icon

Protest na Námestí SNP v Bratislave zaujal tisíce ľudí

13. aug 2024

Protestovali proti krokom vládneho kabinetu. Kritizovali aktuálnu situáciu v kultúre, personálne zmeny v kultúrnych inštitúciách a vyjadrili aj obavy o právny štát.

monichetta
Autor odpoveď zmazal
akje
19. aug 2024

@viestta netusim akym sposobom a co hovoril. Ale ak by sa niekto pocas vystupenia (na ktorom som s detmi) zdvihol a povedal, ze toto nie je vhodne pre male deti, dviham sa a beriem deti prec. A teda kedze to nikde nebolo uvedene, bola by som za info vdacna.
Snad je nahravka, co tam stvaral.

carolynka
19. aug 2024

@akje na Instagrame su nahravky

annm81
19. aug 2024

@akje to ja neviem. Divadlo má pre toto predstavenie odporúčanie 18+, o čom ale organizátori neinformovali.

akje
19. aug 2024

@carolynka dik, jj, uz som kukla. Videla som to, kde hovori, ze caka, kym rodicia vezmu svoje malolete deti prec. Hovori to kludne. Co ja viem, nie je to zas az take rodeo, ako sa z toho v mediach porobilo.

Pravdu mal, pravo na to nemal.

egonsk
Odpoveď bola odstránená
viestta
19. aug 2024

@egonsk nechapem co ty robis v bezduchej debate. My si tu bezducho mozeme radostne debatit kolko sa nam chce. Ale ked je to pod tvoju uroven, neviem preco sa tu s nami zahadzujes... Jedine, ze by si potreboval poucovat, lebo doma uz ani nemas koho

egonsk
19. aug 2024

@viestta lebo ma tu spominate a mne sa to vyhadzuje v oznameniach a teda ked vidim, ze si niekto o mna utiera spinavy nos, tak mu na to prirodzene zareagujem, lebo aj o tom je ta demokracia ktora ti prekaza.

carolynka
19. aug 2024

@akje nemam teraz cas diskutovat tak len takto

akje
19. aug 2024

@carolynka jo, zuzka sa vyjadruje k vystupeniu, nie k tomu filmu. Skoda.

A druha vec je, ze nechapem, preco taraba pise o lgbti. 🤷🏼‍♀️ to je zas odkial tato info? No kazdy tu pise o svojom. A nikto nepise o tom, kvoli comu presne to je od 18+...

annm81
19. aug 2024

@egonsk a čo tu živíš ty? Svoje nebotyčné ego? Ja som ťa nespomínala, ty si dnes prišiel a ako prvý si spomenul mňa, tak aspoň neklam. A áno, pre teba je to nepochybne bezduchá téma, chod diskutovať k niečomu, v čom sa vyznáš... i keď... hups.

egonsk
19. aug 2024

@annm81 spomenutim ta som ti dal dovod na osobne utoky? To aj ta osa ma potom viac rozumu. Moja reakcia bola skupinova predsa, bola si jednou clenkou danej skupinky. Rozlisujes rozdiel? Myslim, ze nie.

viestta
19. aug 2024

@egonsk takze si sa slobodne rozhodol zapojit do bezduchej diskusie ale ked uz sa ide tebe na kožu, tak uz tu budes robit poriadky... Budes urcovat kto moze diskutovat kto nie? Toto nie je tvoj status, toto je verejna diskusia, tu si rovnaky diskutujuci ako kazda z nas. Ked chces aby sa diskutovalo podla tvojich pravidiel, daj si status na stenu a tam rob poriadky ake len chces,

bielykral
19. aug 2024

@egonsk ty si pochopil o co vobec ide?

bielykral
19. aug 2024

@egonsk majster sveta si ty

egonsk
19. aug 2024

@bielykral rozsir otazku, nechapem ku akej teme sa vztahuje.

annm81
19. aug 2024

@egonsk Takže ty ma spomenieš = v tvojom prípade napíšeš príspevok nie k téme debaty, ale osobný útok a očakávaš čo presne? A keď sa ti dostane rovnakej odpovede ako si ty inicioval, tak sa tu rozplačeš, že niekto je osobný? Spamätaj sa chlape a začni diskutovať k téme, toto ma prestáva bavit.

egonsk
19. aug 2024

@viestta kde vidis, ze niekoho obmedzujem diskutovat? Uz si si hrkla poharik po prichode domov akoze? Najprv si treba zajest, inak ti to stupa moc do hlavy a potom tu citam taketo duchaplne reakcie.

