Voliči koalície, čo pre vás urobila súčasná vláda?
S čím ste spokojní?
A ste spokojní?
K tejto diskusii ma inšpiroval jeden status na FB. Autor tam vypisoval rôzne aféry a zákony, čo vyšli z dielne tejto vlády a pýtal sa ich voličov, či sú spokojní a čo pre nich urobili.
V komentároch boli len samé nahnevané príspevky priaznivcov opozície a potom sa mi ten príspevok stratil.
Takže sa pýtam tu Vás. Čo dobré konkrétne pre Vás urobila táto vláda. S čím ste spokojní, čo Vás potešilo.
Ak smiem, poprosím neanonymnú a hlavne slušnú diskusiu na úrovni dospelých inteligentných ľudí.
Tiež som pod vlastným nickom, tak sa nehanbite a kľudne vystupujte pod svojim.
Ďakujem ❤️
@eva8 kolko je ministrov 12 - 13? A vyzdvihnúť dvoch je veľmi málo. Šaško, Eštók kauza na kauza. Sakova vid energo pomoc. Nie je v krajine clovek ktorí by vysvetlil ako ľuďom pridelovali peniaze. O Kmecovej slajade nehovorme radšej. Ďalšia celebrita Šimkovicova asi by sme plusy hľadali veľmi ťažko. Kalinak tam ide ryža vo veľkom. A mohol by som pokračovať Tarabom a atď. atď.
@markusrasford presne tak veľmi,veľmi slabá záplata ... Zanedbateľná.
Hľadať pozitíva tejto vlády je marnejsie ako hľadať život vo vesmíre..
Nie som voličom dnešnej koalície
@markusrasford presne tak veľmi,veľmi slabá záplata ... Zanedbateľná.
Hľadať pozitíva tejto vlády je marnejsie ako hľadať život vo vesmíre..
@beronsche a to Drucker je sotisfikovany podvodnik. On rozprava hodinu a nic nepovedal no a samozrejme na Migala nezabudnime tam sa tiež nezastavie na utajovanych zákazkách. Maju spoločne motto. Kradni kým môžeš a je čo.
...a nová hymna s fujarou za 50.000 € gde?!
...a nová hymna s fujarou za 50.000 € gde?!
@orisker on nie je minister
@orisker on nie je minister
@markusrasford ,
ja píšem o ministerke kultúry.
@anonym_05787d vacsine Matovicovych volicov sa po jednom volebnom obdobi otvorili oci, co pri volicoch Smeru nehrozi, nech by sa dialo cokolvek. Niektori z Matovicovych aj Ficovych volicov si mysleli, ze TrucSmer bude lepsi, ale aj ti stratili nadej. Ktorym smerom sa presunu ich preferencie tazko povedat
@anonym_05787d
a nemozem odpovedat za inych (odpoved si uz medzicasom dostala aj od tej co si sa pytala). Takze nemam co prekrucat. Bola to moja uvaha, ktoru asociovala tvoja otazka. Ako s nou nalozis je na tebe
Na Slovensku nie je alternativa. Niet koho volit.
A hlavne je to kvoli tomu, ze na Slovenko uz vsetci kaslu. Splnilo si svoju docasnu a kratkodobu geopoliticku funkciu a to je vsetko.
Na Slovensku nie je alternativa. Niet koho volit.
A hlavne je to kvoli tomu, ze na Slovenko uz vsetci kaslu. Splnilo si svoju docasnu a kratkodobu geopoliticku funkciu a to je vsetko.
@anonym_1b4dbe aku kratku geopoliticku ulohu splnilo Slovensko?
@eva8 kolko je ministrov 12 - 13? A vyzdvihnúť dvoch je veľmi málo. Šaško, Eštók kauza na kauza. Sakova vid energo pomoc. Nie je v krajine clovek ktorí by vysvetlil ako ľuďom pridelovali peniaze. O Kmecovej slajade nehovorme radšej. Ďalšia celebrita Šimkovicova asi by sme plusy hľadali veľmi ťažko. Kalinak tam ide ryža vo veľkom. A mohol by som pokračovať Tarabom a atď. atď.
@markusrasford ale vsak preco nemozem spomenut klady?
Ako by ste reagovali,keby ukrajinci vpadli do nasej krajiny a nasilu obsadili prave elektrarne.Toto som teraz pocula,ze sa Ukrajinci Slovensku a Madarsku vyhrozili.Co urobi eu,ak stat mimo eu zautoci na iny stat v NATO.Si to vobec uvedomujete,co to moze pre nas znamenat??
