Slovenská pošta začala s veľkým výpredajom
U nas sa zatvara dalsia, pomerne velke sidlisko, 60 000 mesto.

hodiny na prebratie pošty máš také že nemáš šancu si prebrat doporučeny list , obyčajny list k nám minule prišiel po 14 dnoch .. urobili rozhodnutia ktoré ich tahaju dole
nemali konkurenciu, tak neinvestovali nic do lepsich sluzieb, len profitovali. teraz ich konkurencia likviduje.
U nas na poste su take neprijemne, ze ked netreba, tak tam ani neideme. Uz sme sa aj stazovali na nich, ale asi nepomohlo, lebo tam stale sedia odute a prevracaju ocami.
Ja som tam nebola dobrých 10 rokov. Veľa služieb už sa dá vybaviť iným spôsobom. Pošta tak ako sme ju poznali z minulosti je neudržateľný podnik. Len údržba budov sú neskutočné peniaze. V obci vedľa nás už pošta funguje v priestoroch OŪ. Keď obec chcela túto službu pre občanov, podieľa sa aj na nákladoch. Pokiaľ viem, ide sa pošta uberať týmto smerom. Čiže treba tlačiť na mesto, aby zriadilo pobočku .Oni dodali len zamestnanca a potrebné vybavenie. Za mňa radšej prekopať celý systém, zefektívniť služby ako neefektívne hospodáriť. Ja poštu doma ani nestíham, je otvorená do 16tej. Vtedy končím v práci a ešte ma čaka cesta domov. Ja by som uvítala elektronickú komunikáciu so všetkými úradmi, žiadnu poštu by mi nebolo tým pádom treba.
Zásielky podávať tak ako cez Packetu, buď v zásielkovni alebo cez box.
@anonym_autor noo čo boli balíky z Číny mali z toho profit bolo málo dali si 2 e plus. Už niekoľkokrát zdvyhli ceny listových zásielok ale samozrejme nič viac za to neponúkli. Tá app čo sa dá nahrať balík človek pol hodiny lusti kde to má poslať lebo nenájde PSČ čo zada kupujúci tak to tiež odradza.Ja zas nemôžem povedať u nás máme milé pani poštárky, za vedenie nemôžu. Ale zvyšovať ceny bez toho aby vylepšovali služby je žiaľ cesta do straty
ja so sluzbami SP nemam problem, vzdy vsetko prislo...akurat, ze postovne je dooost vysoke
U nas na poste su take neprijemne, ze ked netreba, tak tam ani neideme. Uz sme sa aj stazovali na nich, ale asi nepomohlo, lebo tam stale sedia odute a prevracaju ocami.
@cimage u nás za okienkom minule jedal nanuk popri obsluhovani 😂 a také niečo že sa vybavuje cez telefon s kamoškou , pohoda
ja som par rokov dozadu mala absurdny problem s postou. Byvam v rodinnom dome. Na konci slepej ulice. Domy su pomerne daleko od seba, nemam spolocny plot so ziadnym susedom. A nechodila mi posta. Ani zlte listky. Tak som to sla riesit na postu a bolo mi povedane ze suseda ma velkeho psa a postarka sa ho boji, a preto mi nenosi postu. Veduca posty mi to oznamila akokeby sa nechumelilo.
Potom to “vyriesili” tak ze postarka mi zacala nechavat postu u susedov na zaciatku ulice.
A nic som s tym nevedela urobit. Clovek sa nedovolal nikde nicoho. Taketo sluzby ak maju doteraz, tak sa niet co divit, ze ludia to uz nepouzivaju
@cimage ako by si opisovala našu poštu 🫣
Ja dúfam, ze cela pošta skončí čím skor.. zbytocne len predlžujú toto hromadné utrpenie.
Raz som si objednala oblečenie z Prahy, site na mieru. Keď to mala pani usite, písala mi, ze mi to odosle, potom sa vsak dlhšie neozvala, tak som jej asi po mesiaci napisala, ze ako to vyzerá a ci to odoslala. A ona mi píše, ze ved to poslala v ten den, čo mi písala. Poslala mi teda číslo zásielky a ja som zistila, ze môj balík je uz mesiac na poste. Tak som tam išla a naozaj. Nikto mi nijako nedal vediet! A pani hovorí, ze ked ide zásielka zo zahraničia, tak nedávajú žlté lístky, lebo ze by tam mal byt mail a malo by mi prist upozornenie tam. Logika lvl 0. Odvtedy som si uz nic neobjednala, ak ma niekto doručenie len cez poštu, tak neobjednavam. Najradšej by som bola, keby aj úradné listy chodili iným spôsobom.