egonsk
19. aug 2024

@annm81 aj si precitala ten prispevok, ktory ta zobudil a vsimla si si asi preco znel ako znel? Dam ti radu, precitaj si vlastne prispevky inym diskutujucim a zistis, ze bol napisany na zaklade zhodneho faktu ohladne politickeho postoja medzi clenmi danej skupiny.

viestta
19. aug 2024

@egonsk nie, tym nam len dobre radis aby sme sli do kaviarne aby sme ti tu nemutili vodu, bez nas by si viac zahviezdil

egonsk
19. aug 2024

@viestta naopak, tam si dokazete ovela viac pohrkutat bez rizika reakcii nezelanych a neoblubenych ludi 😁

viestta
19. aug 2024

@egonsk ale my rady debatujeme prave s takymi ako si ty, aspon teda ja. Ty si napriklad moj druhy najoblubenejsi, snazis sa sice statocne, ale este si na prveho najoblubenejsieho nedorastol. Ale potesim ta, potencial tu je, cim dalej, tym viac si zorroidny, takze len na sebe popracuj a aspon sa mu vyrovnas

annm81
19. aug 2024

@egonsk Ale kdeže, pridaj nejakú rozumnú reakciu k téme, lebo jediné, čo si svojim príchodom dosiahol je, že táto vraj podľa teba bezduchá debata klesla na tvoju úroveň primitívnych príspevkov, v ktorých sa riešia osobné útoky. Ja sa mile rada vrátim k pôvodnej téme, takže?

mizoko
19. aug 2024

@egonsk a kde písala že jej nevadili aj ľudia z predchádzajúcej vlády? A ten acohentizmus je už fakt trápny. Mne Matelko vadíl a nielen on a nemala som problém to komentovať. A budem komentovať aj to čo sa deje teraz. Aj ľudí zo strany,ktorú som volila ak urobia chybu. A čo sa týka predchádzajúcej vlády vyslovene mi vadilo keď už po xy krát vraveli: lebo Fico! Takže komentovala som minulú aj pred minulú vládu a aj tu pred ňou a budem aj túto aj tu po nej.

egonsk
19. aug 2024

@annm81
@viestta no vidite, takze uz sa zo mna stava vas oblubenec a popritom by som to mohol brat ako urazku, no nastastie aj vy mne pripominate konkretny hmyz zo zivocisnej rise, takze sme si kvit 😁 A vracat sa ku teme? Ved uz bolo vyrieknute vsetko, posledny mal zhasnut svetlo, aby sa tu kadejake mory nemihotali stale 😅

egonsk
19. aug 2024

@mizoko zial nerozumiem celkom reci tvojho kmena, skus byt trosku konkretnejsia, mam tu sirsie publikum a neviem si vybrat o kom pises. Vdaka 🙂

mizoko
19. aug 2024

@egonsk o viestte😉 hneď začiatok debaty

mizoko
19. aug 2024

@egonsk myslím že píšem zrozumiteľne akurát čo čítam ďalej tak ty tu celkom kvalitné bluznis 😅🤣

viestta
19. aug 2024

@egonsk tak si mal zhanut a zavriet za sebou dvere (daju sa aj upozornenie vypnut, ak si si nevsimol) a kym by ta priamo nikto neoslovil, debata by bezala aj bez tvojich "prinosnych" kydov

egonsk
19. aug 2024

@mizoko tak vies, medzi viestou a mnou je taky specialny vztah. Ona nieco trepne a ja to potom skorigujem, alebo odhalim. Ako priklad je, ze ona ma doma chladnicky s kompresorom, ktory sa pouziva v obchodnych zariadeniach a zaryto tvrdila, ze sa pouziva vsade a ked som po nej chcel vediet teda model, lebo nevylucujem, ze take nieco moze existovat, tak uz ho nespomenula a vyhovorila sa, ze nema cas si ho pozriet.
Rovnako dokaze za polhodinku podla nej elektrikar osadit a zapojit rozvodnu skrinku. atd..atd.. kto ju cita, urcite si pamata, zvlast ak som ju "odhalil".
Takze treba to brat s nadhladom, ona tu perli viac ako ja, iba na to ide velmi sofistikovane a kedze je tu za zenske obecenstvo, tak ma podstatne sirsiu podporu. 😁