icon

Zásoby 72 hodín - hoax

zralocik123
29. mar 2025

Ahojte všade po internete koluje to to je to pravda máme strach, alebo je to hoax??? (Pripravte si potravy na 72hodín) neviete čo to je?

Zásoby 72 hodín - hoaxZásoby 72 hodín - hoax
Strana
z2
minenkaa
29. mar 2025

@annm81 heeej a ja píšem niečo iné?

januska12323
29. mar 2025

Hoax je niečo čo nie je pravda, zásoby máš mať bez ohľadu na to či ti to niekto musí povedať.

dominikamacakova
29. mar 2025

@liusa82 na týždeň sú žiadne? Ja nemám napríklad absolútne nič v mrazničke. Dodnes tam boli jedny halušky čo sme mali na večeru.. V chladničke pár vecí, jeden chlieb vonku a pár vecí v linke 😅 Ale ako tak čítam, som úplne mimo 😂

vesimelonimarsista
29. mar 2025

@katulienkax nejak trocharcis....u nas sa pali na jeden rok.

lelelienka
29. mar 2025

@minenkaa no ako pisem, nepochopila.
@mamamasama pocula si uz o evakuacii? Moze nastat z roznych dovodov, podla toho budes aj usmernena kam mas “s tym ruksakom utekat”

minenkaa
29. mar 2025

@lelelienka ani ako vždy máš pravdu

jesenzima
29. mar 2025

Ženy, zásoby v mrazničke sa asi nerátajú. Ide o trvanlivé potraviny, väčšinou konzervy, ktoré netreba variť ani nijako inak spracovávať. Ak nastane "koniec sveta", akýkoľvek, nebude elektrina, ako vám pomôže 10 kíl mäsa v mrazáku? Ryža, cestoviny, ak nemáte zapaľovač a varič, pitnú vodu, neuvarite si ich.. .....

minenkaa
29. mar 2025

Myslím že potraviny na tri dni sú koli výpadku internetu ,zaplavenej ceste a obmedzenému zásobovanie a nie koli vojne a živelnej pohromenktora ktorá sa dotýka priamo toho človeka

jesenzima
29. mar 2025

@lelelienka má pravdu, zásoby "do ruksaku" a v prípade evakuácie chytiš batoh a ideš, ktovie kam ťa pošlú ...

minenkaa
29. mar 2025

Už keď tu riešite vojnu a Európa pôjde do vojny Slovensko pôjde ako prvé do riti,to už treba zásoby na mesiace a schované niekde kde ich ľudia neukradlnu a nie v taštičke na chrbte

jesenzima
29. mar 2025

@minenkaa ak nastane extrém, sme v riti, ale ak to nebude extrémna situácia, balíček "prvej pomoci" nebude na škodu 😉

gov
Odpoveď bola odstránená
minenkaa
29. mar 2025

@jesenzima to ani nepíšem ,že to bude na škodu

mamamasama
29. mar 2025

@lelelienka No napíš. Z akých? Záplava mi nehrozí. Pri požiari mi moje trojdňové zásoby nepomôžu. Inak si neviem predstaviť nasúkať toľko jedla do batoha, ale budiš.

gribka1
29. mar 2025

@katulienkax Aj energiu na mrazák?😁

nikasmile
29. mar 2025

Možno sú v regáloch len staré konzervy čo treba predať za každú cenu 😀

betulinka1
29. mar 2025

@zralocik123 myslim si, ze kazdy Slovák ma zasoby na viac ako 72 hodin. Skor ako s jedlom by bol problem s kontamináciou pitnej vody. A keby nieco, tak pride cas na premnozenych medveďov 🤔🤔🤔.

lelelienka
29. mar 2025

@mamamasama tak ja neviem, len tak co mi narychlo napada zemetrasenie, unik chemickych latok, zaplavy resp. privalova vlna po pretrhnuti hradze, jadrova havaria, vojnovy konflikt, teroristicky cin…plus este to, co by ti nikdy nenapadlo, lebo castokrat to byva tak, ze nastane moznost, na ktoru nie je clovek vobec pripraveny. Ono nie je na skodu byt informovany aj o tychto veciach, aj ked mnohym ludom je to na smiech.

kiki68
29. mar 2025

My to mame v Korutansku uz asi 4 roky, vraj z dovodu moznej zivelnej pohromy, je fakt, ze pred 4 rokmi tu v lete zrovnalo jednu dedinu so zemou, ako nam tiez pomaly vytopilo chodbu, ale tam proste strhlo vsetko, domy, lialo sa bahno, bolo to hrozne. Tak potom to kraj vyhlasil. Nakolko tam nemali tyzden vobec elektrinu v tom blizkom okoli. Toto je asi odporucanie. My mame aj mensi generator elektriny. Ciste skrz to, keby je zas zle s pocasim.

annm81
29. mar 2025

@minenkaa Prišlo mi to tak, keďže spomínaš, že v prípade vojny je to zbytočné, pri povodni tiež a iné sa nás netýka...

miskakyska
29. mar 2025

@dominikamacakova ja som minimalista aj v tomto 😆teší ma...hlavne k preplneným mraziakom,neviem k čomu dobré... nám stačí držať kvasnice, pár cestovín,zemiakov,vajec máme až až...a múku z každej po pár kg... nejakú cibuľu,cesnak... pažítka už rastie...a k šťastiu nám ozaj preplnené mraziaky,kde sa len zbytočne množia baktérie netreba

maranco
30. mar 2025

Nezabudnúť na pitnú vodu.
Keď napríklad príde zemetrasenie nepôjde elektrina, voda a ráno si v obchode nič nekúpiš, tak aby si prežila kým dorazí humanitárna pomoc.

dominikamacakova
30. mar 2025

@miskakyska presnee to isté máme a ešte nejaký balík strukovín, mlieko. Ja som znechutená x toho ako majú ľudia preplnené tie mraziaky, to je podľa mňa úplne nehygienické.

Strana
z2