Ste spokojní s reprezentáciou Slovenska Róbertom Ficom?
Ako ste spokojní s tým, ako nás reprezentuje Róbert Fico vo svete?
Tiež by ma zaujímalo, či ste spokojní s tým, ako tiahne náš štát k Rusku?
Nezvladla som to pocuvat ani citat... "jdu blejt velebnosti"..
....naozaj niekto čakal niečo iné od tohto ch*u*j*a??😉
@martinka13 Brusel nás nezachráni. My nie sme krajina ktorú niekto uniesol a zadržiava, aby nás niekto tretí prišiel oslobodiť. My sme tam, kde sme, lebo sme slobodná suverénna krajina a máme slobodné voľby. A v našich končinách jednoducho prevláda morálka, ktorá nás vždy ťahá k zločineckým režimom a ktorá nás ťahá k nenávisti s zlobe. Píšem to tvrdo a s vedomím, že v mojej sociálnej bubline sú empatickí, vzdelaní, rozhľadení ľudia, ktorí si zaslúžia žiť v slobodnej prosperujúcej krajine, a takí sú roztrúsení po celom Slovensku. Ale polovica národa je závistlivá, nemorálna, zaostalá, nevzdelaná a všetku zlobu, čo v sebe majú, im umožňuje naplno prejaviť práve vláda nedemokratická. A pri vláde fašistickej sa už potom plne cítia ako ryba vo vode.
Prosim, moze dat niekto link na ten rozhovor? Predom dakujem
Chcela by som vidieť ako títo makacenkovia z FB komentarov robia v nejakej čínskej fabrike , prepanajana veď tam zneužívajú aj deti na prácu😵💫 to sú normálne chorí ľudia , nemám slov , a že diktát EU, kksss..veď EU sa na nás môže akurát tak vykašľať , nič z nás nemá , šikovným dá stále víza , neviem ako to však bude s robosmi , aha jaaj ti pojdu do Ruska, tak je všetko v poriadku, dúfam ,že už sa budú robiť pracovné nábory pre ľudí s tradičnými hodnotami - otec alkoholik , matka bita
Vyjadrili sa tu aj ficovoliči?Boja sa?
Tak hlavne zo seba robi chudaka ten clovek. Ist do tak podradneho vysielania, len aby sa strcil do 🍑 proruskym volicom, to chce nulovu sebauctu. Citala som, ze host hned po nom bol nejaky bloger. Podla mna je to neskutocne ponizujuce.
Pre Rusko, pre Cinu je Fico nikto a navzdy to tak ostane. V EU bol kedysi davno partner, teraz je aj tam druhorady politik. Hanba prenho, hanba pre Slovensko.
GRCAT SA MI CHCE. JEHO NORMALNE OVLADAJU ZLE SILY. TO SA NEDA INAC VYSVETLIT. LEBO TENTO CLOVEK STALE PRERAZA NOVE DNO. PODLA JEGO SKUTKOV, JEHO ZAMER JE UPLNE ZLIKVIDOVAT TUTO KRAJINU, DOSTAT NAS NA OKRAJ EU, SMER RUSSKO, KDE PO NAS ANI PES NESTEKNE. KAZDY KTO SI TO UVEDOMUJE A MA TU MOZNOST ODIDE ZA HRANICE A VRATI SA MAX NA SVIATKY NAVSTIVIT RODINU.
@annm81 Tvoj posledný príspevok mi pripomenul jeden ďalší, od neznámého diskutéra na SME. DOvolím si to sem prekopírovať: "Mám dobrú známu, ktorá je psychologička. Na pacientoch aj spoločnosti vníma jednu vec: neschopnosť spracovať realitu a čeliť jej (aj kognitívne) príliš veľa ľudí nahrádza únikom mimo realitu. Podľa nej je to aj fenomén rýchlych zmien. Technologických aj celkových. Slovensko sa pomerne rýchlo dostalo od "konských povozov k smartfónom" pričom tu vždy bol nízky pomer vzdelaného a na zmeny lepšie pripraveného mestského obyvateľstva. Príliš veľa ľudí má mozog ešte "na konskom povoze", no vstupy doň už na úrovni doby digitalizačnej. Nevedia to spracovať. Búria sa. Sú disonovaní. A politici to zneužívajú."
Je to veľmi viditeľné na mojich rodičoch. Píšu tu viaceré, nech sa vyjadria ich voliči. Nuž, moji doma by boli buď takticky ticho, alebo vytiahnu niečo z čias Radičovej, Matoviča, či rovno Čaputovej, resp. tie donebavolajúce p*čoviny budú dokonca chváliť a schvaľovať.
Niekedy tam vidím až radosť.. takú zákernú. Že oni sú v riti, ale budú aj ostatní a to ich akoby až tešilo.
Ja to už radšej ani nesledujem. 😶 To je strašné.
Pozrela som ten FB. Ja suhlasim s Ficovou cestou do Ciny. Podvodny nemecky volswagen ohovara cinske elektromobily, lebo im nevie konkurovat.
A Ficovi kvitujem s obracanim sa na vsetky styri strany.
Ale, na druhej strane, ako verit klamarovi?!
@eva8 najd3s si plno názorov politikov aj ekonómov pr3co Čína nie...napr.toto...
