskej krajiny chodi na "sukromne" navstevy do Moskvy?

mizoko
12. máj 2025
@viestta

@done tebe nepride podivne, ze Putin pozve na oslavu premiera krajiny, ktoru ma na zozname nepriatelskych krajin? Tebe to pride v poriadku, ze premier krajiny, ktora je oficialne oznacena za nepriatelsku RF je pozvany na mecheche organizovane vladou RF? Nepride ti viac ako zvlastne, ze premier nepriatelskej krajiny chodi na "sukromne" navstevy do Moskvy?

@viestta oni vás na to pomaličky zvykajú takže ľuďom to už príde normálne ba až ziadane