icon

Sú voliči Hlasu spokojní s jeho rozhodnutím?

11. okt 2023

Su volici Hlasu spokojni s jeho rozhodnutim vstupit do koalicir so SMEROM a SNS?

danyelia
11. okt 2023

Zrejme sú, videla som prieskum, kde si voliči Hlasu vo veľkej miere priali koalíciu so Smerom a SNS, na druhom mieste myslím Hlas, Smer, SNS a KDH, na treťom koalíciu s KDH namiesto SNS a v malej miere to bola túžba po 4-koalícii s PS...skúsim dohľadať ten prieskum

szdan
11. okt 2023

Moji rodičia sú nesmierne spokojní. Vraj hlavne, že tam nie je PS. A Ficovi je podľa nich ok , keďže mu nič nedokázali 🙈

danyelia
11. okt 2023
ankare
11. okt 2023

Ano

martinka13
11. okt 2023

@viestta krásne napísané. Veľa veru o vláde vedieť nebudeme. Bude kľud. Svinstvo, zlodejiny a rozkrádačky sa budú opäť zas odkrývať, až keď príde po nich niekto iný...

viestta
11. okt 2023

@martinka13 ja cakam kedy sa zas na scene objavia pesstitutky a podobne terminy, pretoze nas dobrotivi a laskavy sudruh uz zas pan premier ma uz nervicky celkom pocukane. Jednak zivotnym stylom, jednak tym co musi skryvat a na co a koho si ma davat pozor (tych, ktori mu drzia noz na krku je viac ako dost a sluzit im musi) a aj tym, ze uz sa ho verejnost ani novinari tiez neboja. Uz nema ten kredit co mal pred desiatimi rokmi, ked mu zacali slapat na paty...

slovakboy
11. okt 2023

Hlavne že pred tým celý čas opakoval ako on so Smerom nikdy nepôjde. Aj v Smere aj v Hlase je kopec korupčnikov. Rašiho poznajú v Košiciach ako pán tridsať percentný. Mafia sa spojila a vyhrala. Pelle je len taký chrumkavučký kecálek. Všetci teraz budú dobručkí a milučkí a poza chrbát budú ďalej ožobračovať Slovensko. Veď Fico sa dnes už pochválil, že Slovensko je druhá najchudobnejšia krajina v EU. Aj vďaka jeho trom vládam. Na štvrtý krát už budeme posledni od konca. Predbehlo nás už aj Rumunsko. Vďaka súdruhovia.

viestta
11. okt 2023

@slovakboy Hranolova najvacsia tragedia je, ze on sa musi zavdacit kope ludi, ktori na neho nieco maju. A uz dnes je jasne, ze ti, ktorym sa musi zavdacit budu od neho chciet rozne veci a to mu moze zlomit krk. Pretoze staci ak sa jednemu nezavdaci dostatocne, alebo bude mat pocit, ze sa zavdacil inemu na ukor neho, tak ten mu to spocita aj s urokami.

babababka
11. okt 2023

@viestta alebo Pelle odíde a padne vláda.

viestta
11. okt 2023

@babababka preco by odchadzal od koryta? Vsak aj jemu nieco (nie malo) kvapne. Take peniazky na informatizaciu verejnej a statnej spravy, ktore bude mat Fesi pod palcom, sa budu krasne prelievat z vacku do vacku. V tomto uz maju zvladnutu aj metodiku a aj bohatu prax. Jemu staci ak bude statocne a odhodlane drzat tasku (a hubu) a nic mu neujde.

maranta_leuconeura
11. okt 2023

Viete co mne to pripada ze ludia su prekvapeni jak zo snehu v januari 🤷
Bolo od zaciatku jasne, ze Hlas pojde so Smerom. To ked Pelle hovoril ze nijeeee bolo ako keby som pocula Prochazku zo Siete z poslaneckeho zahrobia 🤣 slovami klasika bolo to neuprimne a kto tomu uveril, tak tomu niet pomoci.

Raz tu mame nejake clenenie v politike, Hlas, Smer, SNS, Republika, LSNS jedno kridlo, PS, SaS, Olano, Demokrati, Modri druhe, tieto dve kridla sa medzi sebou zmiesaju len tazko, kedze ich volici stoja na uplne opacnych poloch. A potom su strany od ktorych clovek nevie co cakat /isli by s kazdym za urcitych podmienok/ ako Sme rodina, Most hid, KDH, madari atd.

