icon

Skončí sa vojna medzi Ukrajinou a Ruskom vďaka Trumpovi?

14. feb 2025

Co si myslite?

kremlicka250
17. feb 2025

@bosorkabb suhlasim, Slovensko tiez riesi chujoviny. Naj problem Slovakov je , ci mame 2 pohlavia a ako tancuje Simeckova manzelka. Bohuzial, toto ludom staci k spokojnosti. A este si v krcme zanadavat, ze to kvoli tomu druhemu mi je naprd.

autor
17. feb 2025

@kremlicka250 to je pravda,ludi trapi lgbti a ci sa mozu vziat v kostole dvaja muzi,ale podstatne veci im unikajú.Toto na Slovensku najviac trapi ludi,

eva8
17. feb 2025

Nemyslis, ze tych 80% malo lahky priebeh prave vdaka ockovaniu?
Ockovani a neockovani mali rovnake podmienky, akurat neockovani sa museli testovat. Pocas tvrdeho LD, ked som chodila do prace, musela som da testovat aj ja, ako zaockovana. Teda?
Ruskom sme chranili ostatnych. Respiratorom seba a ostatnych
Ockovani seba
Ano, kampan bola nestastna. Ale protokampan bola nebezpecna.

gribka1
17. feb 2025

Nedokážu poňať viac ako tie najprimitívnejsie problémy. Tak im je dobre.

autor
17. feb 2025

@eva8 nie,taky priebeh mali neočkovaní,v prvej vlne ked nebolo ockovanie to bolo podobne.
Malo to byt nenatlakove,poznal luci co im ockovanie zhorsilo stav.Ale to je uz jedno,na uduce sa to mozno inak urobi.Hlavne nech su vakciny 100%spolahlive bez vedľajších účinkovať a bude sa kaudy ockovat.tak je to 50/50

liv1
17. feb 2025

@kremlicka250 ale ty nechapes ze Europa uz pomaha 3 roky a nic z toho? Iba ludia umieraju? A Europa ide viac a viac dole? Uz mali byt rokovania a tam este ani nemuseli odstupit uzemia, ale nebola ochota? Navyse my ako uplny maly statik sme Ukrajine pomohli najviac z celej EU v prepocte na obyvatela a hdp. Nasa cest. Chapes, ze cele tieto sankcie, hrajkanie sa ohladom plynu tam si len Europa podkopava nohy sama sebe? Europa by sa mala zomknut, veru mala. Mala by v prvom rade povyhadzovat tych neschopakov co na jej cele su a zacat nieco robit inak. Lebo toto co robi nas len privadza do kytek. A ano, ale chvala Bohu ze v nej sme a ze sme v nato. To bol rozhodne krok vpred. Ale neznamena to zaroven, ze eu robi vsetko dobre a rovnako nato. To ze nejaka hrstka ludi chce vystupit z eu a nato ma absolutne netrapi.

bosorkabb
17. feb 2025

@kremlicka250 Slovensko je prd vo vetre. Podstatné v Európe je čo povie a urobí Nemecko, Francúzsko, Veľká Británia tieto štáty rozhodujú. A rozhodujú zle. Škodí to Európe aj Ukrajine.
A EÚ rieši úplne prkotiny. Toto kým sa nezmení tak Európa bude prdeli. Nie žeby už nebola.

kremlicka250
17. feb 2025

@liv1 ja rozumiem co chces povedat. Ok , tak teraz dajme tomu, si Rusko ukroji kusok Ukrajiny. Ty myslis, ze tam to skonci? Ze Rusko si povie ok, som spokojny a dam vsetkym pokoj.
Potom pride Trump a povie, chcem to Gronsko.
Tak zase ako Europa ( ak bude Chciet Gronsko nasu pomoc), urobime co? Povieme ok, aspom nas nebude Trump vydierat ( ekonomicky) , tak mu ho dame...hlavne, ze nam nezdrazelo este viac.
A takto ked bude cely svet vidiet, ze si staci len "kychnut" a europa sa vzda vsetkeho si myslis, ze nepojdu dalej?
Ono my vnimame situaciu kazda trochu inak,lebo ty sa divas na 2 tyzdne dopredu a ja 2 mesiace..obrazne povedane.
Ale samozrejme, mozem sa mylit...nejakym zazrakom Putin prestane snivat o ZSSR a Trump si prestane mysliet ze je pupok sveta a nebude sa ekonomicky vyhrazat polke svetu...
A uz sa tesim ako Elonove napady s UI a cipmi budu na sr vitat hkavne ti, ktori tu kricali o 5g sietach , ockovaniach . Hlavne, ze ma rozkodneho syna a je super otec takej "tradicnej rodiny" :D

kremlicka250
17. feb 2025

@bosorkabb to mne vysvetlovat nemusis,ze sme prd vo vetre. To chod vysvetlocat tym, ktori si myslia ze sme ekonomicky nezavisla krajina a uzivime sa ' jablkami z nasich zahradiek' a vojensky nas ochrania chlapci od Milana.

liv1
17. feb 2025

@kremlicka250 ty sa pozeras obrazne 2 mesiace vpred a ja 2 tyzdne. Ok, tak teraz si ma fakt rozosmiala 😁. Ty chces bojovat s rusmi. Ale v pohodli domova 😁. Tak bojuj, a ostatny svet si zatial rozdeli moc. Co teda urobi aj tak, bez obladu na to co urobis ty.

