Zúčastníte sa pripravovaného referenda?
Zúčastníte sa referenda?
Nie
Áno.
Ake referendum?
Akého?
Áno, ako člen komisie.
Áno a pre tých kto sa pýtajú akého, tak to naozaj ani trošku nesledujete dianie okolo seba? Ani ja nie som nadšenec politiky, nesledujem ju intenzívne, ale nášho každodenného života sa jednucho dotýka, takže aspoň nejaký základy prehľad je vhodné mať.
Nie
ano, ako formu protestu proti tejto mafianskej zlodejskej neschopnej vlade.
Nie.
Áno.
Mňa by zaujímalo aký dôvod majú ti ktorí sa nezúčastnia.
Nakoniec vám budú vládnuť ti najneschopnejši z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.
No, nie vobec som nezachytila nejaku zmienku o referende. Na statnom radiu o tom moc asi nehovoria a pravdu povediac ma to nezaujima. Zachytila som, ze slovakom v cudzine chcu odobrat volebne pravo, ale tiez ma to netankuje - na sk nezijem a nevolim
Áno.
Nakoniec vám budú vládnuť ti najneschopnejši z vás. To je trestom za neochotu podieľať sa na politike.
@anonym_a6e259 bohužiaľ u mňa je to zaplatená dovolenka. V práci si ju už neviem presunúť, pretože ju máme dohadovanu každého pol roka dopredu a peniaze za ňu mi nevrátia, keďže to je tak v podmienkach. Myslím, že práve o to im šlo keď našli takýto dátum. My už budeme preč 5 dní v tom čase.
Ja tiez neviem a to obcas spravy na fb sledujem.
Chceli predcasne volby, ale to predsa nepreslo nie?
tiež by som rada vedela o čo ide, sem pozriem správy ale veľmi málo..môžte ma dať do obrazu? vďaka
Referendové otázky:
Súhlasíte so zrušením tzv. doživotnej renty napríklad pre Roberta Fica, ustanovenej v § 24a ods. 1 písm. b) zákona č. 120/1993 Z.z. o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov Slovenskej republiky v aktuálnom znení?
Súhlasíte s tým, aby bol obnovený Úrad špeciálnej prokuratúry a Národná kriminálna agentúra?
Čítajte viac: https://www.sme.sk/domov/referendum-2026
Referendové otázky:
Súhlasíte so zrušením tzv. doživotnej renty napríklad pre Roberta Fica, ustanovenej v § 24a ods. 1 písm. b) zákona č. 120/1993 Z.z. o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov Slovenskej republiky v aktuálnom znení?
Súhlasíte s tým, aby bol obnovený Úrad špeciálnej prokuratúry a Národná kriminálna agentúra?
Čítajte viac: https://www.sme.sk/domov/referendum-2026
@anonym_autor vďaka, v tom prípade áno, zúčastním sa
A toto aj bude povinne aby to potom uzakonili, alebo sa len minie kopec statnych penazi na organizaciu plebiscitu, s ktoym si akurat tak vytru ….. oči
vážne si niekto myslí,že sa niečo zmení po referende?
@rozculena tam nejde o to, že či sa niečo zmení, ale o to že keby každý toto napísal a vykašlal sa na to, tak by videli, že nám je to všetkým úplne ľahostajné, čo teda mne nie je a snáď bude viac takých, ktorí pôjdu a budú proti aby videli, že ich už ľudia majú plné zuby..
@rozculena tam nejde o to, že či sa niečo zmení, ale o to že keby každý toto napísal a vykašlal sa na to, tak by videli, že nám je to všetkým úplne ľahostajné, čo teda mne nie je a snáď bude viac takých, ktorí pôjdu a budú proti aby videli, že ich už ľudia majú plné zuby..
@zuzacka16 tak chodte a volte vo volbach, ziadajte predcasne volby - ale z celeho referenda si fico a jeho privrzenci akurat tak urobi dalsiu volebnu kampan.
Áno.
@anonym_a6e259 a v roku 2023 si bola na referende?

Áno