icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

andigab
25. sep 2023

@bibuskaiba a na to si ty ako prišla, po čom mne srdiečko prahne? Sedela si na stolci ako Pýtia a dýchala výpary? Boh nás varuj pred prostotou ducha aká bola tebe nadelená.

petulkaworobelova
25. sep 2023

@cafelatte mne by nevadilo,ze mi dcera neporodi vnuca..radsej byt bez vnucata ako mat dceru nestastnu ze zije v cudzom tele

mondolina
25. sep 2023

@andigab
ja sa pýtam čo má s nami Rusko keď nás má " očisťovať".

bibuskaiba
25. sep 2023

@andigab Andi neviem co za vypary vdychujes Ty ale urcite su zaujimave nakolko mi odpovedas po 2x

andigab
25. sep 2023

@bibuskaiba pretože si neodpovedala, kde si na svoj názor prišla. Tak som skúsila znova, stručnejšie a o niečo menej pekne... a si tu, len stále nemáš odpoveď. Každopádne má tvoj príspevok potešil, pretože si môj prvý príspevok jednoducho odignorovala a mne to stačí na to, aby som vedela, aké hodnoty vyznávaš 😊

hanka50
25. sep 2023

@lucilaines mas uplnu pravdu,vacsina ludi na Slovensku nedokaze rozmyslat ,ani trosku 🙄 ziju z fb nejakych citatov,vytrhnutych kontextov ,do oci bijucich hluposti ,ale veria a siria to dalej 😏 ja som obyc baba ,matka,manzelka ,ale co tu vsade na nete vidim ,tak ako fakt ziram ,co sme my tu za ludia 😒

thinna33
25. sep 2023

@niekto2hy
No čo hovoríš na debatu? Kovačič v mene Markizy velmi zaujaty, bolo to teraz pekne vidno, asi zato Fico a Pelle odmietli prist. No bolo to dobre takto vsetkych naraz pocut kratko odpovedat na rovnake otazky. Pri marihuane Sulik za 1 jointa nechce odsudzovat, aky skuseny je 😂 kolko jointov jemu staci aby mal take oči 😂 a specialna prokuratura teda Lipsic by vyhovoval Matovicovi a Simeckovi, tusim este KDH lebo je spolitizovany a najskor zatvara neoohodlnych potom hlada za co sa daju nechat v base, ak to vide 🙈

niekto2hy
25. sep 2023

@thinna33 Kovacic skakal vsetkym do odpovedi...
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/859074-fico-n...

thinna33
25. sep 2023

@niekto2hy
Ako zazrakom Simeckovi nie 😉
A ten clanok s debatou nema nic, nie? som si precitala, co uz, kazdy sa ma pravo nastvat, ak ho novinar spaja s vrazdou

niekto2hy
25. sep 2023

@thinna33 Ten clanok ma spojitost so sobotou,ked mali TB.

thinna33
25. sep 2023

@niekto2hy to som nekukala

erikavesela
25. sep 2023

@thinna33 podobne aj u zavodskeho na exprese, ked sa simecku spytal na kauzu, kt.mal stefunko ohladom startupovskych firiem..odpoved...myslim, ze to dostatocne vysvetlil...keby tam sedel niekto iny, tak mu zavolodsky ide po krku a neda mu dychat...u simecku tak neurobil

ketrin1984
25. sep 2023

@darkadm
@darkadm
Presne tak.Vsetci nadavaju na Matovica,ale jeho peniaze z danoveho bonusu,zvysene rodicaky a porodne zrazu ludom nesmrdia.To je velmi zaujimave.Ucitelia,lekari a sestry takisto dostali a nie malo.Budem sebecky pozerat na seba a volit opat Matovica.Budem volit toho ,co mi nieco realne da.Lebo darmo si budeme hovorit,Slovensko bude zadlzene aj keby Chuck Noris bol premierom.

erikavesela
25. sep 2023

@ketrin1984 a kto to vsetko zaplati?

