icon

Sú voliči Hlasu spokojní s jeho rozhodnutím?

11. okt 2023

Su volici Hlasu spokojni s jeho rozhodnutim vstupit do koalicir so SMEROM a SNS?

Strana
z3
zalka
5. apr 2024

@viestta ako keby som čítala o minulej vláde...nemyslím úradníckej tá bola prezidentkina. Ale o vláde Matovič heger...presne tak isto sa správali. A Matovič častoval nielen opozíciu ale aj koaličných partnerov a aj prezidentku.

viestta
5. apr 2024

@zalka lenze Fico takto vladol aj pred tym, toto neskopiroval od Matovica, toto on praktizuje vzdy, ked je premier. Novinari su nepriatelia, Ustavny sud je nepriatel, Kiska bol nepriatel, opozicia bola nepriatelom vzdy. Jedine co sa zmenilo, ze pribral medzi nepriatelov NATO a EU. A este jedna vec sa zmenila. Uz nie je "lebo Radicova", uz je "lebo Matovic". Inac nevidim ziadnu zmenu, arogancia moci, cim dalej tym horsia.

zalka
5. apr 2024

@viestta áno a ty si myslíš že keby vládu zostaví niekto iný, že toto by sa zmenilo...ja si nemyslím.
Len by to možno niekto robil v rukavičkách a nie na hulváta. Už od dávnych čias sme strašné polarizovaná spoločnosť...

viestta
5. apr 2024

@zalka nie, myslim si, ze terajsia koalicia, ktory by bola opoziciou by sa spravala rovnako ako sa spravala po predchadzajucich volbach. Tito jedinci nie su schopni slusnej komunikacie s protistranou ci su tam alebo onam. To je o jedincoch, a ich hodnotach. Bud vykrikuju na vladnych tlacovkach po novinaroch alebo vykrikuju na namestiach. Hulvat ostane hulvatom aj ked si oblecie sako a kravatu.

zalka
5. apr 2024

@viestta vidíš a ja takto vnímam terajšiu opozíciu... 😉

viestta
5. apr 2024

@zalka ale napriklad PS este nebola ani v parlamente, nie to este vo vlade, takze kedy tu aroganciu moci mohli predviest?

zalka
5. apr 2024

@viestta no mali zástupcu prebehlika v parlamente... A správanie simecku vnímam ako veľmi stvave... A osobne mi na ňom čosi vadí, ale čo, to neviem definovať.

viestta
5. apr 2024

@zalka no to mas tazke, ked to nevies definovat. Ja mam aspon jasno v tom, co mi vadi (ak nepouzijem expresivnejsi a presnejsi vyraz) na tej trojici mentalnych atletov co skladala terajsiu vladu

zalka
5. apr 2024

@viestta áno je to jeho pohľad...jeho oči, proste fakt je to čudné ale totálna antipatia k nemu a aj jeho slovnemu robotickemu prejavu.

viestta
5. apr 2024

@zalka on ma kultivovany prejav, vsak je vzdelany clovek, Oxford nevystuduje hocijaky buran, posobil ako podpredseda Europskeho parlamentu. Jeho rec je pre mnohych ludi vzdialena a nepochopitelna. Vela ludi spracuje len vyjadrovanie na urovni dedinskej nalevne, Simecka je pre nich nezrozumitelny. Pre nich je len kaviarensky povalac

zalka
5. apr 2024

@viestta aha ďakujem za moje zariadenie...
Nejde o slová ide o prejav, proste mne to prekáža neviem či hovorí človek alebo umelá inteligencia.
Sekajuco.
A áno Oxford nevystuduje hocikto, za komancov ani moskovskú univerzitu hocikto nevystudoval. 😉

viestta
5. apr 2024

@zalka nuz, aj moskovsku vystudoval kadekto, stacilo, ze mal dobry kadrovy profil. Sudruhovia ho cez to studium za usi pretiahli. Samozrejme, taki nesli studovat jadrovu fyziku na Lomonosovovu, ale Marx-Leninizmus alebo vedecky komunizmus

mimka1402
5. apr 2024

@viestta Dávam ti zlatú medailu, že ešte vládzeš diskutovať slušne a aj, že na to máš energiu..😄🙏🏼

viestta
5. jan 2025

@zalka cisto nahodne ma po necelom roku liky vratili spat do tejto debaty a citam co sa tu popisalo. Za tych 9 mesiacov odvtedy co sme spolu debatovali koalicia "dokazala" take veci, o ktorych sa mi vlani na jar ani nesnivalo. Uz vtedy som si myslela, ze hlbsie klesnut nemozu. Opak je pravdou, oni prerazaju dno den za dnom, zakazdym ked nieco spravia, povedia, odhlasuju je to len dalsia katastrofa pre Slovensko. To je moj osobny nazor. A co ty, po tom case ako hodnotis ich vladnutie a prinos pre tento stat a jeho obcanov?

Strana
z3