Uhrík premiérom? Politológ o raste Republiky
Republika môže byť vo vláde. Politológ vysvetľuje, prečo rastie a čo by sa od nej mohla učiť opozícia https://www.startitup.sk/republika-moze-byt-vo-...
@anonym_c06f93 Tak este raz, nerobim si iluzie o ostatnych v europarlamente a myslim si, ze tak ako sa vyjadruje Uhrik rozumej stylom "shut up" sa v europarlamdnte vyjadruju aj ostatni. A teda nekomentujem nic ine, bavim sa len o tomto.
@silvike konkretne kto?
@anonym_4fece7 vyskrtanim vsetkych zlodejov, mafianov, nacistov, ozranov, pedofilov,... a z toho mala, co potom zostane ...
@anonym_c06f9t mne tam nezostalo nic
@f333 docitavam. Tu je dokaz, ze proruskost mi nenatlacili ziadne media, ale vychadzam z tvojich slov. Nevidis ten kontrasr? "tonie rusko chelo konflkt s Eu. Ale EU s Ruskom" Teda Rusi celu dobu klamali mne. Porusenie Minskych dohod? Rusi porusili dohodu o nenapadnuti Ukrajiny, ked z nej budu stiahnutd zbrane. EU skofdia ideologie, ktore siris ty. V r. 2015 vrcholila migracna kriza, Rusko si anektovalo Krym, ono porusilo dohodu, nezachovalo celistvost uzemia. A ze tie moje zavery mam z mainstreamu... Matr vyborne preoracovanu propagandu
@anonym_autor
Ja konstatujem skutocnost, ze naozaj nedokazes vyhodnotil fakty ake su. Mne je Ukajina aj Rusko uplne lahostajne. Mna zaujma moja krajina, narod/narody/ moj zaujem. Avidim realitu faktov aj historie,ake su ,nezatazena ziadnou idelogiou ani mediami a ich mienkou.
Avlna mgrcnej kizy zacala vroku 2015. A to laviciarkou na cele sterdovej /dovtedy pravicovej strany /CDU. ktoru uplne otocila dolava. Vted aja Merza odstavila. A svojou lavicovou migrcnou aj zelenou poltkou tak poskodila Nemcko aaj celu Europu, ze neblo treba ziadnej propagandy, aby ludia poznali postupne ,kto je vinnik a koho uz netreba voli.
Ty predpokaldas, ze miliony Nmecov su intelektovo slabi tak,ze potrebuju propagandu,aby vedei,kto skodi akto pomoze im ai ch rodinam a celej krajine a narodu? Tak to sa velmi mylis.
A Vcera kancelar v de parlamente sa tak opustil, ze aj maenstreamove media uviedli, ,ze to je jeho pol.koniec ,ako sa choval. Ze cakali, ze po tom drvivom pade vo volbach splni to,co sa zastrajal, cize vraj zacne robit inu politiku , vysvetlovat ludom reformy,pretoze to robil zle. Ale na miesto recionalnej debaty /hoci poziadal o generalnu debatu,co znaci debatu medzi vladnou stranou a najväcsou opozicnou stranou/ zacal prizemne utocit na AFd ,ze vraj chce etnicke cistky v migracii.To uz okomentovali aj media,ze klesol na urovne extremistickeho laviciara a uplne sa opustil z toho volebneho soku.
Trumfovala Weidel s recionalnou recou o ekonomike .
AFd naozaj nepotrebuje ziadnu propagandu. Za nu hovori jej politka,ktoru ludia naoazaj chcu . Aje ajsne,ze chcu masivnu remigraciu.a ,ulahcuje im to takyto ako aj uz sa vyjadrili predstavitelia priemyslu, clovek,co nema co robit v kancelarskom kresle.
"20.9 budu dalsie volby v dalsich spol.krajinach a tam znovu dostane CDU na frak.
Tolko k danej veci.
