icon

SMER spreneveril 57% eurofondov

reela
10. jún 2025

V rokoch 2015-2019

SMER spreneveril 57% eurofondov
sickynickyobsadene
10. jún 2025

Ako si to overiť? To by mala byť okamžitá väzba.

enmery
10. jún 2025

3 2 1...Matovič ešte viac. Takže všetko vporádečku. A tak si tu žijeme.

viestta
10. jún 2025
@sickynickyobsadene

Ako si to overiť? To by mala byť okamžitá väzba.

@sickynickyobsadene a co myslis preco sa upravoval Trestny zakon? No (aj) pre toto. Pani zo Smeru presne vedeli co potrebuju

oriesocek
10. jún 2025
@viestta

@sickynickyobsadene a co myslis preco sa upravoval Trestny zakon? No (aj) pre toto. Pani zo Smeru presne vedeli co potrebuju

ked to takto nadrzovku napisal europoslanec, tak musia mat nejake dáta. Nedovolil by si pisat do vetra.... Zaloby by mali ist mimo nas trestny zakon - ako poskodzovanie EU...
@viestta

jogy1984
10. jún 2025

A koho to prekvapuje?

sickynickyobsadene
10. jún 2025

Jedna vec je Slovensko a druha EÚ. Pokiaľ to je pravda, malo by tu prísť komando z ÉÚ... tak ako po deti tej matky, ktorá nechcela dat deti otcovi.
Pokiaľ nič.. tak to je vymyslene. (ALE PRAVDIVE, BEZ FAKTOV)

sowhat
10. jún 2025
@enmery

@enmery to je skvely pristup, presne pre toto je tato krajine v stave, v akom je. Nevadi ze niekto krade, ved aj iny kradol - tak je to OK. Ludia s takymto nastavenim by mali odovzdat obciansky preukaz a nechodit k volbam.

reela
autor
10. jún 2025
@sowhat

@enmery to je skvely pristup, presne pre toto je tato krajine v stave, v akom je. Nevadi ze niekto krade, ved aj iny kradol - tak je to OK. Ludia s takymto nastavenim by mali odovzdat obciansky preukaz a nechodit k volbam.

@sowhat myslim, ze to enmery myslela sarkasticky

enmery
10. jún 2025
@sowhat

@sowhat Tiež si to myslím.

jednoduchomaria89
10. jún 2025

Koho to prekvapuje .... Stačí ísť do Poľska ,Rumunska a vidno tie prachy , tu sa do ničoho neinvestuje , mosty padajú ,rozbité cesty, omietky triafaju pacientov , tak ale nebudú tri záchody 🤪 a domček v rogoznici niečo stojí , a ešte apropo tá konsolidácia ,Fico absolútne nič neusetril,len navýšil dlh , keby Niekto chcel zagagat,že Matovič rozkradol Slovensko , je to smutne ,že ani tí čo nie sú prospechari si toto neuvedomujú

reela
autor
10. jún 2025

Inak mna to prekvapuje, cakala som cislo tak 20-30%, nie 57%. Som mala doveru v EU, ze keby to bolo az take zle, tak to budu riesit skor

sevrin
10. jún 2025
@reela

Inak mna to prekvapuje, cakala som cislo tak 20-30%, nie 57%. Som mala doveru v EU, ze keby to bolo az take zle, tak to budu riesit skor

@reela jak skôr, však smeráci vždy vedeli dobre kamuflovať, v tom sú majstri. V klamaní, v rozkrádaní, v tunelovaní, v odrbávaní... pri nich aj Mečiar s tou svojou Elektrou vyzerá ako veľmi slušný a poctivý bezvýznamný človiečik.

viestta
10. jún 2025
@reela

@reela tu penzionovu vyzvu nemohli resit skor, tam bolo treba pockat tych 5 rokov vyuzitelnosti. Ale samozrejme, nie je to len o penzionovej vyzve

eva8
10. jún 2025
@enmery

@enmery kolko spreneveril Matovic?

milanemila
10. jún 2025

@reela ja by som povedala ze aj viac %, lebo treba este pripocitat k tomu aj peniaze za kt sa urobilo sice na co boli urcene, ale suma sa nafukla a dodavatel bol kamos.

