icon

Prezident Pellegrini získa miliónová financie pre úrad

jednoduchomaria89
17. okt 2024

Pellegrini dostane o 1 000 000 eur viac 🤔🤔to mi nevychadza , ved kasicka bola prazdna kvoli odorovi 😨 asi zasadili tie peniaze v prezidentskej zahrade

janinah
17. okt 2024

Ak chcete urobiť niečo viac ako len nadavať na nete...
https://stacilofica.sk/

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@janinah suhlasim s petíciou , ale prieskumy sú veľmi zle , SNS by bola nahradená republikou, a Fico vyhráva a možno by mal ústavnú väčšinu, podľa mňa treba počkať , vyvreskoval, každého treba dať dole , nech sa páči, nech si vyzerie svoju drahotu , ja by som počkala čo bude budúci rok

victoriab
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 kazdy den sa pytam ze kde to zijem, uz som si povedala, ze to musim prestat sledovat, lebo uz to psychicky nedavam, pol dna som nekukala spravy ci net, vecer som to otvorila a nevedela som, co skor citat, huliak, fico, kalinak, blaha... a ja si hovorim, ze toto je sialene, ze 4 roky to takto ist nemoze. Zial, tento prvy rok ukazal, ze kazdy den sa da prerazit hlbsie a hlbsie. Stali sme sa rozvojovou krajinou, ktora cuva milovymi krokmi dozadu. Ja sama si vravim, ze buduci rok uz budem na pokraji chudoby, co s mojim platom samym o sebe som uz asi aj teraz... kde sa o 3 roky dostaneme? Ciste dno. Ja sa cudujem eu - vezmite nam vsetky eurofondy, lebo k ludom sa nedostanu. Eu uvolnila na odstranenie povodni miliony - kde su? Dostali sa k ludom? Preco media neukazuju, co je s ludmi po povodni, preco media nie su kriticke? Preco sa vlastnr vsetci bojime? Ak sa spojime, stat sme my, tak preco im ho nechavame a nezmyselne drzime usta? Ved sa to tyka nas. Ano, fakt to uz nedavam... :(

7miriam77
17. okt 2024

No žiaľ ideme prudko z kopca a vyzerá to tak, že zatiaľ bez brzdenia. Táto banda hnusná nás, obyčajných ľudí, privedie na samé dno.

7miriam77
17. okt 2024

@janinah zajtra sú v Martine,idem podpísať.

kristiii
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 tiež si myslím, že ľudia, ktorí ich volili, si musia vyžrať tú dražobu a chudobu, ktorá ich čaká budúci rok. (A my s nimi).

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@victoriab ja dúfam že ťa fake "konsolidácia" , keďže to nie je konsolidácia , to je len zvyšovanie daní, poplatkov ,zároveň cien snáď asi na všetko, zamáva aj s jeho voličmi , keď vedeli protestovať proti noseniu rusok , tak snáď aj teraz sa dvihnú, keď nebudú mať čo žrať a stať im bude stále viacej brat ,ale veď médiá informujú o kadecom , x rokov a nikoho to netrápi, hlavne,že 2 muži sa nevezmú a neprídu migranti,ktorí tu ani nechcú žiť

janinah
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 podpisy sa majú zbierať niekoľko mesiacov.prusery tejto vlády pribúdajú každým dňom.ja čakám čo bude ten prelomový . ktorý vyženie ľudí do ulíc...lebo aj to pride

annm81
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 presne tak, treba im dať vyžrať, čo zasiali. Fico tu vládol v dobrých časoch - iné krajiny investovali do rozvoja, niektoré mávali prebytkové rozpočty. Mafia okolo Fica zatiaľ namiesto rozvoja krajiny kradla, čo to šlo. Nech sa idú ich voliči pozrieť, ako to vyzerá v tom chudobnom Rumunsku, o Poľsku, ktoré sme kedysi ľutovali, ani nehovoriac. Ešte aj Maďarsko, kde sa Orbán celkom úspešne pokúša zaviesť diktatúru, je na tom po ekonomickej stránke lepšie ako my. Len a len vďaka Ficovi. Ak by sa teraz, keď je situácia zlá všade, dostala k moci iná vláda, musela by robiť tiež veľmi zásadné opatrenia. Najbližších pár rokov by sme ten pád asi významne zmiernili, ale to len preto, aby po tej konsolidačnej vláde prišiel tento alebo nejaký iný Fico a zasa zničil, čo sa vybudovalo - presne ako vývoj Mečiar-Dzurinda-Fico. Treba ich nechať vládnuť minimálne toto, ak nie aj ďalšie volebné obdobie, aby sa aspoň naše deti mali raz dobre.

tetapetra
17. okt 2024

@kristiii o 3roky sú voľby. Ficko niečo pekné sľúbi a zase vyhra. Jeho voliči majú veľmi krátku pamäť. Na to všetky zabúdate!

