Ste spokojní s reprezentáciou Slovenska Róbertom Ficom?
Ako ste spokojní s tým, ako nás reprezentuje Róbert Fico vo svete?
Tiež by ma zaujímalo, či ste spokojní s tým, ako tiahne náš štát k Rusku?
@larinka552 Ber to potom tak, že polovica nechce žiť v otroctve a preto sa to nepodarí.
@gribka1 ty si optimistka 😃
@larinka552 Skúšam hľadať záblesky optimizmu🤣
@gribka1 ja som zas dlho hladala vhodnu odpoved pretoze na sucasnu situaciu mi nenapadlo nic ine len same vulgarizmy a pesimizmy 😂🫣😮💨
@larinka552 Mne tu hocikedy preblesnú hlavou také výrazy, že by ma zablokovali🤣🤣. No a keďže ani to mi nepomáha, žijem tu, už nemám šancu na odchod zo Slovenska, musím sa nejako ukludnovat🤪
Voličovi Fica to nevadí. Uznávajú politiku na 4 svetové strany. Takže žiaden problém pre nich.
@gribka1 to mi je luto, ze nemas sancu na odchod🙁 ja to planujem buduci rok 🫡 uz tu neni pre mna miesto na Slovensku...
@larinka552 Smutno je mi z toho.
@stanulienkat Som zmätená. Veď ficovoliči stále vykrikujú, že za vlastizradu má byť súdená Čaputová.🤔Za všetko zlé, aj ich 96% zvýšenie platov, môže Rdičová-Matovič-PS.🙄
@enmery Ficovoliči rozprávajú len to, co on káže. V ich dutinách lebečných sa pohybuju len dve guličky. Oni nemajú čím myslieť.
@stanulienkat Dve guličky telepaticky spojené s jednou veľkou puckou?
@stanulienkat No v téme, kde sa rozoberali ceny masla, ich bolo húfne a vlastne nič sa nestalo a všetko je ok. Tie lacnejšie potraviny z billboardov asi už vymazali za pamäte.
@gribka1 a tak netreba este zufat, mozno sa naozaj stane nejaky zazrak ak budeme velmi velki optimisti😃
@larinka552 Zázrak začína v rozhodnutí každého človeka. Pokiaľ sa väčšina nepreberie-nič sa nestane.
@enmery tak ale uznaj, co sa da napisat v situacii v akej sa Slovensko nachadza? Nic ine len zazrak 🥲
Aj ta vacsina ak by sa prebrala to by bol tiez obrovsky zazrak 😃
@larinka552 Tak snáď sa stane to, že sa preberú už na budúci rok, no ale pokiaľ sa preberie dostatočný počet, zmiznú nám odtiaľ ďalší.
@gribka1 chcela by som mat tvoj optimizmus 😃🙂 vidim to vsak biedne
@larinka552 Tak od hladu odpadnú, nebudú mať energiu sledovať toho svojho idola a tam niekde začne prerod🤣
@larinka552 To áno. Mňa to mrzí, aj keď nežijem na SK a tento marazmus sa ma nijak nedotýka. Ale už som si prečítala aj také, že mám držať hubu, keď tu nežijem a neriešiť situáciu na SK.😄
Pán Fico zabudol, že ešte stále žijú ľudia, ktorí si pamätajú okupáciu Slovenska Rusmi a doplatili na komunizmus stratov rodinných príslušníkov, práce, pracovných príležitosti, zákazu štúdia, potrhaním rodinných väzieb kvôli nútenému exilu. Svojim vystúpením zasiahol mnohých a je to zradca všetkých Slovákov a výsmech Ukrajincom.
Nezabudol, podľa neho to určite tak nebolo, alebo to bolo spravodlivé.
To nie je pravda. Rusi nás prišli oslobodiť a za komunistov bolo najlepšie. Nikto nič také nezažil. 🥺😵💫Asi žiadna osoba z tohto tábora si nepozrela film Vlny. Ten stret s realitou by asi nerozchodili.
@gribka1 to je easy predsa 😃 keby aj zomierali od hladu a Fiko im zobral aj to posledne, tak na vine bude Matovič, Heger, Odor, Čaputová, Soros, opozicia, media a mimovladky 👍
@enmery to mas stastie, ze nemusis byt ucastna tohto tu 🫣😃 a z toho si nic nerob, po novom tu ma drzat hubu kazdy, kto chce povedat iny nazor 👆

v akej biede a izolacii sme zili? Na Slovensku? Neuveritelne... ta bieda ti vybudovala vsetko, co mas denne pod zadkom. Mlada generacia tu nevybuduje nic. Vsetko na dlh. Tak sa mate dnes lepsie. A este sa stazujete. Nejak v tom nemas jasno.