Ako by ste reagovali,keby ukrajinci vpadli do nasej krajiny a nasilu obsadili prave elektrarne.Toto som teraz pocula,ze sa Ukrajinci Slovensku a Madarsku vyhrozili.Co urobi eu,ak stat mimo eu zautoci na iny stat v NATO.Si to vobec uvedomujete,co to moze pre nas znamenat??
@anonym_01570f samozrejme, presne to chcú Ukrajinci, bojovať na 2.frontoch. s Ruskom a krajinami NATO..
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Jediné, žeby sa v ich mene, samozvane vyjadril rovnaký pomateny idiot, ako ten náš súdruh.
@anonym_01570f počkaj, ty sa toho reálne obavas? 😂
@anonym_01570f samozrejme, presne to chcú Ukrajinci, bojovať na 2.frontoch. s Ruskom a krajinami NATO..
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Jediné, žeby sa v ich mene, samozvane vyjadril rovnaký pomateny idiot, ako ten náš súdruh.
@beronsche panenko skakava🙄 Tito vedia viac ako cela SIS aj s malym Gasparkom. Kludne mozme SIS zrusit, aspon sa zbavime toho tajtrlika juniora. Staci sledovat spravne kanaly na Telegrame a vsetko bude v poriadku
@anonym_01570f ty uz na dnes vypni internety :D
@anonym_01570f Ako majú reagovať Ukrajinci, ktorým vpadli na územie Rusi?Umierajú deti, matky...nič? Vám už niektorým vybrakovali mozgy úplne a prezentujete to verejne. Dúfam, že ak budeš utekať jedného dňa pred Rusmi, nestretneš sa v zahraničí so svojimi dvojníkmi...Rusko sa pri Ukrajine nezastaví.
@anonym_01570f ako by technicky mohli Ukrajinco vpadnut na nase uzemie a zautocit na elektrarne? Nebolo by jednoduhsie, keby nase elektrarne obsadili Ukrajinco, ktori uz su na nasom uzemi?
Uz si pocula, kto lamanou rustinou napisal vyhrazne maily 19 slovenskym strednym skolam?
@anonym_01570f ako by technicky mohli Ukrajinco vpadnut na nase uzemie a zautocit na elektrarne? Nebolo by jednoduhsie, keby nase elektrarne obsadili Ukrajinco, ktori uz su na nasom uzemi?
Uz si pocula, kto lamanou rustinou napisal vyhrazne maily 19 slovenskym strednym skolam?
@eva8 Presne tak ako by PS po zvolení poslalo mužov bojovať na ukrajinu. Keby hlúposť kvitla....
H*vno s makom pod padakom 💩🪂
Nastastie nie som a nikdy som nebola tak mimo rozumovo aby som bola hrdy dezole volic tejto zberby 🤡
@jamimo uff. Ako toto davas psychicky?
@katkazatka so simlexnou časťou rodiny sa stretávam minimálne. Ak sa náhodou "zrazíme" alebo niet úniku: Naložím do nich, čo sa zmestí, bez vulgarizmov a urážania. Tvrdé fakty. Ja proste nedokážem mlčať, ak trepú takéto a horšie sprostosti.
Vysvetľujem. XY príkladov, zo všetkých strán a množstvo dopadov.
Inokedy sa akože smejem. To je taký "smiech" čistého zúfalstva v danej situácii a rozhovore.
Pýtam sa, nech mi to vysvetlia, lebo sa mi to do hlavy nezmestí...
Bohužiaľ.
Ak som veľmi unavená, alebo vyčerpaná v dni a stretnutí, rozhovore, som duchom neprítomná a debilná strana vidí poker face, tápa, nevie čo posplietať dokopy.
A moje psychické zdravie a vnimanie hlúposti? Veľmi veĺa čítam, obklopujem sa ĺuďmi, kt. ma obohacujú, pestujeme harmonické vzťahy tam, kde veci fungujú úprimne, zdravo a triezvo, počúvam podcasty, športujem, veľa cestujem. A hlavne viem, že časom svoju väzbu so SR úplne preruším. Teraz viac- menej som tam často kvôli rodičom a súrodencom. A vieš čo je paradox? To o čom tu ženy píšu, s čím nesúhlasia, som ja písala pár rokov späť a vieš čo sa mi dostalo? Že si s..riem do vlastného, že kydám na rodnú krajinu, že mám vypadnúť odkiaľ som prišla (napr. do p..e) a nikto sa tu so mňa nepos.rie. Takže aj preto vždy píšem, že ľuďom a Slovensku niet pomoci. Ešte ma nič a nikto nepresvedčil o opaku. Sorry ak by sa to niekoho dotklo, lebo sú tu aj fajn ženy, ktoré nemajú v hlave prievan 🤷♀️
@marica61 a ta koalicia co robi?
