Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
KDH
Dievčatá,kde je tá vaša ,, tolerancia,,? Iný názor,ako má PS sa nenosí? Toto je ten rešpekt a tolerancia v bežnom živote?
@walentina7 PS máva míting v kaviarni v počte účastníkov 7, aj s personálom 😉😊
@triss83 ja respektujem tvoje rozhodnutie, ale nerozumiem mu. To je cele. Mozes skusit rozvinut, ze co ocakavas, ze ako Ficko spasi tuto krajinu a preco za tie roky, co tu vladol a vyuzival dobru situaciu v state, na ktorej ale nemal absolutne ziadne zasluhy, nespravil nic, aby sme teda neplavali na tom Titanicu..
@walentina7 narod slovensky potrebuje vodcu, vzhliadat k niekomu, mame to proste v "karme". Ovce, ktore potrebuju viest. Sklonit chrbty, nechat aj rubat na ich, ale ked vodca zaveli, vsetci bez reptania idu.. A jedno, co sa Ficovi musi nechat je, ze on tym vodcom vie byt, on dokonca vie byt aj štátnik, čo sa bohužial o nikom z ostatnych lidrov povedat neda. Su v tom slabi, mali sancu, nevyuzili ju a narod si zase zvoli vodcu, lebo stado..
@riamia91 presne aj ja si to hovorím, že ako môže niekto voliť Smer. Mne je až zle, keď si predstavím, že by mal zasa vyhrať voľby. Ale dúfam, že sa tam nedostane ani PS.
@triss83 2 VŠ možno máš, ale nos na ľudí určite nie. Za vlády šialenca Matoviča sa brutálne pozvyšovali dôchodky, navýšila sa pomoc rodinám (rodičkák zvýšili, prídavky tiež a daňový bonus riadne) a ešte aj ten sociálny netvor Sulík vybavil, aby sa nezvysovali ceny energií tento rok.. Za Ficovej vlády sa dôchodky zvyšovali smiešne (1.90 ročne), pomoc rodinám už vôbec (ved to nie sú jeho voliči), nepostavili sa diaľnice (BA-KE) , nemocnice, nič (teda stavalo sa, ale iba akože a popri tom ukradli čo sa dalo). Ja rešpektujem tvoju voľbu a nadávať ti nebudem, len som ti chcel povedať, že ak vkladáš nádeje do Fica, že tu bude lepšie, tak trpko zaplačeš, lebo nebude. Fica vždy zaujímal len on sám a jeho ľudia, na občanov a krajinu úplne zvysoka kašľal (po 12 rokoch vlády smeru tu okrem vlakov zadarmo nič neostalo) a teraz to nebude inak. Každopádne je to majster manipulátor, vždy som v úžase z toho, ako mu dôchodcovia doslova zobú z ruky, zatiaľ čo pre nich nič reálne nerobí, okrem sladkých rečí v telke, karafiátov a sprostých vtipov na MDŽ mítingoch
@walentina7 pretoze to su jednoduchi ludia, zvycajne socialne slabsi, casto aj duchom slabi, tali sa tesia a buracaju vsetkemu😀. To ta nenapadlo? Volici napriklad sas, ps, su distingvovanejsi. Cim jddnoduchsi volic tym vacsie ovacie a prejavy primitivizmu.
@cubo2 aj si si všimol, aká bude cena plynu na budúci rok? O 170% mesačne, má vzrásť cena plynu na Slovensku. Najlepšie čo sa Ficovi mohlo stať, bol odchod Pellegriniho zo Smeru. Následne neschopná vláda Matoviča, Hegera a Odora. Ten chlap prešiel takou sebareflexiou za toto obdobie, ako nikto pred ním. Nemáme tu iného vhodného štátnika, ktorý by dokázal v tejto dobe celosvetového marazmus, Slovensko ochrániť od všetkých negatívnych vplyvov. Potrebujeme štátnika, ktorý háji záujmy Slovenska v prospech občanov Slovenskej republiky.