123sofia123
26. sep 2023

Pirátov

iwesska
26. sep 2023

@andigab A naco by som chodila do kritickych oblasti Spanielska a Nemecka,ked zijem na Slovensku?!? A v Novych Zamkoch Vas ti migranti ziadaju o ubytovanie,ci len cakaju na povolenie na prechod? A preco Vam teda Fico nepomohol a nezahlasoval za zrusenie tych hlupych papierov,hm?

thinna33
26. sep 2023

@niekto2hy
Dakujem pozriem 😉
@ketrin1984
Zvysene rodicaky aj obedy zadarmo nenavrhoval Matovic, ale Sme rodina, Krajniak to vcera v diskusii povedal. Matovic navrhoval veci, kvoli ktorym zobral samospravam a tie potom boli nutene zvysovat poplatky nam rodicom. Ved kvoli tomu aj Sulik vyhrazal odchodom do opozicie, ked neodstupi Matovic aj z postu ministra financii lebo odstupenie z postu premiera mu nestacilo. Nakoniec Sulik zdrhol z vlastnej vole z celou stranou do opozicie a nechal hospodarstvo prave takto pred rokom pred krizou bez ministra.
Taky isty scenar hadok by stacilo, tí dvaja su tam uplne zbytocny, obaja.

thinna33
26. sep 2023

A niekto z politikov vcera spomenul, ze sa hadali zase aj pred diskusiou, tí dvaja. Z kolkatej koalicie to Sulik odisiel? Z tretej?

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
thinna33
26. sep 2023

@zahrajzlato
Hm to sa ma nemusis pytat, kolko rokov, aj iny tam boli a kazdy teraz slubuje. 3 nemocnice postavia zrazu Simecka aj Hlas 😀 Sluby sa slubuju blazni sa raduju 😂
Podstatne pre ludi je, ake maju teraz na nove problemy nazory. Som zvedava na vysledok 😉

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
thinna33
26. sep 2023

@zahrajzlato
Nijaka, slubom ludia uz slubom od tych istych moc neveria. Tak skusaju ist cestou PS a vcera v diskusii sa zistilo, ze aj Simecka vlastne slubuje nieco co sa neda len tak

andigab
26. sep 2023

@iwesska netvrdím, že tam chodím, ale toto kľudne môže čoskoro byť problém aj tu. Ak nie je, buďme radi. Raz sa kapacity západnej Európy naplnia a prídu povinné kvóty na migrantov. Čo myslíš, že sa stane? Že Fico nezahlasoval, je zle. Ale mnohí takisto nezahlasovali, nielen on. Tak komu na nás úprimne záleží?

andigab
26. sep 2023

@thinna33 dobrý pocit čítať tvoje príspevky

thinna33
26. sep 2023

@andigab
Jej to ma potesilo, aspon niekomu sa pacia moje nazory 😉 ďakujem za milý komentár ❤️

niekto2hy
26. sep 2023

Tu je sprava o cerpani eurofondov,za predchadzajucich vlad https://www.ta3.com/relacia/903033/tb-l-odora-a...

niekto2hy
26. sep 2023

Dnes Ta3 19.45 Robert Fico (Smer-SSD), Michal Šimečka (PS), Peter Pellegrini (Hlas-SD), Richard Sulík (SASKA) a Milan Uhrík (Republika).
Dnes RTVS 1 20.05 Milan Mazurek z hnutia Republika, Milan Majerský z hnutia KDH, Branislav Gröhling zo strany SaS, Boris Kollár z hnutia Sme rodina a Andrej Danko z SNS.

niekto2hy
26. sep 2023

Stav verejných financií/ Zatvoríme kvôli migrantom hranice?/ V akom stave nájde krajinu nová vláda?
https://www.ta3.com/relacia/903061/stav-verejny...

thinna33
26. sep 2023

@niekto2hy
Dakujeme pozreli sme, vcera to bolo lepsie ako dnes 😉 a zajtra bude nieco?