Volebný prieskum na Modrom koníku
Čisto dobrovoľne, kto chce napíše, kto nie - Nie
Koho sa chystáte voliť v parlamentných voľbách 2023?
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať voličov Smeru, čo Vám táto strana dala? Čo bolo alebo je po rokoch ich vlády vybudované, v ktorej oblasti si Slovensko polepšilo? Rodiny? Školstvo? Súdnictvo? Diaľnice?Zahraničná politika?
Ďakujem za odpoveď. Pekný deň.
@atinkaa take dobre zhrnutie nasho národa 😃 polovica to tu nepochopí ale nic to.
@darkadm Keď celkom nezaujato hodnotí vládnutie Smeru, snažili sa zastabilizovať situáciu a nevznikala taká inflácia ako počas vlády z r.2020. Nebola tá inflácia, nezvyšovali sa tak ceny hlavne potravín, ale aj energii, bytov atď. Takže ani nemuseli zvyšovať dávky o väčšie čiastky.
Táto posledná vláda zvyšovala dávky hlavne pre vysokú infláciu a robila to dosť nesystematicky, k poslednému zvyšovanie dôchodkov ich dotlačil hlavne Hlas a Pellegríni. V ČR zvyšovali dôchodky postupne (iným spôsobom).
Vláda nie je dobrá len podľa toho, čo dáva, ale aj podľa toho ako dokáže systematicky a predvídavo pracovať. Aj teraz im úž dávno hovorí Smer, aby kontrolovali hranicu a oni nič.
@pokojvdusi9 nie vsetci sa,takto spravaju...ja si myslim,ze vzdy je z coho vybrat
@jarmila2010 Jajj tak to si sa veľmi sekla, ale chápem, že nálepkovanie je Ti blízke 😁
@valeria_h nemyslim,ze som sa nejako sekla...urcite sympatizujes s nejakou stranou z týchto alebo im podobnou...
@petronelag len Smer za svojej vlády mal obrovskú výhodu, mal 50% väčšinu jednej strany v parlamente a čo sa stalo? Robili si čo chceli, kradli čo sa dalo a riešili hlúposti -napr. Váhostav (ich firmu), kvôli ich chybe každí jeden podnikateľ musel zrazu riešiť dane inak, účtovníctvo inak, lebo Váhostav to posral a všetci sme sa museli prispôsobiť. Za vlády Smeru nebola vojna, nebol covid-nemuseli riešiť kedy čo zavrú, kedy čo otvoria. Jasné trvá to dlho, každí sme z toho frustrovaní no vrátiť sa znovu k Smeru budeme znovu tam kde sme boli a ešte pôjdeme do mínusu. Lebo zas budú riešiť len svoje záujmy a svojich ľudí, aby pomaly prešli do dôchodku s čistým štítom. Smer mal šancu zahviezdiť niekoľko rokov, mňa nepresvedčil a ďakujem ďalej už neprosím 🙏
@jarmila2010 valeria_h bude volit nejaku "tvrdu" krestansku stranu, tipol by som si Krestanska unia v OLANO.. ona je hlboko veriaca, aj do nejakej krestanskej sekty chodi
@iv007
@jarmila2010 Pelle sa spojí aj s diablom, len aby bol pri koryte, a odkyva všetko, len aby sa odtiaľ nepohol. Teraz sú všetci "fuj lgbt" "fuj interupcie" a potom keď vyhrá PS, budú ako prvý nastúpený pri nich, aby s nimi zložili vládu 🤦♀️ to bude sranie do úst v priamom prenose.
@cubo2 tak to rovno môžeš odhovárať aj voličov sme rodina aj aliancie a tiež stranu modrí.
@lenkasarka sme rodina nechcem aby sa dostali do parlamentu, ti tam nemaju co robit, velmi slusne povedane :D
@panda21 v skutocnosti to bude este horsie, ved vidis len tu, kolko ludi ma smrtelny strach z PSka, ze ked sa dostanu do vlady, gayovia v ruzovych kosielkach nam zacnu klopat na dvere a brat nam deti a menit ich identitu na psov.. maju vypnuty mozog, ovlada ich len strach.. to iste si pamatam s Caputovou v 2019, ze ked sa stane prezidentkou, zacnu nam sem vozit migrantov , arcibiskup povedal, ze volit ju je tazky hriech a neviem co vsetko este.. zadubeni ludia a strach z neznameho..
@petronelag plne s tebou súhlasím. Napokon na základe zákona Smeru, sa začali valorizovať dôchodky, to si, žiaľ voliči Olano, Demokrati úmyselne nevšimli. Tak keď sa na to pozrieme podľa právnych predpisov,tak dôchodky zvýšil Smer a Hlas. Čiže Fico a Pellegrini. Jediný poslanec PS, Valášek samozrejme hlasoval proti zvyšovaniu a valorizácii dôchodkov. Veď podľa Helebranta, sú na Slovensku veľmi vysoké rozlíšenie dôchodky 🤦
@pokojvdusi9 ten obrazok si skopirovala z Blahovho facebooku? (lebo to su uplne klamstva iba s cielom ociernit PS)

Nikoho Uplna stoka a odpad Takto sa politici nechovaju pred volbami myslim tie bitky a urazania Nie su hodny nas prezentovat