Prvé detaily lex atentát: Ochrana opozície a zákaz protestov
Vláda robí výrazné zmeny! Prvé detaily lex atentát: Ochrana opozície, zákaz niektorých protestov aj doživotné renty
Toto je už moc, ešte si schvália doživotné renty a zakážu protesty!
… Zastavme ich, bratia, veď sa ony stratia, Slováci ožijú. To Slovensko naše posiaľ tvrdo spalo, ale blesky hromu vzbudzujú ho k tomu, aby sa prebralo!
Autorka, včera si napísala, citujem: "ženy zamyslite sa kam nás táto vláda ťahá.
🙏🫵Nebuzerujte tu láskavo nikoho a choďte si tie svoje somrácke praktiky aplikovať na svojich rodinách. My ostatní tu chceme krajin, ktorá nie je zdrancovaná, v ktorej mladí ľudia chcú žiť a vychovávať tu svoje deti."
Autorka, nikto ťa nebuzeruje, iba ty a tebe podobné nedokážu prijať, že niečo je inak, ako by ste chceli vy, tak tu kopete, primitívne nadávate (lúza, čvarga hnusná, čistý hnoj, dvojzubce, tupci atď .) a vy buzerujete oponentov.
Je to len vaša vizitka. Vtáka poznáš po perí a človeka po reči.
Ak toto má vychovávať deti v tejto krajine, tak zbohom Slovensko.
Ani najsamlepšia vláda nám nepomôže.
Apropo, keď tu vládli takí, čo som nechcela ja, tak som toto nestvárala a podobné slová nevypisovala po internete ani som sa takým štýlom nikdy nikde nevyjadrovala.
Chýba vám súdnosť a slušnosť a povedomie o základných hodnotách v spoločnosti. Neviem, či absentovalo vzdelanie či výchova, alebo oboje. Nič viac sa nedá k tomu dodať.
@zmrzlinka8 prosím ta choď prekrúcať realitu ku somrakom, dobre ta platia keď takto s vervou v každej diskusii zaplňaš dristami celé strany..
@zmrzlinka8 jedna strana nadava na druhu, druha na prvú. Akože nechcem sa zastávať autorky v tom, ze je v niektorých slovách drsná, ale o slušnosti zo strany voličov smeru je tiež dobre pomlčať, keďže nadávok je dostatocne aj z vašej strany. A toto všetko je tu len a len kvôli Ficovi a jeho klamaniu a manipulacii, úplne rozdelil slovensko a delí ho ďalej.
@zmrzlinka8 ahoj, si mi nieco pisala?
@akje ahoj, nie, len som kopírovala príspevok inej, kde sme ty aj ja boli spomenuté, preto ti prišlo upozornenie, potom som tú časť vymazala.
@zmrzlinka8 ahaa.. ok 🙂
@777januska777 ahoj. Suhlasim, ze ludia su rozdeleni na 2 skupiny. Nemyslim si, ze to, co pises, ze to fico ma maslo na hlave, je jediny dovod na rozdelenu spolocnost. Z toho, co citam a vidim dlhe mesiace je, ze obom skupinam ludi ide o to iste. Aby Slovensko fungovalo spravne a panovala v nom spravodlivost. Kym jedna skupina vidi nadej v opozicii, druha ju vidi v koalicii. Ja som bola vzdy dlhorocna volicka jednej z opozicnych stran. Odkedy sa vsak odkryvaju nepravosti spachane za posledne roky 2020-2023, rozumiem aj volicom smeru, nakolko prave ten na tieto nepravosti poukazuje. Kym moja preferovana strana podla mna schadza z chodnicka a meni retoriku z logickych argumentov a faktov na retoriku "lebo fico" pricom absolutne upusta od prezentovania svojich vzdy jasnych cielov ako veci robit dobre , tak koalicia, ktora nikdy nepodavala dostatocne odpovede na svoje konania a svoje preslapy prechadza na jasnu komunikaciu svojich cielov a prezentuje svoje pracovne nasadenie, ciele a viziu s jasnymi krokmi.
Pri koalicii presne viem, ake su ich ciele. Nepisem, ze so vsetkymi suhlasim. Pri opozicii viem len to, ze chcu zosadit fica. Je tento ciel dostatocny natolko, aby som vedela, ze tuto krajinu povedu spravnym smerom? Ako to chcu urobit? O tom nerozpravaju. Rozpravaju iba o tom, ze ked porazia fica, budeme tu mat pravny stat, demokraciu a budeme proeuropsky.
