icon

Voliči koalície, čo pre vás urobila súčasná vláda?

tilly
23. feb 2026

S čím ste spokojní?
A ste spokojní?
K tejto diskusii ma inšpiroval jeden status na FB. Autor tam vypisoval rôzne aféry a zákony, čo vyšli z dielne tejto vlády a pýtal sa ich voličov, či sú spokojní a čo pre nich urobili.
V komentároch boli len samé nahnevané príspevky priaznivcov opozície a potom sa mi ten príspevok stratil.
Takže sa pýtam tu Vás. Čo dobré konkrétne pre Vás urobila táto vláda. S čím ste spokojní, čo Vás potešilo.
Ak smiem, poprosím neanonymnú a hlavne slušnú diskusiu na úrovni dospelých inteligentných ľudí.
Tiež som pod vlastným nickom, tak sa nehanbite a kľudne vystupujte pod svojim.
Ďakujem ❤️

tetapetra
25. feb 2026
@larinka552

@enmery jasne, to je velmi dolezite... inac by sme tu boli uz vsetci iba gay & lesbian a oteplilo by sa tak, ze ani tohtorocna zima by nebola 😂
Co tam po nejakej zvysenej DPH, znizenemu danovemu bonusu, zbytocnych ministerstvach, rozpredanych a vyrubanych lesoch, vytunelovanych eurofondoch, sustavnej medzinarodnej hanby, x vlnach konsolidacie, voderady, slayady, opity Danko, obzalovany Gaspar atd. atd. atd.
Co tam po takych malichernostiach 😁
Inac zrovna tie 2 pohlavia v ustave same o sebe mi nevadia, nie som liberal. Vadi mi, ze to bolo zneuzite na propagandu ako zastupna tema na prekrytie mnozstva zlodejin a pruserov..

@larinka552 tak to preto bola táto zima taká tuhá, kebyže všetci uzakonia 2pohlavia tak máme dobu ľadovú?🤔😉

mizoko
25. feb 2026
@anonym_fa2bce

Čo je to koalícia? A čo je to opozícia? S čím akože máme byt spokojní? Čo mala spraviť pre mňa vláda? Ja nerozumiem otázkam. Nesledujem politiku, neviem, čo by mala mne politika spraviť. 😳

@anonym_fa2bce 🤦🏼‍♀️

anonym_f24283
25. feb 2026
@jednoduchomaria89

Podla mna aj podvodnici sa tesia z tejto vlady , ved uz nic sa nevysetruje : Niektoré prípady daňových únikov sa ešte nedávno mohli dostať pred súd. Dnes už mnohé z nich skončia bez rozsudku. Opozícia tvrdí, že údaje z prokuratúry ukazujú, že spravodlivosť mohla dobehnúť ešte stovky podvodníkov, keby neprišla novela Trestného zákona.

Po zmene legislatívy sa podľa zverejnených čísel viac ako 2100 prípadov krátenia dane, poistného alebo daňových podvodov už nedostane pred súd

@jednoduchomaria89 nepojdu pred sud ale nezaňena to ze nebudu rieseni, dostanu pokuty, ktore su dost vysoke a budu ich musiet uhradit. Toto je pre stat vyhodnejsie.
Netreba pozerat na situaciu komplexne nielen opakovat co sa povie na tlacovke

anonym_ddd846
25. feb 2026
@ljzozv

@viestta a ty vypúšťaš o ňom len samé obláčkové srdiečkové opisy, ktoré presne tak aj myslíš, však?
o tomto hovorím, opäť som čítala na ploche príspevok a tam čo komentár, to skvost a výsmech a posmech a nadávky...
a ty si rovnako tak zareagovala.
Prepáč, pre mňa to sú výsmešné a posmešné vaše opisy, s fakt už hraničiacou nenávisťou voči tým čo ich odsudzujete a nepáčia sa vám ich činy (ruSSko, Putler, Ficiak a ďalšie výsmechy a posmechy).
a nie , nezamieňajte si to s tým, že ho podporujem alebo s ním súhlasím, to v žiadnom prípade. hovorím, že gro vašich príspevkov má pravdu, ale ich podanie je pre mňa trošku cez. Si tam veľakrát notujete, kto posmešnejšie zareaguje a tlieskate si tam.
Ja som reagovala len na zakladateľku, že chce slušnú debatu a komunikáciu a ja si osobne myslím, že pri tejto politickej garnitúre, neviete slušne väčšinou reagovať.
Táto vláda je jeden veľký prúser, ale je mi smutno, ako reagujú ľudia navzájom a dokážu sa urážať.

