Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
V čom konkrétne myslíš, či s ňou súhlasíme?
Ona isto raz vstúpi do dejín. A možno sa aj hanbiť bude, keď skončí toto šialenstvo
@suptdi nuz, iste. Pani ministerka zanecha skutocne nezmazatelnu pecat vo svojom rezorte. Ta pohroma sa bude velmi dlho odstranovat.
Ale este ma rezervy, neodvolala riaditela Slovenskeho narodneho muzea, ani Slovenskeho technickeho muzea, Slovenskej filharmonie, Narodneho divadla v Kosiciach, Statnej filharmonie v Kosiciach, Divadla Nova scena, Slovenskej narodnej kniznice... Takze si pockame co z tej prazdnej arogantnej blondateh lavy vypadne
@viestta prosím prečo na pani ministerku takto prízemne útočíš? Ak chceš, útoč vecnými argumentami.
Nemusí sa ti zdať pekná, nemusí ti byť sympatická, ani nemusíš súhlasiť s jej politikou, ale takéto vyjadrovanie? Veď sama seba nazývaš milovníčkou kultúry...
Poviem ti pani ministerka Šimkovičová podľa mňa bola, aj je ako žena pekná, ako človek mi bola sympatyckejšia ešte keď sa volala Bartošíková, a politicky je by dosť blízka na to, aby som sa jej vo väčšine prípadov zastal.
@suptdi joj, okrem nej je tu minimalne 5 milionov ludi, ktori by boli lepsi ministri kultury ako ona. Ale keby sme vyberali skutocne kompetetnych a ludi, ktori o umeni a kulture nieco naozaj vedia, tak ktorykolvek z tych, ktorych tato kreatura doteraz odvolala. Na rozdiel od nej, za nimi vidno aj robotu, ktoru cely zivot pre kulturu a umenie spravili.
@ndrag neviem čo ti príde konšpiračné a hlavne scifi na konzervatívno - tradicionalistickej katolíckej stránke, ale, aj tvoj názor je názor...
@viestta aha takže podľa teba pani čo prihravala ksefty rodine, alebo pán čo bol už raz odvolaný za "nekúlturnosť".
Alebo rovno ty, keďže si naznačila, že len nie pani Šimkovičová.
Prepáč, ja osobne, dám pred tebou prednosť pani ministerke.
@viestta ale vieš ze post ministra je politická funkcia že?
Akokoľvek Šimkovicovu nemám rada tak je politik nič viac a nič menej. Určitá skupina obyvateľstva ju volila (prečo netuším) a je ministerka. Keby odíde príde ďalšia podobná osôbka zase zo strany SNS. Tak to proste je.
Čo sa tým zmení? Nič.
@suptdi vies o tom, ze autorsky kolektiv kde bol aj pan Kusy vyhral architektonicku sutaz v casoch, ked jeho dcera bola radovou kuratorkou SNG? Riaditelkou sa stala, ked uz realizacia rekonstrukcie bola rozbehnuta investicne aj financne kryta. To mala zrusit celu sutaz, celu zakazku a vsetko, co uz bezalo len preto, ze jej otec bol autorom vitazneho navrhu?
Nemusia ju mať všetci radi. Väčšinou to tak býva, že vedúci je trňom v oku. Alebo niekto v nejakej funkcií.
@suptdi ja by som poprosila teba ako obdivovatela o nazor o toto super video, prosim vazne o nazor, velmi ma to zaujima:
@0silvia0 ja robim pip pip hodinkami. To by pani ministerku asi drblo uz 🤣🤣🤣🤣🤣🙏🙏🙏🙏🙏

@viestta každý minister zanechá na rezorte svoju pečať, viac či menej viditeľnú, a viac či menej trvácnu. Ľud si zvolil vládu, aká tu je, a, že nevyhovuje každému je pochopiteľné.
Mne osobne sa nepáčilo riadenie, ani jedného ministerstva za 3,5 roka minulých dvoch vlád, napr. obuvníko - kaderník, kde si u neho prosím, videla odbornosť na riadenie ministerstva školstva? A ak ide o kultúru myslím že Milanovú nemožno vôbec považovať za odborníčku.