alenamihal
10. jún 2025
@enmery

@enmery to vazne ste tak tupi ludia ??? Matovic a MATOVIC...brrrrrr vsak kua Fico je tu 15r a ako krajina nic nemame ,to fakt ste tak slepo naivny ...Matovic s Odorom by museli byt kuzelnici ,aby tolko roz*jebali penazi,co Fico za tie roky...Matovic dal aspon ludom aj v tazkych casom.Fico sa nudil za 15r ,tak pchal do svojho vrecka a jeho spol.kamosom..uz sa spamatajte !!!!

dagas
10. jún 2025
@alenamihal

@enmery to vazne ste tak tupi ludia ??? Matovic a MATOVIC...brrrrrr vsak kua Fico je tu 15r a ako krajina nic nemame ,to fakt ste tak slepo naivny ...Matovic s Odorom by museli byt kuzelnici ,aby tolko roz*jebali penazi,co Fico za tie roky...Matovic dal aspon ludom aj v tazkych casom.Fico sa nudil za 15r ,tak pchal do svojho vrecka a jeho spol.kamosom..uz sa spamatajte !!!!

@alenamihal myslela to ironicky 😏

rusalinka
10. jún 2025
@enmery

@sowhat Tiež si to myslím.

@enmery už si aj oľutovala, že sa zapojila, že? 😀

enmery
10. jún 2025
@alenamihal

@alenamihal Vážne si tak tupá?

Toto tu zaznieva do par sekúnd, lebo Matovič...tak som to ironicky napísala, čakajúc, kedy to začne.

Hádam sa Ti uľavilo mi vynadať bezdôvodne😉

enmery
10. jún 2025
@rusalinka

@enmery už si aj oľutovala, že sa zapojila, že? 😀

@rusalinka Nie, aspoň vidno, koľko ľudí je nechápavých a dostaneš naložené za nič, za sarkazmus😃

enmery
10. jún 2025
@eva8

@enmery kolko spreneveril Matovic?

@eva8 Opýtaj sa zbožnovateľov Fica&co...oni to vedia, keďže to vkuse omieľajú ako dogmu, aj tu na MK😉

eva8
10. jún 2025
@enmery

@eva8 Opýtaj sa zbožnovateľov Fica&co...oni to vedia, keďže to vkuse omieľajú ako dogmu, aj tu na MK😉

@enmery aaaa, uz rozumiem

zuzanita1609
10. jún 2025
@enmery

@rusalinka Nie, aspoň vidno, koľko ľudí je nechápavých a dostaneš naložené za nič, za sarkazmus😃

@enmery ja som ťa pochopila hneď,nebooj 😊. Sarkazmus ide aj mne, čiže v poňatí smeru a spol sa "aspoň tie eurofondy využili" 🤭😁. Banda je to,nič iné a záhuba Slovenska.

sevrin
10. jún 2025

Kto je tu smerák???

enmery
10. jún 2025
@sevrin

Kto je tu smerák???

@sevrin Asi ja, teda podľa niektorých nechápavych diskutujúcich😄

selena_luna
10. jún 2025
@enmery

@alenamihal Vážne si tak tupá?

Toto tu zaznieva do par sekúnd, lebo Matovič...tak som to ironicky napísala, čakajúc, kedy to začne.

Hádam sa Ti uľavilo mi vynadať bezdôvodne😉

@enmery no ja som to na prvu od teba tiez nepochopila a fakt som sa zlakla, lebo ta mam zafixovanu ako pricetnu. Ale potom mi to uz chvalabohu doplo... 😂 kus mi odlahlo. Ale ja sa mozem vyhovorit na tehotensku hmlu. 🙈

vorkola
14. jún 2025
@alenamihal

@alenamihal Suhlasim s tebou..Mne sa Matovicova politika pacila,,co na azyku, to na srdci, No bohuzial , vela ludi mu zavidelo,,lebo keby bol ako Fico, tak sa s nim da do hrpmady,, ale on nechcel byt taky, ako je tato terajsia banda, vsak tomu Ficovi sa nijak nedari,vsetko ide dolu vodou,este nehanba ,klame ,osocuje, vsetko zhadzuje na Matovica.len aby sa zakryl,,Vsak raz dojde aj na psa mraz,,Vsak vlastne uz doslo,,,lebo ten somar ,,co ho strielal, mu urobil ujmu na zdravi, do konca zivota,,Fico aj ked nebude vo vlade, ale strach uz bude mat do konca zivota,Taketo nieco strelbu na statnika sa nikdy nemalo stat,,V tomto Fica lutujem,,do konca zivota aj na dochodku sa bude bát ludi, ist aj do obchodu