@ljzozv teba si pamatam ako najtvrdšie jadro obhajkyn mafianov pri moci, samozrejme argumenty ziadne normalne ako vtedy, ani teraz tak netrep, ze nie si volic koalicie... ci normalne fašistov si volila?

tilly
autor
25. feb 2026
@eva8

@markusrasford ale vsak preco nemozem spomenut klady?

@eva8 presne by som chcela, aby niekto spomenul klady. O to ide. Čo dobré urobili. Čo zlé urobili, vieme všetci

jamimo
25. feb 2026
@larinka552

@enmery jasne, to je velmi dolezite... inac by sme tu boli uz vsetci iba gay & lesbian a oteplilo by sa tak, ze ani tohtorocna zima by nebola 😂
Co tam po nejakej zvysenej DPH, znizenemu danovemu bonusu, zbytocnych ministerstvach, rozpredanych a vyrubanych lesoch, vytunelovanych eurofondoch, sustavnej medzinarodnej hanby, x vlnach konsolidacie, voderady, slayady, opity Danko, obzalovany Gaspar atd. atd. atd.
Co tam po takych malichernostiach 😁
Inac zrovna tie 2 pohlavia v ustave same o sebe mi nevadia, nie som liberal. Vadi mi, ze to bolo zneuzite na propagandu ako zastupna tema na prekrytie mnozstva zlodejin a pruserov..

@larinka552 samozrejme, také malichernosti....
Vždy sa hovorilo: Ak chceš vyhrať vojnu (voľby) nájdi si nepriateľa. A to skutočne platí na simplexnú časť obyvateľstva.

mizoko
25. feb 2026
@orisker

@markusrasford ,
ja píšem o ministerke kultúry.

@orisker logo STVR na papieriku nacmarane je tiež terno

mizoko
25. feb 2026
@anonym_01570f

Ako by ste reagovali,keby ukrajinci vpadli do nasej krajiny a nasilu obsadili prave elektrarne.Toto som teraz pocula,ze sa Ukrajinci Slovensku a Madarsku vyhrozili.Co urobi eu,ak stat mimo eu zautoci na iny stat v NATO.Si to vobec uvedomujete,co to moze pre nas znamenat??

@anonym_01570f toto si počula od koho? 😂😂😂 Tvojho koná otca brať povedal? Omg to už sú iné sprostosti 🤦🏼‍♀️

anonym_05787d
25. feb 2026
@larinka552

@anonym_05787d joooj moja zlata, velka hrdinka si anonymne 😗 Aspon si sa mohla poskusit zapojit par mozgovych bunkiek a napisat vlastny hejt, nie iba opakovat. Ci to ta nenapadlo, ze? Prilis zlozite na filckovolicku, chapem.
Tragena hus zagagala... tak co pre teba urobila sucasna vlada? Vymenuj aspon par veci, velmi zvedava som 😉

@larinka552 akoby si ty nebola anonymne, si trápna a obúvaj sa do svojich detí, nie do mňa

anonym_05787d
25. feb 2026
@jamimo

@hiro presne. Aj moju svokru vo veku smerom k 80 stále ohrozujú na živote nejaké propagandy o homosexualite, všade jej to podsúvajú...Bububu príde ju zožrať asi nejaká lesbian girl 🤦‍♀️a ulakomí sa na jej vyschnutú vulvu. Toto je priorita. Ale že je štát na kolenách nevidi. Hlavne, že sa na všetko sťažuje. Bohužiaľ, v jej hlave niet dosť mentálnej kapacity na to, aby pochopila, prečo veci negungujú 🤷‍♀️

@jamimo no hlavne ze sme sa dozvedeli, ze tvoja svokra ma vyschnutu vulvu. Toto je ta uroven, ktoru chceme.

jamimo
25. feb 2026
@anonym_05787d

@jamimo no hlavne ze sme sa dozvedeli, ze tvoja svokra ma vyschnutu vulvu. Toto je ta uroven, ktoru chceme.