@f333 Ešte raz: 1. Lacné ruské energie neexistujú, predávajú nám za cenu na burze tak ako predajcovia z iných krajín 2. prepravné poplatky sú asi tak 1% z ceny suroviny, keď tá lieta či 30% či 50% či 100% či koľko hore tak cena prepravy je zanedbateľná 3. rusko už pred vojnou nebol spoľahlivý dodávateľ, hocikedy vypínal dodávky
@hiro ja neviem ci naozaj si tak ovplyvneny ideologiou,co prtlacaju iste media,alebo naozaj nechapes realitu. ja som jasne svoj nazor a to podlozeny realnymi faktami napisala. Dakujem za debatu,preteze je pre mna kontraroduktivne debatovat s tebou,ked nechapes fakty a suvislosti.
Nuz este,aby slovac nebola prekvapena,ze novu vladu bude tvorit psko a smer spolu.Nuz,aj taketo veci sa uz stali a kludne sa to moze opakovat.
To by mnohym vytreli zrak,ale je fakt pravda ako inac spojit slovakov,ked to ako prvy neurobia politici, ze???
@anonym_62f598 citam "per partes" , podla toho, co citam.
Pellegrini navrhol vladu Smer+PS v Sobotnych dialogoch v pripade, ze nastane pad vlady (?), ci patova situacia (?) Vsak uz ma skusenosti - vytvorenie strany Hlas.... Mne by sa aj pacilo, keby nastala nejaka zhoda politickych stran a hladali spolu riesenia. Koaliciu viaze koalicne zmluva, opozicia zvykla zahlasovat za navrhy, s ktorymi aspon scasti suhlasila. Simecka bol z toho, co navrhol Pellegrini, zhrozeny, Fica som nepocula, ale aj on odmieta. Zatialco Danko uz Pellegriniho neodmieta, presmetoval sa na Tarabu. Hej, veselo je po prazdninach. Simkovicova asi dovolenkovala vo vesmire - odvolava Machalu. Ale Zilinka celi natlaku. A Ocistec sa pekne cisti.... Skolsky rok zacal, eurofondy na reformu boli darovane na vytvorenie videjok. Bude aj po prazdninach horuco...
Len keby to vsetko nebola tragikomedia...
Ved sme sprosty narod plny nacistov. Za druhej svetovej sme stali na strane nacistov a udavali zidovskych susedov z chamtivosti po ich majetku. Sem by mali prist rusaci a denacifikovat kazdeho neonacistickeho volica Uhrika, Mazureka, Republiky zavesenim za krk na strom. Alebo aspon za gu.e. Zaujimave, ze slovenski neonacisti najviac volaju po denacifikacii na Ukrajine, lebo ani nevedia, co to je ... a ze sa dotyka priamo aj ich.
@anonym_c06f93
Keď si presvedčená o tom,že je to nac.strana,je tvojou psou povinn.podať TO.
Táto strana legálne pôsobí na polit.scéne a neviem o tom,že by bola zakázaná.
@f333 Ešte raz: 1. Lacné ruské energie neexistujú, predávajú nám za cenu na burze tak ako predajcovia z iných krajín 2. prepravné poplatky sú asi tak 1% z ceny suroviny, keď tá lieta či 30% či 50% či 100% či koľko hore tak cena prepravy je zanedbateľná 3. rusko už pred vojnou nebol spoľahlivý dodávateľ, hocikedy vypínal dodávky
@hiro
Ešte raz,ty tomu ho.no rozumieš.
S akým plynom si mnohé krajiny EÚ futrujú zásobníky plynu?
S tým "lacným" americkým,čo vezú cez Atlantik alebo s tým " drahým" z rúry?
@anonym_ae41e3 rastie priamo úmerne hlúposti národa
...ale ak tu ostane len geriatria,počerní spoluobčania a socialne slabí tak sa to prestane páčiť aj anonymom ako si ty
@janinah
Nuž ale buzny,feťáci a pederasti to nezachránia
@f333 ja som vedela, ze to vies. Mam nevsedny "rukopis", na ktory som patricne hrda
@anonym_autor
Ty tomu hovoríš "rukopis"...
Ja postihnutie...
