Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
@zuzkaamiska ale presne o to ide, priniest rozporuplne okrajove temy ako su migranti, mensiny a medvede a odviest pozornost od sraciek, ktore sa tu deju roky. Lebo to su temy, ktore burcuju vasne
Za seba by som doplnila, ze PS budem volit kvoli viacerym bodom ich programu, na ktorych mi zalezi (aby nedoslo k dezinterpretacii, ze iba kvoli lgbtq+).
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/volby-2023-hlasovanie-2/ niekto sa inšpiroval a dal si tú prácu urobiť anketu .sama som zvedavá na hlasovanie
citlivy a laskavy k tebe budu, ked povieš názor, ..čo chce nejaka skupina ludi počuť..ked sa odkloniš, ťa vyobcujú..
@guudy Na svk sa nezije zle/ako si to vsetko clovek nastavi a zariadi,tak sa da celkom dobre zit..nie vsetko su zase prachy a mne je vzdy je prednejsia rodina a najblizsi... zivot v zahranici nie je vzdy med lizat haha
@alenamihal
Je mi jasne, ze sa da zit slusne aj na Slovensku, skor som myslela, ze po tolkych rokoch to je pre teba/vas velka zivotna zmena 🙂
Žiadnu.
Nemáte tam žiadnu skutočnú demokratickú konzervatívnu stranu, ktorá by mala šancu uspieť, všetko ľavica a tí, čo sa hrajú na pravicu, ňou rozhodne nie sú, sú to liberáli s marxistickym myslením, čo s propagovanim osobnych prav, slobod a rešpektovaním iných názorov s postojov nemajú absolútne nič spoločné, takže už sa človek nemôže ani držať definície, lebo tá v súčasnom svete určite neplatí, ich jediným cieľom je presadzovať woke agendu, širit paniku z global warming, podporovať globalizáciu, ničiť lokálnu ekonomiku, strednú vrstvu, skratka kopírujú európsky/svetový liberálny paškvil.
@karolinakr Alebo označia za dezoláta a ďalšie označenia, ktoré majú vo svojom láskyplnom repertoári 😸
Verím,že si to prečíta aj autorka diskusie voľby 2023 Neviem či sa dajú vymazať komentáre pod stranami. Ešte by som doplnila pre nerozhodných ako som ja další bod 😀
@lenkasarka a musime tiez brat do uvahy,ze tu nemame takmer ziadnu vzorku ludi 60-65+ a muzov...

@cafelatte vobec ma netrapia ziadne nefunkcne sulce, vaginy ani sexualne preferencie inych ludi. Trapi ma stav zdravotnictva, skolstva, trapi ma odliv mladych sikovnych ludi do zahranicia a stav nasich dialnic. Myslim, ze my uz tu Sodomu mame davno