Pomôžte mladému športovcovi zúčastniť sa na Majstrovstvách Európy
Ahojte, volám sa Martin a mám 17 rokov. Venujem sa Muay thai. Naskytla sa mi príležitosť zúčastniť sa ME a MS v Muay Thai. Účasť je však finančne náročná- cestovné, štartové,ubytovanie,strava a ďalšie náklady si musím zabezpečiť sám. A naše rodinné prostriedky momentálne nepostačujú na pokrytie všetkých výdavkov. Preto sme založili zbierku na donio. Ak má chcete podporiť, budem veľmi vďačný za každý príspevok. Ak prispieť nemôžete, veľmi mi pomôže aj zdieľanie zbierky.
Link na donio: https://donio.sk/pomozmartinovi?utm_source=copy...
Ďakujem každému, kto mi pomôže splniť si sen alebo za prezdielanie.🙏🏻
Tak hlavne dopiš,ze chces reprezentovat Slovensko.
Prevelebny miňister športu bol oslovený?.
@mato234 pane bože, každý má nejaký sen, ja chcem novú linku a klímu k tomu. Mám si zapýtať? Nejakí tupci predsa vytrasie vrecko. Ja nechápem, že dajake kontroly na tých zbierkach nerobia. Pre všetkých nenažratych odkazujem, že sa zbiera ľuďom v núdzi, toto na núdzu rozhodne nevyzerá.
@mato234 ja jedno nepochopím, prečo skoro každý kto založí zbierku na donio založí hneď účet na MK a pýta tu peniaze.... vážne tomuto nechápem.
@anonym_431ce9 ono v podstate čokoľvek si zadáš do googlu, tak ti ponúkne MK ako jednu z prvých možností, takže preto veľa ľudí chce-nechce, skončí práve tu.
@3009 čo je zlé na tom, že si niekto založí zbierku na vzdelanie či šport ? To sú veci, do ktorých by mal v prvom rade investovať štát. Len žiaľ, štát investuje do kukuríc, falošných stien, nezmyselných osláv a kadečoho iného a na rozvoj bežných občanov holt nezostáva.
A tiež radšej podporím mladého nádejného športovca, ako rodinu s 10 deťmi, ktorým zhorela chatrč, keď kúrili nakradnutým drevom.
@anonym_d97b34 nie je podmienkou zbierať len na ľudí v núdzi, zbierku si môže založiť ktokoľvek na čokoľvek, aj ty na tú linku a klímu.
@mato234 pane bože, každý má nejaký sen, ja chcem novú linku a klímu k tomu. Mám si zapýtať? Nejakí tupci predsa vytrasie vrecko. Ja nechápem, že dajake kontroly na tých zbierkach nerobia. Pre všetkých nenažratych odkazujem, že sa zbiera ľuďom v núdzi, toto na núdzu rozhodne nevyzerá.
@anonym_d97b34 Radsej by som prispela na klimu, ako na nejaky sport dakomu🙃
@mato234 ja jedno nepochopím, prečo skoro každý kto založí zbierku na donio založí hneď účet na MK a pýta tu peniaze.... vážne tomuto nechápem.
@anonym_431ce9 lebo to donio odporuca na ich stranke 😀
Rady pre zakladateľov Dobročinných výziev:
Poznáte Facebook skupiny alebo internetové fóra, združujúce komunitu ľudí, ktorí riešia rovnaké problémy ako vy? Skúste vašu žiadosť o príspevok zdieľať aj tam. Najznámejšie také fórum je na Slovensku napríklad modrykonik.sk
@anonym_431ce9 ono v podstate čokoľvek si zadáš do googlu, tak ti ponúkne MK ako jednu z prvých možností, takže preto veľa ľudí chce-nechce, skončí práve tu.
@3009 čo je zlé na tom, že si niekto založí zbierku na vzdelanie či šport ? To sú veci, do ktorých by mal v prvom rade investovať štát. Len žiaľ, štát investuje do kukuríc, falošných stien, nezmyselných osláv a kadečoho iného a na rozvoj bežných občanov holt nezostáva.