@tilly Ja suhasim , opozicne strny su slabe. . Ale treba povedataj preco su slabe.Pretoze nikdy nemozu posunut sk d prosperite . A to preto,zepodporuju ruju viac c imenej tie skodlive rozhodntiea globalizmu ,co vychdzaju bud zich ideolgii a aj EU aEK, ,ktote drvivou väcinou prispeli k tymto problemom,co ma aj sk.Su to systemove globalisticke strany ,kotre nechcu menut system v prospech ludi a naviac su viac c menej lavicove od stredu. Takze oni nikde ziadnu realnu zmenu k lepsiemu nikdy neprinesu.
Ani jedna /hoci KDH sa tak tvari/ nie su patrioticke strany. Ich hodnotovy svet nie su ludia, narod ,ale ideolgie.
@f333
zepodporuju ruju...aspoň v niečom sa nemýliš.
Sympatizanti Republiky a vlastne aj kazdy inteligentny človek by si mal naštudovať ako sa dostal k moci Hitler.Ako si mohol dovolit robit tie svinstva čo robil. Tiez to nebolo tak,že hned išiel židov ničiť...
A historia sa opakuje....
@janinah
Skús adresovať na UA veľvyslan.
Alebo ti unikla reakcia Poliakov na provok.adorovanie nacist.zločincov??
Nitra milá , Nitra ......., kdeže sú tie časy, v ktorých si ty kvitla? Nitrianska mafia už vládne, ešte k tomu naši neonacisti.
Kto by pred cca 20 rokmi to Milanko tak to ďaleko dotiahne. Kto by to.povedal, že dokáže osloviť Slovenskú spoločnosť? Čo si myslieť o spoločnosti ktorá uverí prázdnym slovám. Milan je ešte umiernený, ale po svojom boku má výberové kúsky, ktoré by sa spolupodielali na vládnutí.
A nezabudnime, že pôsobil už v regionálnej politike ako riaditeľ úradu BBSK.
@jananovotna88
A čo 88- čka ( čítaj HH) ty vieš o Nitre?
@anonym_autor uz len nech Republika zavladne tomuto statu, Kotlebovi nacisticky chlapci co sa medzi sebou otvorene zdravia Adolfovym pozdravom, vyznavaju symboly a znaky SS a ine cislo ako 1488 v mozočku nepoznaju, sam Kotleba nikdy pri moci nebol ale ma pritom uz kupenych 7 bytov, rodinne domy, lukrativne pozemky a dokonca ma i dovolenkovy domcek pre seba pri Ciernom mori, Fico ho musel tiskat poriadne peniazmi a samozrejme chlapci z LSNS sa aktivne hlasovanim cinili, aj Uhríček, Kotleba ho pretlacil do Europarlamentu a dokazal tam velke hovno, aj Mazurečíček, zrazu si nechal svoje blondate vlasky narast po vzore skupiny Hitlerjugend a uz mu nevadia tucne Euríčka z toho zleho skazeneho Bruselu, ved ten zasran ked uvidel kde je zivotna uroven zapadnej Europy voci zdochnutemu Slovensku musel dostat taky psychicky atak/preplesk az sa z toho sam zosral, zapad napriek tym tisicom migrantov o ktorych denne hlasa, mimovladkam a aktivnym LGBTI-komunitam laka nadalej vsetko, od slovenských fašistov po vlastne deti Putina a jeho KGB-áckych kumpánov, ved aj sam vodca KĽDR studoval v zapadnej Europe, tam ho ocinko tazky komunista do zivota poslal, prdiet do tych zlych zapadnych stoliciek, aj nasi smeraci maju vilky pokupene v USA, dokonca policajny funkcionari maju v Kalifornii domčeky, dokonca sam Blaha ktory pretiahol Barana si uz domcek za 950 000€ v lukrativnej casti Bratislavy kupil a to vraj neznasa milionarov, na toto oni idiotov voličov maju, na uspokojenie vlastnej zivotnej uroven, Republika by v USA a zapadnej Europe bola davno zakazana, rozpustena a jej popredny clenovia by sedeli v base, je to obycajna banda tupych skinheadov, nevyzrete deti.