dnes otvorená pošta až dve hodiny na obed, páči sa, pošta plna dôchodcov, platenu eph som šla zaniest k okienku skoro ich rozthrlo, podotykam že som len oslovila a podala obálky nič viac, baba ich položila vedla seba a nenahadzovala ich, 😂😂
po osobných skusenostiach viem že je im to zbytočne vysvetlovat čo je to platená eph som len prešla, teda urychlene prešla lebo ako puch taký že som sa bala že odpadne z toho smradu
chudatata tie dve baby čo tam musia robit ... to je fakt práca ked už nič iné nemáš a lidl ta nechce
celý manažment pošty ešte od čias generálneho Druckera je na zaplakanie. Podanie listu bude ešte horšie ako bolo doteraz. Na to aby človek podal alebo vyzdvihol list, tak bude treba asi zobrať dovolenku.
dnes otvorená pošta až dve hodiny na obed, páči sa, pošta plna dôchodcov, platenu eph som šla zaniest k okienku skoro ich rozthrlo, podotykam že som len oslovila a podala obálky nič viac, baba ich položila vedla seba a nenahadzovala ich, 😂😂
po osobných skusenostiach viem že je im to zbytočne vysvetlovat čo je to platená eph som len prešla, teda urychlene prešla lebo ako puch taký že som sa bala že odpadne z toho smradu
chudatata tie dve baby čo tam musia robit ... to je fakt práca ked už nič iné nemáš a lidl ta nechce
@sara07
Predstav si ze sú ľudia ktorých práca na poste baví, a su na nu hrdi aj keď na ňu chodia obcas neprijemni ľudia ako si ty !
Z tvojho komentu je jasne ako sa asi bavis s ľuďmi, tak sa potom nečuduj, pani za prekážkou sa ani nedivím,
tak keď budeš dôchodkyňa ty, tak teda tiež nechodievaj na postu!
Som zvedavá keď ti komentujuci co tak strašne chcete aby posta skrachovala, či budete spokojní keď títo s prepáčením........ Slováci ani len vlastnú postu mat nebudu
Posta tu nieje 9 rokov ako vaša packetka
Ma históriu, a každá jedna krajina má svoju postu, preto sú medzinárodné dohody medzi postami, nech vám to teda nosí DHL ( NEMECKA POSTA na Svk)...
@sara07
Predstav si ze sú ľudia ktorých práca na poste baví, a su na nu hrdi aj keď na ňu chodia obcas neprijemni ľudia ako si ty !
Z tvojho komentu je jasne ako sa asi bavis s ľuďmi, tak sa potom nečuduj, pani za prekážkou sa ani nedivím,
Som zvedavá keď ti komentujuci co tak strašne chcete aby posta skrachovala, či budete spokojní keď títo s prepáčením........ Slováci ani len vlastnú postu mat nebudu
Ma históriu, a každá jedna krajina má svoju postu, preto sú medzinárodné dohody medzi postami, nech vám to teda nosí DHL ( NEMECKA POSTA na Svk)...