„Čína momentálne predstavuje najväčšiu ekonomickú, bezpečnostnú a environmentálnu hrozbu pre Európu, ale aj pre Slovensko, a to nie sú moje slová. To sú slová rôznych ekonomických expertov. My sa skoro na každej plenárnej schôdzi Európskeho parlamentu zaoberáme tým, aké hrozby predstavujú čínski investori a naša naviazanosť na čínsku ekonomiku,“ povedala europoslankyňa Miriam Lexmann. Dodala, že Čína používa nekalé obchodné praktiky, podkopáva naše ekonomické reťazce a komunistická strana dotuje čínske firmy s cieľom, aby naše firmy položili na lopatky. Všetci v EÚ si uvedomujú, že musíme znížiť našu ekonomickú závislosť na Číne, hovorí Lexmann.
V Srbsku vychádzajú podľa jej slov ľudia do ulíc a protestujú proti čínskym investorom, lebo znečisťujú životné prostredie toxickými látkami, ktoré majú negatívny dopad na zdravie občanov. V Maďarsku je dokázateľné, že vo fabrikách, ktoré postavili na základe investícií z Číny, pracujú Ázijci a nie Maďari. „Dokonca si tam priniesli čínskych policajtov, aby týchto ľudí strážili. Toto chceme dovoliť na Slovensku? Múdry sa učí na chybách druhých, ale náš premiér Fico ich ide do Číny opakovať,“ podčiarkla.
https://www.tyzden.sk/politika/115459/kdh-ficov...
@janinah Fico tu dotiahol fabriky, ktoré znečisťujú životné prostredie a nik ich nechcel mať na svojom území.
Fico je rakovina tejto krajiny. Smer sú metastázy.
V Európe odznelo: Slovensko je hrozba bezpečnosti Európy, zachvilu budeme mať kontrolu na hraniciach z Rakúskom, Českom a Poľskom. Okrem toho zdravotníctvo padá, čakajú nás nové ceny a povieme si zlatý dobrý Matovič😁
@jananovotna88 Len toho Matoviča nie.
@annm81 veľmi pekne napísané
@eva8 nech sa páči po Rusky toľko zrozumieš, ak máš základy.
https://www.youtube.com/watch?v=GRzNAk1U9Mc@eva8 dokonca je to po slovensky - Ficove odpovede 🤮🤬. Otras. Hanba nad hanbu tento rusofil.
@jananovotna88 áno, stále tvrdím, že už sme onalepkovaný a označený v EÚ a skékolvek dohody a obchody so SR budú prebiehať s vysokým rizikom neúspechu. Nik tu nebude chcieť investovať, lebo kto by už chcel investovať do mafiánskeho štátu? Normálna firma nie.
Vdaka 🌺 , pozriem, fakt som zvedava. Pretoze u nas ma len monology. Je to podrazak
@eva8 je to podrazák. Dúfam, že si každý jeden tu pamätá ako sme žili pred EÚ, v akej biede a izolácii od sveta. Že si každý tu uvedomuje, že bez dozoru a financií EÚ je všetko nenávratne rozkradnuté mafiánmi tohto štátu. Sloboda a demokracia tu nie sú bez tvrdej práce a bez toho aby sme vedome a cielene udržiavali našu krajinu.
Fico je pre Rusko či Čínu nepodstatný, na smiech. Nemá kvalitné informácie zo zákulisia EU, nikto mu nedôveruje, samé divadlo. Ja tvrdím, že jemu ide len o samého seba, politické ego, nezáleží mu na Slovensku, ako sa tu žije, čo si o ňom kto myslí, len byť videný s politikmi autoritatívneho charakteru. Ja ja.
@gribka1 a dezole mu este tlieskaju, ze tak sa to robi 👏🙈🤮 tento narod je stale viac strateny, asi tak ako Dankove vyjadrovacie schopnosti a Ficova chrbtova kost
@larinka552 ja som s nádejou čakala na nové generácie, ktoré budú chcieť žiť slobodne, tvoriť a pomaly sa tie najhoršie vlastnosti zo spoločnosti vytratia. No nič sa nedeje.
@gribka1 ja uz neverim nicomu a nikomu 😔 Minimalne polovici naroda sa paci zit v otroctve, potrebuju autoritativneho vodcu, ktori im ,,velmi jasne" povie comu maju verit, ukaze kto je dobry a kto ten tly, co za vsetko moze. Nevadi im zdrazovanie, nespravodlivost, nevadi im ked sa maju zle, ale musia sa mat aj zle aj ostatni, v tom je ich jedina pseudospravodlivost, ktoru dokazu chapat. Najradsej by boli keby sa komunizmus vratil spat. A k tomu aj Smerujeme, aby sa splnili Blahove mokre sny 🤮🤢
Cele zle toto, akakolvek nadej na zlepsenie je v dalekom nedohladne 😔🙁
Je mi to jedno.

@jednoduchomaria89 toto nie su podla neho premierske temy, tym sa on zaoberat nebude. On ma lepsie temy, ako sem dostat rusov a cinanov. To bude. kto normalny, zbali kufre. Deti uz mam nachystane tak, ze odchadzaju z tohto marazmu. Dufam, ze to vyjde. Ja uz vyse roka nepustam tv, uz len prebehnem noviny, na ktore on kyda a je mi uzko.