Súhlasíte so Šimkovičovou? Hľadáme názory!
Ahojte, poznáte niekto alebo súhlasíte niekto so Šimkovicovou? Napr Fico má dva tábory. Aj s ním súhlasia aj nie. Ale na ňu počuť len negatíva. Je niekto kto je s.nou spokojny ?
@suptdi
Pri sledovaní aktivít ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej a Lukáša Machalu sa okamžite vnucuje metafora červíka a jablka, najprimitívnejšej formy riadenej kultúry. Nie štátom, ale dvoma osobami, ktoré si myslia, že ich subštandardný vkus a tragický amaterizmus sú dostatočným kompasom na zásahy do najdôležitejších inštitúcií kultúry.
Ak bude Šimkovičová riadiť kultúru dlho, ostane na konzumáciu už len červík.
Čítajte viac: https://komentare.sme.sk/c/23369975/so-simkovic...
Kto s ňou súhlasí? Len podobný debil ako je ona sama.. pardon ak som sa niekoho dotkla 😵
@suptdi pozri sa, ja ako obcan mam ustavou zarucene pravo na infromacie, takze tie informaciie budem cerpat zo zdrojov, ktore ja uznam za vhodne. Tak ako ty si vyberas zdroje, ktore su pre teba relevantne. Kazdy mame nejake kriteria, podla ktorych sa riadime. Ja som tovj zdroj informacii nenegoval, neneguj ani ty moj. Kazdy ma pravo volby.
A len tak mimochododm: Vies o tom, ze tvoja oblubena pani ministerka, ako aj cela vlada, porusuje moje ustavou zarucene pravo na informacie, ked odmietaju komunikovat s nimi vybranymi mediami? To ti pride v poriadku? Ci ustava a zakony platia len obcas a vtedy ked sa nam to hodi?
@viestta vieš čo, presne takýchto primitívnych šašov Fico a spol. potrebuje na odvrátenie pozornosti....
@andreakotesova ano, to je kazdemu sudnemu cloveku jasne. Ale niektori im budu este aj tlieskat. My ostatni ich pojdeme vypiskat.
@viestta mne to hlava neberie, ako môžu mať takýto šašovia fanúšikov/voličov... nechápem to...
Spokojná s ňou nie som ale čo sa jej musí nechať je to, že zviditeľnila Ministerstvo kultúry (predtým sa o ňom toľko nehovorilo). Či v dobrom alebo v zlom, to už každý musí zvážiť sám 😄
@suptdi Protislovenský znamená, že nešíri konšpiračné bludy a nie je Ruskom platený za uverejňovanie klamstiev? V slušnej spoločnosti sa to považuje za veľké plus (kedysi to bola norma, ale časy sa menia), ale tak ako vravím, Šimkovičová nie je jediná svojho druhu a svojich fanúšikov má na svoj obraz.
tak potom načo sú tlačovky? aby sa opýtali Šimkovičovej aký používa makeup?
je povinná! odpovedať, lebo mňa zaujímajú odpovede pre ňu na nepríjemné otázky. Ja ju platím totižto.
@suptdi V Ústave sa jasne píše, že moc pochádza od občanov, na čo dnešná koalícia rada zabúda a čo jej voliči, so svojou poddanskou náturou, nikdy nepochopili. Z toho jasne vyplýva, že minister je podriadený občanom a ako taký má povinnosť občanom sa zodpovedať. V štandardných demokraciách, kde ľudia chápu, čo znamená byť občanom demokratickej krajiny, na to slúžia média, ktoré majú byť kritické.
@suptdi pokiaľ sa jej pýtajú na otázky týkajúce sa jej funkcie, tak je POVINNÁ na ne odpovedať. Ktokoľvek jej ich položí. Politik je VEREJNÁ funkcia volená, platená a kontrolovaná spoločnosťou, kde túto kontroly vykonávajú aj MÉDIÁ. Je platená z VEREJNÝCH peňazí a preto je POVINNÁ verejnosti zodpovedať otázky a to PREDOVŠETKÝM otázky týkajúce sa pochybení, profesných či morálnych. Mňa nezaujíma ako sa volá jej pes, či aké je jej obľúbené jedlo, ale je vrcholne arogantné neodpovedať na otázky, len preto, že sa jej nepáčia. Za to by mala byť regulérne sankcionovaná. Ona nie je vládkyňou, ona je SLUHOM Slovákov
@suptdi tvoj nick je velmi velavravna presmycka 👍🏼
Tí čo ju volili nemajú mentálnu kapacitu založiť si modrý koník a napísať komentár.
Dezolátni voliči súčasnej koalície by podporovali kohokoľvek, koho tam táto koalícia dá. Keby tam bol miesto Šimkovičovej ktokoľvek, podporujú ho takisto, pretože strana SMER, hlas, SNS sa predsa nemôže mýliť. Su nekriticki. Im je jedno kto tam je, proste tie ouce podporujú kohokoľvek, koho tam títo mafiáni dosadia. Voliči súčasnej mafie nemajú mentálnu kapacitu nato, aby rozlíšili niekoho odbornosť a o kultúre nemajú ani poňatia, pretože títo naši dezolátni spoluobčania na kultúru nechodia, ani na koncerty, ani do divadla... Zajdu maximálne do krčmy na borovičku a tam sa sťažujú nad svojím biednym osudom a nadávajú na opozíciu. To je jediné na čo sa zmôžu. A keby tam Danko, Fico, alebo ktokoľvek dosadil aj Šimečku,😁 tak mi podporovali aj toho, pretože sú blbi a bezcharakterni. Howg.
@viestta akurat, ze zo skutocnej kultury a umenia Bude underground. Hoci to mozno par ludi preberie a nasratost na rezim moze vyprodukovat totalnu kvalitu. Ale stale to bude o tom, ze ludia z naozaj top levelu to tu bud zabalia, alebo prejdu do takeho rezimu, ze budu musiet osekat naklady, pripadne to budu musiet robit tak , aby to preslo tym rezimom a zaroven ludia pochopili, ze ako to bolo myslene
🍿 progresívne Kobyly 😅

@0silvia0 ja som nikde netvdil, že som obdivovateľ pani ministerky, ten pán tam, to hyperbolizoval, a ak sa ma pýtaš, tak áno, ja osobne platím keš, všade kde sa dá a kde sa nedá tam nejdem keď nemusím. A platím bez všeliakých aplikácí a podobných somarín, som jednoducho stará škola.