Voliči Republiky
Kto a preco voli Republiku?
Trochu nechápem prečo by mal človek voliť buď PS alebo Republiku. Od extrému k druhému extrému.
Čo tak sa držať v strede?
Trochu nechápem prečo by mal človek voliť buď PS alebo Republiku. Od extrému k druhému extrému.
Čo tak sa držať v strede?
@lenkakravcova Čo konkrétne sa ti na PS zdá extrémne?
@ivka225 to, čo aj na Republike. Jedni sú extrémne ľavicoví, druhí extrémne pravicoví.
Ludia, ktori by radsej zili v diktature nez mali za suseda dvoch zosobasenych gejov alebo niekoho povodom z Indie. Pritom vela tychto ludi zaraba v EU, z penazi, co si tam zarobia, zivia rodiny, stavaju domy, cestuju. Ked sa vdaka Republike a Smeru dostaneme z EU, ich volici dotersz chodiaci na tyzdnovky do EU, velmi schudobneju.
Najhoršia je smrt z predposratia a takí sú väčšinou voliči nacionalistických, fašistických strán. Predposratí. A často krát obmedzení. Boja sa všetkého. Môžu byť vzdelaní, inteligentní, ale sú predposratí a obmedzení. Ale sú predsvedčení o svojej neomylnosti a sú bez sebareflexie. To platí na všetkých voličov takýchto strán, či už u nás alebo v USA (Maga cult Trumpa), či iných krajinách. Alebo sú to vychcanci, ktorí čerpajú výhody.
Podotýkam, nie som volič PS 🙂 A ani nebudem.
A aj keby prišli na to, že sa zmýlili, tak nezmenia názor, lebo zmeniť názor dokáže málokto, je to ako zomrieť, znamená to poprieť sám seba a to nedokáže každý.
Predstavitelia Republiky su pohrobkovia fasistov, tak ako smeracki funkcionari su pohrobkovia komunistov. Jeden totalitny svetonazor a presvedcenie horsie ako druhy totalitny svetonazor a presvedcenie. Ich volici podporuju ich totalitne nazory, vizie a kroky. Ci z presvedcenia alebo nedostatku informacii, tazko sudit. Iste je, ze pohrobkovia komunistov aj pohrobkovia fasistov to hraju "na nepriatelov, od ktorych nas zachrania" a ich volici im uverili.
@ivka225 Lenke sa tu zdá 90% veci extrémnych, ktoré bežní ľudia berú za normál
@mirokub a preto volis nackov popierajucich holokaust?
Ja nie som fanatik a nemyslim si, ze vsetko co EU robi je dobre.
Debatovat o vystupe z EU ale pre mna nema absolutny zmysel a ani to nebudem robit. Otazka znela, kto su volici Republiky a k tomu som svoj nazor vyjadrila.
@mirokub mne stačí,keď jasne pomenuješ,kto je na Ukrajine agresor. Jedným slovom a tie typické "omáčky" výhovoriek a floskúl ani nemusíš písať... 😏
@viestta a pokrytecké ... zlá EÚ ale eú pláty a eurofondy už vôbec nikomu nevadia.
@zuzanita1609 a zas si sa odpoved nedozvedela, len omacky... 🙄
EÚ by sa mala zmeniť len v tom,aby bola viac rázna, sebavedomejšia, nechodiť okolo horúcej kaše a jasne povedať,že tie štáty, ktoré nechcú,nech vypadnú,ale už bez dotovania a tie, ktoré chcú,musia ísť v jednej línii a nezamienat si suverenitu s pomyleným mozgom.
@mirokub Nehnevaj sa,ale tým vzdaním sa....a radšej nič nenapíšem, pretože slušne to nejde a neslušne nechcem.
@eva8 prečo zúfalci a primitív? Prečo urážate? Sú to normálni ľudia (voliči) radšej republiku ako Ps
@maja304 Prepac,ale nikto,kto schvaluje/popiera holokaust nemoze byt normalny. Tieto nacisticke chore hlavy sa tym netaja. Velebia nacistickeho prezidenta Tisa, bojuju za "cisty svet"...Fakt by si si chcela s detmi vyskusat,ake je to viezt sa v dobytcaku do koncentracneho tabora a skoncit tam v plynovom kupeli??? Neverim,ze tato ideologia sa moze akejkolvek matke pacit🙈
@mirokub My sme sa vzdali tiez a mali sme tu Rusa roky,ba niektorých tu máme doteraz,len s tým rozdielom,že využíva výdobytky,pokrok západu,ale rozumom je stále "na latrine" v ZSSR.
@mirokub takze, v tomto pripade je agresorom Rusko? Ano? Nie? Ukrajina sa ma vzdat? Ano? Nie?
A ak ano v obidvoch pripadoch, preco y sme sa potom my nemali podriadit EU (v tvojom podani Nemecku)? Vsak slabsi sa ma podriadit silnejsiemu, nech sa deje co sa deje. Ci?
@maja304 Prepac,ale nikto,kto schvaluje/popiera holokaust nemoze byt normalny. Tieto nacisticke chore hlavy sa tym netaja. Velebia nacistickeho prezidenta Tisa, bojuju za "cisty svet"...Fakt by si si chcela s detmi vyskusat,ake je to viezt sa v dobytcaku do koncentracneho tabora a skoncit tam v plynovom kupeli??? Neverim,ze tato ideologia sa moze akejkolvek matke pacit🙈
@iwesska a ideológia zvrátené hodnoty, ktoré propagujú liberálne strany je akože v poriadku?
Ale keďže je tu dosť múdrych žien, ktoré majú na všetko spravnu odpoveď,vedia najviac a litánie čo tu píšu svedčí o všetkom .
ps: netykajte mi , ďakujem

@hopatko ďakujem, definíciu si viem vyhľadať aj sama. Na mojom tvrdení ani presvedčení to nič nemení. Keby sa tým riadili naši predkovia počas mongolskej a tureckej invázie, tak náš národ dnes neexistuje, pravdepodobne by sme sa my dve ani nenarodili. Xenofóbia je normálny obranný mechanizmus, ktorý umožnil prežitie našim predkom. Dnes sa tento pud nedôvery voči neznámym ľuďom potláča a výsledok môžeme vidieť v krajinách západnej Európy, kde domáci sú obťažovaní prišelcami. Bohužiaľ aj často vraždení. Takúto budúcnosť jednoducho pre seba nechcem, ani pre svojich potomkov.
@veronika1996 fajn, ale ty neurážaj ľudí, čo sa stotožňujú s ich volebným programom. Ja mám zas veľmi zlé osobné skúseností s progresívcami. Majú kopu rečičiek o tolerancii, akonáhle som im prestala pritakávať, začali sa správať ako besní. Netvrdím, že len oni takí sú, napríklad aj voliči Smeru vedia byť veľmi agresívni, keď skritizuješ Fica pred nimi, ale tí sa aspoň netvária, že tolerancia je ich najväčšia prednosť.
@qrstxyz ejha, a dnes som uz citala vsetko, ze "Xenofóbia je normálny obranný mechanizmus, ktorý umožnil prežitie našim predkom". Dekel na melmaku.