icon

Boli ste hlasovať v dnešnom referende?

Včera o 10:27

Nezabudnite 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Boli ste hlasovať v dnešnom referende?
Strana
z4
anonym_b6714b
Včera o 10:32

Áno.

anonym_c4de8e
Včera o 10:34

@anonym_autor 2 voliči ideme po obede

anonym_ddebbf
Včera o 10:36

Áno

maca1984
Včera o 10:39

Áno

anonym_7b7377
Včera o 10:42

@anonym_autor pôjdem, len mam obavu že to stačiť nebude 🥺

anonym_0c0f46
Včera o 10:47

Práve ideme vyjadriť svoj názor.. Máme vol.preukazy 👍. Pekný deň.

januska12323
Včera o 10:53

Nie a ani nejdem, zbytočná strata času a peňazí.

euka210
Včera o 10:55

@anonym_autor nie, ale chystame sa. Najprv praca, potom to ostatne.

anonym_feb9f8
Včera o 10:55

chystáme sa - 5 x

tilly
Včera o 11:01

Večer v rámci venčenie.
Ale nerátam s veľkou účasťou.

leni1977
Včera o 11:10

Bola som hneď ráno.

patta89
Včera o 11:12

Boli sme

anonym_81d58f
Včera o 11:17

Nie,nejdem nikam.Je mi zle.Mam horúčku, celý človek boli, keď je horúčka vysoká, napína ma na zvracanie.Mam zapálené aj močové cesty...

anonym_ddebbf
Včera o 11:19
@januska12323

@januska12323 Hm, si úplne v pohode s tým, že budeš politikom platiť doživotnú rentu?
V BA sa skladáme na klímu v nemocnici, v KE na nove okna, deti s ťažkými diagnózami nemajú preplatené rehabilitácie, onko pacienti nedostávajú liečbu, ale politici budú má doživotnú rentu
Ak toto niekto názyva stratou času q peňazí tak fakt tato krajina je stratena

mauduska
Včera o 11:24
@januska12323

@januska12323 nuž tak peniaze sú už vyhodené a tebe to zaberie aj s cestou koľko, 10-15 minút?

patrike
Včera o 11:25

Dakujem strane Demokrati za vyhodene peniaze zo statneho rozpoctu na ich kampan. Jedni kradnu, druhi rozhadzuju na zbytocne referenda. Navyse odstiepencov od sialencov z Olano nebudem volit, ani podporovat. Na Slovensku je plno nadbytocnych a zbytocnych stran a Demokrati su jedna z nich. Ini, ako Olano, len skodia a blokuju sformovanie jednotneho frontu proti Smeru.

patrike
Včera o 11:26
@anonym_ddebbf

@januska12323 Hm, si úplne v pohode s tým, že budeš politikom platiť doživotnú rentu?
V BA sa skladáme na klímu v nemocnici, v KE na nove okna, deti s ťažkými diagnózami nemajú preplatené rehabilitácie, onko pacienti nedostávajú liečbu, ale politici budú má doživotnú rentu

@anonym_ddebbf Kolko klimatizacii by bolo, ak by si Nad nerobil kampan za statne ?

anonym_c35a2a
Včera o 11:30

@anonym_autor boli sme ráno

anonym_ddebbf
Včera o 11:31
@patrike

@anonym_ddebbf Kolko klimatizacii by bolo, ak by si Nad nerobil kampan za statne ?

@patrike alw prosím ta, toto sú drobne oproti tomu čo kradne smerohlas
Chod si pozrieť múr za milión okolo kukurice

januska12323
Včera o 11:35
@anonym_ddebbf

@anonym_ddebbf nie som s tým v pohode ale referendum nebude platné tak môj hlas pôjde akurát do koša tak isto ako tvoj.

ljmmm
Včera o 11:38

ano

anonym_ddebbf
Včera o 11:39
@januska12323

@anonym_ddebbf nie som s tým v pohode ale referendum nebude platné tak môj hlas pôjde akurát do koša tak isto ako tvoj.

Tak mobilizuj co najviac ľudí, aj keď bude neplatné, nejaká výpovedná hodnota to bude

anonym_f2795b
Včera o 11:40

nie nejdem, ak by toto referendum aj bolo platne (co nebude) tak jeho naklady vysoko prevysia rentu aj keby Fico zil 200 rokov a ak by mal urobit specialnu prokuraturu a obnovit NAKU (ktore sa len premenovala na UBOK) tak vo da si na ich celo svojich ludi a 7 rokov su neodvolatelni, myslim ze by sa mu to aj pacilo hadam

to referendum je trapna kampan Demokratov za statne

beataxxx
Včera o 11:49

Bola som, aj ked sa mi toto referendum zda nezmyselne, ale beriem to ako vyjadrenie mojho nazoru na fica, som zvedava, ci budge aspon 15% ucast

janinah
Včera o 11:57
@patrike

@patrike za štatne? Vieš to dokazať? Nie...už ho toľko vlácili po súdoch a nič...

pr85
Včera o 11:58

@anonym_autor Áno, bola dokonca sedím celý deň v komisii ako predseda.

pr85
Včera o 12:02
@patrike

@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂

anonym_5950e5
Včera o 12:16
@pr85

@patrike Ja som rád, že referendum sa uskutočnilo. 101 EUR, bageta, kavenka plus 2 gastrace (13 EUR) za predsedníctvo nenájdem len tak na ulici. A robota oproti parlamentným a komunálnym voľbám skoro nulova. Vďaka vám všetkým, ktorí ste mi to zacvakali. 🙂

@pr85 Ty budeš asi dosť nenáročný keď sa takto tešíš zo smiešnych 100 eur, bagety a trápnej kávenky 😀 By som sa hanbil aj za to to vôbec spomínať

anonym_5950e5
Včera o 12:17

Večer sa chystáme v rámci prechádzky na zmrzlinu.

anonym_f2795b
Včera o 12:22
@anonym_5950e5

@pr85 Ty budeš asi dosť nenáročný keď sa takto tešíš zo smiešnych 100 eur, bagety a trápnej kávenky 😀 By som sa hanbil aj za to to vôbec spomínať

@anonym_5950e5 smiesnych 100 € ? vazne ?

Strana
z4