icon

Volebný prieskum na Modrom koníku

20. sep 2023

Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?

pokojvdusi9
21. sep 2023

Nikoho Uplna stoka a odpad Takto sa politici nechovaju pred volbami myslim tie bitky a urazania Nie su hodny nas prezentovat

darkadm
21. sep 2023

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať voličov Smeru, čo Vám táto strana dala? Čo bolo alebo je po rokoch ich vlády vybudované, v ktorej oblasti si Slovensko polepšilo? Rodiny? Školstvo? Súdnictvo? Diaľnice?Zahraničná politika?
Ďakujem za odpoveď. Pekný deň.

sasanka605
21. sep 2023

@atinkaa take dobre zhrnutie nasho národa 😃 polovica to tu nepochopí ale nic to.

atinkaa
21. sep 2023

@sasanka605 a to ani nepisem jak rada by som sa mylila😅😳🙈

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
petronelag
21. sep 2023

@darkadm Keď celkom nezaujato hodnotí vládnutie Smeru, snažili sa zastabilizovať situáciu a nevznikala taká inflácia ako počas vlády z r.2020. Nebola tá inflácia, nezvyšovali sa tak ceny hlavne potravín, ale aj energii, bytov atď. Takže ani nemuseli zvyšovať dávky o väčšie čiastky.
Táto posledná vláda zvyšovala dávky hlavne pre vysokú infláciu a robila to dosť nesystematicky, k poslednému zvyšovanie dôchodkov ich dotlačil hlavne Hlas a Pellegríni. V ČR zvyšovali dôchodky postupne (iným spôsobom).
Vláda nie je dobrá len podľa toho, čo dáva, ale aj podľa toho ako dokáže systematicky a predvídavo pracovať. Aj teraz im úž dávno hovorí Smer, aby kontrolovali hranicu a oni nič.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
jarmila2010
21. sep 2023

@pokojvdusi9 nie vsetci sa,takto spravaju...ja si myslim,ze vzdy je z coho vybrat

valeria_h
21. sep 2023

@triss83 To sú ale hlupane, že? Ako sa pekne ukazujú 🤮

jarmila2010
21. sep 2023

@valeria_h a ty si typicky agresivny volic smerohlasusnskarorepubliky...

valeria_h
21. sep 2023

@jarmila2010 Jajj tak to si sa veľmi sekla, ale chápem, že nálepkovanie je Ti blízke 😁

jarmila2010
21. sep 2023

@valeria_h nemyslim,ze som sa nejako sekla...urcite sympatizujes s nejakou stranou z týchto alebo im podobnou...

michaela412
21. sep 2023

@petronelag len Smer za svojej vlády mal obrovskú výhodu, mal 50% väčšinu jednej strany v parlamente a čo sa stalo? Robili si čo chceli, kradli čo sa dalo a riešili hlúposti -napr. Váhostav (ich firmu), kvôli ich chybe každí jeden podnikateľ musel zrazu riešiť dane inak, účtovníctvo inak, lebo Váhostav to posral a všetci sme sa museli prispôsobiť. Za vlády Smeru nebola vojna, nebol covid-nemuseli riešiť kedy čo zavrú, kedy čo otvoria. Jasné trvá to dlho, každí sme z toho frustrovaní no vrátiť sa znovu k Smeru budeme znovu tam kde sme boli a ešte pôjdeme do mínusu. Lebo zas budú riešiť len svoje záujmy a svojich ľudí, aby pomaly prešli do dôchodku s čistým štítom. Smer mal šancu zahviezdiť niekoľko rokov, mňa nepresvedčil a ďakujem ďalej už neprosím 🙏

jarmila2010
21. sep 2023

@valeria_h a ked mne ide nalapekovanie,tebe ide ,len urazanie...

valeria_h
21. sep 2023

@jarmila2010 Čo iné od takých ako Ty čakať 😃

valeria_h
21. sep 2023

@jarmila2010 Urážať začal niekto iný.

