Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
ja este neviem, ale budem sa riadit odporucanim otcov biskupov
@klarissa25 nie nejdem som si to rozmyslela
Všetko lepšie než PS
@zuzkaamiska ale presne o to ide, priniest rozporuplne okrajove temy ako su migranti, mensiny a medvede a odviest pozornost od sraciek, ktore sa tu deju roky. Lebo to su temy, ktore burcuju vasne
Treba vypísať strany a ľudia by len lajkovali
Smer
🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Olano
Za seba by som doplnila, ze PS budem volit kvoli viacerym bodom ich programu, na ktorych mi zalezi (aby nedoslo k dezinterpretacii, ze iba kvoli lgbtq+).
@majlo1234 presne. lenze potom to tak aj vyzera. ze sa riesi velke ho.no 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/volby-2023-hlasovanie-2/ niekto sa inšpiroval a dal si tú prácu urobiť anketu .sama som zvedavá na hlasovanie
citlivy a laskavy k tebe budu, ked povieš názor, ..čo chce nejaka skupina ludi počuť..ked sa odkloniš, ťa vyobcujú..
PS
SMER.
@zafir01 super, len dúfam že to žiadna dobrá duša nepokazí
@guudy Na svk sa nezije zle/ako si to vsetko clovek nastavi a zariadi,tak sa da celkom dobre zit..nie vsetko su zase prachy a mne je vzdy je prednejsia rodina a najblizsi... zivot v zahranici nie je vzdy med lizat haha
@alenamihal
Je mi jasne, ze sa da zit slusne aj na Slovensku, skor som myslela, ze po tolkych rokoch to je pre teba/vas velka zivotna zmena 🙂
Žiadnu.
Nemáte tam žiadnu skutočnú demokratickú konzervatívnu stranu, ktorá by mala šancu uspieť, všetko ľavica a tí, čo sa hrajú na pravicu, ňou rozhodne nie sú, sú to liberáli s marxistickym myslením, čo s propagovanim osobnych prav, slobod a rešpektovaním iných názorov s postojov nemajú absolútne nič spoločné, takže už sa človek nemôže ani držať definície, lebo tá v súčasnom svete určite neplatí, ich jediným cieľom je presadzovať woke agendu, širit paniku z global warming, podporovať globalizáciu, ničiť lokálnu ekonomiku, strednú vrstvu, skratka kopírujú európsky/svetový liberálny paškvil.
@karolinakr Alebo označia za dezoláta a ďalšie označenia, ktoré majú vo svojom láskyplnom repertoári 😸
Verím,že si to prečíta aj autorka diskusie voľby 2023 Neviem či sa dajú vymazať komentáre pod stranami. Ešte by som doplnila pre nerozhodných ako som ja další bod 😀
Ja volim Fica, alebo Republiku
sas
@lenkasarka a musime tiez brat do uvahy,ze tu nemame takmer ziadnu vzorku ludi 60-65+ a muzov...
Hlas

@cafelatte vobec ma netrapia ziadne nefunkcne sulce, vaginy ani sexualne preferencie inych ludi. Trapi ma stav zdravotnictva, skolstva, trapi ma odliv mladych sikovnych ludi do zahranicia a stav nasich dialnic. Myslim, ze my uz tu Sodomu mame davno