@anonym_c42d20
A kam by si zaradila seba?
K Cintulovcom,zjavne.
Praskni od nenávisti.
@anonym_autor
Ja konstatujem skutocnost, ze naozaj nedokazes vyhodnotil fakty ake su. Mne je Ukajina aj Rusko uplne lahostajne. Mna zaujma moja krajina, narod/narody/ moj zaujem. Avidim realitu faktov aj historie,ake su ,nezatazena ziadnou idelogiou ani mediami a ich mienkou.
Avlna mgrcnej kizy zacala vroku 2015. A to laviciarkou na cele sterdovej /dovtedy pravicovej strany /CDU. ktoru uplne otocila dolava. Vted aja Merza odstavila. A svojou lavicovou migrcnou aj zelenou poltkou tak poskodila Nemcko aaj celu Europu, ze neblo treba ziadnej propagandy, aby ludia poznali postupne ,kto je vinnik a koho uz netreba voli.
Ty predpokaldas, ze miliony Nmecov su intelektovo slabi tak,ze potrebuju propagandu,aby vedei,kto skodi akto pomoze im ai ch rodinam a celej krajine a narodu? Tak to sa velmi mylis.
A Vcera kancelar v de parlamente sa tak opustil, ze aj maenstreamove media uviedli, ,ze to je jeho pol.koniec ,ako sa choval. Ze cakali, ze po tom drvivom pade vo volbach splni to,co sa zastrajal, cize vraj zacne robit inu politiku , vysvetlovat ludom reformy,pretoze to robil zle. Ale na miesto recionalnej debaty /hoci poziadal o generalnu debatu,co znaci debatu medzi vladnou stranou a najväcsou opozicnou stranou/ zacal prizemne utocit na AFd ,ze vraj chce etnicke cistky v migracii.To uz okomentovali aj media,ze klesol na urovne extremistickeho laviciara a uplne sa opustil z toho volebneho soku.
Trumfovala Weidel s recionalnou recou o ekonomike .
AFd naozaj nepotrebuje ziadnu propagandu. Za nu hovori jej politka,ktoru ludia naoazaj chcu . Aje ajsne,ze chcu masivnu remigraciu.a ,ulahcuje im to takyto ako aj uz sa vyjadrili predstavitelia priemyslu, clovek,co nema co robit v kancelarskom kresle.
"20.9 budu dalsie volby v dalsich spol.krajinach a tam znovu dostane CDU na frak.
Tolko k danej veci.
@f333 pouzijem tvoje slova: "naozaj nedokazes vyhodnotil" co pisem?
@anonym_97aa69 😀 vdaka za rady ❤️😉
@anonym_97aa69 jedinecny priklad neagresivneho jedinca 👍
Ak si zastancom nejakej politickej strany, tak ktorej?
(Politicke spektrum ma nazov toto forum)
@anonym_97aa69 jedinecny priklad neagresivneho jedinca 👍
Ak si zastancom nejakej politickej strany, tak ktorej?
(Politicke spektrum ma nazov toto forum)
@anonym_97aa69 *nearogantneho jedinca
@hiro ja neviem ci naozaj si tak ovplyvneny ideologiou,co prtlacaju iste media,alebo naozaj nechapes realitu. ja som jasne svoj nazor a to podlozeny realnymi faktami napisala. Dakujem za debatu,preteze je pre mna kontraroduktivne debatovat s tebou,ked nechapes fakty a suvislosti.
@f333 "ja som jasne svoj nazor a to podlozeny realnymi faktami napisala"? Kde je ten tvoj reálny fakt o lacných energiách z Ruska?
@hiro
Ešte raz,ty tomu ho.no rozumieš.
S akým plynom si mnohé krajiny EÚ futrujú zásobníky plynu?
S tým "lacným" americkým,čo vezú cez Atlantik alebo s tým " drahým" z rúry?
@anonym_97aa69
"S akým plynom si mnohé krajiny EÚ futrujú zásobníky plynu?"