A tiež radšej podporím mladého nádejného športovca, ako rodinu s 10 deťmi, ktorým zhorela chatrč, keď kúrili nakradnutým drevom.
@anonym_d97b34 nie je podmienkou zbierať len na ľudí v núdzi, zbierku si môže založiť ktokoľvek na čokoľvek, aj ty na tú linku a klímu.
@sissy27 najprv nech pýtajú peniaze v okolí - obed/ mesto, kraj, veľké firmy, poslanci, ministerstvo... nikde som nenašla, že by spomenuli, kde sa prosili o pomoc ,ale však na čo. Šup s tým na MK 😀
@anonym_d97b34 Radsej by som prispela na klimu, ako na nejaky sport dakomu🙃
@anonym_5e481b mne sa ta linka uz vyraba.. preddavok zaplateny, uz by bolo len dobre doplatit zvysok... asi zbehnem na Donio
@sissy27 najprv nech pýtajú peniaze v okolí - obed/ mesto, kraj, veľké firmy, poslanci, ministerstvo... nikde som nenašla, že by spomenuli, kde sa prosili o pomoc ,ale však na čo. Šup s tým na MK 😀
@anonym_431ce9 a ? veď je to verejná platforma, ja absolútne nevidím dôvod, prečo by si ty mala rozhodovať o tom, kto si kde čo zverejní. Ale na druhej strane si môžeš vybrať scrollovať ďalej, neprispieť, Možno žiadajú aj inde a čakajú na odpoveď, tak skúšajú všetky možné spôsoby.
@anonym_431ce9 a ? veď je to verejná platforma, ja absolútne nevidím dôvod, prečo by si ty mala rozhodovať o tom, kto si kde čo zverejní. Ale na druhej strane si môžeš vybrať scrollovať ďalej, neprispieť, Možno žiadajú aj inde a čakajú na odpoveď, tak skúšajú všetky možné spôsoby.
@sissy27 Ja neviem, ale mna napr.vytaca, ze niekto nieco chce a druhi (uplne cudzi) to maju zaplatit. A ja som v zivote chcela a chcem vselico. To ale neznamena, ze vsetko sa mi splni a vsetko budem mat. Este keby tie ciele boli nejake zivotu nevyhnutne, ale ze niekto pojde do Thajska? A co z toho? 🤔
@sissy27 Ja neviem, ale mna napr.vytaca, ze niekto nieco chce a druhi (uplne cudzi) to maju zaplatit. A ja som v zivote chcela a chcem vselico. To ale neznamena, ze vsetko sa mi splni a vsetko budem mat. Este keby tie ciele boli nejake zivotu nevyhnutne, ale ze niekto pojde do Thajska? A co z toho? 🤔
@anonym_5e481b do Talianska a Grécka. Ale inak súhlasím 🙂
@anonym_5e481b neviem síce kde si videla, že chce ísť do thajska, ale ok 😀 aj keby chcel, tak čo? Nemá právo po niečom túžiť? A proste len skúsil, spýtal sa, nikto ti peniaze z rúk netrhá. Ja by som zas neprispela na túlavé mačky - lebo tiež je to len ľudský rozmar zbierať z ulíc divo žijúce mačky a nasilu ich pchať niekomu domov. Chápem kastračný program, ten považujem za dôležitý, rovnako tak aj nejakú plošnú veterinárnu starostlivosť (ak je možnosť), ale na každom rohu nájdeš nejakú anču, ktorej "je ľúto mačičiek" a pýta od ľudí peniaze aby ich zachránila, hoc ju o to nikto neprosil a sama si vybrala. Považujem to za prínosné? Nie. Prispejem? Nie. Vytáča ma to? Tiež nie. Pýta, lebo môže. A ja tomu nemusím venovať pozornosť.
@anonym_5e481b do Talianska a Grécka. Ale inak súhlasím 🙂
@anonym_eb2eaa Sorry, no. Ale podstata zostava.