icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

niekto2hy
26. sep 2023

@thinna33 RTVS1 Streda 27.9.2023 – 20.05 Progresívne Slovensko,Smer – SD,Hlas– SD

thinna33
26. sep 2023

@niekto2hy
Diky ❤️😉 mas prehlad

niekto2hy
26. sep 2023
teyus_ka
27. sep 2023

SaS alebo PS, ešte neviem na 100%

davido158
27. sep 2023

@niekto2hy vysledky hlasovania su ovela lepsou cestou ako sa rozhodnut nez nejaka debata. Vid caputova svojim volicom slubovala ze ak bude prezidentka ziadna usa vojenska zakladna tu nebude - rok na to prask- hned to podpisala = volebny podvod.

lenkasarka
27. sep 2023

@davido158 my tu mame USA vojenskú základnú ? Kde prosím ťa?

luuubik
27. sep 2023

A tak ja doprajem víťazstvo hoci aj sekte PS 😅 Aj tak vládu s najväčšou pravdepodobnostou nezostavia, nemajú totiz s kým. Hlas s nimi nepôjde. SAS- ka sa tam možno ani nedostane - vďaka zakernemu psychopatovi, ktorý tajne zhromažďuje špinu na ľudí, ktorí sú mu hodnotovo najblizsi, aby im odlakal volicov (totálna úbohosť)... Zázrakom by PS možno vytvorili koalíciu (síce bez Hlasu a Republiky by sa to rovnalo takmer zázraku), v ktorej by však musel byť aj strana oného psychopata. A to je najlepšia zaruka, že vláda padne a že chmuľo Matovič potopí a doslova zničí ďalšieho koaličného partnera - to on robí vždy, ak sa niekto opováži mu oponovať. Čiže o cca. o dva roky zasa k voľbám a Fico zasa oveľa silnejší... 😎 Môj tip. No uvidíme. Celkom sa na tom už bavím. Teda, keď sa v rámci duševného zdravia odosobnim od toho, aká je tato celá momentálna politická perepúť tragédiou pre bežných občanov...

niekto2hy
27. sep 2023

@davido158 Hmm,mas dokaz?😝

asdfka
27. sep 2023

Neviem ci sa smiat alebo plakat. Spajza uz neni prazdna??

davido158
28. sep 2023

@niekto2hy dôkaz coho?

davido158
28. sep 2023

@lenkasarka infomovanost = 0.

lenkasarka
28. sep 2023

@davido158 si si istí,že moja? Ak áno nápis mi,kde presne sú tie základne USA na Slovenku.

niekto2hy
28. sep 2023

@davido158 Zakladne USA.

autor
30. sep 2023

Tak poďme dnes nato 🙌🏻

scila
30. sep 2023

Kto nevolí, volí FICA!

marca12
30. sep 2023

@pribinak Babky v kostole volia aj Fica nielen kdh. A dost mladych ludi tiez voli Fica. Je mi z toho na grc,ale aj moji rodicia volia Fica 🤮 pritom su to pricetni,rozumni ludia....

marca12
30. sep 2023

@davido158 my nemame zakladne na Slovensku! Mozu knnam xhodit cvicit USA vojaci,ale ziadne zakladne nemame tak to tvrdia fasisti vymyvaci mozgov

tosomja
30. sep 2023

@marca12 včera nám tiež jedna mladá pani povedala, že po tých šaškárňach čo predvádzajú Matovič, Pellegrini, Sulík a neviem kto, bude voliť Fica, lebo jediné pri ňom sa mala dobre. 🙈

andigab
30. sep 2023

@marca12 takže príčetný človek nemôže voliť Fica. Už len kvôli týmto chorým vyjadreniam mu dám hlas.

marca12
30. sep 2023

@andigab je to tvoja volba,ked ti lichoti arogantny psychopat,ktory vyvolava v ludoch nenavist a strach, nech sa paci.

lucia851
30. sep 2023

@scila ja volím a volím Fica

andigab
30. sep 2023

@marca12 definuj diagnózu psychopat a v prípade Fica čo znamená arogantný. A ešte vyvolávanie strachu akými vyjadreniami? Pretože očividne sa môj a tvoj strach generuje z diametrálne odlišných hrozieb.

vieronika14
30. sep 2023

Republiku

scila
30. sep 2023

@lucia851 tak to je veľmi smutné, že niekto má tak mizerný všeobecný prehľad a ešte sa k tomu verejne hlási. Vďaka takým ľuďom ako si tu, je na SK zlodejom sveta žiť a inteligencia uteká za hranice. Smutné.

paradajkova
30. sep 2023

Odvolene PS + 2 🗳

andigab
30. sep 2023

@scila uteká, lebo v base je zavraždený človek, ktorý nemienil ohnúť chrbát, za antivaxera niekto, kto sa zaočkuje všetkým, okrem experimentálnej vakcíny, extrémistom a homofóbom, ak si proti pochodujúcich lgbti na ulici, hoci slušní inak orientovaní ľudia sa za nich tiež hanbia, podvodníci si tu navzájom kryjú chrbty a operuje tu skupina zložiek mimo naších slovenských

andigab
30. sep 2023

@davido158 a nie jedna

lucia851
30. sep 2023

@scila to je moja vec

aga_aga
Odpoveď bola odstránená
lenkasarka
30. sep 2023

@andigab tak tých základni na Slovensku je viac? Vieš mi napísať kde presne sú?