icon

Slovenka s ukrajinskou vlajkou na kočíku: prečo?

4. mar 2026

Bola som včera v Bratislave na sluzobke. Cez obed som si vysla na obed do centra a zaujala ma jedna mamička, co sedela neďaleko mna, ze mala skoro cez cely kocar ukrajinskú vlajku. Najskor som si myslela, ze to bude nejaka Ukrajinka, ale bola to normálne Slovenka. Nechápem dovod. Vie mi tu niekto dat dovod, preco si Slovak ide davat na kocar ukrajinskú vlajku?

anonym_de0627
6. mar 2026

Najlepsie je, ked niekoho zo Smeru prichytia s igelitkou plnou penazi v ruke, tak povie, ze to neukradol. To ako keby zlodej drzal v ruke salamu,... chyteny SBS, zachyteny na kamerach a aj tak bude tvrdit, ze to neukradol. A to iste budu tvrdit jeho lajkeri v klube, to on neukradooool, to Soros ... Ked sa spytate, kto je Soros, vacsina ani nevedia, kto je to Soros. Je to myticka bajna postava, ktora koluje klubom volicov Smeru, ktora moze za vsetko rozkradnute a hroziaci krach statu. Spolu so starou Simeckovou a babou Jagou z Mrazika, aj ked nikdy neboli vo vlade.
Proste kradnime dalej, vymyslime vinnika, na toho sa to vsetko hodi a karavana moze ist dalej. Kym stat nekrachne a z ludi sa nestanu zobraci.

anonym_3d9fd9
6. mar 2026
@tzatzik

@anonym_3d9fd9 Bývalých štátov? A čo predpokladáš, že budeme všetci na svete tvoriť jeden štát alebo ako si to predstavuješ? To nie je o štátoprávnom usporiadaní, ale o národoch. A patričnosť k určitému národu nezmeníš, ani keď iná krajina napadne tú tvoju.

@tzatzik keď bude vládnuť jedna vláda nad celou zemou, už delenia na štáty nebudú potrebné, aj hranice sa zrušia
národy ako také ostanú, rôzna kultúra, oblečenie, jedlo jedine sa budeme učiť spoločný jazyk aby sa dalo dohovoriť s každým

anonym_de0627
6. mar 2026
@anonym_3d9fd9

@tzatzik keď bude vládnuť jedna vláda nad celou zemou, už delenia na štáty nebudú potrebné, aj hranice sa zrušia
národy ako také ostanú, rôzna kultúra, oblečenie, jedlo jedine sa budeme učiť spoločný jazyk aby sa dalo dohovoriť s každým

@anonym_3d9fd9 To je utopia. Na to su ludia prilis chamtivi. Skor, ci neskor bude chciet niekto zbohatnut tym, ze zautoci a obsadi susedny(e) stat(y). Vid Rusko chcelo najskor Krym, potom bohaty Donbas a casom bude chciet vsetko. S jedlom rastie chut.
Kim chce Juznu Koreu, Cina chce Tajwan a Sibir, Donnie chce Gronsko, Orban chce velke Madarsko,...

napetra
6. mar 2026
@oblecenie99

@anonym_d93f06 Na základe niečoho sa im tie dane či odvody strhávajú či nestrhavaju, nie "len tak". Rovnako ako tebe, či mne. Moja mama na mňa chrlí podobne tvrdenia a ja už jednoducho nemám silu ani kapacitu to overovať, čiže tak ako ju, tak aj teba prosím o zdroj. Zákonný podklad, lebo na základe niečoho sa to robí, keď sa to robí.

