Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
@cafelatte mne by nevadilo,ze mi dcera neporodi vnuca..radsej byt bez vnucata ako mat dceru nestastnu ze zije v cudzom tele
@andigab Andi neviem co za vypary vdychujes Ty ale urcite su zaujimave nakolko mi odpovedas po 2x
@bibuskaiba pretože si neodpovedala, kde si na svoj názor prišla. Tak som skúsila znova, stručnejšie a o niečo menej pekne... a si tu, len stále nemáš odpoveď. Každopádne má tvoj príspevok potešil, pretože si môj prvý príspevok jednoducho odignorovala a mne to stačí na to, aby som vedela, aké hodnoty vyznávaš 😊
@lucilaines mas uplnu pravdu,vacsina ludi na Slovensku nedokaze rozmyslat ,ani trosku 🙄 ziju z fb nejakych citatov,vytrhnutych kontextov ,do oci bijucich hluposti ,ale veria a siria to dalej 😏 ja som obyc baba ,matka,manzelka ,ale co tu vsade na nete vidim ,tak ako fakt ziram ,co sme my tu za ludia 😒
@niekto2hy
No čo hovoríš na debatu? Kovačič v mene Markizy velmi zaujaty, bolo to teraz pekne vidno, asi zato Fico a Pelle odmietli prist. No bolo to dobre takto vsetkych naraz pocut kratko odpovedat na rovnake otazky. Pri marihuane Sulik za 1 jointa nechce odsudzovat, aky skuseny je 😂 kolko jointov jemu staci aby mal take oči 😂 a specialna prokuratura teda Lipsic by vyhovoval Matovicovi a Simeckovi, tusim este KDH lebo je spolitizovany a najskor zatvara neoohodlnych potom hlada za co sa daju nechat v base, ak to vide 🙈
@thinna33 Kovacic skakal vsetkym do odpovedi...
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/859074-fico-n...
@thinna33 podobne aj u zavodskeho na exprese, ked sa simecku spytal na kauzu, kt.mal stefunko ohladom startupovskych firiem..odpoved...myslim, ze to dostatocne vysvetlil...keby tam sedel niekto iny, tak mu zavolodsky ide po krku a neda mu dychat...u simecku tak neurobil
@darkadm
@darkadm
Presne tak.Vsetci nadavaju na Matovica,ale jeho peniaze z danoveho bonusu,zvysene rodicaky a porodne zrazu ludom nesmrdia.To je velmi zaujimave.Ucitelia,lekari a sestry takisto dostali a nie malo.Budem sebecky pozerat na seba a volit opat Matovica.Budem volit toho ,co mi nieco realne da.Lebo darmo si budeme hovorit,Slovensko bude zadlzene aj keby Chuck Noris bol premierom.
@ketrin1984 a kto to vsetko zaplati?
Pirátov
@niekto2hy
Dakujem pozriem 😉
@ketrin1984
Zvysene rodicaky aj obedy zadarmo nenavrhoval Matovic, ale Sme rodina, Krajniak to vcera v diskusii povedal. Matovic navrhoval veci, kvoli ktorym zobral samospravam a tie potom boli nutene zvysovat poplatky nam rodicom. Ved kvoli tomu aj Sulik vyhrazal odchodom do opozicie, ked neodstupi Matovic aj z postu ministra financii lebo odstupenie z postu premiera mu nestacilo. Nakoniec Sulik zdrhol z vlastnej vole z celou stranou do opozicie a nechal hospodarstvo prave takto pred rokom pred krizou bez ministra.
Taky isty scenar hadok by stacilo, tí dvaja su tam uplne zbytocny, obaja.
A niekto z politikov vcera spomenul, ze sa hadali zase aj pred diskusiou, tí dvaja. Z kolkatej koalicie to Sulik odisiel? Z tretej?
@zahrajzlato
Hm to sa ma nemusis pytat, kolko rokov, aj iny tam boli a kazdy teraz slubuje. 3 nemocnice postavia zrazu Simecka aj Hlas 😀 Sluby sa slubuju blazni sa raduju 😂
Podstatne pre ludi je, ake maju teraz na nove problemy nazory. Som zvedava na vysledok 😉
@zahrajzlato
Nijaka, slubom ludia uz slubom od tych istych moc neveria. Tak skusaju ist cestou PS a vcera v diskusii sa zistilo, ze aj Simecka vlastne slubuje nieco co sa neda len tak
@iwesska netvrdím, že tam chodím, ale toto kľudne môže čoskoro byť problém aj tu. Ak nie je, buďme radi. Raz sa kapacity západnej Európy naplnia a prídu povinné kvóty na migrantov. Čo myslíš, že sa stane? Že Fico nezahlasoval, je zle. Ale mnohí takisto nezahlasovali, nielen on. Tak komu na nás úprimne záleží?
Tu je sprava o cerpani eurofondov,za predchadzajucich vlad https://www.ta3.com/relacia/903033/tb-l-odora-a...
Dnes Ta3 19.45 Robert Fico (Smer-SSD), Michal Šimečka (PS), Peter Pellegrini (Hlas-SD), Richard Sulík (SASKA) a Milan Uhrík (Republika).
Dnes RTVS 1 20.05 Milan Mazurek z hnutia Republika, Milan Majerský z hnutia KDH, Branislav Gröhling zo strany SaS, Boris Kollár z hnutia Sme rodina a Andrej Danko z SNS.
Stav verejných financií/ Zatvoríme kvôli migrantom hranice?/ V akom stave nájde krajinu nová vláda?
https://www.ta3.com/relacia/903061/stav-verejny...

@bibuskaiba a na to si ty ako prišla, po čom mne srdiečko prahne? Sedela si na stolci ako Pýtia a dýchala výpary? Boh nás varuj pred prostotou ducha aká bola tebe nadelená.