Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
@guudy no, ešte k utečencom. Ak slovak niekde ide, vybaví povolenia, doklady, má minimálne svoje doklady.. migranti sem prudiaci nič z toho nemajú, idu sem nelegálne. Je dosť pravdepodobné ze sú medzi nimi aj nie práve "mierumilovni" ľudia... to je ten rozdiel. Medzi presťahovanim sa oficiálne a prelezenim plota.
Toľko stručne k smiesnemu prirovnávaniu. Getta v zahraničí sú dobrý príklad kultúr rôznych v štátoch... kde sa aj polícia bojí...
@simca06022011 migranti, ktorí sú zachytení na svk prejdú všetci kontrolou totožnosti. Presne preto majú policajti teraz toľko práce. A inak videla som foto myslím od Republiky na nete kde fotili migrantov pod stromami v KE. No, videla som osobne migrantov a predstav si boli to naši domáci Rómovia. Nič viac, nič menej... zbytočné rozdúchavanie vášní....
@zarrinka ja som bola na hranici so srbskom tento rok, aj na našich slovenských.... mne nemusíš rozprávať o rozduchavani vášní:D jasne povedala polícia ze doklady nemajú a overuje sa to ťažko ale tak ako povieš.. :D len ci aj ti obyvatelia obci okolo hraníc sú takí spokojní.
@simca06022011 migranti tu boli a budú vždy... na celom svete. Slovensko nie je ich cieľová destinácia. Tak dobre sa tu žije,že ani len chudobní migranti tu nechcú zostať.. Problém migrácie musí riešiť Európa jednotne. Nič iné nezostáva
@omg1992 a ano, beriem to osobne, ked cirkev o mojom dietati tvrdi, ze nema mat rovnake prava ako ostatni, je pliaga, ze si vymysla a vlastne je to pre nich clovek druhej kategorie. Vyjadruju sa o nom s despektom. Bez toho, aby poznali jeho povahu, aky je to sikovny a uzasny clovek. Ako sa tu ma potom clovek citit bezpecne? A prave preto dane moje dieta neodvadza Slovensku, ale inemu statu…
@zarrinka ja netvrdím, že to nie je normálne, len píšem že porovnávať preliezanie plota s riadnym presťahovanie sa je smiešne. A sme tranzitných krajina kým ich do ďalších krajín príjmu...
Plus toto je len začiatok, tych migrantov neubudne.
ĽSNS
Demokratov. Ale teším sa, že tu vidím aj ps, aj olano, aj tú sas.... A že tu nevidím, resp.minimum, xenofobnych..
@sisaka ale ja som nepisala, ze sa ma niekto rozhodovat na zaklade napisaneho programu 🙂.
Samozrejme je jasne, ze papier znesie vsetko… odporucila som precitanie programu tym, ktori sa dopocuju info o programe, tak v tom programe si to jednoducho overia, ci je ta info JPP/hoax alebo pravda 🙂
Jednoznačne Smer, v tejto situácii, aká je vo svete, a na Slovensku. Potrebujeme silného premiéra, ktorý bude hájiť slovenské záujmy, v prospech občanov Slovenskej republiky.
@iv007 vies co,toto mi najmenej vadi. Praveze by mi vadilo,keby cukli zo svojich presvedceni (Radicovej vlada). Mali pravdu,vraveli nahlas ze to urobia,vobec nebolo nutne spajat hlasovania. Jednoducho si ostatni mysleli,ze si seru do h.by. A s Matovicom vydrzali az prilis dlho. A tiez to dopredu vraveli. Ziadne prekvapenia. Ine veci mi na nich vadia a Sulik mi vyslovene zerie nervy....
@triss83 potraviny máme najdrahšie široko ďaleko od 89. roku a aj dovtedy. Nepamätám si,že by Fico toto riešil. Energie platíš ako si platila aj minulý rok. Tu sa pre bežných ľudí nič nemení. Fico dôchodky a žiadne sociálne dávky v čase keď bolo z čoho zvyšoval tak,že sa to dá nazvať jedine výsmechom... hypotéky boli dlhodobo čo sa úrokov týka na extrémne nízkej hodnote a bolo otázkou času kedy sa to zmení. V každom prípade istej časti obyvateľstva sa budú musieť hypotéky dotovať, to bez debaty. A EU? Keby sa za vlády Fica ale aj tej doterajšej čerpali fondy ako majú, bolo by to skvelé. Žiaľ nie je pretože máme najnižšie čerpanie fondov. Kto vie prečo.... Fico ľudí oblbuje sľubmi ktoré vie,ze nemôže splniť. Jednoducho to nepôjde. Jediné prečo potrebuje byť pri moci je jeho bezpečnosť a absolútna moc... bežný človek je mu u prdele. Ale ja sa veľmi teším a spomeniem si naňho vždy keď sa veziem po diaľnici od KE ktorú každé voľby sľuboval. A práve chýbajúca diaľnica je hlavný dôvod stagnácie východu...
@zarrinka ja pochopím, keď niekto ide zakrúzkovať lícne jamky a sladučké reči, ale toho ch.ja je.nutého, ktorý už v 20xy roku nemal byť v politike a stále je, ktorý nás v podstate doviedol tam, kde sme... ja nechápem, že ľudia majú takú chorú pamäť. Prisahám, že toto je posledná diskusia na tému volieb, ktorú čítam, lebo ma úprimne šľak triafa, keď čítam, že niekto ide voliť Smer 🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Zvyšok nejak neriešim, každý má právo voliť, o čom je presvedčený, ale prečo? Prečo? Prečo do prdele Smer? Prečooooo? 😢😢😢

@omg1992 este raz, na slovensku nechcu ostat a ani neostavaju 🙄. A ludia, co idu za lepsim zivotom nie su len zo syrie, vsakze? Aj Ukrajinci su imigranti a dokonca tu aj cast z nich ostava…to je ale skandaaaaal. Aj slusni a normalni. V UK je taka obrovska indicka komunita, ze jedno z jedal, ktore najdes uplne v kazdej rest (aj v pube), je butter chicken. A asi sa nemusime tvarit, ze indovia su vsetci ako civilizovani europania. V kazdej jednej krajine su ludia dobri aj zli. Neviem, preco by emigranti mali zakonite byt len ti zli…nedava to zmysel.