Protest na Námestí SNP v Bratislave zaujal tisíce ľudí
Protestovali proti krokom vládneho kabinetu. Kritizovali aktuálnu situáciu v kultúre, personálne zmeny v kultúrnych inštitúciách a vyjadrili aj obavy o právny štát.
@viestta netusim akym sposobom a co hovoril. Ale ak by sa niekto pocas vystupenia (na ktorom som s detmi) zdvihol a povedal, ze toto nie je vhodne pre male deti, dviham sa a beriem deti prec. A teda kedze to nikde nebolo uvedene, bola by som za info vdacna.
Snad je nahravka, co tam stvaral.
@egonsk takze si sa slobodne rozhodol zapojit do bezduchej diskusie ale ked uz sa ide tebe na kožu, tak uz tu budes robit poriadky... Budes urcovat kto moze diskutovat kto nie? Toto nie je tvoj status, toto je verejna diskusia, tu si rovnaky diskutujuci ako kazda z nas. Ked chces aby sa diskutovalo podla tvojich pravidiel, daj si status na stenu a tam rob poriadky ake len chces,
@egonsk Takže ty ma spomenieš = v tvojom prípade napíšeš príspevok nie k téme debaty, ale osobný útok a očakávaš čo presne? A keď sa ti dostane rovnakej odpovede ako si ty inicioval, tak sa tu rozplačeš, že niekto je osobný? Spamätaj sa chlape a začni diskutovať k téme, toto ma prestáva bavit.
@egonsk ale my rady debatujeme prave s takymi ako si ty, aspon teda ja. Ty si napriklad moj druhy najoblubenejsi, snazis sa sice statocne, ale este si na prveho najoblubenejsieho nedorastol. Ale potesim ta, potencial tu je, cim dalej, tym viac si zorroidny, takze len na sebe popracuj a aspon sa mu vyrovnas
@egonsk a kde písala že jej nevadili aj ľudia z predchádzajúcej vlády? A ten acohentizmus je už fakt trápny. Mne Matelko vadíl a nielen on a nemala som problém to komentovať. A budem komentovať aj to čo sa deje teraz. Aj ľudí zo strany,ktorú som volila ak urobia chybu. A čo sa týka predchádzajúcej vlády vyslovene mi vadilo keď už po xy krát vraveli: lebo Fico! Takže komentovala som minulú aj pred minulú vládu a aj tu pred ňou a budem aj túto aj tu po nej.
@annm81
@viestta no vidite, takze uz sa zo mna stava vas oblubenec a popritom by som to mohol brat ako urazku, no nastastie aj vy mne pripominate konkretny hmyz zo zivocisnej rise, takze sme si kvit 😁 A vracat sa ku teme? Ved uz bolo vyrieknute vsetko, posledny mal zhasnut svetlo, aby sa tu kadejake mory nemihotali stale 😅
@mizoko tak vies, medzi viestou a mnou je taky specialny vztah. Ona nieco trepne a ja to potom skorigujem, alebo odhalim. Ako priklad je, ze ona ma doma chladnicky s kompresorom, ktory sa pouziva v obchodnych zariadeniach a zaryto tvrdila, ze sa pouziva vsade a ked som po nej chcel vediet teda model, lebo nevylucujem, ze take nieco moze existovat, tak uz ho nespomenula a vyhovorila sa, ze nema cas si ho pozriet.
Rovnako dokaze za polhodinku podla nej elektrikar osadit a zapojit rozvodnu skrinku. atd..atd.. kto ju cita, urcite si pamata, zvlast ak som ju "odhalil".
Takze treba to brat s nadhladom, ona tu perli viac ako ja, iba na to ide velmi sofistikovane a kedze je tu za zenske obecenstvo, tak ma podstatne sirsiu podporu. 😁