icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

pokojvdusi9
30. sep 2023

@lenkasarka Na Sliaci moja

miskakyska
30. sep 2023

@pokojvdusi9 ešte furt?🤨...som dúfala, že už sa zdekovali

pokojvdusi9
30. sep 2023

@miskakyska No nezdekovali a este ich velmi pekne vela pride.Cakame na volby ako dopadnu

andigab
2. okt 2023

@lenkasarka Sliač a Kuchyňa má grant z USA na prípravu

andigab
2. okt 2023

@lenkasarka https://spectator.sme.sk/c/23173860/some-us-sol...
Cca 150 ich je v Lešti
Hľadaj, Google o nich vie viac ako niektorí ľudia

janocka
2. okt 2023

@andigab nemajú na SK základňu, o tom písala @lenkasarka . US zakladna je v Ramsteine, nie na Sliaci, ani v Lesti, ani v Kuchyni

simca06022011
2. okt 2023

Riesite blbosti populisticke, zahranicni vojaci, ci USA alebo ine krajiny, chodili odjakziva ku nam, na cvicenia a kadeco. bezne ako gymnazistky sme obzerali USA vojakov v meste ak sa nebodaj objavili. Potrenuju, pobudnu, a idu inam. Fakt to nie je otazka existencna pre slovakov :DD aj nasim vojakom sa takato spolupraca zide. Ako sa tu pise zakladne u nas ziadne nie su.

andigab
2. okt 2023

@janocka to, že tu sú, je zlé. Základňa, nezákladňa ... na čo sú prítomné cudzie vojská na SK? Operácia psyop?

niekto2hy
2. okt 2023

@andigab Obsluju techniku, ktorá chráni náš vzdušný priestor.Nezabúdaj že sme v NATO.

andigab
2. okt 2023

@niekto2hy akúže techniku to tu máme? Či majú? Obranné, či útočné? Naši sú tupí, že tu musia stále smradiť a obsluhovať to sami? Či naši nesmú vedieť, čo to tu vlastne obsluhujú?

andigab
2. okt 2023

@simca06022011 nepobudli, ostali. Asi sa im príliš páčia naše devy, ktoré sa za nimi obzerajú 😀 apropo, naši chlapci sú proste naši ❤️ aj keď nie sú dokonalí

niekto2hy
2. okt 2023

@andigab A načo to potrebuješ vedieť? Máme obranu vzdušného priestoru..
Ak ta to zaujíma, obrať sa s otázkami na Ministerstvo obrany.

simca06022011
2. okt 2023

@andigab ty vobec nechapes ako armady funguju, to ze budu prdiet do stoliciek, hrat sa pc hry, a cakat na zazrak nasich vojakov nic nenauci. Ani inych, keby cucali doma. PReto chodia a cvicia napr. spolu,na roznych zbraniach, v roznych prostrediach... lebo raz ako nato vojaci budu bojovat SPOLU. A nie samostatne. Musia sa naucit aj spolu fungovat. CI si myslis, ze nasi usiaci niektori, ktori videli tak zbrane v pc hre, by sami nieco nacvicili a potom ked dostanu aj utocne zbrane, aj obranne to je jedno, by vedeli co s nimi? A okrem toho aj nejaku cinnost asi ako vojaci musia vykazovat :D co by doma robili
A nie neostali, pochybujem ze tie stovky su tam 25rokov... chodia stale novi ;) Ale k tomu by nam detaily vedel napisat len nejaky vojak :D

andigab
2. okt 2023

@simca06022011 s detailami súhlasím. Nebaví ma viesť túto žabomyšie vojny. Boli tu Rusi a Palach sa upálil. Teraz sú tu amíci a poniektorí majú radosť. Ja v prvom ani v druhom prípade rozdiel nevidím. Sú tu vždy nejakí, aj keď sa obmieňajú. Za mňa je toto príprava na vojnu s Ruskom, hoci oni takto svojich vojakov na toooolkych výcvikových miestach v rámci sveta ani náhodou nemajú. Kto vôbec je to NATO? Koho príkazy počúva? Keď bombardovali Srbov, napr ?

andigab
2. okt 2023

@niekto2hy my nemáme žiadnu obranu, to nás len chcú presvedčiť, aby sme sa nebáli

niekto2hy
2. okt 2023

Jasne, hrajú sa na vojakov a majú to dobre zaplatené.😀

lenkasarka
2. okt 2023

@niekto2hy daj si radšej pohár vina😉

niekto2hy
2. okt 2023

@lenkasarka nechutí mi a nemôžem 😎

pokojvdusi9
2. okt 2023

@niekto2hy Ked Rusko napadlo Uk tak je to vojna a ked USA tak je to mierova misia.
Az si fakt myslis ze Nad vravel pravdu v TV ako sme na tom cool v armade tak,,snivajte s nami,,...by sme ho odpalili za vlastizradu.Ano oni cvicia na Lesti a nasi cvicia so sekerou a striedaju sa tam pri vareni,kalani dreva aby nam amici nezhebli od zimy..Dakujem MO ze sa mlady ucia spolu pracovat ale s lopatami

niekto2hy
2. okt 2023

@pokojvdusi9 A ty si myslíš ze ti prezradia vojenské plány?

pokojvdusi9
3. okt 2023

@niekto2hy Mne nemusia ja mam previerky Skor ja sa musim krotit.Ja len ze ked sa Ivan ,,medved,,,,naserie,,ideme prvy tada...Slovaci nemaju ani tucha co sa im deje za chrbtom

miskakyska
3. okt 2023

@pokojvdusi9 majú s tým niečo aj tí neviditeľní"teroristi"čo húfne prekračujú Ipeľ?

andigab
3. okt 2023

@miskakyska sama si odpovedz

andigab
3. okt 2023

@pokojvdusi9 vysvetľovať niektorým ľuďom, čo sa im deje za chrbtom, je cesta do pekla. Tuposť víťazí a čím blbší, tým lepší a "zodpovednejší". Ak myslíš triezvo, napíšu ti, že Boh ochraňuj Slovensko pred ľuďmi ako ty. Toľko k progresívnym ľuďom. Prostota nie je cnosť a hlúposť nie je choroba.

pokojvdusi9
3. okt 2023

@miskakyska 👍👍👍

miskakyska
3. okt 2023

@andigab kriste to je hrôza...covid, Ukrajinci,teroristi.. čo ešte príde?.. 🤨 radšej to ani nechcem vedieť

niekto2hy
3. okt 2023

@miskakyska Vianoce.😎