@anonym_05787d prepáč, ale ináč sa to napísať nedá. Je mi jasné, že sa to niekomu nemusí páčiť, ale keď sa tak zamyslíš nad postmenopauzálnymi faktami, tak to je vlastne pravda🤷‍♀️
A ešte pre objasnenie, moja svokra si lepší opis ani nezaslúži. Ak niekto súhlasí s vraždou Jána a Martiny a nadáva na pozostalú, trúchliacu rodinu nech už zalezú a čo vyskakujú stále v tv, kto je na nich zvedavý a podobné Perly ducha, tak sorry tu už mám aj ja dosť. To len tak pre predstavu, prečo sa k svokre vyjadrujem ako sa vyjadrujem.

enmery
25. feb 2026
@jamimo

@anonym_05787d prepáč, ale ináč sa to napísať nedá. Je mi jasné, že sa to niekomu nemusí páčiť, ale keď sa tak zamyslíš nad postmenopauzálnymi faktami, tak to je vlastne pravda🤷‍♀️
A ešte pre objasnenie, moja svokra si lepší opis ani nezaslúži. Ak niekto súhlasí s vraždou Jána a Martiny a nadáva na pozostalú, trúchliacu rodinu nech už zalezú a čo vyskakujú stále v tv, kto je na nich zvedavý a podobné Perly ducha, tak sorry tu už mám aj ja dosť. To len tak pre predstavu, prečo sa k svokre vyjadrujem ako sa vyjadrujem.

@jamimo Dúfam, že každú nedelu chodí sťahovať Ježiša z kríža do kostola.

jamimo
25. feb 2026
@enmery

@jamimo Dúfam, že každú nedelu chodí sťahovať Ježiša z kríža do kostola.

@enmery zatiaľ nie, ale ver, že ak by tam bol nejaký benefit ako jej trčiace kopytá v komunistickej zadnici v časoch minulých, je tam v prvej lavici 😉

beronsche
25. feb 2026
@eva8

@enmery nzachytil niekto, ze by sa nas prezident mieru zastal popradskych studentov, ked boli poslani na vojnu?

@eva8 nás oblek v prezidentskej funkcii?
Pochybujem. Je zaneprázdnený plazenim sa pri súdruhovych nohách.. A vlastne , jeho úst už hrozne daaaaaaavno nič podstatné nevyliezlo.

viestta
25. feb 2026
@beronsche

@eva8 nás oblek v prezidentskej funkcii?
Pochybujem. Je zaneprázdnený plazenim sa pri súdruhovych nohách.. A vlastne , jeho úst už hrozne daaaaaaavno nič podstatné nevyliezlo.

@beronsche tak som sa zamyslela, ze ci vobec niekedy z neho nieco podstatne vyliezlo...

beronsche
25. feb 2026
@viestta

@beronsche tak som sa zamyslela, ze ci vobec niekedy z neho nieco podstatne vyliezlo...

@viestta vlastne dobrá otázka...

larinka552
25. feb 2026
@tetapetra

@larinka552 tak to preto bola táto zima taká tuhá, kebyže všetci uzakonia 2pohlavia tak máme dobu ľadovú?🤔😉

@anonym_05787d pisem pod svojim nickom, nie ako anonym. A ty si prva komentovala mne, tak neplac... odpovedi na otazku si sa samozrejme vyhla.
@tetapetra jj, oni tymto bojuju proti globalnemu oteplovaniu 🤭😂

anonym_05787d
25. feb 2026
@jamimo

@jamimo ty ako bezny clovek aj tak nemas sancu vediet, ako to presne bolo s Kuciakom. Polozme si otazku, komu sa jeho smrt najviac hodila. Ficko to nebol, ten musel odstupit. Kto sa potom dostal k moci? Vieme len to, čo nam podsunu media, ktore uznavame, nic viac.
A nemam suchu vulvu, ak by to bola smerodajna info pre teba.

anonym_037d4f
25. feb 2026

Dosť bolo liberálneho chaosu, Slovensko potrebuje stabilitu!

