icon

Skončí sa vojna medzi Ukrajinou a Ruskom vďaka Trumpovi?

14. feb 2025

Co si myslite?

Strana
z20
kremlicka250
4. mar 2025

@sevrin ved trump povedal ,ze za jeho vlady sa to nikdy nestane predsa:D
To ti nestaci, ze to povdal? :D si zvlastny :D

sevrin
4. mar 2025

@liv1 a prečo odpovedáš na otázku otázkou?

Keď nechali Nemecko nech si obsadí Sudety, tiež čakali, že bude mier?

kremlicka250
4. mar 2025

@liv1 ty si myslis, ze teda ukrajina mala podpisat s usa dohodunl o tom, ze sa bez zaruk vzda a daruje nerastne suroviny .
Ty by si osobne verila niekomu kto ta okradol a dobodal, ked povie ze uz to nikdy neurobi?

arasidka123
4. mar 2025

Skončí.. nanešťastie v prospech Kremľa..

777januska777
4. mar 2025

@liv1 teraz ako čítam znovu tvoje komentare som si uvedomila, že ty neveríš vôbec, zeby sa niečo také v histórii stalo. Pride mi, že žiješ vo svete, kde si myslíš, ze takáto história sa už nikdy nezopakuje, ze je všetko veľmi ďaleko od nás, že my žijeme inak. Lenze toto je jeden obrovský omyl, toto sa zopakuje a nas to veľmi tvrdo dobehne, malo by ti stačiť to ze stat v modernej Európe napadol iný štát. To nie je moderný svet v akom si myslíš, ze žijeme. Je to svet, kde mocným ľuďom nezáleží na ľuďoch a teda nezáleží na tom koľko nás zomrie. A keď krajiny a títo mocní ludia uvidia, ze môžu obsadiť iné krajiny a ze môžu napadnúť iné krajiny a e nic z toho nebude, ze ziadny problem nikomu nehrozi, urobia to. A to bude vojna, strašná vojna. A za ňu budeme zodpovední len my co sme to mohli zastaviť už na začiatku.

kristiii
4. mar 2025

@777januska777 inak ja teraz zakonšpirujem 🙈, ale ja v poslednej dobe rozmýšľam, či celá táto "vojenská operácia" nebola od začiatku dohoda týchto dvoch kamošov. Putin začal rozoberať UA, Trump si na tom nahnal politické body a teraz si Ukrajinu pekne bratsky rozdelia 💪🤝.

kremlicka250
4. mar 2025

@kristiii myslis nieco podobne ako ked sa Pele akoze odpojil od Smeru aby si nahnali hlasy pri volbach?

777januska777
4. mar 2025

@kristiii je to mozne. Myslím si, ze časom to zistíme, teda ak nejake casom bude. Ja osobne verím v to, ze sa ale Amerika ešte zobudí. Lebo to co robí trump je útok priamo na ich americkú hrdosť a na tu ich nejakú velikašsku mentalitu. A teraz keď Európa rokuje bez nich, keď svet ich nevníma ako spojencov, tak tento ich pocit toho ze su dôležití pre svet je obrovská rana pod pás. Fakt verím tomu, ze pre toto sa Američania zobudia.

kristiii
4. mar 2025

@kremlicka250 asi tak nejak..

liv1
4. mar 2025

@kristiii ja som takto zakonspirovala par mesiacov po tom ako to zacalo.. ktovie
@kremlicka250 zaruky ti nikdy nikto neda. Nie nemyslim si ze toto konkretne mali podpisat, ale necudo americanom ze chcu spat svoje zdroje

kremlicka250
4. mar 2025

@liv1 hej aj ja sa viem vzit do toho,ze chcu spat svoje zdroje...len sa neviem pochopit, ze ked niekomu nieco poziciam aby sa zachranil, tak si spat budem pytat 3 nasobok. Take uzernictvo v priamom prenose. A novinarov trapi, ci ma niekto oblek :( smutna doba

eva8
4. mar 2025

@liv1 v Istanbule 22 by bol anektovany Krym prinavrateny Ukrajine?
Mna milo vtedy prekvapil Erdogan. A v sucasnosti tiez

liv1
4. mar 2025

@kremlicka250 co ine sme mohli od americanov cakat.. najprv napumpuju peniaze, ale zadarmo to urcite nebude. Akurat za bidanovcov by to mozno nebolo az take okate, i ked teda za bidenovcov sa o ziadnom mieri ani nehovorilo

liv1
4. mar 2025

@eva8 mas pravdu, mas pravdu. Bez Krymu

eva8
4. mar 2025

@777januska777 jej, to je pekne:
"Nie je problém nasýtiť chudobných ale bohatých."
Aj pravdive

sevrin
4. mar 2025

@liv1 takže keď sa Nemecku odstúpili Sudety, zachránil sa mier?

eva8
4. mar 2025

Nad anexiou Krymu sa svet pozastavil, ale nezacalo sa ziadne jednanie. A tak mal Putin otvorenu cestu.
Tu suhlasim s @liv1 . Akonahle vyhlasili nezavislost Donecka a Luhanska republika, aj ked to bolo diskutabilnym sposobom, malo sa zacat okamzite jednat. Cela Europa vs. Rusko. Aj usa. Erdogan ma vtedy naozaj mólo prekvapil. Ale ustupivat agresorovi pre pokoj, ktory nikdy nenastane, nie je riesenim.
Putin neprestal utocit aj za hranicami tychto uzemi. Ukrajina neutocila, Ukrajina sa branila. Zial, moment prekvapenia pre Rusko sa nedal vyuzit kvoli neskoremu dodaniu zbrani. Cela Europa ked sa vzoprie, zastavi Putina. Vojensky, zial, nie, pretoze NATO sa do vojny zaangazovat nemoze.
A tak, Trump zneuzil situaciu v prospech usa. Ponizil a zosmiesnil Zelenskeho, aby si nasilim, vydieranim vydobil vzacne koy na Ukrajine. Konecne prebudil Europu k zivotu?

Tato vojna nie je absolutne o vstupe Ukrajiny do NATO. Je to len zamienka. Aj na rozputanie vasni.

Ukrajina chcela do EU. Chcela sa zbavit korupcie, oligarchov. Domazala by vyuzit svo nerastny potencial (zahranicne formy by boli prve, ktore by sa angazovali v tazbe)
Ale zamer Putina bol, ziskat spat svoje imperium. Minimalne tie casti, z ktorych by mohla Ukrajina prosperovat. Vsak nedovolo okupaciu kapitalistami. Nemoze sa mat Ukrajina lepsie, ako aRusko. Vsak by si to casom vsimli aj vlastni obcania Ruska a hrozila by revolucia. Ako boli potlacene demonstraci v Rusku proti napadnutiu Ukrajiny? Ten vstup do NATO je uplny vymysel a nezmysel. Vsak tym Putin len dosiahol vstup Finska, z ktorym tiez susedi, do NATO. Cize?

kremlicka250
4. mar 2025

@liv1 no ktovie, no ono sa o mieri nehovori ani teraz. Len tento vyraz mylne pouziva na vzdanie sa ukrajiny a Trumpa sa uzernictvom nabalit. Takze to slovo mier sa tu pouziva ako zasterka na niekoho mocenske nenazrane brucho....
Ked ho...o nazvem ruzou, stale bude smrdiet ako h....o s prepacenim🙂

Strana
z20