cubo2
21. sep 2023

@jarmila2010 valeria_h bude volit nejaku "tvrdu" krestansku stranu, tipol by som si Krestanska unia v OLANO.. ona je hlboko veriaca, aj do nejakej krestanskej sekty chodi

jarmila2010
21. sep 2023

@cubo2 moze byt..aj tam to sedi...milujuci krestania...

cubo2
21. sep 2023

ja by som mozno chcel odhovorit volicov Demokratov, nech zatnu zuby, nasadia rukavice a hodia to SaS alebo PS. Nevyzera to, ze by dali 5 percent a ked tie hlasy prepadnu, tak vacsinovo pripadnu SMERU, co je uplny opak toho, co chceme..

iv007
21. sep 2023

@cubo2 PS potrebuju s niekym spojit tu vladu, preto treba podporit aj inu demokraticku stranu. Ja verim ze prekvapia, maju serioznu kampan a sikovnych ludi na kandidatke.

jarmila2010
21. sep 2023

@iv007 ja preto uvazujem stale aj nad saskou...aby bolo s kym...

panda21
21. sep 2023

@cubo2 ja týmto prieskumom odmietam veriť. Fakt nemôže byť toľko Slovenska s demenciou a alzhaimerom.. 12 rokov ekonomický blahobyt a jediný blahobyt ma Fico, pelle a ich kumpáni..

panda21
21. sep 2023

@iv007
@jarmila2010 Pelle sa spojí aj s diablom, len aby bol pri koryte, a odkyva všetko, len aby sa odtiaľ nepohol. Teraz sú všetci "fuj lgbt" "fuj interupcie" a potom keď vyhrá PS, budú ako prvý nastúpený pri nich, aby s nimi zložili vládu 🤦‍♀️ to bude sranie do úst v priamom prenose.

lenkasarka
21. sep 2023

@cubo2 tak to rovno môžeš odhovárať aj voličov sme rodina aj aliancie a tiež stranu modrí.

jarmila2010
21. sep 2023

@panda21 s tym sa pocita,bohuzial...bez neho to asi nepojde...

cubo2
21. sep 2023

@lenkasarka sme rodina nechcem aby sa dostali do parlamentu, ti tam nemaju co robit, velmi slusne povedane :D
@panda21 v skutocnosti to bude este horsie, ved vidis len tu, kolko ludi ma smrtelny strach z PSka, ze ked sa dostanu do vlady, gayovia v ruzovych kosielkach nam zacnu klopat na dvere a brat nam deti a menit ich identitu na psov.. maju vypnuty mozog, ovlada ich len strach.. to iste si pamatam s Caputovou v 2019, ze ked sa stane prezidentkou, zacnu nam sem vozit migrantov , arcibiskup povedal, ze volit ju je tazky hriech a neviem co vsetko este.. zadubeni ludia a strach z neznameho..

triss83
21. sep 2023

@petronelag plne s tebou súhlasím. Napokon na základe zákona Smeru, sa začali valorizovať dôchodky, to si, žiaľ voliči Olano, Demokrati úmyselne nevšimli. Tak keď sa na to pozrieme podľa právnych predpisov,tak dôchodky zvýšil Smer a Hlas. Čiže Fico a Pellegrini. Jediný poslanec PS, Valášek samozrejme hlasoval proti zvyšovaniu a valorizácii dôchodkov. Veď podľa Helebranta, sú na Slovensku veľmi vysoké rozlíšenie dôchodky 🤦

pokojvdusi9
21. sep 2023

@jarmila2010 Ako toto....nie dakujem

cubo2
21. sep 2023

@pokojvdusi9 ten obrazok si skopirovala z Blahovho facebooku? (lebo to su uplne klamstva iba s cielom ociernit PS)

triss83
21. sep 2023

@cubo2 ďakujem za info, spravil si mi pekný deň 😊. Vyzerá to celkom sľubne, teším sa😊