Už sa na to naozaj nedá pozerať. Zatiaľ čo sa bratislavská kaviareň a „progresívni“ teoretici pretekajú v tom, kto sa viac zapáči Bruselu, bežný človek na Slovensku je pre nich až na poslednom mieste. Ich politika nie je o ľuďoch, ale o ideológiách, ktoré nám sem chcú nasilu pretlačiť.
Prečo je Robert Fico jedinou voľbou?

Skúsenosti namiesto amaterizmu: Fico nie je žiadny politický začiatočník, ktorý sa učí za pochodu. Vie, ako funguje štát, a vie sa postaviť za naše národné záujmy, aj keď to v zahraničí nie je populárne.

Suverenita na prvom mieste: Na rozdiel od liberálov, ktorí by najradšej odovzdali všetky kompetencie do rúk úradníkov v EÚ, Fico drží líniu slovenskej suverenity. Sme Slováci, nie len nejaká provincia!

Sociálny štát: Kým liberáli snívajú o nereálnych zelených cieľoch, Fico sa sústredí na to, aby mali ľudia z čoho žiť a aby štát fungoval pre všetkých, nielen pre vyvolených z mimovládok.

Záver je jasný: Potrebujeme lídra, ktorý búcha do stola za Slovensko, a nie panáčikov, ktorí sa len usmievajú do kamier a rozvracajú naše tradičné hodnoty. Je čas vrátiť sa k rozumu a stabilite! 👊

anonym_037d4f
25. feb 2026

Slovensko patrí do budúcnosti, nie do minulosti!

Už stačilo politiky strachu, rozdeľovania spoločnosti a neustáleho hľadania vnútorného nepriateľa. Zatiaľ čo sa svet hýbe dopredu, my sa tu pod taktovkou Roberta Fica vraciame o desiatky rokov späť. Je čas prestať sa báť „liberálov“ a začať riešiť skutočné problémy 21. storočia.
Prečo potrebujeme liberálne a demokratické hodnoty?

Právny štát pre všetkých: Liberálna politika nie je o „rozvrate“, ale o rovnosti pred zákonom. Chceme štát, kde pravidlá platia pre každého rovnako – nie krajinu, kde sa prekrúcajú zákony, aby sa vyvolení vyhli spravodlivosti.

Moderné a úspešné Slovensko: Kým Fico stavia svoju politiku na nostalgii za minulosťou a sociálnych balíčkoch, ktoré len prejedajú našu budúcnosť, liberálne sily prinášajú riešenia pre školstvo, inovácie a zelenú ekonomiku. Nechceme len prežívať, chceme prosperovať.

Jasná západná orientácia: Naším miestom je moderná Európa a silné spojenectvo v NATO. Populistické reči o „všetkých štyroch svetových stranách“ nás len izolujú a robia z nás slabého hráča na okraji civilizovaného sveta.

Záver je jasný: Slovensko nepotrebuje silného vodcu, ktorý ovláda inštitúcie. Potrebujeme silné inštitúcie, slobodné médiá a politikov, ktorí rozumejú modernému svetu. Nedovoľme, aby nám niekto ukradol našu európsku budúcnosť kvôli vlastnej moci a pomste

tato_
25. feb 2026
@anonym_037d4f

Slovensko patrí do budúcnosti, nie do minulosti!

Už stačilo politiky strachu, rozdeľovania spoločnosti a neustáleho hľadania vnútorného nepriateľa. Zatiaľ čo sa svet hýbe dopredu, my sa tu pod taktovkou Roberta Fica vraciame o desiatky rokov späť. Je čas prestať sa báť „liberálov“ a začať riešiť skutočné problémy 21. storočia.
Prečo potrebujeme liberálne a demokratické hodnoty?

Právny štát pre všetkých: Liberálna politika nie je o „rozvrate“, ale o rovnosti pred zákonom. Chceme štát, kde pravidlá platia pre každého rovnako – nie krajinu, kde sa prekrúcajú zákony, aby sa vyvolení vyhli spravodlivosti.

Moderné a úspešné Slovensko: Kým Fico stavia svoju politiku na nostalgii za minulosťou a sociálnych balíčkoch, ktoré len prejedajú našu budúcnosť, liberálne sily prinášajú riešenia pre školstvo, inovácie a zelenú ekonomiku. Nechceme len prežívať, chceme prosperovať.

