Regionálne voľby 2026 a Parlamentné voľby 2027: Budúcnosť nášho zdravotníctva
Prepáčte, že nepridám toto video pod svojim nickom, nechce sa mi reagovať na diskusné príspevky typu, na mamičkovskom fóre sa nerieši politika, a či nemám čo doma robiť, keď riešim politiku atď.
Pridávam toto výstižné video z dôvodu, že naše zdravotníctvo sa týka nás všetkých. Blížia sa voľby, ľudia, rozmýšľajme v širších súvislostiach a voľme ľudí, ktorí chcú niečo robiť pre ľudí. Reálne robiť, slúžiť, nie exhibovať, okrádať a klamať nás všetkých.
Aby sa nemuseli zakladať zbierky na donio, aby sme nemuseli čítať srdcervúce príspevky o zomierajúcich ľuďoch bez liečby a aby sme sa my, bežní pracujúci, ktorým sa pomaly ale isto znižuje životná úroveň, aby sme sa nemuseli ostatným skladať na liečbu. Ako chalan hovorí, peniaze sú, len ich treba správne rozdeliť. Pre ľudí, pre nás, pre naše deti, rodičov, starých rodičov. Tak, ako to funguje v okolitých štátoch.
Vladne tu mafia, ako za Meciara ...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1516231247...
@777januska777 moralka by mala byt vzdy na 1 mieste,ide o peniaze nas vsetkych ale im to je jedno.Ako vravim nejde im o to,aby sa slovaci mali dobre,to by ich uz nemohli ovladat,co by im ponukli??Teraz pekne budu rozpravat a vy im uverite,lebo volby a potom si idu po svojom a robia si kseftiky pre seba.
@anonym_fc081a problém morálky je to, že každý má niekde inde hranicu morálneho správania. A skoro každý človek si sám o sebe myslí, že je morálny a správny. Hľadať dokonale morálne správanie je nemožná situácia a nikdy sa to nepodarí. Môžeš hľadať čo najlepšie možnosti v tom čo máš.
A áno môžeš uveriť klamstvu a urobiť chybu, to je úplne normálne, ide skôr o to, či si potom tu chybu čo si urobil pripustiš a povieš si: "Dobre bola to chyba, mýlila som sa." Na Slovensku je s tým veľký problém, lebo napríklad nedokážeme pripustiť, že sme sa mýlili, lebo omyl a chyba je vnútorne hodnotenie nás samých.
Ja som napríklad prešla od konšpirácii a od smeru k opačnému brehu. A to netvrdím, že šimecka alebo hlina sú môjho srdca šampióni, sú ale možnosť akú skúsim. Napríklad som nechcela Matoviča, lebo mne vždy prišiel ako blbec a nie nebudem ho voliť ani dnes, lebo je velky blbec, ale predsa som ochotná pripustiť, že jeho vláda rozhýbala NAKU. Som ochotná pripustiť jeho vplyv. Aj keď jeho práca často boli hlúpe populistické blbosti, stále to bolo niečo čo v konečnom dôsledku pomohlo.
A preto som ochotná neveriť svojim sympatiam a svojmu úsudku a som ochotná to skúsiť u iných.
Som liberal, ale nie je opozicia ako opozicia. KDH je kam vietor, tam plast, kludne sa spoja s Ficom, ak dostanu nieco prislubene. Ziadni nositelia hodnot. Matovic a Sulik su divni populisti, ktori z nejakeho dovodu a neschopnych povah a ega povalili (Matovic jednu) a Sulik (dve) opozicnu vladu. Zostava ten zvysok ...
@777januska777 a aj keby vyhralo psko,sas a kdh tento zlepenec nebude mat dlhu trvacnost,o par mesiacov tu budu zase nove volby.
@anonym_fc081a o co by bol ten zlepenec horsi ako ten terajší?
@anonym_fc081a o co by bol ten zlepenec horsi ako ten terajší?