Z Ruska krajiny EÚ odoberajú máličko plynu - len zo 12%. Drtivá väčšina je z USA, Nórska.
"alebo s tým " drahým" z rúry?"
Cez rúru berie plyn len Slovensko, Maďarsko a Grécko.
@anonym_97aa69
"S akým plynom si mnohé krajiny EÚ futrujú zásobníky plynu?"
Z Ruska krajiny EÚ odoberajú máličko plynu - len zo 12%. Drtivá väčšina je z USA, Nórska.
"alebo s tým " drahým" z rúry?"
Cez rúru berie plyn len Slovensko, Maďarsko a Grécko.
@hiro celkovo ceny plynu na burze vystrelili hore po invazii Ruska na Ukrajinu. Aj ked dovtedy Nemecko odoberalo cca 50% plynu z Ruska. Len prestalo financovat rusku vojnu. Ano, ciastocny problem vidim v dovoze skvapalneneho plynu
@f333 este dopisem. Co sa tyka propagandy, kto zo zijucich v Nemecku skoro v kazdej diskusii spominal nejaku nemecku politicku stranu? Ideologie, globalizmus, bolsevikov, cervene zavoje pred ocami, zelenych, cervenych, farebnych, orientalcov s nizkym iq a ich neodskriepitelnou neakceptovatelnou mentalitou, ze dostat sa do ruk takemu lekarovi.... A odrazu predstavitel afd po volbach velkodusne prednesie, ze lekarov ponecha.... Aj ked nepisem, opat sledujem situaciu od konca prazdnin (aj ked stale nie intenzivne).
@jananovotna88
A čo 88- čka ( čítaj HH) ty vieš o Nitre?
@anonym_97aa69 mas rad futbal? NH88? Vraciame sa do tej doby?
@f333 Pomaly docitavam. Ak hovoris o faktoch. Rea govala si na3. strane "V prvom rade, co ma lavicova narodna strana Hitlera s dneskom? co sme pleties vyse 80 rocnu historiu ,ktora niko ho nezaujima? " K tej 80r. historii - pred 80 rokmi uz bolo po vojne, mas pravdu, vyse 80 rocna historia. Hitler sa dostal k moci v 1933, do strany vstupil v 1919. A zvoleny bol kvoli katastrofalnej ekonomickej situacii.
A k dalsiemu. Nevyjadrujes sa exaktne (podla mna si sa vykrucala. Vysvetli vetu: "ja zatialsom necitala cely prgrma danejs trny. Takze saknemu nebudem vyjadrovat ako celku." Stacilo napisat - citala som cely stary program strany Republika , aspon to predpokladam na zaklade nasich davnych rozhovorov. Cize takto prekrucas "fakty", aby pasovali 🙂 Nie prvykrat. Ked uz pises, ze nechapem/nerozumiem, som ovplyvnena mediami a ideologiami...
K dvom stolickam: vzdy si tvrdila, ze dve rozne ideologie nemozu najst prieniky, teda nemozu spolupracovat. A vidis, aj strany s odlisnymi ideologiami (pravica a lavica) mozno najdu prienik a budu spolu v koalicii. Alebo sa stane zazrak a Uhrik vytvori vladu sam s pravicovym Sulikom 😉
@f333 ale ake ma know how na vladnutie? Nulove. Toto potrebuje tento zadlzeny stat, iba inu bandu neschopnych hajlujucich debilov?
@anonym_c06f93 Pred nejakou dobou bolo zverejnené foto, na ktorej hajluje Sabo z PS, len len tak mimochodom...
@f333 Pomaly docitavam. Ak hovoris o faktoch. Rea govala si na3. strane "V prvom rade, co ma lavicova narodna strana Hitlera s dneskom? co sme pleties vyse 80 rocnu historiu ,ktora niko ho nezaujima? " K tej 80r. historii - pred 80 rokmi uz bolo po vojne, mas pravdu, vyse 80 rocna historia. Hitler sa dostal k moci v 1933, do strany vstupil v 1919. A zvoleny bol kvoli katastrofalnej ekonomickej situacii.