Mna politika unavuje. Jedna strana krici na druhu, hovoria polopravdy a jedine, co moze clovek urobit je, ze bud veri jednej strane alebo veri druhej strane alebo veri obom a informacie sa snazi vnimat z oboch stran. Popripade neveri uz nikomu.
Politici su stale politici, ktori su najviac aktivni v predvolebnom obdobi. Tie sme tu mali za posledne mesiace 3x. To oni sa zacali rozdelovat, kto s kym nepojde do koalicie a koho vyradia a kto su kamarati. A presne toto sa zacalo diat aj medzi ludmi. Toto nie je spravne a nie je to ani cesta. Budme teda ini ako politici 🙂) ja sa delit nechcem. A ani nechcem pocuvat nadavky a ponizovacky. Preto som aj v tejto diskusii nastavovala zrkadlo stanulienkat.
Neviem čo sa tu niektoré urážate. To, že voliči súčasnej vládnej koalície sú ľudia s nízkym sociálnym statusom a nízkym vzdelaním - je sociologicky potvrdený fakt. A že sú to najmä občania 55+ je tiež fakt. Vzdelaný, inteligentný a úspešný človek nebude nikdy voliť to zlo, ktoré tu máme. K zlu sa uchyľujú len nešťastní, neúspešní a hlúpi ľudia, ktorí za svoj zbabraný život potrebujú obviniť p. prezidentku, Matoviča, novinárov, Sorosa, atď. Takéhoto človeka spoznáte podľa vulgárneho slovníka, absencie zubov a pravopisu. 🫣
@akje prosím, aké neprávostí sa diali v r.20-23? Naozaj by ma to zaujímalo.
@top_manazerka prosím, aké neprávostí sa diali v r.20-23? Naozaj by ma to zaujímalo.// veď musela si nosiť rúško predsa!
@akje staci sledovat napriklad SaSku a PS na Instagrame , je tam dost materialu o tom, co by chceli pre krajinu spravit a nie je to len o Ficovi. Kolkokrat Sa koalicia nedostavila na rozne oripomienkove konania alebo vybory, jednoducho nechodia do prace a opozicne strany s tym nevedia nic spravit, ked tie stretnutia nie su uznasaniaschopne z dovodu absence koalicnych partnerov.
Praveze tu vznikol kult Fica na strane volicov, kde je nedotknutelny, nekritizovatelny, neomylny, jednoducho pan Fico.
Ja som tu uz kedysi pisala, ze keby spravoval krajinu s nejakym konkretnym pozitivnym planom pre rozvoj do buducnosti, nic proti nemu nemam. Mne ta jeho vizia chyba, netusim o co sa snazi. Vychadza mi, ze je to tvrdy komunista a az teraz sa ukazala jeho prava tvar.
@top_manazerka
Napisem ti, co zarezonovalo vo mne a uvedomila som si, ze ani tato vlada bez fica nie je svata.. U inych to moze byt ine.
Gabriel Almasi
Martin Rybár
Čurillovci
Vyhodenie moderatorky z TV
Predaj stihaciek bez pravomoci
Expo v Dubaji
@top_manazerka ... ale veď to som dala ako vtip a iróniu 😀 Díky teda 😀
@top_manazerka
"prosím, aké neprávostí sa diali v r.20-23?"
Ludia prezili vojnu, potom nam postavili väcsinu toho, co na Slovensku mame. Mali deti, vnucata. Ludia sa stretavali, spravili by pre rodinu prve aj posledne. Pracovali 40 rokov v nejakom podniku, pomahali mladym aj starym.
Chodili na dovolenky na Domasu, liecit sa do kupelov, stanovat na Siravu.
Ked cakali na autobus, tak sa rozpravali s cudzimi ludmi- boli si castokrat s cudzimi blizsi ako dnesni ludia s clenmi svojich rodin.
Oberali jablka, do vazy davali orgovany, piekli babovky a vysivali obrusy. Pre vnucky sili saty a vnukov naucili, ako vyrobit pistalku z vrboveho konarika. Starali sa o deti, ci vnucata susedov ako o vlastne.
A ... zomreli sami, po tom, co ich blizki ich nemohli tyzdne, ci mesiace(?) navstivit. A na pohrem im mohlo ist pät(?) ludi.