@janinah tento terajší dovladne... Ten spomínaný (KDH, PS, SAS) nemusí, keďže ani ten predosli to nezvládol.
@777januska777 a aj keby vyhralo psko,sas a kdh tento zlepenec nebude mat dlhu trvacnost,o par mesiacov tu budu zase nove volby.
@anonym_fc081a nebude mat dlhu trvacnost, lebo stat bude na dne a bude ho treba postavit na nohy s opatovnym zhorsovanim zivotnej urovne. Lenze teraz sa uz nedokazu utahovat opasky ako za Dzurindu, pretoze ich mame uz privelmi utiahnute. A tak by boli predcasne volby, lebo tu situaciu vyuziju smeraci, ako vyuzili covid. V sucasnosti sa sucasna koalicia pripravuje na pripadnou prehrou v buducorocnych volbach snahou o zmenu ustavy ohladom moznosti prdcasnych volieb.
@anonym_fc081a vieš kedy sa to stane? Ak bude v opozícii Fico s rovnakou silou ako v čase covidu. Vtedy by vláda zvládla verím tomu, že s menšími problémami, ak by Fico nerobil denne tlačovku a aj normálne veci otáčal, len aby vyzerali neschopne všetci. A otáčal ich preto, lebo jemu išlo o krk a keďže mal dobrú podporu Ruska mohol si to dovoliť. Dnes Ukrajina dáva dosť po ústach Rusku a teda ficova podpora je oveľa ale oveľa nižšia, stratil aj Orbana a jeho vlastní sú vyšetrovaní. Fico môže operovať iba s takými kartami aké má a aj s novou akú má. A tú moc má iba vtedy ak robíme čo hovorí, bez toho aby sme uvažovali či to nie je hlúposť a jeho manipulácia.
@777januska777 wau, podobne zmyslam. Plus, v sucasnosti Fica pod krkom drzi aj Putin.
@777januska777 keď ukazovali v tom videu ukážku z nejakého podujatia smeru kde sa zhromažďovali ľudia, tak to bola samá starina 🤮🤢🤢 hlupáci
@anonym_f065b7 váž slová hlupaňa
@777januska777 wau, podobne zmyslam. Plus, v sucasnosti Fica pod krkom drzi aj Putin.
@eva8 to ti povedal Putin ?
Nečítam diskusiu, ale skutočnou tragédiou je neakceptovateľnosť opozičných strán u väčšinového obyvateľstva - kvôli domnienkam, predstavám, ale najmä kvôli sebaprezentácii opozičných strán.
@anonym_972e05 je to zvlastne, ale celkom sa mi lubia Remisovej videjka, ked niektore na mna vyskoci.
@anonym_972e05 To je ako volit radsej Hitlera a nacistov, lebo nemecka opozicia nebola dost chrumkava, dost vyrecna a Adolf vedel tak krasne vasnivo hovorit. Ako skoncili nemci na konci druhej svetovej, si nemusime hovorit.
@anonym_6de47c som zvedava, ako bude v Nemecku pod taktovkou AFD. A u nas pod taktovkou Republiky...
@anonym_6de47c no ved sa teraz robia super kseftiky na nove zbrane,nie??Ved urobil super vec a krasne pripravil podu na dalsie kradnutie.A keby vydrzali,tak by si tiez ulial do vlastneho vacku.
@anonym_fc081a vysvetli, prosim
@anonym_f065b7 váž slová hlupaňa
@anonym_c1a533 mozes sa paprcit kolko chces, Fica voli iba hlupy clovek.

@patriciah1 a náhodou nevieš prečo ich chcú voliť?
@anonym_f065b7 stále to isté, vraj všetci aj tak kradnú, každému ide iba o seba a šimečka zavedie 70 pohlaví, racionálne argumenty žiadne, čítajú pozerajú iba médiá kde je Fico a jeho banda