A k dalsiemu. Nevyjadrujes sa exaktne (podla mna si sa vykrucala. Vysvetli vetu: "ja zatialsom necitala cely prgrma danejs trny. Takze saknemu nebudem vyjadrovat ako celku." Stacilo napisat - citala som cely stary program strany Republika , aspon to predpokladam na zaklade nasich davnych rozhovorov. Cize takto prekrucas "fakty", aby pasovali 🙂 Nie prvykrat. Ked uz pises, ze nechapem/nerozumiem, som ovplyvnena mediami a ideologiami...
K dvom stolickam: vzdy si tvrdila, ze dve rozne ideologie nemozu najst prieniky, teda nemozu spolupracovat. A vidis, aj strany s odlisnymi ideologiami (pravica a lavica) mozno najdu prienik a budu spolu v koalicii. Alebo sa stane zazrak a Uhrik vytvori vladu sam s pravicovym Sulikom 😉
@anonym_autor
Preboha,skús si to učesať, veď to je nečitateľné.Ty si tento výtvor po sebe aj prečítaš?
@anonym_autor
Preboha,skús si to učesať, veď to je nečitateľné.Ty si tento výtvor po sebe aj prečítaš?
@anonym_97aa69 to v uvodzovkach su citacie, na ktore reagujem. Stazuj sa inde. Na moje ospravedlnenie si uz reagoval, tak sa nerozculuj dalej s tym, kto ma postihnutie ❤️
A ktorej strane fandis? Ani o futbale si nic nenapisal....
@anonym_c42d20
K Cintulovcom,zjavne.
Praskni od nenávisti.
@anonym_97aa69 a krasne ti vygenerovalo 69 😉
@anonym_c42d20
K Cintulovcom,zjavne.
Praskni od nenávisti.
@anonym_97aa69 Daj sa liecit. Cintula bol osamely vlk, ktory si riesil vlastne frustracie strelbou. A ktovie, ako to bolo, Fico bol velmi rychlo zdravy ako rybicka po tej strelbe. Tak si nevymyslaj ziadne sprisahanie, alebo sa daj liecit na paranoju.
@anonym_97aa69 Daj sa liecit. Cintula bol osamely vlk, ktory si riesil vlastne frustracie strelbou. A ktovie, ako to bolo, Fico bol velmi rychlo zdravy ako rybicka po tej strelbe. Tak si nevymyslaj ziadne sprisahanie, alebo sa daj liecit na paranoju.
@anonym_c06f93
Osamelý vlk,kt.chodil na protest.mítingy opozície?
Preto bol odsúdený za terorizmus??
A prečo mu spriaznené osoby vymazali komunikáciu zo soc.sietí...netušíš,však?
Ufff...
A vraj bol veľmi rýchlo zdravý?
To máš odkiaľ?
Z tv Markíza alebo si nahliadla do jeho zdr.dokumentácie?
No však skús v rámci psychoterapie si nechať do seba 4x napáliť 9vinou do brucha a budeš isto ako rybička...👏👏👏
Tu sa to fakt hemží nenávistnými psychopatkami.

No ja neviem. Ale presne tí, ktorí sa tešili z víťazstva Trumpa aktuálne podporujú aj AfD a pochopiteľne sú to všetko ľudia okolo Republiky. Čo dobré svetu Trump doniesol? Čo dobré doniesli nacisti svojho času? Nie, nemci si nezvolili nacistov (zatiaľ), ale sú to okrajové časti, kde žijú starí, zaprdení komunisti, ktorí čakajú, že im zadarmo budú padať pečené holuby do papule. Ja som asi inak aj rada, že AfD vyhrali. Nech ukážu, v čom sú lepší od Trumpa a nech aj Slovač vidí, čo to znamená, keď vládnu nacisti - lebo nič dobré od nich nečakám. A uvidíme, či sa tento tupý národ dokáže poučiť z chýb iných. Môj typ je ale, že, žiaľ, nie.
@weleda123
Pravdaže sa nepoučia. Preto má Republika toľko percent. Neuveriteľné.