@oblecenie99 Serióznej odpovede sa nedočkáš, lebo odpoveď ktorú si dostala je to zo zdroja typu Jedna pani povedala.
Moja dcéra robí vo firme na ekonomickom úseku mzdy zamestnancom a potvrdila mi , že dane a odvody sa u nich počítajú všetkým zamestnancom rovnako, či sú slovenskej, ukrajinskej, alebo inej národnosti.
Budem rada, ak mi niekto dá relevantnú odpoveď a faktami podloženú informáciu, že v prípade ukrajincov sú v nejakých firmách výnimky, alebo úľavy na odvodoch a daniach.
Nie iba nepravdivé dojmy a zavádzajúce informácie.

anonym_3d9fd9
6. mar 2026
@anonym_de0627

@anonym_3d9fd9 To je utopia. Na to su ludia prilis chamtivi. Skor, ci neskor bude chciet niekto zbohatnut tym, ze zautoci a obsadi susedny(e) stat(y). Vid Rusko chcelo najskor Krym, potom bohaty Donbas a casom bude chciet vsetko. S jedlom rastie chut.
Kim chce Juznu Koreu, Cina chce Tajwan a Sibir, Donnie chce Gronsko, Orban chce velke Madarsko,...

@anonym_de0627 chamtivý ľudia, násilný a tí čo drancujú našu planétu musia zmeniť svoje správanie, alebo nebudú môcť žiť pod novou vládou

anonym_de0627
6. mar 2026
@anonym_d93f06

@napetra realita je iná ako ai ;)
@oblecenie99 zákon nie stačí vidieť ich vyplatne pásky..

@anonym_d93f06 Este raz, ak nieco nie je v zakone, tak firma kona protizakonne. A pri danovych unikoch, co su u nsa, su u nas tisice firiem, ktore obchadzaju zakony. Otazka je, ci si na nich niekto doslapne. Zatial je to v rovine tvrdeni, JPP. Jedna pani povedala. Jedna pani si urobila srandu, alebo umyselne ich zavadza na fejsbuku a 500 dalsich pani to roznieslo ako zarucenu spravu, len ziadna si uz nepamata, kto bol povodny zdroj informacie.

tetapetra
6. mar 2026

@anonym_autor mne je to jedno. Narcisy na kabátoch sú ok?

mizoko
6. mar 2026
@anonym_3b8583

@anonym_autor Inak aj ja som z BA a niesom zmagorená žiadnou progresívnou propagandou. Som totálny antiprogresívec ( nie v zmysle pojmu progresivita, ale v zmysle názorov tých narušených ľudí z PS) a kopa iných ľudí ktorých mám v okolí či už v práci, alebo medzi známymi sú tiež normálni ľudia ktorí sa idú dogrcať keď počujú meno Šimečka a spol, tak nehádž všetkých do jedného vreca. Je to asi taký istý pacient ako Fico, Mazúrek, Uhrík, Matovič atď, len každý s inou diagnózou. Úplne nevoliteľní ľudia, človek čo má štipku iq,eq podla mňa nevie komu z tejto bandy dať hlas.
Inak k tej ukrajinskej vlajke, to by ma nijako neiritovalo, asi má svoje dôvody.

@anonym_3b8583 a v čom spočíva ich narušenie? Z čoho sa ti chce tak grcat? Skús nám to priblížiť. Mne sa chce grcat z toho ako sa správa nás premiér,aký má slovník,ako odbieha od témy, ako zhadzuje a dehumanizuje novinárov alebo ľudí kt ho nevolili,ako agresívne útočí a nadáva a veľa ďalšieho by som vedela napísať. A ľudia okolo neho sú rovnak

anonym_ec1ca3
6. mar 2026
@oblecenie99

@anonym_d93f06 Takže niet takého paragrafu?

@oblecenie99 skôr sa skončí tá vojna, než sa ty dožiješ paragrafu od týchto hobby payrollistiek 😜

anonym_ec1ca3
6. mar 2026
@lucifuk144

Ale tak ozaj, to není normálne ísť von a na kočíku mať ukrajinskú vlajku. Ani Slovenskú by som nedala. To je načo akože dobre??
Idem von do mesta s vlajkou,choreee uz

@lucifuk144 len či to nakoniec nebola obyčajná modro-žltá deka. Ani by ma to neprekvapilo. Polovica tých hlasných trúb ani netušila pred vojnou ako ukrajinská vlajka vyzerá..

