Tomáš Drucker
Aky mate nanho nazor?
@benit Evidentne si niečo nepochopila. Ja si nepotrebujem robiť prieskum verejnej mienky zamestnancov školstva. Nikto im nebráni sa tu tiež vyjadriť. Odpovedal som na položenú otázku. Ani som ho nechválil ani nekritizoval. Je to dalo by sa povedať diplomatická odpoved. Môžem sa tak vyjadriť aj o prezidentovi. A nemusím sa pýtať napríklad ozbrojených síl, že čo si o prezidentovi myslia. Aj občania celkovo môžu mať rôzne názory na prezidenta. Nič však nie je zlé na tom čo som napísal.
Diplomati svojimi odpovedami usmernuju diskusiu svojim smerom, aby dosiahli isty ciel. Nehovoria neutralne odpovede, len aby rec nestala. Alebo sa mylim?
@lonely66 Aha a ty si tá odborníčka z fachu. Nuž dobre podme podľa teba. Teda minister školsta je debil. Minister vnútra tiež. Minister zdravotníctva takisto. Dakujem ti za ten svelý pocit, že sa môžem cítiť ako odborník z fachu. Nazvať všetkých debilmi ale zo seba urobiť odborníka. Ale ty určite odborníčka si. Na toto treba vyše 12 rokov byť v školstve. To ti dáva morálne právo sa takto vyjadrovať. Podľa tvojej logiky sú všetci debili len ty si odborníčka z fachu.
Nenadavajme si, respektujme sa. Hovorime o skolstve (minister + reformy), tak podme prikladom detom ❤️
@lonely66 Tak ked píšeš, že minister školstva je debil tak potom čo další? Ja nepovažujem túto vládu za to najlepšie. Zjavne ani protestujúci v uliciach. Ale nehnevaj sa len preto, že vyhral Smer tak mám urážať a dehonestovať každého ministra? Kto je vo vláde všetci sú tupci. A týmto konštatovaním získam čo konkrétne? To, že sa nechám viesť frustráciou a negativizmom vylepším školstvo, zdravotníctvo a tak dalej?
Takto ti poviem, pohybovala som sa niekolko rokov medzi tymito ludmi aj medzi Druckerkom a jeho kamaratmi...a co viem, nikto tam nebol normalny-karierista, narcis, egocentrik a takymi sa aj obklopoval...ak mi neveris, prezila som tak 8 rokov potom som sa z toho nervovo zrutila...lebo normalny clovek to nezvladne s takymi individuami...a hodnotit politika podla vzhladu, to uz je fakt...nepochopitelne
@akvi Dobre tak počítače pre školy a digitálne zručnosti. Zákaz používania mobilných telefonov v triedach. Zvýšenie platov pre všetkých pedagogických zamestnancov. Stačí či ešte niečo treba doplniť? Myslím, že tri som uviedol. A teraz mi odpovedz ty. Som tu jediný kto nekritizoval ministra školsta? Kde si bola doteraz, že si nežiadala či nežiadaš argumenty aj od iných žien ktoré sa vyjadrili v podobnom duchu ako ja.
@bloger zákaz používania mobilných telefónov je veľká vec. To mali zakázať riaditelia škôl a nie minister. Do teraz sa nepoužívali počítače na školách? Za 16 mesiacov Drucker toho dokázal fakt veľa. Tri veci si napísal aj to si musel veľmi hľadať.
@bloger to zvysenie platu je take ako prd vo vetre. Fico nam tu sluzi so svojimi vladami uz rojy a len hyckaju proti ucitelim a ucitelia stale na chvoste ich zaujmu. Aj teraz drucker povedal kolko to vyde stat a vyskladaju sa na to vsetci. Ze takuto reroriku nema voci lekarom. By mu s tym praskli a nemal by kto liecit.
@bloger a este ten zakaz mobilo, kazda pricetna skola to uz mala davno v skolskom poriadku poriesene. On aj tak riedil len deti na 1.stupni, ktore mobily u nas na skple nenosili ani dovtedy. Tie pocitace uz boli rozbehnute z eurofondov,ktore cerpat nevie na ine a netusim ake digitalne zrucnosti mas na mysli.
Co ma s tym to ze minister mal konat
PO tragedii uplne inak ako konal s tym,ze chalan nemal lieky?🙈
@benit Teda chceš mi povedať, že nerobili testovanie digitálnej gramotnosti. Predstav si, že ešte aj tá sprostá TA3 to odvysielala. TB kde hovoril o testovaní žiakov na digitálne zručnosti Teda zjavne všetko tu otáčaš všetko proti mne. Bol to rok 2023 alebo 2024 už neviem presne. Dokonca dali školám digitálne technologie. Tak isto bola o tom TB.
@bloger ja som sa slusne opytala ake digitalne zrucnosti mas na mysli. Testovanie bolo asi len na vybranych skolach. A o tych technologiach neviem kam rozdali. Dostali druhostupniari za matovica notebooky. To je cele. Detom dali 350 na pc pred 3 a 2 rokmi. Tento rok uz nie. Vsetko to islo z europskych fondov.
Aspon je to zrusenie pouzivania mobilov oficialne a skola a ucitelia su chraneni

@tilly súhlasím. Moja dcéra je aktuálne v treťom ročníku na SŠ a s dyskami bojujeme od prvého stupňa. Zatiaľ čo sme dyslexiu s dysgramatizmom dostali ako tak pod kontrolu a zvláda aj cudzie jazyky, s dyskalkúliou sa pasujeme dodnes, a to som naozaj prekvapená, akú matiku riešia kozmetičky. Pevne verím, že sa povinná maturita z matematiky neschváli, inak naozaj neviem, čo budeme robiť o rok.