icon

Ste spokojní s reprezentáciou Slovenska Róbertom Ficom?

30. okt 2024

Ako ste spokojní s tým, ako nás reprezentuje Róbert Fico vo svete?
Tiež by ma zaujímalo, či ste spokojní s tým, ako tiahne náš štát k Rusku?

maialeo
1. nov 2024

v akej biede a izolacii sme zili? Na Slovensku? Neuveritelne... ta bieda ti vybudovala vsetko, co mas denne pod zadkom. Mlada generacia tu nevybuduje nic. Vsetko na dlh. Tak sa mate dnes lepsie. A este sa stazujete. Nejak v tom nemas jasno.

gribka1
1. nov 2024

@larinka552 Ber to potom tak, že polovica nechce žiť v otroctve a preto sa to nepodarí.

gribka1
1. nov 2024

@maialeo V sníčkoch tak bolo?

maialeo
1. nov 2024

@gribka1 v horoskope 🙂

larinka552
1. nov 2024

@gribka1 ty si optimistka 😃

gribka1
1. nov 2024

@maialeo Asi tak, lepšie ti bolo vtedy? Každému určite nie.

gribka1
1. nov 2024

@larinka552 Skúšam hľadať záblesky optimizmu🤣

larinka552
1. nov 2024

@gribka1 ja som zas dlho hladala vhodnu odpoved pretoze na sucasnu situaciu mi nenapadlo nic ine len same vulgarizmy a pesimizmy 😂🫣😮‍💨

gribka1
1. nov 2024

@larinka552 Mne tu hocikedy preblesnú hlavou také výrazy, že by ma zablokovali🤣🤣. No a keďže ani to mi nepomáha, žijem tu, už nemám šancu na odchod zo Slovenska, musím sa nejako ukludnovat🤪

bosorkabb
1. nov 2024

Voličovi Fica to nevadí. Uznávajú politiku na 4 svetové strany. Takže žiaden problém pre nich.

stanulienkat
1. nov 2024

Za Slovenskeho statu by viseli ako Tiso. Aj v Cine by viseli, alebo stali pri mure. Za vlastizradu. Dufam, ze raz budu sudeni. Nie ako Meciar a Slota, ze si uzivaju nase peniaze, ktore ukradli.

larinka552
1. nov 2024

@gribka1 to mi je luto, ze nemas sancu na odchod🙁 ja to planujem buduci rok 🫡 uz tu neni pre mna miesto na Slovensku...

gribka1
1. nov 2024

@larinka552 Smutno je mi z toho.

enmery
1. nov 2024

@stanulienkat Som zmätená. Veď ficovoliči stále vykrikujú, že za vlastizradu má byť súdená Čaputová.🤔Za všetko zlé, aj ich 96% zvýšenie platov, môže Rdičová-Matovič-PS.🙄

stanulienkat
1. nov 2024

@enmery Ficovoliči rozprávajú len to, co on káže. V ich dutinách lebečných sa pohybuju len dve guličky. Oni nemajú čím myslieť.

gribka1
1. nov 2024

@stanulienkat Dve guličky telepaticky spojené s jednou veľkou puckou?

enmery
1. nov 2024

@stanulienkat No v téme, kde sa rozoberali ceny masla, ich bolo húfne a vlastne nič sa nestalo a všetko je ok. Tie lacnejšie potraviny z billboardov asi už vymazali za pamäte.

larinka552
1. nov 2024

@gribka1 a tak netreba este zufat, mozno sa naozaj stane nejaky zazrak ak budeme velmi velki optimisti😃

enmery
1. nov 2024

@larinka552 Zázrak začína v rozhodnutí každého človeka. Pokiaľ sa väčšina nepreberie-nič sa nestane.

larinka552
1. nov 2024

@enmery tak ale uznaj, co sa da napisat v situacii v akej sa Slovensko nachadza? Nic ine len zazrak 🥲
Aj ta vacsina ak by sa prebrala to by bol tiez obrovsky zazrak 😃

gribka1
1. nov 2024

@larinka552 Tak snáď sa stane to, že sa preberú už na budúci rok, no ale pokiaľ sa preberie dostatočný počet, zmiznú nám odtiaľ ďalší.

maialeo
1. nov 2024

@gribka1 ano z pohladu toho co je tu dnes nam bolo vsetkym lepsie.

larinka552
1. nov 2024

@gribka1 chcela by som mat tvoj optimizmus 😃🙂 vidim to vsak biedne

gribka1
1. nov 2024

@maialeo Mne nie, a verím, že nie som sama.

gribka1
1. nov 2024

@larinka552 Tak od hladu odpadnú, nebudú mať energiu sledovať toho svojho idola a tam niekde začne prerod🤣

enmery
1. nov 2024

@larinka552 To áno. Mňa to mrzí, aj keď nežijem na SK a tento marazmus sa ma nijak nedotýka. Ale už som si prečítala aj také, že mám držať hubu, keď tu nežijem a neriešiť situáciu na SK.😄

autor
1. nov 2024

Pán Fico zabudol, že ešte stále žijú ľudia, ktorí si pamätajú okupáciu Slovenska Rusmi a doplatili na komunizmus stratov rodinných príslušníkov, práce, pracovných príležitosti, zákazu štúdia, potrhaním rodinných väzieb kvôli nútenému exilu. Svojim vystúpením zasiahol mnohých a je to zradca všetkých Slovákov a výsmech Ukrajincom.

gribka1
1. nov 2024

Nezabudol, podľa neho to určite tak nebolo, alebo to bolo spravodlivé.

enmery
1. nov 2024

To nie je pravda. Rusi nás prišli oslobodiť a za komunistov bolo najlepšie. Nikto nič také nezažil. 🥺😵‍💫Asi žiadna osoba z tohto tábora si nepozrela film Vlny. Ten stret s realitou by asi nerozchodili.

larinka552
1. nov 2024

@gribka1 to je easy predsa 😃 keby aj zomierali od hladu a Fiko im zobral aj to posledne, tak na vine bude Matovič, Heger, Odor, Čaputová, Soros, opozicia, media a mimovladky 👍
@enmery to mas stastie, ze nemusis byt ucastna tohto tu 🫣😃 a z toho si nic nerob, po novom tu ma drzat hubu kazdy, kto chce povedat iny nazor 👆