0silvia0
11. okt 2023

Nemali by do kin znova uviest film svina? Nejako skoro sa pozabudalo...

maranta_leuconeura
11. okt 2023

@0silvia0 ich volici do kina nechodia

miricka77
11. okt 2023

@cubo2 Nuž,nasral si do huby.

elmivelmi
11. okt 2023

@kvetinka75 Och ako sa ten teoloskonzlenrozjodol,mal sa drzat Simecku,ten by mu poslytol lepsie podmienky pre jeho,osobny zivot.Smola.

ysseba
12. okt 2023

Ja som Hlas teda nevolila, ale keby ano, tak som velmi nespokojna. Ale vsak to sa dalo cakat, ze sa spoji s hentym 🤷🏼‍♀️ nechapem, ze je z toho niekto prekvapeny.

kvetinka75
12. okt 2023

@ysseba ja si mysím, že to bolo taktika z ich strany. Keby boli stále spolu v jednej strane, nemajú toľko hlasov.

saska112
12. okt 2023

V blízkom okolí poznám voliča čo veril Hlasu že je iná strana ako Smer. Bol to v podstate volič, ktorý nechcel voliť ani Smer ani PS. Bohužial naletel. Aj keď som varovala, že volí Smer. je sklamaný, ale poučený.

zalka
12. okt 2023

Volila som hlas, v mojej podstate mi je úplne jedno s kým skončil vo vláde. Akceptujem túto vládu, a ak by vznikla vláda s PS tak by som tiež akceptovala. Volebné kalkulačky mi ukazovali jedno, že som liberálne orientovaná...ale PS som voliť nechcela no akceptovala by som ich vo vláde s Hlasom.
Hlas beriem ako nárazník, bol pre mňa garantom, že nik nebude mať myšlienky vystupovať z NATO a eú. A tiež že budú dobrou protiváhou liberálom ak by šli do vlády s nimi.
A ešte jeden dôvod som mala prečo môj hlas dostal hlas...tým dôvodom bola p. Kurilovska, veľmi mi prišlo nefér ako sa jej zbavili z policajnej akadémie...po tom nešťastnom postreleni kadetky.
Jej názory som brala vedela veľmi dobre vysvetliť právne veci ak sa jej pýtali v rôznych reláciách...tuším Markíza jej dávala dosť priestoru v reflexe sa mi zdá. Jej odbornosť mi imponovala a predošlá vláda ju vyhodila za chybu učiteľa.

dagmarovita
3. apr 2024

@maranta_leuconeura ano ich volici do kina nechodia..su to vobec este ludia? Nebolo by treba zariadit nieco podobne ako cervenu hviezdu na saty aby sa dali rozoznat od tych ,,co do kina chodia"?

dagmarovita
3. apr 2024

Aká sonda do mysle volica, vsak teba to naozaj aj tak nezaujima. Ako tu jedna pisala volici ineho kandidata ako mojho su tupci, kratkozraki, hlupy, zaostali ludia. Tebe to staci nie? Tak asi posudzujete bezne nielen teraz v tejto veci.

cubo2
5. apr 2024

@zalka len tak zo zaujimavosti k tvojmu komentu z oktobra.. Stale si spokojna? (benzin najdrahsi v historii pomaly, vlada riesila len amnestie, Pelle klame kde chodi...)

zalka
5. apr 2024

@cubo2 http://statdat.statistics.sk/cognosext/cgi-bin/... skús si pozrieť štatistiku než zhodnotis cenu benzínu napríklad...
Vláda nikoho neamnestovala, nevšimla som si, žeby túto právomoc mala. Pele no s tým spokojná nie som, nie som nadšená že kandiduje za prezidenta ale jeho rozhodnutie a moja nespokojnosť s tým nenarobí nič.

A čo vidím...vidím hrotenie situácie na Slovensku, jeden tábor straší druhý a opačne. Nepáči sa mi hrotenie situácie, nakoľko není normálne aby mi niekto nadával za moje slobodné demokratické rozhodnutie vo voľbách. Není všetko čierne a biele. Ja na nikoho neutocim za to koho volil, rešpektujem každého názor a slobodnú voľbu. Ale žiaľ na koňovi vidím len agresiu, ak niekto nesúhlasí s terajšou opozíciou. Je mi z toho smutno.