hellwant
17. feb 2025

@kremlicka250 trochu odbocim, ked pises o SVK-aby toho nebolo dosť, tí nasi vymysleli nove investicie v ramci 2 piliera, do najomnych bytov a dialnic, pred 20 min. som to na Trende cital. Sodoma Gomora Cecilko. Som zvedavy, ci ti ktorí to risknu, budu vyplacani z najmov, ci platieb za dialnice, ci co im bude generovať zisk na dôchodok🤔

kremlicka250
17. feb 2025

@liv1 svet si ide rozdelit prave ten, kto ide zabezpecit ten "mier ". Tak osobne si nemyslim,ze je tu nieco do smiechu. Ale kludne sa bav...

kremlicka250
17. feb 2025

@hellwant u nas staci ludom len ten pocit, ze Robo niekomu ukazal aky je macher... 🙂
Budu si ho po kuskoch vyberat zo spomienok na dochodku a usmievat sa na ususeny karafiat.

liv1
17. feb 2025

@hellwant to sa clovek normalne boji, co nove zase vymyslia 🙄

liv1
17. feb 2025

@kremlicka250 mna pobavil tvoj koment, nie sucasna situacia do ktorej sa zenieme

kremlicka250
17. feb 2025

@liv1 tak potom asi je naj, nasu konverzaciu ukoncit. Ty si myslis,ze je lepsie sa vzdat a ja ,ze sa europa ma zomknut a pomoct ( hoci aj z tej obyvacky ako sa smejes, financne transakcie , zbierky sa daju robit aj z tej obyvacky,ktora ti je smiesna).
Ale tym , ze si ludia zvolili Trumpa , ktory ide jednou Rukou riesit mier na Ukrajine a druhou skrtit Gronsko, Gazu a ekonomicky sa vyhrazat polke svetu, tak veru MAME VELKY PROBLEM.
Ale som rada,ze ta tesi ten mier co ide zariadit;)

autor
17. feb 2025

@kremlicka250 ja si myslim ze to skonci s tou sukrajonou,naco by nolo Rusku Slovensko?Ukrajina ma pre ho asi vatsi vyznam ,ako Slovensko.

autor
17. feb 2025

@hellwant podla mna nie ze ktori ro riskni ale to bude ze to vezmu a hotovo.

liv1
17. feb 2025

@kremlicka250 mna tesi akykolvek mier, kdekolvek a ktokolvek ho zariadi. Teba nie? Ty si ok s tym, ze ty si budes od stola financne podporovat vojnu, zit si svoj zivot s usmevom na tvari a tam budu dalej umierat ludia? No tak ti blahozelam. A mas pravdu, je nacase ukoncit nasu plodnu debatu. V ktorej sa zhodneme, ze sa nezhodneme. A ano, napriek akemukolvek potencionalnemu mieru mame velky problem.

autor
17. feb 2025

Tak napriklad,dnes som sa pytala kolegyne z UK,ci sa vrati po vojne domov,povedal ze chce.Ona bude hranicou s “novým Ruskom”.

kremlicka250
17. feb 2025

@liv1 ano budem financne a zbierkami podporovat OBRANU, nie utok. Taktiez budem zbierkami podporovat ludi, ktori vdaka UTOKU Ruska museli ujst...taktiez budem podporovat male deti, ktore vdaka specialnej operacii prisli o rodicov, suredencov ...
Dakujem za gratulacie.
Ale aj ked sa nezhodneme v tomto, verim,ze sa zhodneme v jednom a to ze mozme byt velmi vdacne,ze sme sa nenarodili v Ukrajine ( alebo inej krajiny.)
Obe sme sa len stastne narodili a mame privilegia o ktorych sa inym ani len nesniva...
Pekny den,,ktovie ,mozno sa v inej diskusii stretneme s inou temou, kde sa zhodndme na 100 percent🙂

liv1
17. feb 2025
bosorkabb
17. feb 2025

@kremlicka250 prosím ťa to si fakt myslíš že Fico chce preč z EÚ a NATO? Je to blbec ale nie idiot. To sú len tance pre jeho publikum.
A teda ja ho fakt rada nemám ale ako to dopadne s Ukrajinou hovoril už dlhšie a vyzerá že mal pravdu aj keď sa to ťažko píše, hlavne mne.
Môžeš podporovať finančne Ukrajinu aj jej obyvateľov ale tvoje peniaze sú drobné oproti finančnej pomoci USA. Žiješ ružový sen bez toho aby si videla realitu.

gribka1
17. feb 2025

@bosorkabb Veľmi ružovo to zas vidíš s Ficom. Jednoznačne sa pripravuje na odchod. Len ešte nie je správny čas.

bosorkabb
17. feb 2025

@gribka1 Fico žije z peňazí EÚ. A Kalinak z NATO. A jeho sponzori tiež. To je to čo ich zaujíma. A toho sa nevzdaju. Teda ešte beztresnosť, ale tú už má. Tak funguje politika.

gribka1
17. feb 2025

@bosorkabb To je len zatiaľ, veď počkajme.

liv1
17. feb 2025

@bosorkabb hlavne pan Zelensky nema ani potuchy, kde sa stratilo americkych 150 miliard 🙈. To je cierna diera tam. Podla mna ma zmysel podporovat konkretnych ludi, overene organizacie, ale to sa asi aj deje.

hellwant
17. feb 2025

Nic nevezmu, je chraneny ustavou, je tazke ho zrusit. Toto je realna vec, rozsiruju moznosti investicií v 2 pilieri o SVK projekty. Pricetny clovek tuto moznost nevyuzije.

autor
17. feb 2025

@hellwant no neviem tusim keby chceli vezmu,nie?Ale difam ze mas pravdu

hellwant
17. feb 2025

Autor: UK je Spojene kralovstvo UA je Ukrajina