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@tetapetra mad pravdu , prispevok z FB : Pán PREMIÉR FICO výborne ste rozobrali celú situáciu čo sa týkalo konsolidačneho balíka, ktorý bol nutný pretože náš štát extrémne zadlžili bývalé vlády HEGEROMATOVIČA a PROGRESÍVNEHO ODORA. Spomenuli ste aj situáciu v koalícii, ktorá je aj napriek menším nezhodám súdržna. Dotkli ste sa všetkého čo najviac zaujíma občanov nášho štátu. STE najlepší POLITÍK AKÉHO kedy SLOVENSKO malo a vynikajúci PREMIÉR SLOVENSKEJ REPUBLIKY. Prajem vám hlavne pevné ZDRAVIE a veľa ŠŤASTIA. Nech sa vám darí napĺňať všetky vaše PREDSAVZATIA. Držím vám PALCE ❤️👍🇸🇰

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 mozno pani , ktora napisala prispevok , nezila na slovensku do 2019 , do 2019 vsetko fungovalo , Mali sme hyperloopy krizom krazom po slovnesku , fantasticke nemocnice , dochodky 1000+ ,brutalna podpora Rodin , a potom utalo

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@tetapetra Pán premiér ste štátnik svetového významu, môže nám celý svet závidieť, že Vás máme.Politik, ktorý dokazuje, že aj politika je remeslo pre ľudí, čím dlhšia prax, tým výsledok remesla kvalitnejší. Len tak dalej, veľa síl a pevnej vôle.mch

tetapetra
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 krásne napísané, myslím to na FB 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 nevadí, že nebudeme mať čo žrať alebo skôr začo. Ale ani hegero,Mato,Odor.... Aspoň pán premiér sa bude mať dobre

kristiii
17. okt 2024

@tetapetra preto dúfam, že opozícia sa konečne spamätá a keď začne budúci rok hustnúť atmosféra, začne do ľudí hučať a nie čakať až do predvolebného obdobia.

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@tetapetra tak pani dochodkyna ma Nizku latku na kvalitu , ked toto je nalepsi politik , asi sa pani pasie za domom na trave, dialnicu jej netreba , doma sa asi tiez zoperuje , vsetko bude v poriadku

tetapetra
17. okt 2024

@kristiii opozícia je slaba,veľmi slušná. Fico je pán! Ten zaprie aj nos medzi očami ako tento týždeň so správou ohľadom streľby. Vyžiadal,nevyžiadal. Ešte aj šukaj potvrdil,potom nepotvrdil. Toho sa mali hneď chytiť a nie nič. Čakám čo vytiahnu,akú správu. Fico v kuse melír o tom,že má v tom prsty opozícia. Možno nesiahne na PS, niečo mi vraví,že Nad a spol. Ešte dúfam,že sa tie trúby z SNS poobvinuju z ešte horších vecí. Fico má šťastie aj v tom,že Šukaj je super psík,stojí pri ňom aj napriek tomu,že hlas nie je nadšený

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

Vďaka bohu, že tam nie je Šimečka, ale skúseny štátnik. Šimečka nech sa stará o vibrujúcu tanečnicu.

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 vysledky statnika fica : But then Slovakia lost steam. According to Eurostat, last year the GDP per capita fell from 71 percent of the EU average to 68 percent. Together with Greece, Slovakia thus ranked 25th and 26th among the 27 EU member states, just one place ahead of poorer Bulgaria.

In recent years, Slovakia has also been last among the V4 countries

Read more: https://spectator.sme.sk/c/23234427/eurostat-da...

rikarika
17. okt 2024

@tykat daj konkrétny príklad inštitúcie, ktorá dostane a viac a o koľko....teda okrem tu spomínaného pána prezidenta...

alenamihal
17. okt 2024

@annm81 ach ,ale si budes zastavat toho Ficka hahahaaa...no co urobi jeden karafiat hahahaaa

jednoduchomaria89
autor
17. okt 2024

@rikarika Poslankyňa kritizovala, že vláda navýšila daňové príjmy o takmer 2,7 miliardy eur, no štát na sebe nešetrí. "Výdavky vlády na platy štátnych zamestnancov sa zvýšia o 1 miliardu eur, a to napriek tomu, že sľubovali masívne zníženie počtu úradníkov o 30 %. Namiesto toho počet úradníkov neustále rastie - ďalších 5000 miest plánovaných na rok 2025," upozornila Remišová. Kritizovala tiež výrazné navýšenie rozpočtov prezidentskej kancelárie či ministerstva obrany.

tykat
17. okt 2024

@rikarika takže
prezidentska kanc. (najviac%) - zo 7,4mil. na 11,7mil.
generalna prokuratura - zo 143mil na 154mil.
SIS - z 84mil. na 94,7mil.
Kancelária NRSR - zo 48,4mil. na 51,2mil.

tetapetra
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 k tým pracovným miestam. To je furt a furt dookola. Každá vláda to opakuje, zredukovať.aj zreduju. Teba vyhodia a mňa vezmú. Len zmenia názov pozície.

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal
tykat
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 ale tak zase, povedzme si pravdu, akákoľvek iná vláda by konsolidovala podobne.

rikarika
17. okt 2024

@tykat nemyslím si že každá iná vláda by takto navýšila pre pána prezidenta

zuzinabila
17. okt 2024

@jednoduchomaria89 socialne siete nam nepomozu v tom🙂 na zapad od nas by uz boli ludia v uliciach..

mondolina
17. okt 2024

@jakubrianka
oklamali len tých čo im uverili.
mňa teda určite nie.

jakubrianka
Autor odpoveď zmazal