@hopatko ty nevieš? 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Absolútne fungujúce zdravotníctvo, školstvo, sociálna oblasť, podpora kultúry, prevencia a vzdelávanie v mnohých oblastiach života, sociálna zodpovednosť a blaho, dôvera v inštitúcie a spravodlivosť, absolútna vymožiteľnosť práva, vysoké sankcie, postihy a vyvodená osobná zodpovednosť za prečiny , ochrana a riešenie kvality životného prostredia, výchova a podpora vzdelanosti národa, zdravého pohybu a kritického myslenia, finančnej gramotnosti. Podpora a flow pozitívnej ekonomiky, zamestnanosti, výborné medzinárodne vzťahy a stabilita. Plus podpora výsadby červených karafiátov a vymetanie pavučín v domoch kultúry na úrovni Horného Výplachu 😉
@anonym_f24283 "ktorych hodnotove videnie sveta je ine ako liberalne" - tiež to tak vidím. Pre nich je dôležitejšie že sa homosexuáli nebudú môcť zobrať ako to že ich volení zástupcovia rozvrátia krajinu. Jednoducho silou mocou treba obmedziť liberálov aj keď sa ich to nijako nedotýka nech aj krajina zbankrotuje, rozkradne, mafiáni poprepúšťajú, oberú ich o peniaze, zničí sa kultúra, šport, zdravotníctvo, školstvo. Výmenou za 2 pohlavia sa to oplatí.
@hiro presne. Aj moju svokru vo veku smerom k 80 stále ohrozujú na živote nejaké propagandy o homosexualite, všade jej to podsúvajú...Bububu príde ju zožrať asi nejaká lesbian girl 🤦♀️a ulakomí sa na jej vyschnutú vulvu. Toto je priorita. Ale že je štát na kolenách nevidi. Hlavne, že sa na všetko sťažuje. Bohužiaľ, v jej hlave niet dosť mentálnej kapacity na to, aby pochopila, prečo veci negungujú 🤷♀️
H*vno s makom pod padakom 💩🪂
Nastastie nie som a nikdy som nebola tak mimo rozumovo aby som bola hrdy dezole volic tejto zberby 🤡
@larinka552 zato si hrdý dezolé volič opačnej gardy ďalšej zberby. O nič lepšia, ak nie horšia. Hovorím tvojím jazykom, keby niečo.
@larinka552 zato si hrdý dezolé volič opačnej gardy ďalšej zberby. O nič lepšia, ak nie horšia. Hovorím tvojím jazykom, keby niečo.
@anonym_05787d joooj moja zlata, velka hrdinka si anonymne 😗 Aspon si sa mohla poskusit zapojit par mozgovych bunkiek a napisat vlastny hejt, nie iba opakovat. Ci to ta nenapadlo, ze? Prilis zlozite na filckovolicku, chapem.
Tragena hus zagagala... tak co pre teba urobila sucasna vlada? Vymenuj aspon par veci, velmi zvedava som 😉
@anonym_05787d joooj moja zlata, velka hrdinka si anonymne 😗 Aspon si sa mohla poskusit zapojit par mozgovych bunkiek a napisat vlastny hejt, nie iba opakovat. Ci to ta nenapadlo, ze? Prilis zlozite na filckovolicku, chapem.
Tragena hus zagagala... tak co pre teba urobila sucasna vlada? Vymenuj aspon par veci, velmi zvedava som 😉
@larinka552 2 pohlavia v ústave😂
@larinka552 2 pohlavia v ústave😂
@enmery jasne, to je velmi dolezite... inac by sme tu boli uz vsetci iba gay & lesbian a oteplilo by sa tak, ze ani tohtorocna zima by nebola 😂
Co tam po nejakej zvysenej DPH, znizenemu danovemu bonusu, zbytocnych ministerstvach, rozpredanych a vyrubanych lesoch, vytunelovanych eurofondoch, sustavnej medzinarodnej hanby, x vlnach konsolidacie, voderady, slayady, opity Danko, obzalovany Gaspar atd. atd. atd.
Co tam po takych malichernostiach 😁
Inac zrovna tie 2 pohlavia v ustave same o sebe mi nevadia, nie som liberal. Vadi mi, ze to bolo zneuzite na propagandu ako zastupna tema na prekrytie mnozstva zlodejin a pruserov..

Ti, co maju spojitost s dopravou hovoria, ze za noveho ministra dopravy sa konecne nieco pohlo, ze je dobrym ministrom.
Nove školskě kurikulum má tiež nieco do seba.