@anonym_e67af4 ked mám eph tak proste ak nie je na pošte schránka na eph baličky kde to hodiš - ano pýtala som taku schranku na poštu u nás , maju v paži - nemôžem za to že tu schranku tam nechcu dat , toto nie je moja vina ,takže to musím podat na priehradku
jej to len podám a idem preč, ona si to tam položí a ked má čas to prijme - celé
počkam kym vybavi a poviem že mám eph ,neviem prečo by som mala s platenou, vypisanou, označenou eph stát v rade hodinu to je bežny čas u nás - neviem či vieš čo to je
skušala som tetuškám vysvetlovat nemalo to žiadny efekt , tak to neriešim a prejdem, maju to napisane na okienku maju , je to na personale ... kedže ani nemukli ked som im to vysvetlovala
takže ak maš potrebu kopat kludne 😂😂 pani dokonala
že su služby drahé a čim dalej horšie ohladne doručovania je pravda , u nás je otvorená napr teraz pošta až dve hodiny na obed , chápem nemaju ludi , takže preto sú tam nátresky, v sobotu zavreté - kedy pracujuci človek si ma ist na tu poštu po balík ? no nie vždy má možnost niekto ist , takže ano voliš packetu ... nemáš na vyber občas
trochu reálneho pohladu
@anonym_e67af4 ked mám eph tak proste ak nie je na pošte schránka na eph baličky kde to hodiš - ano pýtala som taku schranku na poštu u nás , maju v paži - nemôžem za to že tu schranku tam nechcu dat , toto nie je moja vina ,takže to musím podat na priehradku
jej to len podám a idem preč, ona si to tam položí a ked má čas to prijme - celé
počkam kym vybavi a poviem že mám eph ,neviem prečo by som mala s platenou, vypisanou, označenou eph stát v rade hodinu to je bežny čas u nás - neviem či vieš čo to je
skušala som tetuškám vysvetlovat nemalo to žiadny efekt , tak to neriešim a prejdem, maju to napisane na okienku maju , je to na personale ... kedže ani nemukli ked som im to vysvetlovala
takže ak maš potrebu kopat kludne 😂😂 pani dokonala
že su služby drahé a čim dalej horšie ohladne doručovania je pravda , u nás je otvorená napr teraz pošta až dve hodiny na obed , chápem nemaju ludi , takže preto sú tam nátresky, v sobotu zavreté - kedy pracujuci človek si ma ist na tu poštu po balík ? no nie vždy má možnost niekto ist , takže ano voliš packetu ... nemáš na vyber občas
trochu reálneho pohladu
@sara07
A kto môže za to ze asi bývaš niekde v r.ti kde je posta otvorená len 2 hodiny
Reagovala som na tu tvoju trápnu poznámku ze práca na poste je keď ta už ani v lidli nechcú, (vlastne chceš zhodiť nielen ľudí pracujúcich na poste ale aj v lidli)
to o tebe hovorí samo za seba dusicka
@sara07
@anonym_e67af4 ja mám tiež mnozstvo negat skúsenosti s poštou. Teda zamestnancami..
Musíš uznať, že sú aj takí.
A otváracie hodiny sú na smiech. Alebo plač..
Takto, ako je to teraz, to jednoducho nemôže fungovať, je jasné, že takto nie sú konkurencie schopní.
@sara07
A kto môže za to ze asi bývaš niekde v r.ti kde je posta otvorená len 2 hodiny
Reagovala som na tu tvoju trápnu poznámku ze práca na poste je keď ta už ani v lidli nechcú, (vlastne chceš zhodiť nielen ľudí pracujúcich na poste ale aj v lidli)
to o tebe hovorí samo za seba dusicka
@anonym_e67af4 ked nevieš ako je to v tejto hladovej doline tak nekecaj
je to na sidlisku pošta a na hlavnej pošte v meste to nie je o nič lepšie
skus anonym čo nemá gule ani pisat pod nickom kopat do niekoho iného
jasné žiadna kritika sa netoleruje
prečo je len pošta otvorená dve hodiny, lebo su dovolenky a nemaju dost ludi na zástup a koho je to chyba ? no moja určite nie, stačil by väčší plat alebo polovičné uväzky za lepši plat a bolo by lepšie
jasné štát nie je za nič zodpovedny, ani za to ho .. čo je riaditelom pošty ... toho sme tam my dosadili 😂😂
a ano u nás je tak malo momentálne volných pracovných ponuk tetno rok že aj lidl si môže vyberat, to nie je zhadzdovanie ludí čo tam pracuju, skus niečo iné dobre objedktívnejšie
nechápem prečo to stačaš do roviny že je to moja vina že tu žijem 😂 pozdravujem na sumračnej
@anonym_e67af4 ja mám tiež mnozstvo negat skúsenosti s poštou. Teda zamestnancami..
Musíš uznať, že sú aj takí.
A otváracie hodiny sú na smiech. Alebo plač..
Takto, ako je to teraz, to jednoducho nemôže fungovať, je jasné, že takto nie sú konkurencie schopní.
@beronsche brigadovala som na pošte asi 3 mesiace dakedy, za smiešny plat neskutočna buzeracia , podmienovanie odmien,
možno by stačili menšie zlaté padaky riaditelov,menej asistentov, a viac pridat ludom čo su dole .. u nás sa to neskutočne strieda či na priehradke alebo doručovanie a ani nedivím , prechodny job kym sa nenajde niečo lepšie

@anonym_autor Pri kvalite ich sluzieb a cenach sa ani necudujem...uz roky sa SK poste zdaleka vyhybam!