icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

majlo1234
20. sep 2023

@cafelatte vobec ma netrapia ziadne nefunkcne sulce, vaginy ani sexualne preferencie inych ludi. Trapi ma stav zdravotnictva, skolstva, trapi ma odliv mladych sikovnych ludi do zahranicia a stav nasich dialnic. Myslim, ze my uz tu Sodomu mame davno

aaaa1111
20. sep 2023

ja este neviem, ale budem sa riadit odporucanim otcov biskupov

lucia851
20. sep 2023

@klarissa25 nie nejdem som si to rozmyslela

valeria_h
20. sep 2023

Všetko lepšie než PS

majlo1234
20. sep 2023

@zuzkaamiska ale presne o to ide, priniest rozporuplne okrajove temy ako su migranti, mensiny a medvede a odviest pozornost od sraciek, ktore sa tu deju roky. Lebo to su temy, ktore burcuju vasne

ankare
20. sep 2023

Treba vypísať strany a ľudia by len lajkovali

ankare
20. sep 2023

Smer

radacak
20. sep 2023

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

martinka13
20. sep 2023

Olano

guudy
20. sep 2023

Za seba by som doplnila, ze PS budem volit kvoli viacerym bodom ich programu, na ktorych mi zalezi (aby nedoslo k dezinterpretacii, ze iba kvoli lgbtq+).

zuzkaamiska
20. sep 2023

@majlo1234 presne. lenze potom to tak aj vyzera. ze sa riesi velke ho.no 🙂

zafir01
20. sep 2023

https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/volby-2023-hlasovanie-2/ niekto sa inšpiroval a dal si tú prácu urobiť anketu .sama som zvedavá na hlasovanie

karolinakr
20. sep 2023

citlivy a laskavy k tebe budu, ked povieš názor, ..čo chce nejaka skupina ludi počuť..ked sa odkloniš, ťa vyobcujú..

paradajkova
20. sep 2023

PS

lenusa3
20. sep 2023

SMER.

lenkasarka
20. sep 2023

@zafir01 super, len dúfam že to žiadna dobrá duša nepokazí

alenamihal
20. sep 2023

@guudy Na svk sa nezije zle/ako si to vsetko clovek nastavi a zariadi,tak sa da celkom dobre zit..nie vsetko su zase prachy a mne je vzdy je prednejsia rodina a najblizsi... zivot v zahranici nie je vzdy med lizat haha

guudy
20. sep 2023

@alenamihal
Je mi jasne, ze sa da zit slusne aj na Slovensku, skor som myslela, ze po tolkych rokoch to je pre teba/vas velka zivotna zmena 🙂

zuziiiii
20. sep 2023

@zafir01 hej progresívci tam vedú majú už asi 14hlasov

sisaka
20. sep 2023

Žiadnu.
Nemáte tam žiadnu skutočnú demokratickú konzervatívnu stranu, ktorá by mala šancu uspieť, všetko ľavica a tí, čo sa hrajú na pravicu, ňou rozhodne nie sú, sú to liberáli s marxistickym myslením, čo s propagovanim osobnych prav, slobod a rešpektovaním iných názorov s postojov nemajú absolútne nič spoločné, takže už sa človek nemôže ani držať definície, lebo tá v súčasnom svete určite neplatí, ich jediným cieľom je presadzovať woke agendu, širit paniku z global warming, podporovať globalizáciu, ničiť lokálnu ekonomiku, strednú vrstvu, skratka kopírujú európsky/svetový liberálny paškvil.

zafir01
20. sep 2023

@zuziiiii áno ,otázne je , aká vzorka je teraz online

valeria_h
20. sep 2023

@karolinakr Alebo označia za dezoláta a ďalšie označenia, ktoré majú vo svojom láskyplnom repertoári 😸

mondolina
20. sep 2023

@sisaka
hráme s kartami čo máme.

lenkasarka
20. sep 2023

Verím,že si to prečíta aj autorka diskusie voľby 2023 Neviem či sa dajú vymazať komentáre pod stranami. Ešte by som doplnila pre nerozhodných ako som ja další bod 😀

januelik
20. sep 2023

Ja volim Fica, alebo Republiku

hladamematku
20. sep 2023

sas

jarmila2010
20. sep 2023

@lenkasarka a musime tiez brat do uvahy,ze tu nemame takmer ziadnu vzorku ludi 60-65+ a muzov...

goodidea
20. sep 2023

Hlas

omg1992
Odpoveď bola odstránená
sisaka
20. sep 2023

@mondolina no to je ten problém, fakt nie je koho voliť, poznám baby tu v zahraničí, čo chceli voliť, ale vzdali to a poslali prázdne lístky a jedna s komentárom, že nie je koho….. lebo fakt nie je koho, tam nie je menšie zlo, tam je zlo všetko, len iný druh.