anonym_3b8583
6. mar 2026
@mizoko

@anonym_3b8583 a v čom spočíva ich narušenie? Z čoho sa ti chce tak grcat? Skús nám to priblížiť. Mne sa chce grcat z toho ako sa správa nás premiér,aký má slovník,ako odbieha od témy, ako zhadzuje a dehumanizuje novinárov alebo ľudí kt ho nevolili,ako agresívne útočí a nadáva a veľa ďalšieho by som vedela napísať. A ľudia okolo neho sú rovnak

Tak v skratke.
Šimečka
„Bruselský“ riťolez, elitársky, nejde z neho žiadna autorita, taký roztrasený, prispatý...neviem nehodí sa mi do politiky - skôr taký uspávač hadov predášajúci na VŠ. Ale má plus, že nevedie diskusie krčmovým štýlom, ako napr. Fico
Mazurek
Extrémista, konfliktný, provokatívny
Matovič
Chaotický, teatrálny, tiež kkonfliktný

K Ficovi sa opakovať nebudem, to si zhrnula ty.
K tomu narušeniu, nemusíme sa chytať za slovíčka.. nie som psychiater a oni nie sú moji pacienti, ale
áno verím, že na každého by sa nejaká diagnóza našla 😉 pekný deň

tzatzik
6. mar 2026
@anonym_3d9fd9

@anonym_3d9fd9 Okeeej 🤣🤣🤣🤣🤣

hyckor
6. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_8f6bf0 a ja ti teda ako sprostej tiez napisem, dobre?🙂 vojny bývali vzdy. V zivote som nevidela, zeby nejaka žena mala takto vyvesenu vlajku ineho statu niekde ako podpora. Toto vidim fakt len v Bratislave
Okrem UA vlajok, este tie farebne. Skor mi pride, ze ste tam tak zmagoreni tou progresivnou propagandou, ze vninate len jednu pravdu. By som rada videla, ci vy take toleratne, by ste sa s úsmevom pozerali na človeka, co ma vycapenu napríklad izraelsku vlajku niekde. Zase sme tu pri teme dvojaký meter. A ano, ta ženská bola slovenka, lebo som počula, co sa rozprava s druhou ženskou a bola to slovenka ako repa, este hovorila, ze pôjde babku pozriet na chalupu na Liptov

@anonym_autor diskutovať s tebou je ako hrať šach s holubom. Nepozná pravidlá, rozhádže figúrky, obserie šachovnicu a odletí.

sara07
6. mar 2026
@anonym_d93f06

@napetra neodvadzaju rovnaké dane ani náhodou

@anonym_d93f06 hod mi sem novelu, zakon čokolvek kde je to napisane
nič také nie je , zakony ktore platia su predsta dostupne aj na webe
smutné že veriš bez overenia faktov

anonym_f9c002
6. mar 2026
@cacianka

@anonym_f9c002 pos.ratá si akurát ty

@cacianka Z teba určite😝

tetapetra
7. mar 2026
@anonym_d93f06

@anonym_d93f06 tak toto je pre mňa, ale že úplná novinka. Vieš mi zistiť,či sa to týka aj ukrajincov, ktorí tu pracovali a žili ešte pred vojnou alebo len tých počas vojny. Vďaka 🤦🏻‍♀️

inaemre
7. mar 2026
@anonym_f9c002

Aké ste všetky odvážne, ako do nej kopete...Ale, že tých ukrajincov je tu jak hadov, sú všade....kradnú v obchodoch, berú našim prácu a ešte na ulici ti chce vypáliť po papuli, lebo dym z cigarety mu smrdí! To kde sme dpc? Kde si mám zapáliť?

@anonym_f9c002 ked ti dokaze ukradnut pracu niekto kto sa najprv musi naucit jazyk tak na tom budes asi dost biedne s tvojim IQ a pracovnym vykonom 🤣

mizoko
8. mar 2026
@anonym_f9c002

Aké ste všetky odvážne, ako do nej kopete...Ale, že tých ukrajincov je tu jak hadov, sú všade....kradnú v obchodoch, berú našim prácu a ešte na ulici ti chce vypáliť po papuli, lebo dym z cigarety mu smrdí! To kde sme dpc? Kde si mám zapáliť?