Ja pridavam hlas SNS, cerstvo rozhodnuta, co som nevedela koho. Ak sa dostanu, maju sancu na spojencov a schvalovanie zakonov, lebo tento cirkus co sme zazivali s Kollarom, Sulikom, Matovicom, Hegerom, Nadom a hnusnym Mikulcom, co odmietol vyvesit zastavu mrtvemu generalovi, ktory dostal najvacsieho vraha Cernaka do basy, k tymto ludom uz v zivote sympatie mat nebudem. Uz nechcem pocuvat reci od tychto ludi, boli tu a nic neurobili, je to este horsie. Volit tych istych, ktory boli odvolany pre svoju neschopnost je ciste zufalstvo.
@niekto2hy
Poviem ti, niektorych zaujima pocuvat koho zase zatvorili a prepustili, mna nie, nic ine sa uz neriesi len kajucnici (udavaci) a vymyslene story, kto na koho co vymysli aby z toho ten druhy mal prospech. Uz toho mam fakt dost. A tiee blaboly od Kollara a Matovica nemaju konca. 40 eur stoji druzina na mesiac pre deti v skole. Kvoli tomu ze samospravy nemali inu moznost. Komu za to vdacime?
Ty budes koho volit?
@kiwi3 ahoj, reagujem na tvoje „ keby mi niekto vysvetlil, preco je korupcia mensi problem ako lgbt+. ani majerskemu to nejak neslo.“. Je to jednoduche - my oslavujeme zlodeja - janosika, teda nejake okradacky tu nikoho nerozhadzu. Ale za to pletky, staranie sa do veci, ktore sa ma netykaju, robenie naschval, stazit susedovi co sa len da, naj vie, to nam vzdy slo lahko, teda preto to vsetko. Inak by Majersky nebol nikdy ani predsedom svojej strany, lebo by mu to svedomie a pohlad do zrkadla na seba nedovolil (prva manzelka ziacka, anulovanie manzelstva, paradne to nevyzera), ale kedze je standardny slovacisko, tak preco by kukal do zrkadla, to by „bolelo“, tak radsej kukne von oblocikom a naj to doslova „boli“ suseda. Klasika my - nic „zle“ nepovedal aj preto bol taky v soku, ze co je okolo neho taka drama, ked on len pravdu povedal 😂🙈
@tatianamaria tiež nejdem voliť PS.
@triss83 myslím, že hodnoty voličov PS sú v rebríčku o dosť vyššie ako hodnoty voličov Smeru, pretože Smer stratil svoju hodnotu už dávno. Proste voliť Smer je nieže krok vedľa, ale je to jeden obrovský krok dozadu. Je to krok k zatvaráraniu očí pred korupciou. Na vraždu Kuciaka a snúbenice čo vravíš? Kauza Gorila? Atď atď? Je to podpoda hoväda v priamom prenose. Nie podpora silného vodcu.

@triss83 tvl, to snad nemyslis vazne.. Skusme sa zamysliet, kto prehajdakal miliony urcene na druhy dochodkovy pilier a tym poslal cely system do kytek.. A ked ten system raz krachne, tak Ficko uz bude fialky vonat zospodu a bude mat u riti, ze na dochodky nebude..to nie je otazka ci, ale kedy a Ficko to ma velmi dobre zratane..hlavne, ze teraz bude opat rozdavat, lebo z cudzieho krv netecie, ze..
regulacia cien energii a potravin sa nam raz sakramentsky spocita, opat, to nie je otazka ci, ale kedy..takze opat, rozdavajme, dotujme hlava nehlava, len aby sme udrzali blahobyt a spotrebu..
no a socialny stat, to je presne ta cesta do pekla, ako vsetky regulacie a pod.. cim menej stat zasahuje, tym zdravsie prostredie sa vytvara..Takze opat, rozdavajme plosne vsetkym len aby sme boli v ociach naroda dobri.. bez ohladu na to, ze kasa je prazdna.. Titanic sa potapa, ale hudba hra dalej, ze..
Vies co, ja rozumiem vsetkym, ktori budu volit kohokolvek, okrem Ficka a Matelka..ale myslenie tych, ktori volia tychto dvoch, to musi byt riadne zatmenie fakt..