viestta
5. apr 2024

@zalka dobre, v podstate mas pravdu v tom co pises, ale napis uprimne s ktorymi krokmi tejto vlady si spokojna, ktore su podla tvojho nazoru tie spravne a vdaka ktorym mame perspektuvu demokratickeho napredovania, vymozitelnosti prava a hospodarskeho rastu. Staci ak sa sustredis na ten hospodarsky rast, lebo ten je zakladom vsetkeho ostatneho.

zalka
5. apr 2024

@viestta ak ti niekto hádže polená pod nohy tak ako máš činiť kroky k napredovaniu.
Som nevedela či sa smiať alebo plakať keď pred koncom roka po zostavení vlády začala terajšia opozícia pripomínať koalícii sľuby... Nepovažujem za správny krok decembrový doplatok k dôchodkom...ale v podstate ho vyprovokovala opozícia vykrikovanim aby plnila koalícia sľuby. Tak plnili a tiež ak plnili svoj ďalší predvolebný sľub zrušenie UŠP tak toto plnenie sa opozícii už nepáčilo...a tak môžem ísť ďalej.
Neblahorecim všetky kroky vlády to určite nie, ale vnímam jedno...akcia vyvoláva reakciu...
Prezidentka sa vyjadrí nejdem už sa zapodievať SIS...akcia...na to reakcia je zmena zákona... úprava aby vo vedení bol vládou dosadený človek...ak by prezidentka konala aj odmietnutím vymenovania ..a vtedy by vláda zmenila zákon tak by som ten krok odsúdila.
Ako hovorím akcia = reakcia...

Ľudia zabúdajú aj na tie čistky čo robil Matovič keď vyhral voľby...namatkobo mu boli vycitane veci ako výmena vedenia nemocnice v KE kde namiesto toho dosadil nejakého lesníka...každá vláda si dosadzuje svojich ľudí... vždy to tak bolo a vždy bude. Len mám pocit, že poniektorí voliči terajšej opozície na to zabudli.

viestta
5. apr 2024

@zalka aha, pochopila som. Za to co robia a nerobia moze opozicia a prezidentka. Aj tak sa to da vysvetlit

zalka
5. apr 2024

@viestta no nepochopila si... každý má svoj podiel viny... Nevyvinujem koalíciu a ani neobvinujem opozíciu... Ale kus spolupráce by to chcelo z oboch strán.

carolynka
5. apr 2024

@zalka pomohlo by, keby koalicia bola otvorena dialogu a koalicni poslanci chodili do prace (teda na zasadnutie parlamentu a vyborov) na nete je X videi z toho ako.sa koalicni poslanci nezaucastnuju diskusii

viestta
5. apr 2024

@zalka keby koalicia konecne zacala nieco zmysluplne robit, nemusela by jej opozicia "hadzat polena pod nohy". Pretoze zmysluplne nespravili nic, prospesne tiez nie. Opozicia je tam na to aby koaliciu kontrolovala, ale pri prostej vacsine v parlamente si tato koalicia odhlasuje co len chce a ani namietky opozicie ju v tom nezastavia. Keby konecne boli ochotni spolupracovat aj s opoziciou, keby predseda vlady nebral opoziciu a prezidentku za uhlavneho nepriatela, keby bol schopny pocuvat aj niekoho ineho ako sama seba, keby jeho ministri robili aj nieco ine ako kadrovu politiku tak by boli stihli viac. Zatial je kazdy jeho (ich) nepriatel. Novinari, opozicia, prezidentka, EU, Nato, Cesko, dokonca uz aj sudcovia. Ty toto nevidis? Nevidis, ze cela jeho politika je o Gottwaldovom hesle "Kto nejde s nami, je proti nam"? Naozaj ma tato vlada tolko vnutornych nepriatelov? Naozaj su jej nepriatelmi aj obcania, volici inych stran ako tych, ktore zostavovali vladu. Lebo zatial sa sprava a spravju akokeby bojovali len s nepriatelmi a neostaval im cas na nic ine.
Volici koalicie volaju po tolerancii, ale ako mozme tolerovat toto bezbrehe dokazovanie moci a nicenie demokracie? Ako sa mozme na toto mlcky pozerat. Vy sa mozno s tym stotoznujete, ja nie.

zalka
5. apr 2024

@carolynka a minula koalícia bola otvorená dialógu? Vieš sme priveľmi rozpoltená spoločnosť...nik nespraví to ústretové gesto.
A je to škoda..a potom tak vyzerajú voľby, že sa nevoli za niečo ale boli sa proti komu. A este do júna sa tu salit všetci budú lebo eú voľby.