Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
@pokojvdusi9 ešte furt?🤨...som dúfala, že už sa zdekovali
@miskakyska No nezdekovali a este ich velmi pekne vela pride.Cakame na volby ako dopadnu
@lenkasarka Sliač a Kuchyňa má grant z USA na prípravu
@lenkasarka https://spectator.sme.sk/c/23173860/some-us-sol...
Cca 150 ich je v Lešti
Hľadaj, Google o nich vie viac ako niektorí ľudia
@andigab nemajú na SK základňu, o tom písala @lenkasarka . US zakladna je v Ramsteine, nie na Sliaci, ani v Lesti, ani v Kuchyni
Riesite blbosti populisticke, zahranicni vojaci, ci USA alebo ine krajiny, chodili odjakziva ku nam, na cvicenia a kadeco. bezne ako gymnazistky sme obzerali USA vojakov v meste ak sa nebodaj objavili. Potrenuju, pobudnu, a idu inam. Fakt to nie je otazka existencna pre slovakov :DD aj nasim vojakom sa takato spolupraca zide. Ako sa tu pise zakladne u nas ziadne nie su.
@simca06022011 nepobudli, ostali. Asi sa im príliš páčia naše devy, ktoré sa za nimi obzerajú 😀 apropo, naši chlapci sú proste naši ❤️ aj keď nie sú dokonalí
@andigab ty vobec nechapes ako armady funguju, to ze budu prdiet do stoliciek, hrat sa pc hry, a cakat na zazrak nasich vojakov nic nenauci. Ani inych, keby cucali doma. PReto chodia a cvicia napr. spolu,na roznych zbraniach, v roznych prostrediach... lebo raz ako nato vojaci budu bojovat SPOLU. A nie samostatne. Musia sa naucit aj spolu fungovat. CI si myslis, ze nasi usiaci niektori, ktori videli tak zbrane v pc hre, by sami nieco nacvicili a potom ked dostanu aj utocne zbrane, aj obranne to je jedno, by vedeli co s nimi? A okrem toho aj nejaku cinnost asi ako vojaci musia vykazovat :D co by doma robili
A nie neostali, pochybujem ze tie stovky su tam 25rokov... chodia stale novi ;) Ale k tomu by nam detaily vedel napisat len nejaky vojak :D
@simca06022011 s detailami súhlasím. Nebaví ma viesť túto žabomyšie vojny. Boli tu Rusi a Palach sa upálil. Teraz sú tu amíci a poniektorí majú radosť. Ja v prvom ani v druhom prípade rozdiel nevidím. Sú tu vždy nejakí, aj keď sa obmieňajú. Za mňa je toto príprava na vojnu s Ruskom, hoci oni takto svojich vojakov na toooolkych výcvikových miestach v rámci sveta ani náhodou nemajú. Kto vôbec je to NATO? Koho príkazy počúva? Keď bombardovali Srbov, napr ?
Jasne, hrajú sa na vojakov a majú to dobre zaplatené.😀
@niekto2hy daj si radšej pohár vina😉
@lenkasarka nechutí mi a nemôžem 😎
@niekto2hy Ked Rusko napadlo Uk tak je to vojna a ked USA tak je to mierova misia.
Az si fakt myslis ze Nad vravel pravdu v TV ako sme na tom cool v armade tak,,snivajte s nami,,...by sme ho odpalili za vlastizradu.Ano oni cvicia na Lesti a nasi cvicia so sekerou a striedaju sa tam pri vareni,kalani dreva aby nam amici nezhebli od zimy..Dakujem MO ze sa mlady ucia spolu pracovat ale s lopatami
@pokojvdusi9 A ty si myslíš ze ti prezradia vojenské plány?
@niekto2hy Mne nemusia ja mam previerky Skor ja sa musim krotit.Ja len ze ked sa Ivan ,,medved,,,,naserie,,ideme prvy tada...Slovaci nemaju ani tucha co sa im deje za chrbtom
@pokojvdusi9 majú s tým niečo aj tí neviditeľní"teroristi"čo húfne prekračujú Ipeľ?
@miskakyska sama si odpovedz
@pokojvdusi9 vysvetľovať niektorým ľuďom, čo sa im deje za chrbtom, je cesta do pekla. Tuposť víťazí a čím blbší, tým lepší a "zodpovednejší". Ak myslíš triezvo, napíšu ti, že Boh ochraňuj Slovensko pred ľuďmi ako ty. Toľko k progresívnym ľuďom. Prostota nie je cnosť a hlúposť nie je choroba.
@miskakyska 👍👍👍
@andigab kriste to je hrôza...covid, Ukrajinci,teroristi.. čo ešte príde?.. 🤨 radšej to ani nechcem vedieť
@miskakyska Vianoce.😎

@lenkasarka Na Sliaci moja