Jasná západná orientácia: Naším miestom je moderná Európa a silné spojenectvo v NATO. Populistické reči o „všetkých štyroch svetových stranách“ nás len izolujú a robia z nás slabého hráča na okraji civilizovaného sveta.

Záver je jasný: Slovensko nepotrebuje silného vodcu, ktorý ovláda inštitúcie. Potrebujeme silné inštitúcie, slobodné médiá a politikov, ktorí rozumejú modernému svetu. Nedovoľme, aby nám niekto ukradol našu európsku budúcnosť kvôli vlastnej moci a pomste

@anonym_037d4f pekne zhrnute

anonym_05787d
25. feb 2026
@anonym_037d4f

Už sa na to naozaj nedá pozerať. Zatiaľ čo sa bratislavská kaviareň a „progresívni“ teoretici pretekajú v tom, kto sa viac zapáči Bruselu, bežný človek na Slovensku je pre nich až na poslednom mieste. Ich politika nie je o ľuďoch, ale o ideológiách, ktoré nám sem chcú nasilu pretlačiť.

Skúsenosti namiesto amaterizmu: Fico nie je žiadny politický začiatočník, ktorý sa učí za pochodu. Vie, ako funguje štát, a vie sa postaviť za naše národné záujmy, aj keď to v zahraničí nie je populárne.

Suverenita na prvom mieste: Na rozdiel od liberálov, ktorí by najradšej odovzdali všetky kompetencie do rúk úradníkov v EÚ, Fico drží líniu slovenskej suverenity. Sme Slováci, nie len nejaká provincia!

Sociálny štát: Kým liberáli snívajú o nereálnych zelených cieľoch, Fico sa sústredí na to, aby mali ľudia z čoho žiť a aby štát fungoval pre všetkých, nielen pre vyvolených z mimovládok.

Záver je jasný: Potrebujeme lídra, ktorý búcha do stola za Slovensko, a nie panáčikov, ktorí sa len usmievajú do kamier a rozvracajú naše tradičné hodnoty. Je čas vrátiť sa k rozumu a stabilite! 👊

@anonym_037d4f ano, tak nejak je rozdelena spolocnost a ani jeden pohlad nie je zly, len zial kazdy chce mat svoju pravdu a udupat opacny pohlad. V nasej osobnej premudrelosti a arogancii je chyba, nevieme akceptovať, ze aj iny clovek moze mat svoj nazor, ktorý sa nam nemusi pacit, ale ma na to pravo a preto ho nemame zhadzovat a ponizovat.

zorienka28
25. feb 2026
@anonym_46fe73

Zdvihla im dane, zdvihla im odvody, znizila platy, zvysila ceny, skratila podporu v nezamestnanosti, odobrala danovy bonus. Vytvorila si za to dve nove zbytocne ministerstva, Simkovicova si nakupuje nove luxusne auta, chodia za to na Olympijske hry do Milana, na majstrovstva sveta, na formule do Dubaia a smeju sa, ako tych dementov ojekabatili. Potom ich pred dalsimi volbami zase ozeru suchym rohlikom.

@anonym_46fe73 Presne tak. A najsmutnejsi je paradox, ze volic koalicie je va nadvaznosti na toto vsetko ako tie tri opice - nevidim, nepocujem, drzim hubu. Skoda vysvetlovat, ja som sa odstahovala za hranice.

anonym_46fe73
25. feb 2026
@zorienka28

@anonym_46fe73 Presne tak. A najsmutnejsi je paradox, ze volic koalicie je va nadvaznosti na toto vsetko ako tie tri opice - nevidim, nepocujem, drzim hubu. Skoda vysvetlovat, ja som sa odstahovala za hranice.

@zorienka28 To je nic, ti inteligenti ta este vyhodia, ze ked sa ti nepaci, mas vypadnut a oni si to tu po tebe medzi sebou rozkradnu. To ze oni sa zasluzili byt na Slovensku iba tym, ze sa uplnou nahodou narodili tu a nie inde a nicim inym vzhladom na ich obmedzenu mozgovu kapacitu, je maly detail.

jamimo
25. feb 2026
@anonym_05787d

@jamimo ty ako bezny clovek aj tak nemas sancu vediet, ako to presne bolo s Kuciakom. Polozme si otazku, komu sa jeho smrt najviac hodila. Ficko to nebol, ten musel odstupit. Kto sa potom dostal k moci? Vieme len to, čo nam podsunu media, ktore uznavame, nic viac.