@anonym_f9c002 ja som videla v obchodoch kradnúť Slovakov ale to je asi ok. A ja sama som osoba ktorá upozorní fajčiara ak fajčí na mieste kde je to zakázané. A keď ti dokáže zobrať prácu človek kt ani neovláda jazyk tak asi nebudeš najostrejšia ceruzka.

mizoko
9. mar 2026
@anonym_3b8583

Tak v skratke.
Šimečka
„Bruselský“ riťolez, elitársky, nejde z neho žiadna autorita, taký roztrasený, prispatý...neviem nehodí sa mi do politiky - skôr taký uspávač hadov predášajúci na VŠ. Ale má plus, že nevedie diskusie krčmovým štýlom, ako napr. Fico
Mazurek
Extrémista, konfliktný, provokatívny
Matovič
Chaotický, teatrálny, tiež kkonfliktný

K Ficovi sa opakovať nebudem, to si zhrnula ty.
K tomu narušeniu, nemusíme sa chytať za slovíčka.. nie som psychiater a oni nie sú moji pacienti, ale
áno verím, že na každého by sa nejaká diagnóza našla 😉 pekný deň

@anonym_3b8583 máš krásny slovník ☺️ skoro ako Fico.
A že sa nemusíme chytať za slovíčka? Ale ty si slovo narušený napísala schválne a vieš,čo to evokuje 🙂 a teraz sa hráš na sladkú lebo veď ty nie si taká ako oni. Ale si,si presne taká istá 😁 napísať o nejakej skupine že sú narušení lebo tebe sa nepáčia - také ficovske

anonym_3b8583
9. mar 2026
@mizoko

@anonym_3b8583 máš krásny slovník ☺️ skoro ako Fico.
A že sa nemusíme chytať za slovíčka? Ale ty si slovo narušený napísala schválne a vieš,čo to evokuje 🙂 a teraz sa hráš na sladkú lebo veď ty nie si taká ako oni. Ale si,si presne taká istá 😁 napísať o nejakej skupine že sú narušení lebo tebe sa nepáčia - také ficovske

@mizoko bože teta kluuuud 😂 netreba to tak prežívať, aj keď viem že niektorých to veľmi zasiahne keď im urazia pána Šimečku. Áno strašne vulgárne som sa v tom príspevku vyjadrila hanba mi 🙏 tak dúfam, že ty si nikdy nepoužila výraz "narušení" a pod. v opačnom prípade si neni len ficovská ako si ma označila, ale aj falošná.

barrilla
9. mar 2026

Od kedy ja vojna na Ukrajine a mesto Košice pridáva z fotky z osláv Dní mesta Košice na FB, všetci chcimírovia dostanú amok a trepú o ukrajinských "handrách", pľujú nenávisť a pritom žltá a modrá sú mestské farby.

sara07
10. mar 2026
@anonym_d93f06

@anonym_d93f06 tu som ti našla aj čísla
mimochodom keby skutočne mali menšie dane tak pam premier danko by to dostatočne vyvrieskavali, nenechali by si ujst takú možnost si kopnut do ukrajiny

anonym_d93f06
10. mar 2026
@sara07

@anonym_d93f06 tu som ti našla aj čísla
mimochodom keby skutočne mali menšie dane tak pam premier danko by to dostatočne vyvrieskavali, nenechali by si ujst takú možnost si kopnut do ukrajiny

@sara07 a teraz mi nájdi kde majú dovolene naši poslanci kradnúť presný paragraf nemáš že? Tak ako ojebavaju oni tak ojebavaju aj firmy koľkej firmy prepustili Slovákov lebo dostali na Ukrajincov dotácie takže sa im to oplatilo.. Ale je mi jedno si myslí co chceš hovno vieš o tom ako to tu funguje

sara07
10. mar 2026
@anonym_d93f06

@sara07 a teraz mi nájdi kde majú dovolene naši poslanci kradnúť presný paragraf nemáš že? Tak ako ojebavaju oni tak ojebavaju aj firmy koľkej firmy prepustili Slovákov lebo dostali na Ukrajincov dotácie takže sa im to oplatilo.. Ale je mi jedno si myslí co chceš hovno vieš o tom ako to tu funguje

