Premiérov 32-ročný syn Michal Fico si bez hypotéky kúpil ďalší byt v lukratívnej časti Bratislavy
https://dennikn.sk/minuta/5028358/
Už vieme prečo bolo treba konsolidovať a dvíhať dane.
Takže Slováci, DOKEDY??
@zorienka28 u niektorých tudy cesta nevede, že použite základnú matematiku. Tu to tak nefunguje.
@zorienka28 a ty pouzi tiez ze je jedinacik chapes to?asi mu aj prispeli predsa, okrem toho robil v anglicku mlady tak vy pouzite zakl. matematiku ved je to smiesne toto, ja viem aki su ale taketo detisnke somariny ....ze jeden syn si kupil byt bez hypo syn trojnasobneho premiera nato nemus fico ani kradnut-ja nehovorim ze nekradol!!!ale aj keby nekradol to dokaze synovi zaplatit aj sam a nie este aj s manezlklou uznavanou pravnickou a ucitelkou , vies kolko maju taki ucitelia plat??nie nevies...ale ja viem, okrem toho este raz mlady robil v zahranici na prestiznych miestach neviem co este chcete
@angelinja s manželkou? Kedy si ty videla Fica s manželkou? To on jediný mal také lukratívne zamestnanie v zahraničí? Ty asi fakt často nosis ružové okuliare, že to tak ružovo vidíš.
Ja bohatým ľuďom fandím. Tým šikovným. Necítim závisť, ale skôr inšpiráciu a motiváciu 💪 Avšak v tomto konkrétnom prípade cítim skôr nasratie. Jednak preto, že toto skrátka nie sú poctivo zarobené peniaze. "Šikovne" možno áno, ale v tom zlom slova zmysle. A jednak preto, že občania slovenska majú konsolidovať, šetriť, uťahovať opasky a oni toto? Viete, to je ako keby zamestnávateľovi padá firma na hlavu, pravidelne a opakovane zavádza nové a nové šetriace opatrenia týkajúce sa primárne zamestnancov, tí preňho makajú a obmedzujú sa, zatiaľ čo on sám si kupuje drahé byty na hotovosť a užíva si ďalej luxus života 🤦♀️😡
@angelinja s manželkou? Kedy si ty videla Fica s manželkou? To on jediný mal také lukratívne zamestnanie v zahraničí? Ty asi fakt často nosis ružové okuliare, že to tak ružovo vidíš.
@anonym_2da765 Ficova zena je ako Colombova zena, kazdu chvilu sa spomina, ale nikto ju nevidel 😀
Simeckova manka faktrurovala tri krát. Takže Slováci, dokedy?
@anonym_36a31c toto je žart, že? Že? ZE??
@zorienka28 a ty pouzi tiez ze je jedinacik chapes to?asi mu aj prispeli predsa, okrem toho robil v anglicku mlady tak vy pouzite zakl. matematiku ved je to smiesne toto, ja viem aki su ale taketo detisnke somariny ....ze jeden syn si kupil byt bez hypo syn trojnasobneho premiera nato nemus fico ani kradnut-ja nehovorim ze nekradol!!!ale aj keby nekradol to dokaze synovi zaplatit aj sam a nie este aj s manezlklou uznavanou pravnickou a ucitelkou , vies kolko maju taki ucitelia plat??nie nevies...ale ja viem, okrem toho este raz mlady robil v zahranici na prestiznych miestach neviem co este chcete
@angelinja takze ti ďakujem za mafiu vo vláde a rozklad krajiny, o čo si sa nepriamo pričinila.
Zjavne si totiž ficovolic, keďže toto je argumentačne na úrovni milovníkov ficohlasnej mafie.
@anonym_926165 presne okrem toho je jedinacik , na jeden byt nepotrebuju jeho rodicia ani kradnut a on ma dobru skolu urcite ma aj dobru pracu nadpriemerne platenu, neivme tito niektori si nevedia spocitat dva a dva
@angelinja tak si spocitaj, kolko za vsettky tie roky co je v politike zarobil jeho otec. Je to velmi jednoduche, platy poslancov a clenov sa aj historicky daju dohladat na internete. Jeho taticek z oficialnych prijmov nezarobil ani na svoj byt, nie to este na dva synacikove. Pani matka sice nemusi zverejnovat prijmy, ale ako vysokoskolsky padagog nezarobila ani na Ficove Rolexky. Odkial a za co ma ostatne prijmy ona, jej muz aj jej synacik sa mozme len domnievat. Len naivne dusicky si myslia, ze sa k tomu vsetkemu dopracovali pracou.
@angelinja tak si spocitaj, kolko za vsettky tie roky co je v politike zarobil jeho otec. Je to velmi jednoduche, platy poslancov a clenov sa aj historicky daju dohladat na internete. Jeho taticek z oficialnych prijmov nezarobil ani na svoj byt, nie to este na dva synacikove. Pani matka sice nemusi zverejnovat prijmy, ale ako vysokoskolsky padagog nezarobila ani na Ficove Rolexky. Odkial a za co ma ostatne prijmy ona, jej muz aj jej synacik sa mozme len domnievat. Len naivne dusicky si myslia, ze sa k tomu vsetkemu dopracovali pracou.
@viestta no tak byt kúpil aj Troskovej však? A takých bolo viac aj auta dostali.....to poniektoré nechápu a ani nechcú pochopiť. Možno ma mladý doma čarovný mešec 🙃
@viestta no tak byt kúpil aj Troskovej však? A takých bolo viac aj auta dostali.....to poniektoré nechápu a ani nechcú pochopiť. Možno ma mladý doma čarovný mešec 🙃
@margotka17 Ved aj ta si 100m2 byt kupila z platu uradnicky po roku, to nevies, kolko oni zarabaju???
@margotka17 Ved aj ta si 100m2 byt kupila z platu uradnicky po roku, to nevies, kolko oni zarabaju???
@anonym_0146e8 no daj, koľko, keď si taká informovaná 🤔.
@anonym_0146e8 no daj, koľko, keď si taká informovaná 🤔.
@margotka17 Robim si srandu. Jasne, ze ani ona na to nezarobila.

@angelinja no dobre, takze si to rozoberme na drobne: 8000€x12=96000€/rok. 96000x20=1 920 000 za 20 rokov. Plus nech jeho akoze manzelka za tych rokov zarobila 500 tis. A to tam nie su zaratane ich vydavky(milenky, ich nehnutelnosti-lebo ved pod mostom asi nebyva ani pan preceda ani jeho akozemanzelka, hodinky, pera, zlate vane…), ale budis no… a teraz si vezmime, ze da synovi na dva byty v centre Ba v cca hodnote 800 tis?! V horizento jedneho roku? Ako vazne? To komu chces nahovorit, ze je to mozne zaplatit len s poslaneckeho platu, platu premiera?! Plus z platu pravnicky? Pozri, ked ty si s tym v poriadku, ze teba okradaju a oni si kupuju byty a haciendy, ze euro peniaze idu uplne inam ako je ich ucel, ze obycajnych ludi zdieraju a oni si ziju aj z tvojich penazi, ok. Tvoje rozhodnutie. Ale laskavo tu nevrieskaj na nas, co nam to jedno nie je… ty neprestrielny argument
@anonym_b36b9c Tu cislami vela nedosiahnes, tieto telce si nevedia zratat ani 2+2 ale volebne pravo maju, takze tu vdaka nim mame tento bordel 15 rokov. Treba ist jedine volit, inak sa toho nezbavime - oni nezmudreju.