Pocas toho, kym matovic a jeho poskoci tancovali na svadbe bez rúška.
Co ti na ich konci nepride ako nepravost?
Ved to je nieco sialene, obludne, nevratne.
@oliolijanka z toho behá mráz po chrbte. mne mamka zomrela tesne pred covidom. ale bola vtedy chrípka a posledný deň ma k nej nepustili. bola som s ňou každý deň. viem presne, o čom hovoríš
@akje ešte by som k tomu zoznamu káuz pridala nákup rýchlotestov, zákazka bez výberového konania zadaná rovno svojim známym
https://www.ta3.com/clanok/204427/trnavska-firm...
@akje vidíš a toto je vtipne, ja som vždy bola skôr koaličná volicka a presne po 2020 som si začala všímať tu rétoriku nenávisti, ktorú som dovtedy u Fica nevidela. Predtým som tu rétoriku nenávisti videla len u matovica a nemala som ho preto rada. Po 2020 co Fico dokázal robiť som bola v neskutočne šoku. V tej dobe počas covidu mohol matovic za všetko aj za škaredé počasie a reč Fica bola o tom, ze ako on by všetko robil lepšie a raj na zemi by tu bol. Vtedy som pochopila aký obrovsky populista to bol, spadli mi klapky a aj tie príspevky co som si myslela, ze su pre mňa a ze mi pomáhajú, ktoré on populisticky dával som si uvedomila, že to bola len nálepka, ze reálne ma slovensko obrovské milióny z obrovských daní a nefunguje tu nič. A ficov dôvod prečo tu nič nefunguje je a vždy bol "No lebo neviem nejde to, ja za to nemôžem to ti druhi, ved ja sa v živote snažím ale nejde to, každý mi hádže polená pod nohy." Strana roky rokuce pri takej moci a oni nedokázali nikdy nič.
@akje a ešte som zabudla dodať, ja voličov smeru úplne chápem práve preto, ze som bola skôr podporovatel koalície a kontroverzný volič a rovnako cela moja rodina su kontroverzni volici roky rokuce, takže preto nenadavam volicom a práve preto je u mňa taky veľký odpor, lebo vidím to zlo co vytvoril a uvedomujem si tie klapky, ktoré ľudia majú, ja som z toho prostredia a žijem to, poznám ľudí čo sa trápia denno denne, čo nemajú nič, čo žijú od výplaty k výplate. Ti ludia vedia, ze to majú a ako žijú, ale neuvedomujú si, ze Fico by im ten život mohol ľahko zlepšiť, lenže nechce.
@oliolijanka presne, prečo ten pelle zavrel slovensko? Začal covid a on zavrel slovensko a počas očkovania nadával matovicovi, ze on by už dávno keby bol premiérom mal zaočkované slovensko.
Preco Fico na chate tvrdil aký je covid strašný a skoro zomrel a na námestí vykrikoval ako covid nie je?
@777januska777 ano, jedna veta, ktoru si napisala mam v sebe a aj som ju vzdy v sebe mala: "Strana roky rokuce pri takej moci a oni nedokázali nikdy nič."
Po tom spominanom obdobi vsak vo mne ostalo, ze vsetci ti, co pred 2020 kricali, ze by robili vsetko lepsie, to nakoniec lepsie nerobili, iba sa hadali, vela veci spackali a nakoniec sa aj rozpadli. Kydaju na seba doteraz a nerozoravaju sa. Vsetci boli zvoleni vdaka boju "proti mafii". Ficovi nic nedokazali v case, ked mali uplne volne ruky. Takze ja ked uz pocujem, ze Fico je mafian, uz len prevraciam ocami, ze su to len predvolebne vykryky a nie pravdive fakty. Nove volby sa oddalovali vdaka politikom, ktorym som doverovala. Sklamana som celkovo zo vsetkych. Preto neviem uverit ani PS, ked tvrdia, ako treba porazit smer a bude dobre. Na tomto zvitazila opozicia v 2020. A boli tu len hadky, kto co povedal, neurobil..
Chyba mi veru nejaka strana plna odbornikov s dlhorocnou praxou, zameriavajuca sa na fakty, neutociaca na nikoho, ochotna spolupracovat so vsetkymi stranami a hladat spolocne ciele, ako to tu zlepsit. A nie, nemusia spolu suhlasit vo vsetkom. Preto existuju kompromisy.