@anonym_d93f06
tvoj príspevok ale nebol o poslancoch 😂😂😂😂😂
skus prijat fakt že ukrajinci nemaju žiadne ulavy na daniach alebo odvodoch, dostali sme dotacie od EU
neviem či si pochopila čo sa tam píše ale ukrajinci tvoria tretinu , zvyšok tvoria pracovne miesta albanci, indovia, filipinci , uzbekistanci im musia povolit pracovné povolenia , sučasna vlada ma plno kecov ohladne imigracii ale poza chrbat schvaluje čim viac pracovných povoleniek pre nich ....
neschvália povolenky pracovne , ostane pre slovakov miesto -
neviem podla mna ti netreba kreslit koliesko kolko je tretina z celého kruhu - učivo 3 triedy zš alebo treba 😂😂😂😂
na pracovné miesta dostavaju dotacie na začiatku firmy na každu jednu fabriku, napr čo tu bude nova pre strnadovcov tak jedno pracovne miesto nas bude stat 300 000€ zo štatneho rozpočtu , 😂😂😂
skus niečo rozumnejšie vytiahnut a pôvodny prispevok od teba bol že ukrajinci maju menšie odvody a dane ... stále nemám link kde si to vyčitala, a zákony ktore sa tohto tykaju hovoria jasne 😂😂😂
mimochodom v čechách ich maju najviac - česká ekonomika stoji na slovenských mozgoch a ukrajinských svalov
a zvykaj si lebo ked pôjdu tzv husakove deti do dôchodku tak to tu bude sranda

anonym_de0627
10. mar 2026
@anonym_d93f06

@anonym_d93f06 Zase sa ludia ako ty zavzdusnuju a stekaju na nespravny strom. Miesto u nas pracujucich cudzincov (sme v eu a aj my mozme ist pracovat do DE, AT,...) sa zameraj, preco mame nizke platy, vysoke dane, vysoke odvody a vysoke ceny (transakcna dan a vysoka DPH 24%) a kde idu peniaze, o ktore ta osklbe stat. Na nemocnice asi nie nas ainfrastruktura by sa bez erofondov uz davno rozsypaal ako tie vlaky, co sa kazdu chvilu zrazia. Na teba, na tvoje deti, alebo na dalsie dve zbytocne ministerstva, na dalsich zbytocnych uradnikov a na to, aby Sukaj Estok sa vozil po Dubai, Milane,... ale plna papula reci, ako sa konsoliduje. Ale iba sklbanim beznych ludi, oni svoje vydavky dalej navysuju a smeju sa tebe a tebe podobnym, aka si blba, ze riesis ukrajincov, indov ...

anonym_4ece79
22. mar 2026

@anonym_autor a co teba trapi co si kto co da na kocik?

cacianka
22. mar 2026
@anonym_4ece79

@anonym_autor a co teba trapi co si kto co da na kocik?

@anonym_4ece79 mňa trápi , prečo si dávajú mamičky na kočíky červené mašle, prečoooooooo ? Prečo kupujú čierne a iné hnusne tmavéeeeeeeé kočíky?
Chápeme sa, však 🤫😉

anonym_df91cd
22. mar 2026

Ja sa tak zamyslam, ked ma niekto na kociku ukrajinsku vlajku, preto, ze je demokracia a MOZE, moze mat potom hocikto na kociku aj rusku vlajku? Ci to uz nie?

anonym_ed9776
22. mar 2026
@anonym_df91cd

Ja sa tak zamyslam, ked ma niekto na kociku ukrajinsku vlajku, preto, ze je demokracia a MOZE, moze mat potom hocikto na kociku aj rusku vlajku? Ci to uz nie?

@anonym_df91cd zamýšľaj sa ďalej

cacianka
22. mar 2026
@anonym_df91cd

@anonym_df91cd hádam poznáš rozdiel.
Alebo žeby nie 🤔