@anonym_05787d pozri, špinavosti na svete sa dejú neskutočné, nech už ich vykonáva hocikto, v hociktorej krajine, režime, štruktúre. Každý normálny, súdny človek však nemôže súhlasiť s vraždou novinára a jeho partnerky. Z akého titulu? Boli deti, súrodenci, vnúčatá, priatelia...Nikomu nič zlé neurobili, Ján písal o veciach, ktoré mali vyjsť na povrch! A to je zlé? Áno, pre niekoho áno. Zaplatil najvyššiu cenu, preto, lebo mal správny morálny a profesionálny kompas. A to v tomto Augiášovom chlieve prekáža. Preto je Zlovensko tam kde je.

viestta
25. feb 2026
@anonym_037d4f

@anonym_037d4f toto ma nesmierne pobavilo "Sociálny štát: Kým liberáli snívajú o nereálnych zelených cieľoch, Fico sa sústredí na to, aby mali ľudia z čoho žiť a aby štát fungoval pre všetkých, nielen pre vyvolených z mimovládok."
Ty naozaj veris tomu co si skopiroval(a)? Lebo je ten socialny stat nevidim. A nevidim ho uz roky. A cim dalej, tym je to horsie ci uz sa to tyka mladych rodin s detmi, mladych ludi, ktori by si mohli rodiny zakladat, rodin s chorymi detmi, ludi zdravotne znevyhodnenych. Prave tie mimovladky, ktore im (vam?) tak kolu oci supluju v socialnej oblasti stat, ktory sa o tych, ktori to potrebuju nedokaze postarat. Mimovladky sa staraju o starych, chorych, opustenych. Staraju sa, lebo ten akoze socialny stat na nich kasle. Presne ten stat, ktory funguje iba a len pre vyvolenych, teda pre tych, ktori su priamo naviazani na statne peniaze a vyciciavaju ho az do spiku kosti (mam vymenovat vsetky prusery alebo staci len slyadu)

17alexis
25. feb 2026
@beronsche

@anonym_05787d ako píše @viestta Matovič sa prepadol v podstate hneď. Plus veľa jeho volicov sa len chceli zbaviť Fica a urobili krajine medvediu službu...
Zato Fica tu máme 4.volebne obdobie a waw krajina prosperuje ako nikdy! Vlastne len ficiak a jeho k*rvy prosperujú, či už tie doslovne, či ti/ tie nacicnute na systém..

Takže odpoveď na tvoju otázku je:
Nie, nehovorila, pretože takých pomatencov, čo zakrývajú oči pred realitou bolo málinko, takže to nebolo potrebné..

A ešte niečo platí len na ficomafiu - tak arogantne rozkrádanie a úpadok krajiny naozaj nemá obdobu...
Ale ľudia ako ty sa budú držať svojej predstavy "menšieho zla" kým nebudeme všetci kapat od hladu.
A to je na našom národe to najzufalejsie.
Nevieme sa poučiť z vlastných chýb.
No povedz, milý zbabelý anonym, nie je to priam definícia hlúposti?

Mna iba jedna vec zaujima - ked si ludia uvedomili, aky je Matovic saso, preco si to nedokazu uvedomit pri Ficovi, ze ich ozobracuje?

anonym_9963cb
25. feb 2026
@anonym_05787d

@anonym_05787d zaujímavá úvaha. Môžem ju prekrútiť aj takto. Fico nečakal,že tak skoro sa dôjde na to,že jeho okruh ľudí má prsty vo vražde. Jeho ľudia lustrovali kuciaka a iných novinárov.

simca06022011
25. feb 2026

No nemali by tu pisat ti volici.. ? :D nie nevolila som, a ak rozmyslam co spravili dobre... tak ani neviem. Za mna sa robia len nepodsatne veci celkovo v tejto krajine, cele roky...

anonym_037d4f
25. feb 2026
@anonym_037d4f

@anonym_037d4f tieto pamflety pisala AI